Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Se mere
Virksomheden har svaret
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Se mere
Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Se mere
Virksomheden har svaret
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het kookboek was duurder dan de slowcoocker maar het is zijn geld dubbel en dwars waard. Prachtig boek. Ik heb de hardcover, ik hou niet van e-books. De recepten zijn duidelijk, lekker en ik wist niet dat je zoveel kon met een slow coocker. Zelfs bakken! Echt een aanrader.

Besvarelse fra Mamsatwork
Wat een ontzettend leuk kookboek voor de slowcooker. De recepten zijn mooi lekker en makkelijk te maken.

Besvarelse fra Mamsatwork
Wat een heerlijk boek, lekkere recepten heb er al een paar gemaakt, heerlijk. Boek is echt een aanrader

Besvarelse fra Mamsatwork
Wat een geweldig kookboek!! Door de jaren heen wel vaker een kookboek aangeschaft maar deze wordt ook echt gebruikt! Al meerdere recepten gemaakt… Vanavond staan de “egg-noodles” op het menu!
Dit boek kan ik iedereen aanraden en natuurlijk ook een slowcooker

Besvarelse fra Mamsatwork
Ten eerste ziet het boek er erg mooi en overzichtelijk uit. Ik ben totaal geen keukenprinses maar de recepten zijn echt makkelijk te maken. Alles ziet er zo lekker uit dat ik vanaf nu elke zondag 1 recept probeer. Gewoon voor in het boek begonnen. Het is echt simpel en de smaken zijn verrassend lekker. Het ene recept nog lekkerder dan de andere. Kinderen 9 en 11 eten gewoon mee.

Besvarelse fra Mamsatwork
Super mooi stevig boek en duidelijk omschreven. Zeker een aanrader

Besvarelse fra Mamsatwork
Leuk boek met lekkere gerechten. Er staan duidelijke tips in en de recepten zijn ook duidelijk.

Besvarelse fra Mamsatwork
Ik heb al een tijdje een multi en een slowcooker in huis, maar meer dan een wat rijst koken deed ik er helaas niet mee. Via insta kwam ik bij MamsatWork.
En daar begon het toch te kriebelen om meer met de cookers te gaan doen. Maar mijn angst om te beginnen bleef hoog. Nu ik alle 6 de e-book e lid ben van de community ben ik daar over heen. Het staat zo duidelijk beschreven hoe en wat ik moet doen dat het vanzelf gaat. Tegenwoordig eten we 2 a 3 keer in de week heerlijke gerechten uit de boeken. Door de pijn die ik heb aten e vaak makkelijk en of ongezond maar dat is verleden tijd. In de ochten gooi ik alles in de pan en s'avonds eten we gezond! Ik ben zo blij dat ik MamsatWork heb gevonden!

Besvarelse fra Mamsatwork
Duidelijk uitgelegde makkelijke recepten. En nog heerlijk ook.

Besvarelse fra Mamsatwork
Heel duidelijk boek. Al van alles gemaakt, niet moelijk duidelijke taal en heerlijk eten

Besvarelse fra Mamsatwork
Snelle en nette levering , mooi boek, duidelijke recepten en lekker!!!

Besvarelse fra Mamsatwork
Ik ben fan, 2 weken geleden ongeveer het kookboek aangeschaft. En al 6 keer heerlijke recepten uit gemaakt. Het zijn hele toegankelijke recepten..geen rare dingen maar alles makkelijk te verkrijgen. Ik de 2 ebooks van de laatste 2 delen online gekocht en opgeslagen op de telefoon, ook helemaal prima.

Besvarelse fra Mamsatwork
Snelle levering, goede recepten. Wel prijzig in aanschaf

Besvarelse fra Mamsatwork
Ik heb de e-booken besteld. Ziet er heel overzichtelijk uit en alles is duidelijk beschreven. Ook zijn de porties goed. Ik heb de kip rendang en de babi ketjap gemaakt. Was heerlijk. Ga zeker nog diverse recepten uitproberen. We zitten een aantal weken zonder volledige keuken. Maar ook straks in de nieuwe keuken zal de slowcooker blijven. Ideaal en lekker!

Besvarelse fra Mamsatwork
Prachtig boek met goede recepten en mooie illustraties.
De gerechten zijn heerlijk! We hebben er al 3 gemaakt!

Besvarelse fra Mamsatwork
Ik heb afgelopen vrijdag een recept gemaakt uit jouw kookboek. Heel duidelijk beschreven en makkelijk om te maken.
We hebben er heerlijk van gegeten s'avonds.

Besvarelse fra Mamsatwork
Ik had een probleempje met downloaden en kreeg heel snel en vriendleijk antwoord. Ze zijn erg behulpzaam. En ik heb nu al een paar recepten gemaakt en het is heerlijk, er staan ontzettend veel lekkere recepten in het boek en de digitale boeken en de meeste ingredienten die gebruikt worden staan gewoon in je keukenkastje. Het kost wat maar ik ben er wel erg blij mee.

Besvarelse fra Mamsatwork
Voor mijn verjaardag een slowcooker gehad van mijn kinderen. Terwijl ik al 5 planken vol kookboeken heb moest er natuurlijk een slowcookbook bij. De enthousiaste recencies maakte dat ik dit boek heb gekocht. Ze zijn echt super eenvoudig en lekker. Ook de bereidingsomschrijving is kort en duidelijk. Na alleen de kook en stoofgerechten te hebben geprobeerd ga ik nu voor de bakrecepten .

Besvarelse fra Mamsatwork
veel keuze met alle boeken samen. Helaas tot nu toe nog niet echt recepten gehad die bij ons thuis voor herhaling vatbaar waren maar ik heb helaas twee kritische eters naast mij en zelf ben ik geen keukenprinses dus het zou best kunnen zijn dat mijn hoeveelheid aan kruiden niet genoeg is geweest.
Ik blijf gewoon elke week een recept uit de boeken proberen...