Mamsatwork Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Blogger

Skrevet af virksomheden

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

140 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

In een woord top.

Alles wat ik tot nu toe gemaakt heb werd met veel smaak en enthousiasme ontvangen.
Wat kleine persoonlijke aanpassingen maar gewoon geweldig.

15. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat heerlijk om te lezen, Monique! 😊 Zo fijn dat alles wat je tot nu toe gemaakt hebt zo in de smaak valt. En die kleine persoonlijke aanpassingen maken het juist helemaal jouw gerecht, geweldig! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuk en makkelijk kook boek

Super leuk kook boek. Na de 5 gratis recepten geprobeerd te hebben meteen het boek gekocht. En geen spijt. De italiaanse tomatensoep mmm en pasta Alfredo vol van smaak. Easy peasy. Ik zeg kopen!!

15. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Super dat de gratis recepten al zo in de smaak vielen en dat je nu zo blij bent met het boek. Die Italiaanse tomatensoep en pasta Alfredo blijven heerlijk hè, fijn dat je ervan genoten hebt! Dankjewel voor je enthousiaste review. Groetjes, Joyce

Top boek voor slowcooker

Sinds kort heb ik een slowcooker, ook op zoek gegaan naar kookboek hiervoor. Maar het was het allemaal net niet,totdat ik dit boek tegen kwam en de lovende reakties zag.
Het boek aangeschaft. Wat een topboek.
Makkelijke recepten, duidelijk omschreven. Alles verkrijgbaar in supermarkt. Al veel recepten gemaakt en alles goed gelukt.
De hachee vond ik tot nu toe het lekkerst. Ik maakte dit voorheen met pakjes van honig. Maar fit is veel lekkerder van smaak en malser.

13. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat een prachtige review, dankjewel! 😊 Superfijn om te horen dat je juist in dit boek wél vond wat je zocht. Heerlijk dat de recepten goed lukken en dat je alles gewoon in de supermarkt kunt vinden. En die hachee… zo leuk dat je die nu zó lekker vindt zonder pakjes! Daar doe ik het voor. Dankjewel voor je enthousiasme! Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het boek is duidelijk en eenvoudig te…

Het boek is duidelijk en eenvoudig te volgen.
Heb er rendang in gemaakt,heerlijk en wat ook fijn is,alles te koop in de supermarkt

12. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Heerlijk dat de rendang zo goed gelukt is en dat je alles gewoon in de supermarkt kunt vinden. Dankjewel voor je leuke review, superblij mee! Groetjes, Joyce

Simpel en lekker

De recepten zijn simpel te maken met gewone producten, maar erg lekker.

7. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Dankjewel voor je leuke review Anita! Wat fijn om te horen dat de recepten goed te maken zijn en ook nog eens lekker! Geniet van het koken! Groetjes, Joyce

Het is een mooi duidelijk kookboek

Het is een mooi duidelijk kookboek
Wat erin moet .de hoeveelheid klopt
Het is echt een aanrader

7. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te horen dat je het kookboek zo duidelijk vindt Corrie! Fijn dat de hoeveelheden goed kloppen en dat je het echt een aanrader vindt 🙏. Dankjewel voor je mooie review, geniet er lekker van! Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De recepten zijn makkelijk en heerlijk…

De recepten zijn makkelijk en heerlijk zo blij dat ik alles gekocht heb zodra er weer een boek komt is hij zeker voor mij

5. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Bedankt voor je review! Wat super om te horen, fijn dat je zo geniet van de recepten! Groetjes, Joyce

Heerlijke recepten

E-Book gekocht met prachtige recepten en inmiddels een paar geprobeerd, super! Eenvoudig vaak om te maken echt ideaal en lekker.

4. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te horen!😊 Fijn dat de recepten in het e-book zo goed bevallen en dat je er al een paar hebt uitgeprobeerd. Geniet er lekker van en veel kookplezier nog! Groetjes, Joyce

Duidelijke uitleg recepten

Snelle en nette levering. Mooi boek. Duidelijke uitleg.
Lekkere recepten.

2. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Bedankt voor je mooie review Simone, heel blij mee!

