Netjes besteld en de bestelbevestiging met track en trace gekregen. Toen ik mijn pakket ontving bleek dat er een foutief product geleverd was. Hierop heb ik contact opgenomen met het bedrijf, waar b... Se mere
Virksomheden har svaret
Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek. Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.
Lelystraat 25A, 3364 AH, Sliedrecht, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gister om 16:00 een potje wax besteld, had de verkeerde postcode ingevuld. Heb gemaild en gevraagd of zij voor mij de postcode konden veranderen, heb na 1,5 uur een reactie gehad en heel netjes ontvangen dat de postcode aan werdt gepast, had het binnen 24 uur in huis, super fijn en zeker een aanrader!🤗

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik een antwoord met een duidelijke uitleg. Na vier werkdagen werd mijn bestelling geleverd. Goede service en goede communicatie. Nu kan ik zeker vijf sterren geven

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Heb het goed ervaren met mannenzaak. Had perongeluk het verkeerde pakketje geweigerd en hun klantenservice reageerde lekker vlot en stuurde het meteen terug.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Na een week niets binnen krijg geen antwoord op mail ,en telefonisch niet te berijken
Wel na een week eindelijk contact kunnen krijgen ,en een excuses

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Pakket is zoals verwacht de volgende dag gekomen en redelijk snel ik heb om 7uur besteld en volgende dag om 10uur was het pakje voor mijn deur

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Ik haal mijn producten van Suavecito bij deze webshop , ze leveren snel en altijd netjes
Ben bovendien heel erg te spreken over dit merk!! Hopelijk komen er nog meer producten van dit merk naar deze shop

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Pakketje had een rare PostNL vertraging, zonder problemen binnen een dag een nieuwe zending gekregen. Handvat van scheermes kosteloos vervangen zonder garantie. Snelle en duidelijke communicatie. Uitmuntende service, totaal niet gewend van webshops. Voorbeeld voor velen! Bedankt, Mark!

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Na een pakketje dat verloren is gegaan bij post.Nl heb ik van mannenzaak mijn bestelling toch nog geleverd gekregen.
Ik ben super tevreden dat ze dit hebben recht gezet. 👍🏽

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Baard geprobeerd grijs te maken met grijze haarverf van mannenzaak. Hij werd helaas donkerder in plaats van lichter. Dat gaat nu helaas weer ff duren

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Ik had een defect product ontvangen en heb op zaterdagochtend contact opgenomen met de klantenservice. Binnen minder dan een uur kreeg ik al een reactie! De klantenservice was zeer respectvol en behulpzaam, en ze stuurden dezelfde dag nog een vervangend product op. Wat een geweldige service! Ik ben ontzettend tevreden met hoe ze dit hebben afgehandeld.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
They deliver what they promise. Simplified purchase and shipping in less than 3 days

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Ze hebben fijne exclusieve producten die niet overal te koop zijn. Soms wel een probleem ervaren met de voorraad, maar de klantservice reageert altijd binnen 24u op je vraag en lossen dit goed op, ook de levering kan soms wat op zich laten wachten. Maar wederom tevreden een nieuwe bestelling geplaatst.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Ik heb een tijd geleden een tube scheercrème bij Mannenzaak besteld (waar ik overigens zeer tevreden mee ben). Deze is meegegeven aan PostNL, maar ook al kreeg ik de melding in de app dat het pakket bij mij bezorgd zou zijn, heb ik niets ontvangen (terwijl ik wel thuis was).
Als ontvanger kan PostNL weinig voor je doen, en wordt je doorverwezen naar de verzender (Mannenzaak) en die hebben het uitstekend opgelost richting mijn kant.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Goed assortiment en een snelle levering 2keer besteld en de dag erna geleverd klasse

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Zaterdag besteld, zou maandag in huis moeten zijn. Dit was niet het geval. Ook geen bericht van verzending gekregen. Erachter aan gemailt maar geen reactie. Slechte ervaring. Ik bestel hier niet weer.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Mijn ervaring was zeer teleurstellend. Ondanks de belofte dat bestellingen die vóór 23:00 uur worden geplaatst de volgende dag geleverd zouden worden, is dit tot drie keer toe niet nagekomen. Ik zal in de toekomst ergens anders mijn aankopen doen.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Uitstekende service, snelle levering, adequante reactie op vragen. Prima club, staat in mijn 'favorites' lijstje!

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Prima producten voor een goede prijs. Ruime keuze en supersnel verzonden. Ik ben helemaal tevreden.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Gisteravond rond 19:00 uur besteld en vanmorgen voor 09:00 uur bezorgd. Waarschijnlijk zitten jullie in mijn regio, maar ik heb nog nooit zo'n snelle levering gehad. Super!

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.