Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Se mere
Virksomheden har svaret
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Se mere
Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Se mere
Virksomheden har svaret
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede recepten van niet hele ingewikkelde recepten en met ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Hier ga ik veel plezier van hebben.

Besvarelse fra Mamsatwork
Boeken voor Slowcooker besteld en nu al veel lekkere recepten gemaakt. Ook eters die bij ons kwamen vonden het lekker!
Echt een aanrader!!

Besvarelse fra Mamsatwork
Wat een heerlijke recepten, zelfs mijn lastige eters smullen aan tafel, inmiddels 3 recepten gemaakt en alle 3 makkelijk, met normale ingrediënten en super lekker!

Besvarelse fra Mamsatwork
Top recepten voor de slowcooker, lekker en gevarieerd, goede contacten en snelle levering.

Besvarelse fra Mamsatwork
Super makkelijke recepten en...erg lekker!

Besvarelse fra Mamsatwork
Het was heerlijk! IK maakte eerst die witlof met boursin en dat was een zeer smaakvol gerecht. Daarna probeerde ik die curry van bloemkool en dat was eveneens een groot succes!
Zo'n succes dat ik ook dat kookboek heb besteld.

Besvarelse fra Mamsatwork
Boek helaas nooit ontvangen, ook geen reactie van de verkoper.

Besvarelse fra Mamsatwork
Lekkere recepten en goed uit te voeren door duidelijke beschrijving.
Heb de 5 e-books aangeschaft dus voldoende ideeën voor de maaltijden.

Besvarelse fra Mamsatwork
Wat een heerlijke recepten. Ik heb al 2x soep gemaakt ( aardappel/curry en tomaten met chorizo. ZO lekker! Duidelijk omschreven, makkelijk te volgen. Ook de zoetzure kip was overheerlijk.
Ik ben helemaal enthousiast en heb weer zin om een volgend recept uit te gaan proberen.

Besvarelse fra Mamsatwork
Joyce, een grote pluim voor je nieuwe kookboek “Slowcooken Simpel & Smaakvol”. Een prachtig boek met lekkere, fijne en eenvoudig te bereiden recepten. Duidelijk beschreven recepten en wanneer je door het boek bladert wil je alles wel een keertje maken! Ook zijn alle ingrediënten gemakkelijk te kopen in een supermarkt.
De E-boeken zijn ook fantastisch, heb deze inmiddels alle 5.

Besvarelse fra Mamsatwork
Het is een prachtig boek, mooie foto’s en makkelijke, overzichtelijke recepten.
Mijn favoriete recepten zijn de pulled chicken(blz 47) en de Italiaanse gehaktschotel(blz 74)
Het boek is een aanrader voor iedereen die meer wil met de slowcooker.

Besvarelse fra Mamsatwork
Mooi stevig boek met heerlijke recepten, makkelijk te bereiden. Alleen nog even de boodschapjes in huis halen.

Besvarelse fra Mamsatwork
Ik vind het een mooi en duidelijk kookboek. De recepten zijn overzichtelijk en goed te volgen, wat het koken echt plezierig maakt. De gerechten wat ik tot nu toe heb uitgeprobeerd, waren over het algemeen erg lekker. Natuurlijk zijn er een paar gerechten die iets minder naar mijn smaak waren.Maar dat hoort er ook bij. Smaak blijft nu eenmaal persoonlijk. Als ik een kritisch puntje mag geven, dan is het dat de fotos in het boek mij niet enthousiast maken om een gerecht direct te proberen. Ze missen soms de aantrekkingskracht die je doet denken: Ja, dat wil ik nu maken! Maar verder ben ik zeker tevreden over de inhoud en kwaliteit van de recepten.

Besvarelse fra Mamsatwork
Omdat de recepten die ze beschrijft heel goed te maken zijn ook voor niet geroutineerde kokers. Heel makkelijk en vooral superlekker. Gisteren de pulled chicken gemaakt uit e book deel 3, super!!
Ik ben nieuwsgierig naar je saladeboek. Ik kan iedereen mamsatwork aanraden.

"Joyce made me do it."
Dat was wat ik mijn man vertelde toen ik een slowcooker had gekocht. Ik zag al de hele tijd die heerlijke recepten op haar Instagram voorbij komen dat ik er niet langer kon aan weerstaan.
En de e-books van Joyce mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Heerlijke recepten en eenvoudig uitgelegd. Voor mij ook een groot pluspunt; de ingrediënten vind je gemakkelijk in de supermarkt.

Besvarelse fra Mamsatwork
Boek was snel geleverd ziet er herl aantrekkelijk uit makkrlijke en heetlijke recepten heb de thaise curry en de slavinken al gemaakt

Besvarelse fra Mamsatwork
Als je een slowcooker koopt, wil je er zoveel mee doen. En toen waren daar de recepten van Mam's at work. Eerst de ebooks aangeschaft, later het fysieke boek. Zoveel verschillende gerechten! En allemaal niet te moeilijk, goed beschreven en vooral erg lekker. Er zitten ook verrassende combinaties tussen. Ja, echt een aanrader!

Besvarelse fra Mamsatwork
simpel & smaakvol de titel verraad het al. De recepten zijn simpel om te maken en met een heerlijk eind resultaat. Heb al veel recepten gemaakt en ze zijn allemaal even lekker

Besvarelse fra Mamsatwork
Super makkelijk heel fijne en lekkere recepten. Ben er super blij mee en ben de slowcooker steeds meer gaan gebruiken

Besvarelse fra Mamsatwork
Mooie slowcooker boek en makkelijk. Recepten heb ik bijna al uitgeprobeerd en waren allemaal goed en lekker!
Deze slowcooker recepten boek is echt een aanrader niet te moeilijk en makkelijk te voorbereiden.