De Mamsatwork Community elkaar inspireren en informeren

Ik vind op de Mamsatwork community elke keer weer inspiratie om mijn slowcooker vaker en beter te gebruiken. Mamsatwork deelt er in verschillende vormen uitleg, informatie en recepten. Het is overzichtelijk opgesteld met handige templates en handouts. Ik vind het een gezellige omgeving met mede slowcookfans. Ik leer van de vragen en antwoorden van medeleden en kan er mijn eigen vragen mbt het slowcooken kwijt. Het is ook heel leuk en inspirerend om ervaringen en recepten van medeleden te lezen. De challenges stimuleren me om mijn slowcooker nog meer te gebruiken. Kortom ik blijf gezellig lid van deze community.

1. november 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de community 🙏, liefs, Joyce

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Slowcooken

Prachtig boek met heerlijke recepten de een wat meer onze smaak dan de andere goede beschrijving

30. oktober 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Bedankt voor je mooi review, fijn dat je er blij mee bent! Groetjes, Joyce

Super boek

Een prachtig boek! Veel recepten, voor elk wat wils. Alles met duidelijke uitleg. Eenvoudig te maken maaltijden, alle ingredienten verkrijgbaar in supermarkt. En het resultaat? Heerlijke maaltijden!! Dit boek is een absolute aanrader!

15. oktober 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wow, wat een heerlijk enthousiaste review, dankjewel 🙏. Fijn dat je er zo ontzettend blij mee bent. Veel kookplezier nog, groetjes Joyce

Kookboek slowcooken

Een heel fijn en goed kookboek voor mijn slowcooker. Het was allemaal nieuw voor mij, maar nu al veel gebruikt. Duidelijke uitleg. De gerechten zijn heerlijk en makkelijk te maken met normale ingrediënten zo uit de winkel.

26. oktober 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat fijn Sandra, dat je er zoveel plezier aan hebt en veel uit kookt 🙏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eindelijk duidelijke en makkelijke…

Eindelijk duidelijke en makkelijke recepten voor de slowcooker!
Inmiddels de Chili gemaakt, deze is zeker een aanrader.

14. oktober 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Super dat je er zo blij mee bent, bedankt voor je review 🙏, groetjes Joyce

Goed beschreven recepten

Vrij vlug na de betaling de ebooks ontvangen.
Super mooie recepten.
Vanmorgen de goulashsoep aangezet.
Vanavond al heerlijk van gegeten.
Het geeft me op dit moment enorm veel rust om met de slowcooker het eten te bereiden. Deed dit veel te weinig en ga t vanaf nu vaker doen

12. oktober 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hoi Monique, bedankt nog voor je prachtige review. En wat ontzettend fijn om te horen dat je rust ervaart door het koken met de slowcooker. Helemaal top!

Mooi boek

Mooi boek, makkelijke en simpel te volgen recepten. Reeds twee recepten gemaakt beide heel erg lekker.

10. oktober 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Bedankt Anita voor je mooit review, heel blij mee! Ik wens je nog veel kookplezier toe!

Het is een super boek

Het is een super boek, een prachtige uitgave! Mooie harde kaft. Staat prachtig op de aanrecht. Ons favoriete recept is: Aardappelrosti met champignons en prei, verrukkelijk

7. oktober 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo enthousiast bent!

Een crockpot, en nu...

Een crockpot gekregen voor mijn verjaardag en gelijk enthousiast Hachee gemaakt. Maar, verder dan Hachee kwam ik niet. Nu wel, al 2 heerlijke stoofpotjes gemaakt uit de kookboeken en probeer nu 1x in de week een ander recept te maken.

1. september 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat goed om te horen! Fijn dat je er zo blij mee bent, je kan er zo lekker even mee vooruit!

Aanrader

Recepten voor iedere dag.
Niet te moeilijk,en lekker!

18. august 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hé Jozina, wat fijn dat je er zo blij mee bent! Thanks, voor het nemen van de moeite om een review achter te laten, altijd leuk om te lezen! Veel plezier er nog mee, groetjes Joyce!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.