Marcello’s Anmeldelser 282

2,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 31 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker skuffelse over madkvaliteten, især bøffer, der beskrives som seje, sene-fyldte og smagløse, samt andre retter som tørre fritter og kedelige salater. Utilfredsheden strækker sig også til servicen, hvor flere oplevede uhøflig og uengageret betjening, samt problemer med hygiejne og manglende vilje til at løse klager. Dog var nogle kunder tilfredse med deres besøg, især i Kolding og Sønderborg, hvor de roser god service og velsmagende mad, herunder brunch og specifikke retter som nachos og milkshakes. Enkelte fremhæver også hyggelig atmosfære og opmærksomt personale.

Det, folk taler mest om

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten. Mange rapporterer om dårlig madkvalitet, herunder tørre og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af personalet. Nogle kunder roser personalet for at være... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Mens nogle forbrugere roser lækker mad, god juice... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service, hvilket indikerer høj uenighed. Nogle kunder roser den gode og... Se mere

Location

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med lokationen. Mens nogle nød at sidde udenfor med udsigt til åen... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Se mere

Vi havde ønsket os gavekort dertil Ja den var god dem ville de godt have men vi kunne ikke få rabat med ældresagen ..uf uf Nu havde de jo fået deres penge Ikke ret god service De sagde det var ældr... Se mere

- Marcellos - Holstebro - Har aldrig oplevet så dårlig betjening, ubehøvlet svar på min klage, over smagløse pomfritter til min 249 kr bøf, der heller ikke var krydret. Da jeg skulle betale, ville... Se mere

Vi spiste brunch buffet på Marcello’s i Odense, hvor jeg blev så syg kort tid efter besøget. Jeg sender Marcello’s en mail, hvor jeg fortæller jeg er blevet syg, og vi observerede bl.a deres røræg var... Se mere

2,4

Under middel

Beskidte toiletter

Vi var nogle stykker, som var ude at spise på Marcellos Odense den 1. juli 2024, vi gjorde da opmærksom på, at toiletterne trængte en ordentlig omgang rengøring. Tjeneren sagde at hun nok skulle gå videre med det til ledelsen, da hun intet havde med rengøring af toiletterne, at det er et firma, som er ansat til at gøre rent.
I dag den 9 juli, var jeg endnu engang hos Marcellos Odense for at spise. Der var stadig lige så beskidt som den 1. juli, der så overhovedet ikke ud til at være blevet gjort rent. Der sidder gammel skidt på især det ene toilet, dørene har sorte pletter (skidt), håndvaskene er beskidte, skoene klistre fast til gulvene.
Sagde det endnu engang til personalet (som var den samme som den 1. juli) hun vil igen gå til den øverste ledelse, men jeg sagde til hende, at denne gang bliver der skrevet, da jeg ikke mener det er i orden, at det skal siges 2 gange. Det varer i alt fald længe før jeg kommer på Marcellos Odense, ikke før jeg får en tilkendegivelse af, at der er rettet op på rengøring af toiletterne.

9. juli 2024

SJÆLDENT SET SÅ MØGBESKIDTE TOILETTER

ESBJERG :SJÆLDENT SET SÅ MØGBESKIDTE TOILETTER, OG EFTER PÅTALE TIL PERSONALET, DER VAR MASSER AF, SKETE DER INTET ..VI(SELSKABET KØBTE EFTERFØLGENDE DYRE DRINKS) TROEDE BARE EN AF DE MANGE PERSONALER, VILLE FÅ DET ORDNET 🤮..MEN INTET SKETE SIDSTE GANG VI ER KOMMET DER .SÅ HELLERE GÅ IND VED SIDEN AF, HVOR DER VAR PÆNT OG RENT PÅ DRONNING LOUISE DEN 7-6 kl 15 VAR NÆSTEN TOM FOR GÆSTER ,OG RIGTIG MEGET PERSONALE

7. juni 2024

Langsom betjening

Var forbi Sønderborg i dag, til brunch.
Det tog en time fra vi ankom til vi fik vores mad.
Virkede som om de havde glemt os.

Man fik ikke engang en undskyldning for den langsomme betjening.

5. juni 2024

Marchello’s Kolding

Jeg har i dag, været inde og spise med min veninde, hvor vi blev betjent af den sødeste medarbejder! Hendes navn er Frederikke, og hun gav en fantastisk service, var utrolig smilende og informerede os om et tilbud de havde i dag, så vores mad var billigere. Både maden og drikkevarerne kom hurtigt, og var super lækkert. Klart en anbefaling til Marcello’s i Kolding🤩

29. april 2024

MARCELLOS - HOLSTEBRO

Alle fem stjerner er så fortjent
Super lækker brunch buffet med alt hvad hjertet kunne begære af lækre retter.
Betjeningen var venlig, imødekommende og helt i top.
En kanon oplevelse og vi kommer helt sikkert igen

16. marts 2024

I chok over en tjener

Jeg var med min familie ude og spise på Marcellos i Odense. Vi kommer ind og bliver mødt af en tjener ved navn Emma (jeg spørger senere hen efter hendes navn af en ny kollega). Vi spørger om vi må sidde ved vinduet, hvor vi får et svar at det er ikke ryddet af endnu så nej. Vi siger at vi er villige til at vente på det bliver ryddet af, men hun fortæller at hun ikke gider stå og rydde det af og siger at vi kan få bordet ved siden af. Der kommer senere en tjener over, som fortæller at hun er ny, da vi spørger ind til maden og hun er egentlig super flink og får til sidst svaret på alle vores spørgsmål. De to tjenere kommer sammen ned med vores mad og der lægger jeg mærke den hårde tone Emma har overfor hendes kollega. Hun kommanderer rundt med hende, spørger om hun nu har lavet fejl med bestillingerne igen i stedet for at hjælpe hende og vi var ærlig talt i chok over hendes opførsel både overfor os og for hendes kollegaer.

