Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Se mere
Virksomheden har svaret
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Se mere
Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Se mere
Virksomheden har svaret
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldig duidelijk en fijn kookboek!
Voor de werkende vrouw/man.
Ook makkelijk dat je alles gewoon in de supermarkt kunt kopen.
Een aanrader.

Besvarelse fra Mamsatwork
Een ERG LEUKE community voor slow cookers!
Veel Challenges, we inspireren elkaar en heel veel leuke recepten.
Absolute aanrader!!!!!

Besvarelse fra Mamsatwork
Vooral heerlijke makkelijke recepten.
Duidelijke beschrijving van de recepten
Hier ben ik echt blij mee

Besvarelse fra Mamsatwork
Ik heb nu een aantal gerechten gemaakt en deze waren allemaal erg lekker. 😋 Erg blij met dit kookboek.

Besvarelse fra Mamsatwork
Mooie boeken met goede recepten. Recepten zijn duidelijk beschreven en ook hoe je de slowcooker precies moet gebruiken.

Besvarelse fra Mamsatwork
Eenvoudig te volgen recepten met gewone producten uit de supermarkt. De kippensoep heb ik de laatste keer gemaakt en die was erg lekker.

Besvarelse fra Mamsatwork
Wat een prachtig boek. En zoveel heerlijke recepten. Ik ben begonnen met nr 1 en 2, maar ze lijken me allemaal heerlijk. De recepten zijn gemakkelijk beschreven.
Een aanwinst in de keuken.

Besvarelse fra Mamsatwork
Mexicaanse kip gemaakt. Het was heerlijk.

Besvarelse fra Mamsatwork
ik ben nu recepten aan het uitproberen, en tot nu toe lekkere recepten. Duidelijk omschreven

Besvarelse fra Mamsatwork
Mooi boek en heerlijke recepten en makkelijk te bereiden. Zeer zeker de moeite waard heerlijk.

Besvarelse fra Mamsatwork
Zo blij mee met ebook 1 t/m 5 alle recepten staan zo geschreven dat iedereen het snapt, ga deze week nog ebook 6 bestellen!

Besvarelse fra Mamsatwork
Na lang aarzelen het boek besteld. Persoonlijk vind ik het namelijk belachelijk duur. Dat gezegd hebbende, het boek ziet er goed uit, heeft mooie foto's en zeer praktische recepten. Vanwege de prijs 4 sterren en geen 5.

Besvarelse fra Mamsatwork
Wat een mooi boek. Wat ik pers. heel fijn vind buiten de vast overheerlijke recepten, is de duidelijke foto’s, en aanduiding van bereidingstijden, heel overzichtelijk geschreven duidelijk stap voor stap wat voor iemand zoals ik met een hersenbeschadiging echt geweldig is.

Besvarelse fra Mamsatwork
Een leuk kookboek met lekkere recepten! Veel mogelijkheden om het eten lekker te maken!!

Besvarelse fra Mamsatwork
Het is een mooi kookboek qua uiterlijk en met heerlijke gerechten erin. De titel is toepasselijk, simpel en smaakvol. We hebben al heerlijke gerechten uitgeprobeerd. De gerechten zijn super duidelijk uitgelegd. Kortom een geweldig kookboek

Besvarelse fra Mamsatwork
Boek bijna twee weken binnen. Al een paar maaltijden gemaakt. Super lekker en simpel te maken. Echt een aanwinst voor in je keuken.

Besvarelse fra Mamsatwork
Super leuk kookboek . Alles wordt heel uitgebreid en goed beschreven. Alle gerechten tot nu toe gemaakt smaken heerlijk?

Besvarelse fra Mamsatwork
Blij met de E books. Kan nu naar hartelust me gang doen in de keuken. Ik kan je dit boek echt aanraden. Je kan zoveel uit je slowcooker halen.

Besvarelse fra Mamsatwork
De recepten zijn duidelijk en smaken heerlijk. Ik heb de rode cirry gemaakt en de kip Alfredo. Deze waren heerlijk. Ook de bolonese was super. De boerenkool was ook erg lekker maar de volgende keer appeltje minder

Besvarelse fra Mamsatwork
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.