Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Marcello’s Sønderborg
Marcello’s Sønderborg
Fik Palle Verde pasta ret. Virkelig lækker og smagte bare super. Sød betjening, høflig og smilende
Marcello's i Kolding
Marcello's i Kolding får 4 stjerner!
Vi havde haft Koldingkalenderen til jul, og en af lågerne gav os en gratis Captain Popeye burger pr. låge. Den var super lækker og flot! Vi fik også gode pomfritter til og farveblyanter til at tegne, og da vi var færdige fik vi, børnene, en slikkepind.
God oplevelse!
Besøgte Marcellos i Sønderborg til…
Besøgte Marcellos i Sønderborg til frokost.
Bestilte to forskellige burgere med 2 x hyldeblomst til. Pomfritterne var bløde og flere af dem halvrå. Hyldeblomst drinken var som lunken saftevand og med 4 små isterninger i. Burgeren smagte godt. Ingen spurgte om maden var ok, da den først var serveret. Kommer umiddelbart ikke igen.
Sønderborg
Sønderborg
Vi fik virkelig en super lækker brunch. Der er mange retter, noget til alle.
Virkelig søde og venlig personale. Kommer der helt klart igen i Sønderborg
HOLSTEBRO: Elendig service! Vælg en af de andre restauranter i byen 👍
HOLSTEBRO:
Vi ankom og bestilte en forret, hvorefter vi bad om at beholde menukortet og direkte sagde til tjeneren, at vi gerne ville bestille mere bagefter.
Herefter venter vi i knapt 3 timer hvor ingen kommer en eneste gang og spørger om der er noget vi ønsker, hverken mad eller drikkevarer.
Man må vel kunne forvente at der på en restaurant følges op på bordene.
Da de endelig kommer hen og spørger om vi ønsker andet, fortæller de os at køkkenet er lukket!
Det skal lige nævnes at der var meget få mennesker i restauranten i den tid vi var der.
Jeg har aldrig nogensinde oplevet så elendig service på en restaurant og hvordan I fortsat kan køre en forretning er mig komplet uforståeligt!
Det var sidste gang vi satte vores ben der?
Marcello's Odense
9 veninder der mødes til brunch-buffet.
Stort udvalg, rimelig kvalitet og pris. Mangler dog lidt udvalg, hvis man ikke er den store "kødspiser". Samt rigelig meget kage ift. "rigtig mad".
Blev noget forarget over, at man ikke får sin rabat igennem Ældresagen, som de reklamerer med, fordi vi er et "selskab" over 8. Vi betaler hver for selv, så det giver ingen mening.
Det er ikke okay. Så næste gang, hvis der bliver en sådan, skal vi åbenbart bare ringe enkeltvis og bestille bord.
Min kæreste og jeg havde været til det…
Min kæreste og jeg havde været til det der julemarked i Odense, og besluttede derefter at slentre igennem gågaden bare for at glo lidt, da det var koldt og begyndte at regne kunne vi jo lige så godt gå i tørvejr og få noget at drikke. Vi besluttede os så for at prøve deres mad osse da vi var blevet småsultne. Det var en slem skuffelse. Vi fik et lille nedslag i prisen. Men stadig 310 kr for det skidt de servere. Det er Dalle Valle standard . Jeg er sikker på at de selv tror på det er godt det de laver. Det hele smager sødt og olieret. Pommes frites som om de har brugt det samme fritureolie i en uge. Personalet er flinke nok og vi skulle ikke vente længe. Men maden er jo ligesom det vigtigste når alt kommer til alt. Og det er bare rigtig ringe mad de laver. Man kan ligeså godt invitere en tur på grillen, det kan være bedre og det er da ærligt.
Marcello’s Odense
Dejlig burgermenu og god betjening 😊.
Uden problemer fik vi lov til at ændre på menuen, også selvom vi kom med et kupontilbud.
Lækker mad og personale i Kolding!
Min mand og jeg var derinde sammen med vores 2 årige søn efter en tur i svømmeland. Så vi var alle pæn kvæstet.
