Mamsatwork Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Blogger

Skrevet af virksomheden

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

140 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, ontzettende lekkere recepten en makkelijk te maken. Top slowcooker kookboek echt een aanrader!

14. februar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat fijn om te horen, dankjewel! Super dat de levering snel was en dat de recepten zo lekker én makkelijk te maken zijn. Echt leuk dat je het kookboek aanbeveelt. Groetjes, Joyce

Super lekkere recepten

Super lekkere recepten. Ben net pas begonnen maar wat zijn de Sloppy Joe tortilla's overheerlijk! Kan niet wachten om nog meer uit te proberen!

14. februar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Geweldig dat je net bent begonnen en nu al zo enthousiast bent. De Sloppy Joe tortilla’s zijn inderdaad heerlijk! Veel plezier met het uitproberen van nog meer recepten. Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk kookboek met heerlijke recepten.

Snelle levering van het kookboek. Ik heb sinds ik het boek in huis heb, alleen nog maar uit dit kookboek gekookt. De gerechten staan heel goed uitgelegd en zijn ook allemaal heel erg lekker. Zeker een aanrader om een Slowcooker en dan ook dit kookboek aan te schaffen.

27. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat een mooie review, dankjewel! Wat leuk dat je sinds je het boek in huis hebt alleen daaruit kookt, dat is echt een groot compliment. Fijn dat de uitleg duidelijk is en dat de gerechten zo goed in de smaak vallen. Dankjewel voor je enthousiaste aanbeveling! Groetjes, Joyce

Fijne recepten.

Fijne recepten.. en de uitleg over het gebruik van de slowcooker is goed duidelijk. Recepten duidelijk beschreven. Heb er al een paar gemaakt. Lekker makkelijk.

13. februar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat fijn om te horen, dankjewel! Leuk dat je niet alleen de recepten prettig vindt, maar ook de uitleg over het gebruik van de slowcooker duidelijk is. En heerlijk dat je al een paar gerechten hebt gemaakt die lekker en makkelijk waren. Groetjes, Joyce

Slowcookerboek

Slowcooker gekocht en de e boeken van Joyce. Leuke en lekkere recepten. In de avond klaarzetten en in de ochtend aanzetten en na het werk lekker eten. De recepten hebben normale ingrediënten. Geen ingrediënten die je maar èèn keer nodig bent. Blij met de slowcooker en de recepten. Staat drie keer per week aan.

12. februar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! 😊
Heerlijk hè, ’s avonds voorbereiden, ’s ochtends aanzetten en na je werk een warme maaltijd klaar hebben. Fijn dat je de ingrediënten zo praktisch vindt en dat de slowcooker inmiddels drie keer per week draait, dat is het mooiste compliment. Geniet ervan! Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is een mooi kookboek met duidelijke…

Het is een mooi kookboek met duidelijke uitleg! De recepten die ik heb gemaakt waren lekker voor ons hele gezin. Ook de digitale kookboeken zijn makkelijk erbij te pakken. Zodra de volgende hardcover er is bestel ik die ook, want het staat ook nog leuk op mijn schap.

10. februar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Fijn dat de recepten zo goed in de smaak vallen bij het hele gezin en dat je zowel het boek als de digitale versies prettig vindt werken. En wat een mooi compliment dat je een volgende hardcover ook weer zou bestellen, dat waardeer ik enorm! Groetjes, Joyce

Absoluut een aanrader

Het zijn zalige recepten en weinig moeite absoluut een aanrader!!!!

8. februar 2026

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Heerlijk dat je de recepten zo lekker vindt en dat ze weinig moeite kosten. Dankjewel voor je enthousiaste aanbeveling! Groetjes, Joyce

Mooi stevig boek met duidelijke uitleg

Mooi stevig boek met duidelijke uitleg
Heb al diverse gerechten gemaakt en deze zijn erg lekker
Als je goed leest en de recepturen volgt hoef je geen chefkok tezijn om lekker eten te te bereiden

16. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Fijn dat je het boek stevig en duidelijk vindt en dat de gerechten zo goed bevallen. En precies dat is de bedoeling: gewoon goed lezen, de stappen volgen en lekker eten op tafel zetten, zonder chefkok te hoeven zijn. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Wat een prachtige serie E-boeken

Wat een prachtige serie E-boeken! Ziet er super verzorgd uit en is zeer overzichtelijk. Ik heb nog lang niet alles uitgeprobeerd, maar ga zeker nog heel veel maken. Het zijn zoveel recepten! Het liefst zou ik ze uitprinten, maar dat wordt een beetje kostbaar. Natuurlijk is niet alles wat erin staat iets voor mij, maar dat geeft niet. Misschien trek ik eerdaags de stoute schoenen aan ga iets maken waarvan ik denk, is dat wel iets voor mij… maar het is wel heerlijk dat je alles in de slowcooker kan doen en een aantal uren later alles klaar is.

