Mamsatwork Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Blogger

Skrevet af virksomheden

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

140 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Makkelijke recepren

Goede recepten van niet hele ingewikkelde recepten en met ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Hier ga ik veel plezier van hebben.

15. august 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hi Angelique, lekker dat je er zo enthousiast over bent, dankjewel voor je mooie review en nog veel plezier met de recepten! Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mams at Work is genieten.

Boeken voor Slowcooker besteld en nu al veel lekkere recepten gemaakt. Ook eters die bij ons kwamen vonden het lekker!
Echt een aanrader!!

10. august 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat top dat jij -en je eters 😉- zo enthousiast zijn, hoor ik graag! Veel plezier er nog van, groetjes Joyce

Wat een heerlijke recepten

Wat een heerlijke recepten, zelfs mijn lastige eters smullen aan tafel, inmiddels 3 recepten gemaakt en alle 3 makkelijk, met normale ingrediënten en super lekker!

31. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hoi Jacqueline, bedankt voor je enthousiaste woorden! Heel fijn dat jij (en je kinderen) er zo lekker van smullen. Ik wens je er nog heel veel plezier mee. Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top recepten voor de slowcooker

Top recepten voor de slowcooker, lekker en gevarieerd, goede contacten en snelle levering.

28. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat een fijne review, dankjewel 🙏. Ik hoop dat je er nog jaren plezier van hebt! Groetjes, Joyce

Het was heerlijk

Het was heerlijk! IK maakte eerst die witlof met boursin en dat was een zeer smaakvol gerecht. Daarna probeerde ik die curry van bloemkool en dat was eveneens een groot succes!
Zo'n succes dat ik ook dat kookboek heb besteld.

17. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Kijk, dat is fijn nieuws, dat je zo tevreden bent! Op naar nog veel meer lekkere gerechten op tafel! Groetjes, Joyce

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Boek helaas nooit ontvangen

Boek helaas nooit ontvangen, ook geen reactie van de verkoper.

24. juni 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hoi Carlijn, wat ontzettend vervelend dat je het boek nog niet ontvangen hebt. Ik dacht eerst dat ik geen mail van je kon vinden, maar heb net even gekeken en zie dat we hier wel contact over hebben gehad. Mijn laatste mailtje naar jou was op 7 juli jongstleden waarin ik je heb aangegeven dat er in mijn verzendsysteem staat dat de aflevering op 25 juni om 14.46 zou hebben plaatsgevonden. En waarbij ik je de vraag heb gesteld of dat je toevallig ook bij de buren gecheckt hebt? Heb je die mail niet niet ontvangen, want ik kan daarop geen antwoord van je vinden helaas. Ik kan een case voor je aanmaken, dan zullen ze van de post uit vragen om het invullen van wat formulieren. Ik kom graag even met je in contact en zal je daar nog even over mailen, groetjes Joyce

Update: ik heb je zojuist de ontvangersverklaring gemaild, als je die zou willen invullen dan kan ik de case verder voor je aanmaken bij de vervoerder.

Lekkere recepten

Lekkere recepten en goed uit te voeren door duidelijke beschrijving.
Heb de 5 e-books aangeschaft dus voldoende ideeën voor de maaltijden.

10. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hoi Priscilla, wat een fijne review, dankjewel! Goed om te horen dat je er zo tevreden over bent... je kan voorlopig lekker vooruit 🙏
Groetjes, Joyce

Wat een heerlijke recepten

Wat een heerlijke recepten. Ik heb al 2x soep gemaakt ( aardappel/curry en tomaten met chorizo. ZO lekker! Duidelijk omschreven, makkelijk te volgen. Ook de zoetzure kip was overheerlijk.
Ik ben helemaal enthousiast en heb weer zin om een volgend recept uit te gaan proberen.

9. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat een enthousiasme! Tof dat je steeds weer zin hebt om iets nieuws te proberen en dat het goed bevalt, heel fijn om te horen. Ik hoop dat je er nog lang met veel plezier mee kookt! Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een grote pluim voor het kookboek “Slowcooken Simpel & Smaakvol”

Joyce, een grote pluim voor je nieuwe kookboek “Slowcooken Simpel & Smaakvol”. Een prachtig boek met lekkere, fijne en eenvoudig te bereiden recepten. Duidelijk beschreven recepten en wanneer je door het boek bladert wil je alles wel een keertje maken! Ook zijn alle ingrediënten gemakkelijk te kopen in een supermarkt.
De E-boeken zijn ook fantastisch, heb deze inmiddels alle 5.

7. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Dankjewel Janneke, wat een lieve review! Super fijn dat je er zo tevreden over bent ❤️, groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is een prachtig boek

Het is een prachtig boek, mooie foto’s en makkelijke, overzichtelijke recepten.
Mijn favoriete recepten zijn de pulled chicken(blz 47) en de Italiaanse gehaktschotel(blz 74)
Het boek is een aanrader voor iedereen die meer wil met de slowcooker.

2. juni 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hoi Loete, bedankt voor je review! Super fijn om te lezen dat je er zo enthousiast over bent! Geniet ervan, groetjes Joyce

Heerlijke Slowcooker recepten

Mooi stevig boek met heerlijke recepten, makkelijk te bereiden. Alleen nog even de boodschapjes in huis halen.

3. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Leuk om te lezen Diana, dankjewel voor je review! Ik hoop dat je er nog lekker lang en met veel plezier uit kookt! Groetjes, Joyce

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooi duidelijk kookboek

Ik vind het een mooi en duidelijk kookboek. De recepten zijn overzichtelijk en goed te volgen, wat het koken echt plezierig maakt. De gerechten wat ik tot nu toe heb uitgeprobeerd, waren over het algemeen erg lekker. Natuurlijk zijn er een paar gerechten die iets minder naar mijn smaak waren.Maar dat hoort er ook bij. Smaak blijft nu eenmaal persoonlijk. Als ik een kritisch puntje mag geven, dan is het dat de fotos in het boek mij niet enthousiast maken om een gerecht direct te proberen. Ze missen soms de aantrekkingskracht die je doet denken: Ja, dat wil ik nu maken! Maar verder ben ik zeker tevreden over de inhoud en kwaliteit van de recepten.

2. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hoi Monique, dankjewel voor je review en feedback. Ik snap helemaal wat je bedoelt m.b.t. de foto's. Ik ben inderdaad geen foodfotograaf 😊 en ook al probeer ik de foto's zo goed mogelijk te maken, er is zeker een verschil met professionele foto's. Aan de andere kant denk ik wel dat het meer waarheidsgetrouw is voor wat je zelf op je bord gaat toveren 😉. Mijn uitdaging (als ik ooit eens uit een ander kookboek kook) is dat ik het nooit zo mooi krijg als op de foto, haha. Maar ik werk aan mijn fotografeer-kunsten... dus wie weet kan ik dit verder verbeteren. Veel plezier nog met het uitproberen van alle recepten en nogmaals dank voor je oprechte feedback, ik zie dat als een goed aandachtspunt. Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat de recepten die ze beschrijft…heerlijke pulled chicken

Omdat de recepten die ze beschrijft heel goed te maken zijn ook voor niet geroutineerde kokers. Heel makkelijk en vooral superlekker. Gisteren de pulled chicken gemaakt uit e book deel 3, super!!
Ik ben nieuwsgierig naar je saladeboek. Ik kan iedereen mamsatwork aanraden.

Besvarelse fra Mamsatwork

Dankuwel mevrouw Hoogwijk voor de mooie review, daar ben ik heel blij mee! Het saladeboek is in de maak, maar dat gaat nog eventjes duren denk ik. Heel veel kookplezier nog! Groetjes, Joyce

"Joyce made me do it."

"Joyce made me do it."

Dat was wat ik mijn man vertelde toen ik een slowcooker had gekocht. Ik zag al de hele tijd die heerlijke recepten op haar Instagram voorbij komen dat ik er niet langer kon aan weerstaan.

En de e-books van Joyce mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Heerlijke recepten en eenvoudig uitgelegd. Voor mij ook een groot pluspunt; de ingrediënten vind je gemakkelijk in de supermarkt.

2. juli 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Hahah, ja geef mij maar de schuld 😜. Fijn dat je er blij mee bent! Groetjes, Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Biek was snel geleverd ziet er herl…

Boek was snel geleverd ziet er herl aantrekkelijk uit makkrlijke en heetlijke recepten heb de thaise curry en de slavinken al gemaakt

18. juni 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Dankjewel Ida, heel fijn dat je er zo blij mee bent! Geniet ervan 😁, groetjes, Joyce

Aanrader!

Als je een slowcooker koopt, wil je er zoveel mee doen. En toen waren daar de recepten van Mam's at work. Eerst de ebooks aangeschaft, later het fysieke boek. Zoveel verschillende gerechten! En allemaal niet te moeilijk, goed beschreven en vooral erg lekker. Er zitten ook verrassende combinaties tussen. Ja, echt een aanrader!

1. november 2024

Besvarelse fra Mamsatwork

Hi Rolien, wat een mooie review, dankjewel. Heel erg blij mee dat jij blij bent met de recepten 😁, groetjes Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

simpel & smaakvol de titel verraad het…

simpel & smaakvol de titel verraad het al. De recepten zijn simpel om te maken en met een heerlijk eind resultaat. Heb al veel recepten gemaakt en ze zijn allemaal even lekker

Besvarelse fra Mamsatwork

Hoi Marij, dat is een mooie vergelijking die je daar maakt 😁. Thanks, groetjes Joyce

Heel fijn en makkelijk

Super makkelijk heel fijne en lekkere recepten. Ben er super blij mee en ben de slowcooker steeds meer gaan gebruiken

Besvarelse fra Mamsatwork

Wat tof om t ehoren Yvonnen dat je hierdoor de slowcooker steeds meer gaat gebruiken. Heel fijn! Groetjes Joyce

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie slowcooker boek en makkelijk

Mooie slowcooker boek en makkelijk. Recepten heb ik bijna al uitgeprobeerd en waren allemaal goed en lekker!
Deze slowcooker recepten boek is echt een aanrader niet te moeilijk en makkelijk te voorbereiden.

30. juni 2025

Besvarelse fra Mamsatwork

Fijn dat je er zo blij mee bent Melanie en dat je het boek een aanrader vindt, dankjewel 🙏. Heel veel kookplezier nog! Groetjes, Joyce

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.