Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Had, diskrimination, ligegyldighed og uvidenhed
Vi besøgte Marcellos i Kolding, hvor vi tre personer bestilte en milkshake hver. Jeg har fødevareallergi og kan ikke tåle gluten, så vi fortalte tjenerne (som forøvrigt aldrig havde hørt om dette ukendte fænomen "gluten"), hvad der var gluten i og hvad der ikke var. Alligevel serverer de en milkshake fuldstændig rippet for alt indhold. Da jeg spørger om det er fordi at folk med cøliaki ikke er velkomne, får jeg at vide at jeg er velkommen så længe jeg tager min egen mad med, så de ikke skal servere noget for mig.
Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med dem, for at høre om det er korrekt at de diskriminerer overfor folk med kroniske sygdomme, men der er vist ikke ansat voksne mennesker i den virksomhed, så alle henvendelser bliver ignoreret.
Nu kan jeg så se på trustpilot at jeg bestemt ikke er den eneste, som får en elendig service hos dem, så det er da altid noget at de har en helt generel politik om at behandle ALLE deres kunder som skidt, og ikke kun os med allergi.
Tjek kvittering!
God mad, men skuffelse ved betaling i Sønderborg, hvor vi blev afkrævet en højere pris end adviseret i menukortet, med argumentet "Sådan fungerer det i vores system.... " - husk at tjekke kvittering inden Marcello forlades!
Kunne man give nul stjerne ville de få det
Kunne man give nul stjerne ville man det, brunch uden kaffe eller juice til. Dårlig betjening da personalet så det vigtigere at stå 4 mand og snakke. Maden ikke god, Smagsløse. Og frugten tør. Kommer her ikke en anden gang. Hold jer væk fra den i Kolding.
Er normalt super glad for maden på…
Er normalt super glad for maden på Marcellos. Har bestilt takeaway derfra flere gange. Men i aften da jeg hentede min penne Marcellos (som forresten koster ekstra nu) var bakken halvt fyldt, pastaerne havde ikke fået nok og den var helt tør pga manglende tomatsauce.. for 140 kr..
Man kan ikke komme på marcello…
Man kan ikke komme på marcello Sønderborg og bestille det de har på menu kortet, vi ville bestille 2 strawberry daiquri men fik beskeden det kan i ikke ds jeg er selv på arbejde, men vi er 7 Per. Her nede så synes det er dårlig service at man er ansat er sted hvor man ikke kan lave det der er på menu kortet. Den 10/09-2021 kl 9:58
Dejligt besøg hos Marcellos Kolding.
Besøgte Marcellos Kolding.
Rigtig god service og hyggeligt sted. Der er nogle gange travlt, men man bliver mødt med smil og meget hjælpsomt personale. Lækre drinks og gode portioner af lækker mad.
Elendig service
Marcellos Holstebro:
Fin nok mad, elendig service. På trods af at der var rigeligt med tjenere på arbejde, var der intet overblik overhovedet. Ventetiden var lang, vores tomme tallerkner stod på bordet i 35 minutter, før der overhovedet kom en tjener hen for at rydde af. Simpelthen for dårligt og for pinligt. Slet ikke pengene eller tiden værd. Vi kommer ikke igen.
jeg var den 27/8 nede og spise der var…
vi har besøgt Marcellos Holstebro
jeg var den 27/8 nede og spise der var ikke meget overblik over noget og efter vi var færdig med hovedret gik der 45 min før der kom en og spørge om alt var som det skulle være og jeg sagde nej vi mangler vores dessert lidt efter kom hun og sagde at der kom til at gå noget tid da de havde 3 selvskaber og så sagde vi at vi droppede det er du siger på det ja er jeg ok mega dårlig servise så skal man jo lade være at tage kunder fra gade hvis man ikke kan overskue det eller sende flere på arbejde der går i hver fald længe ind vi kommer der igen
Vi har besøgt Marcellos Kolding.
Vi har besøgt Marcellos Kolding.
Maden er der som sådan ikke noget at klage over. Men tjenernes måde at være på i rummet indbydes, (når de ikke snakker med kunder) var ikke god. Triste hoveder at se på.
Betalings mulighederne er UNDER ALT KRITIK, Mastercard og MobilePay er ikke en mulighed, og der er IKKE skiltet med det, og det bliver heller ikke oplyst ved ankomst. Så vi måtte søge rundt i området efter en hæveautomat.
Det er træls at de sidste to ting gør, at vi vælger sådan en restaurant fra, næste gang vi besøger Kolding.
Det plejer at være godt!
Det plejer at være godt!
Forretten var alt godt fra friture ( mc.D agtig) bøffen var brændt på toppen( uden stegeskorp) gummi agtig, bagt i ovn? Grøntsager slatten. Sovs uspiselig, fed og saltet. Isen var grynet og profiteroles var over bagte… har fået bedre mad ved 7-11
Jeg skrev en mail til dem, men fik aldrig svar.
Marcellos Sønderborg - bliv væk
Marcellos Sønderborg den 4. August 2021 til frokost. 4 sandwich i boller, der ikke kan skæres igennem. Får byttet knivene til nogle med steak-skær, og det lykkes at save os igennem, men især bunden kan ikke tygges - den er for sejg. Salaten er brun i kanterne og ligner noget overgemt fra dagen før, hvilket vi påtaler for tjeneren, der siger, at det ser ikke for godt ud. Men ingen anden respons. Ved betaling, der foregår ved kassen i baren har vi taget et par eksempler af den dårlige salat med op, hvilket får servitricen til at se sur ud og ingen øjenkontakt eller yderligere kommentarer. Halvdelen af maden efterladt på tallerkenen fordi den ikke kunne tygges eller var for gammel og 748 kr for 4 portioner dårlig mad og håbløs personale.
