Trods illusionen om et danske firma ligger dette i Holland. Flydende dansk og dansksproget kommunikation. Flere andre lignende sites med danskklingende navne har samme varer, samme opbygning og fører... Se mere

Har set program der hedder dr kontant med det firma her svindel og bedrag de burde bures inde og betale stor sum penge til dem har betalt overpris for dårlig vare fra Kina det udenlandske personer stå... Se mere

Mareno Aarhus' varer viser sig at komme fra Kina. Jeg bestilte mine lamper og fik hurtigt et trackingnummer. Men man kan altså ikke følge pakken. Troede aldrig jeg ville modtage noget, men i går m... Se mere

Hvis du vil købe billige dårlige kinesiske varer der ikke virker, eller er godkendt skal du handle her. Du får oven i købet lov til at give vilde overpriser for produkter der ikke kan returneres. De h... Se mere

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lidt langt fra Århus til Kina…

Jeg faldt over en annonce på IG, og da det var svaret på alle mine læselys’ drømme - købte jeg to stk. genopladelige væglamper hjem. Jeg blev dog lidt bekymret da jeg læste de meget blandede anmeldelser her på Trustpilot - og jeg blev ikke mindre bekymret over at modtage det lidt “eksotiske’ tracking nr. Hvor jeg kunne se mine lamper simpelthen stadig var i Kina. Det kom lidt bag på mig, når firmaet hedder Mareno Århus. Og dén spænding tog lidt af den gode købsoplevelse. Men her 6 arbejdsdage efter bestilling har jeg modtaget mine lamper. Og de lever fuldstændigt op til mine forventninger. Så historien endte lykkeligt og jeg er glad for mit køb.

1. oktober 2024

Spring over det “gode tilbud”

Jeg ville nok bevæge mig uden om, lamperne er fra Kina og leveringstiden er på 4 uger for mit vedkommende! Jeg google lamperne og du kan få dem på tema.. og der handler jeg ikke.

Troede det var et dansk firma. Det bliver på ingen måde oplyst at det ikke er danske vare.

Der er ingen cvr nr og lignede der indikerer at det er en forretning i Danmark.

NUL stjerner

Jeg bestilte lamper i starten af sep. Efter en uge trækkes pengene, og jeg fik besked om, at varen var på vej. Efter 14 dage var varen dog endnu ikke kommet og jeg fandt ud af at varer fortsat var i Kina! Kontakter firmaet, som meddeler mig, at jeg selv måtte tage kontakt til fragtfirmaet og finde ud af, hvor min varer var. ....
MIN VARER ER ENDNU IKKE KOMMET. ... OG STADIG IKKE KOMMET d. 9.november 2024

Super skidt stil

Super skidt stil
Kalder sig Aarhus lamper men modtog en mail om at pakken er på vej fra Kina..... det er jo ikke det man forestiller sig når man køber noget fra en dansk butik.
Det er 1 uge siden pengene blev trukket men pakken har i følge sporing ikke forladt Kina endnu.
Dårlig stil og snart måde at forvirre kunderne på. Jeg ville springe over næste gang.

21. september 2024

PAS PÅ,FUP FIRMA

PAS PÅ, DET ER FUSK. Har efter 14 dage ikke modtaget noget som helt. man tror man handler med et Dansk firma hvor der samttidig står at varen er på lager. det er den så sikkert også, bare i Kina "MÅSKE" Pengene trækker de hurtigt fra din konto. man får dog også et tracking nr. hvor man kan se at det er ved at blive pakket i kina,dette er sikkert også fake, men efter 14 dages venten kan man se pakken er sendt tilbage igen. hvis der er nogen der har været uheldige ligesom mig, bør man få spærret sit kort da de på et senere tidspunkt kan trække penge på din konto da de nu har dine oplysninger.

28. september 2024

Manglende levering

D. 17. September bestiller jeg en lampe. D. 18. September trækker de beløbet på min konto. Her 11 dage efter er varen ikke på vej.

28. september 2024

Husk at læse Refusionpolitik

Husk at læse Refusionpolitik på deres www - der er ingen ting i Århus!

RETURNERINGSKOSTEN

"Returforsendelsesomkostningerne er på din egen regning. Da vores eneste stormagasin ligger i Asien (Kina), kan du forvente, at forsendelsesomkostningerne er højere end normalt. Forsendelsesomkostningerne er i gennemsnit 150 dkk."

27. september 2024

SNYD

SNYD
Jeg troede jeg bestilte lamper fra en lampebutik i Århus (Danmark)
Pengene blev også trukket hurtigt.
Efter 2 uger skriver jeg en email og annullere ordren, intet svar !
Efter endnu en uge (nu 3 uger efter pengene er trukket) modtager jeg en pakke fra Kina….
Jeg føler mig i den grad snydt !

26. september 2024

Fake shop

Fake shop, mail virker ikke, ingen adresse eller telefon nummer
Har ikke modtager vare, men penge hævet 869 kr
Har politianmeldt shoppen.
Opdatering d.15.dec.
Politiet vil ikke gå videre i sagen, da shoppen ikke har adresse i DK.
Fik efter lang tid mine lamper og de er fine, og virker.
Efter jeg lavede min anmeldelse herinde på trustpilot - begyndte de at vende tilbage på mine mails. Og jeg fik svar og som sagt er lamperne også kommet.
Men jeg synes stadig ikke jeg vil give mere en én stjerne, pga forløbet

25. august 2024

Mareno Aarhus' varer viser sig at komme…

Mareno Aarhus' varer viser sig at komme fra Kina.

Jeg bestilte mine lamper og fik hurtigt et trackingnummer. Men man kan altså ikke følge pakken. Troede aldrig jeg ville modtage noget, men i går morges lå pakken så ude foran døren leveret af DAO.

23. september 2024

En stor skuffelse

Desværre skal man give en stjerne for at anmelde - antallet af stjerner burde være 0. De bestilte lamper ankom - fra Kina? - efter 14 dage i meget ramponerede æsker, hvilket også kunne ses på produkterne, som i øvrigt også lader noget tilbage at ønske i forhold til billeder og beskrivelser. Ingen CE godkendelse, så vi er i tvivl om, om vi tør tilslutte lamperne.

23. september 2024

Optimal til studier

Lyset er klart nok, men ikke skarpt, og med den justerbare hals er det nemt at flytte rundt. Fantastisk til at studere med.

9. august 2024

Firmaet er ikke et fup-firma

Firmaet er ikke et fup-firma. Men det er nok tæt på. Bestilte og betalte samme dag inden kl. 23 med løfte om, at jeg ville modtage varerne næste dag. Der gik så næsten tre uger inden de kom. Leveret direkte fra Kina og dermed uden kvalitetskontrol i Danmark. Firmaet skiver at de har leveret kvalitetsbelysning siden 2006, men det findes der ingen beviser for og jeg kan heller ikke finde noget regnskab i Proff.dk.
- jeg handler der nok ikke igen.........

17. september 2024