Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Take Away
Vi har flere gange bestilt take away fra Marcellos Sønderborg.
Så sent som i dag bestille vi pasta og burger. Min kæreste pointerede i telefonen at det skulle være 400g bøf i burgeren.
Da vi kommer hjem, ser vi at der i burgeren kun er en 200g bøf, og ikke 400g som vi havde bedt om. Vi har betalt for at få en 400g bøf, så skal der også være en 400g bøf i. Dette er som sagt ikke kun sket en gang, men faktisk hver gang vi har hentet take away dernede fra.
Virkelig dårlig service...
God mad men...
Maden og deres drinks har altid været godt i Odense, og det er så hyggeligt indrettet. Desværre har venligheden fra personalet svinget voldsomt meget. Har stor forståelse for at man kan have travlt og omkring maden er det jo ikke tjeneren som har ansvaret i køkkenet. Har dog oplevet gange hvor den tjener vi havde næsten ikke kiggede på os da vi skulle bestille og gik meget hurtigt forbi vores bord med hovedet nede i gulvet hvilket gav en følelse af vi faktisk blev ignoreret. Oven i det hvis vi spurgte om noget eller ville bestille noget, begyndte vores tjener at se meget stram ud i hovedet og kom kun med små nik / jaer. Dette er sket 2-3 gange på dage hvor der måske har været 4-6 andre borde udover os. Har heldigvis også oplevet nogle virkelig søde hvor behandlingen var så god. Så tak til dem.
Har besøgt Marcellos i Odense op til…
Har besøgt Marcellos i Odense op til flere gange og har kun haft gode oplevelser. Lækker mad og dejlig service:))
Kan anbefales til middag med veninder, frokost med bedstevennen eller lignende
Marcello’s Sønderborg nu med tørret frugt
Marcello’s Sønderborg
Er desværre nødt til at give 1 stjerne for at anmelde. Bestilte pandekager med frugt og sirup. Ved første servering er der to kolde pandekager, som ikke er hjemmelavet. Jordbæris, flødeskum fra tube, 6 blåbær og et par chokolade strint. Forsøger igen, nu serveres 2 skiver vandmelon, en lille trekant ananas alle tre dele har ligget så længe så overfladerne er tørret ud. Yderligere ligger der seks grønne vindruer som er meget brune i enderne. Forsøgt camoufleret med peti fur. Tredje forsøg ny frugt incl. den gamle samt to små chokoladekager toppet med hindbær som ikke er friske. Bestemt ikke en gentagelse værd.
Marcellos Odense
Marcellos Odense.
Jeg vil ikke engang give en stjerne. Jeg har aldrig i mit liv fået så dårlig brunch buffet. Selv ikea eller Bilka laver bedre morgenmad.
Æggene var så tørrer, kolde og på ingen måder smagt til. Derudover var alt maden faktisk koldt.
Brødet var tørt og kedeligt, der var ikke de helt store valgmuligheder i forhold til pålæg. Kagerne lignede nogen de havde haft på Frost, og bare varmet op i ovnen.
Det hele virkede så discount, at man mistede appetitten. Selv dressingen skulle man selv tage fra de store bahncke bøtter. Prøv dog i det mindste at lave noget selv.
Jeg kommer ALDRIG til at sætte mine ben på marcellos igen.
Marcellos Odense
Min kæreste og jeg valgte, at lørdag formiddag skulle bruges på en lækker brunch på Marcellos i Odense centrum.
Det levede IKKE op til de ellers høje forventninger. Alt det varme mad (Æg, bacon, pomfritter, mv.) var koldt. Deres salater smagte som om de havde været frosset ned og tøet op = smagen af ingenting + den tørreste kylling i salaten. Service var ringe, da tjenerne stod og trillede tommelfingre og ikke virkede interessede i, at yde en god service for gæsterne. Prisen var alt for høj ift. kvaliteten af maden.