De to piger der var på arbejde, var super gode til at vejlede, være der og hoppede fuldstændig ned på børnehøjden - det er så dejligt at se. Vi havde en fantastisk aften alle 3 og maden var simpelthen så lækker. Pomfritterne var perfekt sprøde, pasta retten lækker cremet og burgeren mør. Kan helt klart anbefales at tage til Kolding! Vi kommer ihvertfald snart igen, tak for en rigtig skøn aften!
HOLD JER VÆK!
HOLD JER VÆK!!
Det har ikke styr på en skid og svare kun når det passer dem.. og de spiste lige det halve af mit depositum. Da jeg havde boet der i 2 måender. 6000 for lidt maling og åbenbart en rengøring jeg mener jeg har gjoet rent.. men de siger ikke noget så tager de dem bare og så får du bare et stykke papir når det er for sent.. så lad vær og flyt ind hos dem det enste de gør er at stjæle din penge
Lav en bestilling om og bliv mødt med et gebyr
Jeg var på besøg ved Marcello Odense og fik bestilt en burgermenu, som jeg glemte at nævne skulle være med vegetarbøf. Da jeg lige fik sat mig til rette, skyndte jeg mig op for at ændre i bestillingen, så bliver jeg mødt med, at det ville koste en gebyr på 30kr at lave ordren om, da det koster dem at skulle lave bestillingen om. Jeg spurgte, om de allerede havde anrettet og forberedt det, hvortil de sagde nej kun selve bøffen. Jeg sagde okay, kan det ændres, da jeg ikke kan spise det, hvortil jeg fik af vide, at jeg måtte betale et gebyr, fordi det er besværligt og koster dem (selvom de højst sandsynligt er købt i et stort parti).
Jeg har aldrig oplevet andet end, at en restaurant er villig til at ændre i ens bestilling, hvis der har været en forglemmelse eller andet. Ikke nok med det, får jeg af vide, at bestillingen havde været billigere for dem, hvis jeg valgte korrekt til at starte med, da vegetarbøffen i virkeligheden havde kostet mindre, men det stod ikke oplyst nogen steder, kun en fast pris med tilføjelser. MEN trods det, måtte jeg betale op.
Så det siger lidt om deres kundeservice.
Dårlig oplevelse 0 Stjerner..
Aldrig har jeg fået så dårlig en oplevelse, maden var meget dårlig og tjener så uprofessionel. Jeg vil ikke anbefale Cafe Marcello's i Holstebro.
Glædet os til det mad vi havde bestilt, så virkelig lækkert ud på menukortet, men blev dybt skuffet ,da maden blev serveret for os. Jeg havde bestilt " Fish and Chips" pris : 139 kr. middel høj pris.
Konfronterede tjener om det kunne passe at der lå et lille stykke fisk , en tør citronbåde, 3 ende stykker syltet løg og små pom fritt stykker( der stod på menukortet håndskåret pomfritter) Ligeledes stod der også der blev serveret brød og smør til retten, det hængte jeg mig ikke i til at starte på. Tjener ønskede ikke at tage min utilfredshed til sig og sagde det var køkkenets ansvar..okay nu har jeg været inde i den branche i mange år, og der samarbejdede man "køkken og servingspersonale sammen". Der kom en anden tjener ud der tog over..Hun fortalte mig jeg kunne jo bare bestille ekstra fisk, som stod i menukortet, min mand spurgte hvad kommer retten så op i..pris 179 kr. for et lille stykke fisk mere, helt til grin..nu blev det lige for meget for mig jeg tog menukortet og har taget foto...Der står intet, men til gengæld står der over retterne at der servers brød og smør.. Spiste det uspiselig mad og blev igen spurgt af en ny tjener om maden smagte altså 3 tjener ved jeg er utilfreds , det er helt hen i skoven..
Vi beder om regningen , men skal ind og betale og chefen/ bestyre er klar til betaling ,da han ved jeg er meget utilfreds.
Han beklager og vil give lidt så" For freden skyld " , sikken en flabet måde at behandle sine kunder på.. For min tone over min utilfredshed var med pli.og god tone. han sagde vi ikke betale for drikkevare.
Helt ærlig nu går den da helt galt for denne Café.. Menukortet svare ikke til det der bliver serveret for en...Der blir betalt 341 kr.. for en omgang dårlig mad, personalet tager ingen ansvar og meget unge piger...