Godt spisested
Efter at restaurant E ikke magtede god service gik pengene til Marcello i Odense, hvilket var rigtig godt, bestilte burger alle sammen og det smagte godt og der var et sødt personale uden vrøvl og C. pjat, et normalt spisested.
Men generelt er det for dyrt at spise ude, normale lønninger kan snart ikke være med mere.
Smagfuld mad og super service!
Første - men absolut ikke sidste gang - i Odense! Vi var 3 personer, og fik frokostbøf og Black Angus Burger og det hele smagte fuldstændig fantastisk! Der var super travlt og alligevel gik det hele som smurt og personalet var imødekommende og smilende! Det er længe siden, at vi har haft så god en oplevelse på restaurant i DK, så tak :o)
Mega dårlig oplevelse
Mega dårlig oplevelse. Jeg var på marcello’s i Kolding med 2 venner for første gang. Mig og en af de andre bestiller begge en steak som skal være medium rare. Da vi så får vores mad er vores steaks begge well done og den bliver serveret med den tarveligste salat jeg længe har set (1 salat blad og 4 halve cherrytomater). Da vi er færdig med at spise sidder vi længe med vores beskidte tallerkener, vi får så fat på en tjener og ber om at se dessertkortet, tjeneren går uden at tage vores tallerkener med, da han kommer med kortet går han igen uden at tage vores tallerkener med, da han senere kommer ud med en kaffe er han igen ved at gå uden at tage vores tallerkener med og vi bliver selv nødt til at bede ham om at tage dem med. Til dessert bestilte vi 3 creme brulee, de var helt flydende og smagte helt ærligt forfærdeligt. Der var 5 tjenere på arbejde og kun 6 borde der skulle betjenes og alligevel var servicen SÅ dårlig. Alle tjenerne stod og trillede tommelfingre og virkede som nogen der lige var faldet ned fra månen. Da man så skal betale kan man hverken betale med Mastercard, kontaktløs eller kontanter. Alt i alt den dårligste og mærkeligste restaurant oplevelse jeg nogensinde har haft.
Besøgte restauranten i Holstebro
Besøgte restauranten i Holstebro, og hold da op en skuffelse. Salaten var en mærkelig blanding af “tøm køleskabet”, og en signatur burger var stort set kun bøf og bolle. Kommer aldrig igen!
Har været i Kolding for første gang og…
Har været i Kolding for første gang og faldt over macellos. Plejer altid at tjekke trustpilot og her er jeg rigtig glad for at jeg ikke gjorde det. Fik den lækreste salat med laks og tigerrejer. Den bedste jeg nogensinde har fået. Søde tjenere og hurtig oprydning efter folk havde rejst sig. Det var en frokost vi fik og det var perfekt
Marcellos Kolding
Vi kommer 2 piger, og siger at vi skal bruge et bord til 3, da der kommer en mere. Der kommer 3 forskellige ned, og spørger om vi er klar til at bestille, da vi stadig venter på den tredje person. Vi bliver mødt af super dårlig service og en nederen attitude, fra en mørkhåret tjener. Vi bestiller en iskaffe med karamelsirup ( Jeg har fået denne mange gange, så jeg ved hvordan den skal smage, og se ud) jeg får en med chokolade op af siderne, der spørger jeg dem, om jeg muligvis kan få uden, det er selvfølgelig min fejl fra start, at jeg ikke lige får nævnt det, da jeg bestilte den. Tjeneren der står der, har en tarvelig attitude, og siger at det slet ikke kan lade sig gøre, hun ender dog med, at tage den med, og jeg får en ny, den jeg så får, er uden sirup og is, hvilket jeg så siger da vi skal betale, da jeg ikke gider betale for en sirup jeg ikke har fået, hende der tager imod betalingen (Steffanie) nægter at der ikke har været sirup i (bag dem står der nogen iskaffer, med sirup og is i) jeg siger så til dem, at man ikke plejer at være i tvivl om hvorvidt der er sirup i, hun holder fast i, at det har der altså været. Jeg går der fra med en rigtig dårlig oplevelse, og har bestemt ikke tænkt mig, at komme igen
Træls betalingsmetode
Gode burgere, god betjening og dejligt sted ved åen i Kolding, dog træls betalingsmetode, da kun Dankort og kontanter kunne anvendes, og det stod ingen steder. Så der var hverken mulighed for Mastercard, MobilePay eller Apple Pay. Heldigvis kunne vi gå i en bankautomat i nærheden og hæve kontanter.
Jeg havde en helt vildt dårlig…
Jeg havde en helt vildt dårlig oplevelse idag. Jeg har bestil bord til brunch i god tid, da jeg kommer derhen kl.10 ved åbningstid så har de ikke mere mad da de forventer et større selskab. Hvorfor kunne jeg så bestille tid og klæde mig pænt på og forvente at nyde en dejlig morgen med min kæreste? Ufatteligt at det kan løbe rundt.
Marcellos holstebro fysisk restaurant
Marcellos holstebro fysisk restaurant
Vi har tidligere haft en god oplevelse dernede, men denne gang blev vi glemt og måtte genbestille efter at have ventet i 20 minutter,fordi vores bestilling var blevet væk. Vi fik maden hurtigt herefter, men burgeren smagte brændt, var tarvelig at se på og smagte meget ordinær, hvilket jeg ikke husker var tilfældet sidste gang. Derudover var det gået så hurtigt med, at lave maden, at de havde glemt at give os dyppelse med, så det måtte vi selv bede om efter at forsøge i flere minutter, at få fat på en tjener, så de kiggede alle mulige retninger end på kunderne. Ærgelig oplevelse.