Vi gik derfra med en kæmpe øv-følelse og det er bestemt ikke et sted vi ønsker at komme tilbage til.
Marcello´s Sønderborg
var på Marcello´s i Sønderborg engang i august. betjeningen var god, og både drikkevarene og maden kom hurtigt. det hele smagte super fint. overordnet var det et tilpas besøg.
Marcello Sønderborg
Den 14 august besøgte vi restaurant Marcello Sønderborg.
Vi bestilte en ceasar salat og en laksecreme sandwich. Maden kom indenfor 5 min. Så hurtigt, at vi tænkte om maden havde stået et sted. Ceasar salaten var okay dog var salat og pynt ikke frisk.- og lakse creme sandwichen var en fiasko. Et stk tørt sandwich ingen smør el anden dressing smurt på brødet. Kun smurt med lakse creme og pyntet. Laksesalaten smagte af ingenting og citron skiver savnes. Virkelig en skuffelse til en pris 145 kr. Hertil 2 glas isvand der bestod af 2 glas varmt vand med isterninger i. Da isterningen var optøet så man tydeligt at vandet var grumset. . Servicen var virkelig dårlig - unge medarbejdere der blot skulle tjene penge sådan følte vi det. Vi spurgte om et tandstik - svaret lød det kunne vi finde ved
kassen. Ville vi betale måtte vi også gå ind til kassen. Og ikke at forglemme deres toilet var beskidt. Alt i alt en dårlig oplevelse og ikke en anbefaling herfra.
Skeptisk over anmeldelser, men god oplevelse (Odense)
Vi var noget skeptiske da vi læste anmeldelserne men så snakkede vi om at det kun var dem med de dårlige oplevelser der skrev på trustpilot. Derfor besluttede vi os for at tage på brunch-date alligevel og anmelde lige meget hvad vores mening var om stedet og det var en 100% positiv oplevelse der kan anbefales.
Elendig restaurant..
Melder mig på listen over utilfredse kunder.
I to omgange inden for en uge, besøgte jeg restauranten i Odense centrum, og må bare sige; personalet og portionsstørrelserne på deres bøfretter er LIGE elendigt.
Hvis jeg skal fremhæve den dårligste del af de mange dårlige oplevelser vi havde, må det være at de serverede de bestilte snackkurve sammen med hovedretterne. Og da vi gjorde servitricen opmærksom på at vi havde tænkt det som en forret, blev vi mødt af en respons som lød (med arrogant toneleje) "det skulle i have fortalt os da i bestilte".
KAN IKKE ANBEFALES
Kan helt klart anbefales
Marcello's er helt klart et sted jeg vil anbefale! Der er mega god mad servicen er i top og maden kommer hurtigt.
Vildt god service
Desværre var jeg tvunget til at give 1…
Desværre var jeg tvunget til at give 1 stjerne for at komme videre i dette system, men de fortjener ingen.
Var i Sønderborg på ferie for 1. Gang
På bord nr 104 stod en vissen afklippet tidligere potteplante
En forbi løbende spurgte endelig: Har i bestilt?
Der blev kastet 2 menukort
1 minut efter spurgte en anden
Er i klar ?
Ingen så på os
Fik forkert øl i forhold til bestilling
Ok mad
Salt og peber var en umulighed. Vi så flere andre der Ligesom os , selv hentede tomme saltbøsser.
Vi bad om regning
“Der betales inde“ var svaret
Ingen sagde tak eller værsgod
Toilettet var fyldt ulækkert
ALDRIG ALDRIG mere
Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg…
Kunn3 jeg give 0 stjerner ville jeg vælge det. Mage til dårlig uopmærksom service skal man lede længe efter. Skulle kun have noget at drikke. Ventede 20 min på at en tjener skulle indfinde sig. For yderligere at vente 20 min for et glas dårlig rosė og en lille cola hvor isterningerne var smeltet, da drikkevarerne sikkert har stået på disken uden nogen har besværet sig med at komme ud med dem. Hvis man ingen tålmodighed har, så hold jer væk, for mere uopmærksom kaos skal man da lede længe efter.