3. februar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat een fijne en eerlijke review, dankjewel!
Superleuk om te horen dat je de e-boeken zo verzorgd en overzichtelijk vindt en dat je er nog volop uit kunt kiezen. En juist dat ontdekken en soms iets proberen waarvan je eerst denkt “is dit wel iets voor mij?” hoort er helemaal bij. Het gemak van alles in de slowcooker en later een heerlijke maaltijd klaar hebben, blijft toch goud. Dankjewel voor je mooie woorden! Groetjes, Joyce

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb nu twee e-boeken van haar en ben…

Ik heb nu twee e-boeken van haar en ben er heel tevreden over. Het downloaden was super makkelijk en je kunt gelijk aan de slag. De recepten zijn heel duidelijk en zeker zeer lekker!

3. februar 2026

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je al twee e-boeken hebt en er zo tevreden over bent. Fijn dat het downloaden makkelijk ging en dat je meteen aan de slag kon. En natuurlijk heerlijk dat de recepten duidelijk én lekker zijn. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Prachtig slowcooker kookboek

Prachtig slowcooker kookboek, met zoveel heerlijke recepten!
Héél blij mee, AANRADER!!

13. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te horen, dankjewel! 😊
Fijn dat je zo blij bent met het kookboek en de recepten. Dankjewel voor je enthousiaste aanbeveling! Groetjes, Joyce

Fijn en duidelijk boek

Fijn en duidelijk boek

26. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review, leuk dat je het boek duidelijk en prettig vindt. Groetjes, Joyce

Toffe E-books

Ik heb de E-books besteld. Ze zitten echt boordevol verschillende gerechten. Voor ieder wat wils. Heb al enkele recepten klaargemaakt en ze bevallen goed. Duidelijke beschrijving en goed te maken.

1. februar 2026

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de e-books zo veelzijdig vindt en dat er voor iedereen wat tussen zit. En heerlijk dat de recepten goed lukken en bevallen. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke uitleg voor heerlijke…

Duidelijke uitleg voor heerlijke maaltijden
En slowcooken zo eenvoudig je hebt even wat voorbereiding en dan heerlijk de slowcooker al het werk laten doen ❤️

29. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie review. Precies dat maakt slowcooken zo fijn: even voorbereiden en daarna de slowcooker het werk laten doen, met heerlijke maaltijden als resultaat. Groetjes, Joyce

goede en snelle levering

Snelle levering, en de E-boeken werden praktisch direct toegezonden.

25. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review. Goed om te lezen dat de levering snel was en dat de e-boeken vrijwel direct zijn toegestuurd. Groetjes, Joyce

E-books

Uk heb de e-books besteld en direct in de mail ontvangen. Zelfs de e- boeken zien er geweldig uit. Mooie kleuren, duidelijke uitleg en geen ingewikkelde ingrediënten. Inmiddels hebben we al meerdere recepten geprobeerd. Heerlijk én makkelijk!

9. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat de e-books meteen in je mail stonden en dat je ze zo prettig vindt werken. Mooi om te horen dat de uitleg duidelijk is, de ingrediënten simpel zijn en dat de recepten inmiddels al goed in de smaak vallen. Dankjewel voor je fijne review! Groetjes, Joyce

Slowcooker kookboek

Fijn kookboek met gangbare recepten

16. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review, leuk dat je de recepten zo gangbaar en prettig vindt. Groetjes, Joyce

Ik vind dit boek echt de bom

Ik vind dit boek echt de bom
Heb al verschillende recepten uitgeprobeerd
En wat waren die lekker, ik raad ook iedereen die een slowcooker heeft aan om dit boek te bestellen

3. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Hi Akkie, wat een ontzettend leuke review! Heel erg bedankt!! Veel kookplezier gewenst. Liefs Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi geïllustreerd boek met duidelijke uitleg …

Mooi geïllustreerd boek met duidelijke uitleg en makkelijk te maken recepten
Had nog niet zo lang de slowcooker en was inspiratie loos. Toen dit boek besteld door alle positieve reviews die ik had gelezen 😃
En eerlijk gezegd geen spijt van gehad
Er staan heerlijke recepten in met duidelijke uitleg en alle ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen
Mijn favoriete recept tot nu toe spitskool rendang kip 😋

12. januar 2026

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat het boek je weer inspiratie heeft gegeven en dat je er geen moment spijt van hebt gehad. Heerlijk dat de recepten zo duidelijk zijn en de ingrediënten makkelijk te krijgen. En die spitskool rendang kip… een heerlijke favoriet! Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.