Se, hvad kunderne siger
Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek. Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik e... Se mere
Virksomheden har svaret
Ze hebben fijne exclusieve producten die niet overal te koop zijn. Soms wel een probleem ervaren met de voorraad, maar de klantservice reageert altijd binnen 24u op je vraag en lossen dit goed op, ook... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.
Kontaktoplysninger
Lelystraat 25A, 3364 AH, Sliedrecht, Holland
- klantenservice@mannenzaak.nl
- mannenzaak.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Klantenservice die wel werkt
Netjes besteld en de bestelbevestiging met track en trace gekregen. Toen ik mijn pakket ontving bleek dat er een foutief product geleverd was. Hierop heb ik contact opgenomen met het bedrijf, waar binnen een dag op gereageerd werd. Na wat over en weer mailen en nog een foutief geleverd product is er door mannenzaak zelf een onderzoek gestart om uit te zoeken waar het mis ging. Dit onderzoek hadden ze binnen 2 dagen afgerond. Een dag hierna had ik het juiste product al in huis.
Al met al zeer professioneel en snel afgerond.
Super service
Super service, was huisnummer vergeten te vermelden, werd gelijk gebeld want ze wilden het wel op tijd versturen.
Gisteren weer besteld, vandaag geleverd. Top service

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Snelle levering en duidelijke communicatie!
Snelle levering en duidelijke en vriendelijke communicatie door de klantenservice op mijn vraag wanneer de zending geleverd zou worden.

Prima
Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek.
Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij een voorzichtige postbode, maar hoe lang blijft zoiets goed gaan....?

Een erg goede service
Een erg goede service. Een artikel dat hij de levering helaas kapot is gegaan, werd direct opnieuw opgestuurd.

Super snelle service
Heb 2 artikelen besteld en in deze drukke tijd had ik mn pakket binnen 2 dagen bezorgd gekregen, echt snelle service !!

Top bedrijf
Top bedrijf, dankzij Gamekings heb ik hier een product besteld.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Goede service. Ik had een bestelling geplaatst zonder het huisnummer in te vullen. Er werd hierover meteen contact met me opgenomen en het is er toen meteen goed ingezet. De spullen arriveerden (ondanks mijn fout) de volgende dag. Heel fijn

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Slechte communicatie en onbetrouwbare levertijd
Ik heb op 2 november een bestelling geplaatst bij Mannenzaak.nl vanwege hun belofte “voor 23.00 besteld, morgen in huis”. De producten waren bedoeld als onderdeel van een verjaardagscadeau voor 5 november, dus de levertijd was belangrijk.
Pas op 10 november hoorde ik (nadat ik zelf contact had opgenomen) dat de leverancier het artikel nog helemaal niet aan hen had geleverd, waardoor het niet op voorraad was. Dit was vooraf nooit vermeld en werd ook niet uit zichzelf gecommuniceerd. Dat vond ik bijzonder frustrerend, zeker omdat ik al die tijd geen idee had dat er zulke grote problemen met mijn bestelling waren, en het dus nooit op tijd kon komen.
Ik heb de bestelling geannuleerd en dezelfde producten bij een andere webshop besteld — daar werden ze wél de volgende dag geleverd.
Mijn ervaring is helaas negatief: onbetrouwbare levertijd en geen proactieve communicatie. Voor mij geen herhaling.

Ontevreden service
Pakket wel aangekomen, maar na retour zending niks ontvangen. Ook geen reactie op mijn email.
Ik had een scheercrème gekocht die ik ook daadwerkelijk heb gekregen. Tot zo ver goed, maar ik heb het gelijk naar retour gestuurd omdat ik het verkeerde product had. Pakket is opgestuurd, ontvangen door mannenzaak.nl, maar ik heb geen enkel mail of dergelijke ontvangen van hen, laat staan mijn geld terug.
Edit:
Nadat ik een mail had gestuurd op 1 november (zaterdag) kreeg ik 3 november een mail terug en werd het keurig afgehandeld.
Wel jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan.

Bestelling niet verstuurd.
Had een bestelling gedaan van een safety razor om mij te kunnen scheren voor een feestje. Het is 6 dagen verder en heb nogsteeds geen product en het pakje staat nogsteeds op "in preparation". Heb de klantendienst een mailtje gestuurd om de bestelling gewoon te annuleren want wat hun adverteren op de site is gewoon vals (1-5 dagen).
Er staat ook niet als iets "out of stock" is dus dan ga je moeten wachten. Deze zaak heeft goeie reviews dus ik had toch beters verwacht.

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
De bestellingen worden altijd…
De bestellingen worden altijd verrassend snel geleverd en ik heb nog nooit problemen gehad. De producten die ze aanbieden zijn bovendien niet makkelijk ergens anders te verkrijgen. Heel tevreden!

Besvarelse fra Mannenzaak.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.