Dårlig mad, beskidt og dårlig service
Dårlig dårlig oplevelse. Ikke nok plads mellem bordene, toiletter møg beskidte, løbet tør for næsten al øl, gammel salat i stjerneskud hvor dressing så også bestod af salat mayonaise, de håndpillede rejer har aldrig set en hånd og det hele serveret i en stor bunke. Ikke skyggen af personale og mad, bestik og drikkevarer ankommer i helt forkert rækkefølge. Spild af penge.
Virkelig dårligt kundeservice
Jeg har spist her før, hvor det plejer st være godt. Men i dag var virkelig dårligt. Vi fik vores mad men først 10 min efter fik vi bestik og drikkevare så maden var kold da vi siger det til personalet virker du ligeglade med det så ingen kundeservice over det så vi vælger og gå
Øl ned af ryggen, og ekstremt dårlig mad .
Både min søn,mand Og jeg fik hældt en øl udover deres tøj. Tjeneren beklagede , men vi måtte pille alt tøjet af vores søn, som sad i boxershorts og spiste. Min mands samt mit tøj var ødelagt af øl. Da maden blev serveret var den under AL kritik føj, hvor var det uspiseligt. Vi endte med at betale 900kr , da restauranten nægtede at give afslag, til trods for at det var deres uduelige tjener, som hældte øl ud over os .
Føj for en betjening
Føj for en betjening, min veninde og jeg ville gerne bede om en sød vin hvor vi efter 2 smagsprøver intet fik, da tjeneren ikke havde forstand på vin. Pludselig fik vi smidt noget bestik på bordet, men dog ingen drikkevare.
Jeg valgte at bestilte deres VESTERHAVET, hvor jeg bad dem ikke at komme dressing i da den indeholdte lactose. Fik en salat hvor den bestod 75% af iceberg salat, resten var rejer, kold laks, varm laks, tre skiver løg og 2 skriver agurk. Jeg smagte på den, hvor den smagte meget af eddike, hvilket jeg slet ikke havde bedt om. Fik fat på tjeneren igen, hvor jeg så spurgte om jeg ikke kunne bede om noget andet, men blev stadig bedt om at betale for salaten.
Da de ikke kunne gøre for, at jeg ikke kunne lide den uden dressing. Men en salat uden dressing burde ikke smage af eddike eller bitter. Bad den IKKE dansk talende tjener, om jeg ikke kunne tale med manageren, hvor jeg forklarede ham det samme, og at jeg ikke vil betalte for noget jeg ikke synes om, hvilket han ikke kunne forstå og spurgte mig groft på engelsk hvad jeg så ville. Hvor jeg så sagde at jeg ikke ville have noget mad og heller ikke ville betale for, hvor han derefter bad mig om at gå og bad min min veninde om at betale for min mad, da hun gik ind for at betalte for hendes kolde pasta ret.
Sønderborg afd
Sønderborg afd.
vi spiste der i går. Det var ikke noget at råbe hurra for. Meget ungt personale. Som ikke nødvendigvis er forkert.Ved spørgsmål til forskellige ting på menu kortet, var svaret, det ved jeg ikke, har ikke smagt det. Kødet blev bestilt medium og blev serveret mere end rødt, dertil viste serveringen heller ikke, om det kunne kaldes medium. Der var ikke noget særligt høfligt personale. Toilettet var ulækkert, og trængte i den grad til oprydning og rengøring. Ellers smagte maden, men pris og kvalitet hang ikke sammen. Da vi ville betale, kunne vi betragte mad, der stod klar til servering, som stod i over 5 min. uden at det kom ud til kunderne. Der var også serverings personale, som satte/pillede i håret, og så direkte hen og hente mad til servering.
Alt i alt en ikke særlig god oplevelse.