Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Marcello Kolding🌟👑
Marcello cafe og restaurant Kolding:
Hjertelig velkomst♥️
Godt menukort-osse med noget for børn!
Og meget sød betjening!
Og maden var osse god-og der var rigeligt til en sulten mand! ( marcello pasta-uhm!)
Ville bestemt ikke anbefale stedet
Ville bestemt ikke anbefale stedet. Da jeg havde bestilt en grillet kylling. Og fik den rå. Og bedste dem om at få den stegt mere. Som de selvfølgelig gjorde. Men var stadigvæk rå og smagte råt. De sagde jeg kun kunne få rabat på min lille sodavand. Som jeg takket nej til. De kunne kun tilbyde mig 25% fra min kylling. Som ikke gav mening, da den ikke kunne spises. Så ende med at betale 150kr for nogle pommefriter og en salat 😣
Marcellos Sønderborg - dårlig service
Vi var 4 personer der alle bestillte det samme (steak med fritter) - steak og fritter var OK dog manglede der grøntsager - der var kun et par små forkølede gulerødder og lidt rødløg.
Service kan man ikke klage over - der er nemlig ingen.
Der var ingen der spurge om maden var ok - om vi manglede drikkevare - om vi ville have dessert osv.
Kl ca. 20 begynde de at dække op til næste formiddags brunch - det må man altså vente med til gæsterne er gået ellers sender det et signal: -se nu at skride med jer.
Var på Marcello's tirsdag d 8 august
Var på Marcello's tirsdag d 8 august. Rigtig lækker mad... Men men men da vi kommer og har fået vores plads ser vi der sidder en tjener 2 borde væk og spiser pizza? Øh kan man købe pizza her? Nå men vi får vores mad og får den spist og ikke 1 spørg til om alt var som det sku være, og ingen spørg om der var andetvi ku tænke os da de tager vores tallerken, oveni må vi selv gå op til baren for at betale. Så god mad men manglende service
Marcellos Kolding
Har betalt knap 100kr ekstra for brunchbuffet i Kolding, da tjeneren gav mig forkerte byttepenge tilbage. Dette fandt jeg først ud af da jeg kom hjem, hvorefter jeg sendte en mail til Marcellos Kolding.
Eftersom jeg intet har hørt tilbage siden jeg sendte mailen d. 4/6, går jeg ud fra, at jeg ikke ser de penge igen. Det blev en pænt dyr brunch for mig - tjekker for fremtiden ALTID mine byttepenge.
Marcello’s Sønderborg
Marcello’s Sønderborg
Vi ankom 3 personer. Betjeningen gad ikke rejse sig for at hjælpe. Der var et hav af ledige borde, alligevel tog det lang tid at finde frem til, om der var et ledigt bord.
Maden blev serveret, men pommesfritterne var virkelig ringe. Halvdelen var stegt til døde, den anden halv nærmest rå. Vi blev desværre ikke spurgt om maden var i orden. Selv ikke da vi skulle betale.
Virkelig ringe service.
Dårlig oplevelse
Vi havde bestil bord til 5, nogle dage før (Sønderborg).
Da vi kommer bliver vi vist hen til et bord til 4, hvor der på ingen måde var plads til en ekstra gæst, jeg beder dem finde et bord til 5 da det er det jeg har reserveret, tjeneren er meget tøvende og henviser flere gange til det samme bord, til sidst rykker de rundt og finder et bord med plads til 6.
Bordene var møgbeskidte med madrester på kanterne. Stolene var helt sorte og måtte tørres af med servietter.
Flere gæster der havde reserveret fik samme modtagelse som os, der var ikke plads!
Under alt kritik.
Maden var okay.
Vi kommer ikke igen!
Marcellos Holstebro
Marcellos Holstebro - super fin service, lækker mad og rigeligt af alt, meget meget flot fødselsdags service og hyggelig atmosphære. Stor anbefaling fra os.
Ingen ved noget og alle har angiveligt for travlt
Det meste af maden var såden set okay, rugbrødet var dog som en skæv freesbee, lige så tør som havde den ligget i bakken fra sidste måned. Samtlige ting i brunch buffeten stod ujævnt og var ved at vælte, bevares det så da pænt ud, men man turde næsten ikke tage af det grundet risiko for at det røg på gulvet.
Der står på hjemmesiden at man skal nævne såfremt at der skal tages hensyn til allergener, det hensyn er der bare ikke nogen der har fortalt personalet. Så den samlede vurdering af Kolding udgaven er langt under middel.
Det skal dog også siges at samtlige gæster fik forkert drikkevarer gang på gang på gang!!!!
Øv oplevelse
Fik en virkelig træls sandwich med kylling og bacon i dag. Jeg har aldrig set tomater, agurk, løg og salat skåret så groft. Kyllingen var også sej. Det var noget sjusk!
Absolut ikke at anbefale!
Marcellos Kolding
Kan varmt anbefale deres penne marcellos!
Hurtigt køkken og hjælpsomme tjerene. Ikke sidste gang jeg kommer
Lækker oksemørbrad
Besøgte deres restaurant Kolding og bestilte en oksemørbrad. Kødet var så lækkert og mørt og sovsen smagte så godt! Altid venligt personale og lækre drinks
Fantastisk service og kundebetjening
Maden var god og blev serveret hurtigt. Tak for en dejlig oplevelse :-)
God service og lækkert mad
Virkelig lækker mad, kan anbefale deres gode og saftige burgere 👌
Marcellos Kolding
Super fin resturant. Mega sødt personale som sørger for at man får en god oplevelse.
Dejlig mad til fornuftig pris - fedt med studierabat!
Marcellos Kolding
Rigtigt god service. Man kan tydeligt mærke at medarbejderne er servicemindede og ønsker at give alle gæster en god oplevelse. De er smilende og søde at snakke med.
Maden er så lækker og til en god pris. Kan klart anbefale.
Marcellos kolding
Maden var god og venlige personale på marcellos i kolding. Søde servitricer som spurgte ind til maden.
Mig og min familie var inde og spise…
Mig og min familie var inde og spise hos Marcellos. Vi havde en god oplevelse i Koldkng. Børnene var helt vilde med jeres milkshakes.