Alt i alt havde hun en super dårlig og uprofessionel tone og attitude. Vi kommer aldrig på Marcellos igen, da vi ikke vil være med til at støtte den mobning på arbejdspladsen og dårlig behandling overfor kunder.

24. februar 2024

En øv oplevelse

En øv oplevelse. Vi tog på marcellos i Kolding. Her bliver vi mødt af en flink tjener, der viser os til bordet og giver os lidt tid til at finde drikkevarer. Da vi har bestilt disse, kommer en anden tjener over og tager vores madbestilling. Vi ser at hun forlader stedet kort efter, men tænker ikke over det. Efter at have ventet i en time, kommer vores første tjener hen og spørger om vi skulle have bestilt lidt mad, hvortil vi svarer, at det havde vi gjort for en time siden. Han er yderst beklagende og de tager da også 50% af vores drikkevarer af regningen, da vi fortæller at vi går. Men en træls oplevelse af at de ikke har styr på deres bestillinger, til trods for at der ikke sad mere end 10 mennesker udover os.

12. februar 2024

Bestilte takeaway

Bestilte takeaway, gjorde personalet meget opmærksom på at vi havde allergi overfor løg, begge burgere var selvfølgelig med rigtig mange løg i.

Når man tager kontakt til dem via mail, for at oplyse dem om denne episode, så er der ingen som gider vende retur. De er åbenbart utroligt ligeglade med deres gæster, det ses også tydligt herinde.

29. januar 2024

Kedelig brunch

Brunch lørdag. Buffet. Ost kun een slags resten i kedelig indpakning fra producenterne. Juice kedelig fra pap karton. Pålæg kun 2 slags. Mange mærkelige kager og salat. Dyrt 235kr

19. januar 2024

Vi kom igår og fik deres luksus brunch

Vi kom igår og fik deres luksus brunch. Det var som sådan okay, mem brødet var for det første heste skiver og for det andet sten hårdt.. Bedte efterfølgende om lidt ketchup til vores scrambled æg og vi fik 2 små glas og på regningen blev jeg opkrævet 2 x 6 kr.. Måske det bare er mig, men det har jeg nu aldrig betalt for, medmindre man er på mcd….

16. januar 2024

Marcello Kolding.

Marcello Kolding.
Stor ros 🙂 Simpelthen så god service og god mad.
Vi havde en låge fra Kolding kalenderen til en gratis burger og pommes men jeg undgår så vidt muligt kulhydrater så sagde de bare kunne undlade burgerbolle 🙂 I stedet fik jeg rugbrød og salat i stedet for pommes 🙂

12. januar 2024

Marcellos Sønderborg:

Marcellos Sønderborg:

Udnytter ungarbejdere.
-Ingen kontrakt
-Lader dem abejde “på prøve”
-Ingen løn
-Tager pludselig ikke kontakt mere

10. juli 2023

Ufleksibelt

Ufleksibelt, ikke løsningsorienteret personale. Ankommer til restauranten og der overholdes ikke de aftaler der er indgået over reservationen.

14. december 2023

Marcellos kolding

Fin nok mad, men at blive plantet lige i døråbningen er simpelthen for dårligt når man har bestilt bord, folk render ind og ud og det trækker koldt luft ind. Så vi måtte tage jakker på for ikke at fryse

9. december 2023

Marcellos Holstebro blev en skuffende…

Marcellos Holstebro blev en skuffende oplevelse i aften i forhold til den standard vi før har oplevet.
Ud over maden bestiller vi en kande vand til bordet -vi er 3 Pers.
3 glas samt en flaske med max 1 l indhold 66kr - så er vandet fra hanen vist også betalt!..
Det er helt fint, at der er en kostpris på vand fra hane, men den pris er jo “vandvittig”

5. november 2023

Marcello Sønderborg

Marcello Sønderborg
Maden var ok, men jeres service er en kæmpe ommer. Vi havde bestilt bord til 17 mennesker en måned inden. Ved ankomst bliver vi delt op ved 2 borde (det tog hele hyggen) og inden vi får sat os, får vi at vide, at vi skal være færdige inden kl 19 (vi kom kl 17) for da ville de næste gæster komme. Hva pokker er det for en service. Hvis ikke i kan håndtere 17 mennesker, så sig fra, i stedet for at ødelægge vores aften. Vi booker ikke bord hos jer igen.

3. november 2023

Lækker mad og god service!👌

Vi besøgte restauranten i Sønderborg og det var en meget fin oplevelse, med velsmagende mad (moulles frittes og steak) og en rigtig god service fra start til slut. Det er absolut ikke sidste gang vi spiser der👍👍.

18. oktober 2023

Er dette din virksomhed?