Og bestyre af caféen burde vide hvad han sælger og hvad der står i menukortet.
Marcello Sønderborg
2 tjenere var ikke kun sure; men direkte uforskammede. Fik ikke det vi ønskede. Nul stjerner herfra og aldrig igen besøgt
Marcellos Kolding
Marcellos Kolding - lækker mad og super service af Frederikke.
Marcellos Odense….. aldrig igen.
Min kæreste og jeg tog på Marcellos for at fejre min fødselsdag og for at sige det lige ud, så var det forfærdeligt.
Personalet: Vi kommer ind af døren og det første vi møder er en ung pige som hverken smiler eller hilser ordentlig på os. Jeg fortæller så mit navn og at jeg har reserveret. Hun peger så hen til bordet som er i et hjørne hvor der er døde dyr på væggen og generelt set ikke særlig hyggeligt eller lækkert. Når vi så skal have bestilt mad kommer der en anden tjener som spørger “hvad skulle det være” igen uden at smile eller med lidt entusiasme..
Maden: Jeg bestiller en pastaret og min kæreste en sandwich sammen med 2 glas Rosé vin. Hun går igen og vi venter på maden og snakker meget om hvor sure og ligeglade personalet er. Maden kommer og da jeg kigger på maden er ligner det noget som er blevet masse tilberedt og smidt i kasser så det er ligetil at varme op igen. Ud over det var pastaretten egentlig god nok udover at der var nogle stykker kød i som ikke var varme (kolde). Min kærestes sandwich var heller ikke noget at råbe hurra for da spinaten og salaten deri havde frostpletter hvilket indikere det har været frosset ned. Pommes fritterne til var gode på toppen men under det første lag var det lunkne og bløde. Det bedste ved måltidet var vinen.
Nåh nu kommer vi så til min yndlings del på aftenen.
Betaling: vi går op for at betale og siger jeg skal bruge mit studiekort for at få rabat. Jeg kæmper så lidt med det da det skulle verificeres 3 gange og pigen bag disken siger så ordret “Har du noget andet som et skema jeg kan se” med en fast og høj tone. Jeg siger så nej og ender bare med at betale fuld pris da jeg ikke gider tage en diskussion med dem. På vej ud opdager jeg at en mand kommer gående hen mod hende og peger på menu kortet. Jeg finder så ud af at hele hans selskab er døve. Hun råber! så til ham at han bare skal sætte sig ned igen og at de nok skal komme når de kan. Alt i alt mangler der ordentlig kundeservice, entusiasme og mest af alt respekt.
-10/10 kommer aldrig igen.
Respektløs personale og manglede service
Min kæreste og jeg tog på Marcellos i Odense og vi bliver desværre med det samme mødt af en tjener, der ikke virker til, at vil være der, og lyder meget nedladende i sin tone. Vi havde reserveret i forvejen, for at være sikker på der var plads, men pladen vi fik, var ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Der var døde insekter på væggen ved siden af os, allerede der var det ikke en succes. Tjeneren der kommer for at tage vores bestilling, virker fuldstændig ligeglad med, hvad vi siger og svarer ikke på noget. Maden var heller ikke et hit, min kæreste fik en pastaret, men kødet der var i, var koldt, og i den club sandwich jeg fik, smagte salaten frossent.
Da vi nåede til betalingen stod der en meget flabet og respektløs tjener, som råbte af en fra det bord der sad ved siden af. Alt i alt, er der virkelig mangel på service og respekt for kunder. Virkelig en dårlig oplevelse herfra
Helt i top service af den søde…
Helt i top service af den søde medarbejder Frederikke. Tak for en god oplevelse :)
Frederikke var så sød og hjælpsom
Frederikke var så sød og hjælpsom! Vil helt klart anbefale sikke hvor hurtig hun er til at hjælpe og sprede sådan en dejlig stemning
Flabet og respektløse personale.
Flabet og respektløst personale.
Efter at være talt ned af ung respektløs pige valgte vi at tage vores ting og gå det er ikke første gang vi oplever dette her i Odense!!
HOLD JER VÆK