De produkter jeg købte er ganske fine, men deres markedsføring er forfærdelig! Jeg har prøvet at afmelde deres sms reklamer 10 gange nu, jeg har gjort præcis som de bad om i beskeden, men der sker... Se mere
Bestilte 10 produkter for 160 kr (virkelig en kanon pris) den 6/3. Allerede den 8/3 var pakken leveret i min postkasse. Varene er rigtig fine og pakket fint ind i silkepapir og bobleplast på enkelte... Se mere
Vi er en af Skandinaviens største online forretninger for makeup og beauty. Vores unikke businessmodel giver os muligheden til at lancere flere nye produkter hver eneste måned, hele året rundt. Du får også muligheden til at teste et nyt produkt hver uge til en ekstra lav pris, noget vi kalder for TRY ME – LOVE ME
Selma Ellefsen vei 10, 0581, Oslo, Norge
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Købte 2025 julekalender:
Dårlig kvalitet. Lav værdi trods høj pris. Absolut fejlkøb

Besvarelse fra Makeupmekka
Super fine produkter til prisen!
Det eneste er en smule lang leveringstid, men det er til at leve med.
Alt i alt god oplevelse og ikke sidste gang jeg køber.

Besvarelse fra Makeupmekka
Hurtig levering, god pris og rigtig gode produkter.😍🤩

Besvarelse fra Makeupmekka
Jeg har for nylig modtaget min ordre, men desværre mangler der et produkt, og pakken blev leveret ca. 1,5 uge senere end forventet.
Ordrenummer: 8825983
Jeg vil gerne høre, hvad I kan gøre i forhold til det manglende produkt samt den sene levering – fx refundering, genforsendelse eller kompensation.
Ser frem til at høre fra jer.
Venlig hilsen,
Emily

Besvarelse fra Makeupmekka
Jeg var meget skeptisk efter at læse anmeldelserne herinde, men må sige jeg blev positivt overrasket. pakken kom efter 2 hverdage, produkterne er virkelig gode, og kundeservice svarede mig samme dag jeg skrev jeg ikke havde modtaget et tracking link, det fiksede de med det samme. dog er indpakningen til produkterne meget plastik artige, men til den pris syntes jeg det er okay.
kan godt anbefale at købe herfra :-)

Besvarelse fra Makeupmekka
Endnu en god oplevelse - Alt som det skulle være og man får meget for pengene.

Besvarelse fra Makeupmekka
Modtog julekalender, hvor makeuppaletten var gået i stykker. Skrev reklamation fredag, fik svar samme dag at jeg kunne vælge en ny makeuppalette, skrev søndag hvilken en jeg gerne ville have, mandag fik jeg bekræftelse. Onsdag modtog jeg makeuppaletten. Så jeg er vældig tilfreds med hurtig ekspedition.

Besvarelse fra Makeupmekka
Jeg bestillende d.16/8 en highligter herfra. Det var en fredag og der stod at den ville blive pakket næste hverdag, og derefter ville leveringstiden være på omkring 5-10 hverdage. På dette tidspunkt blev pengene trukket fra min konto. Så ventede jeg 11 hverdage og pakken var stadig ikke ankommet, men jeg fik en e-mail ift om jeg syntes om mit nye produkt. Jeg tjekkede også inde under reklame i mails men der var heller ingenting. Kun en mail om at jeg ville få et tracking link fra DAO men det har jeg heller ikke fået. Så skrev jeg en e-mail til dem og spurgte om der var sket noget med produktet eller noget i den stil. Der er nu gået omkring en uge siden at jeg skrev klagen men har stadig ingen mails fået ift om pakket er ankommet eller gået tabt. Fiks venligts dette problem og enten giv mig pengene tilbage eller send produktet.

Besvarelse fra Makeupmekka
Vanvittigt tilfreds! Jeg har simpelthen modtaget de lækreste produkter som rent faktisk virker!! Og derudover er priserne mega overkommelige. Længe siden at jeg har været SÅ begejstret og tilfreds for en webshop. Bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Makeupmekka
Lad vær med at købe herfra. Produkterne virker når de ankommer ja, men efter et par ganges brug går emballagen i stykker. Jeg har købt den samme liquid bronzer 3 gange og den sprøjter bonzeren ud fra siderne i stedet for oppe ved applikatoren. Jeg har skrevet frem og tilbage med kundeservice i 3 dage nu og de vil bare ikke hjælpe. Ikke køb derfra. Det er klart det er så billigt når det er ringe kvalitet.

Fantastisk oplevelse!!
Fantastisk kundeservice
Super hurtig levering
Super billige varer
Fantastisk gode varer, som jeg allerede elsker

Besvarelse fra Makeupmekka
Bestilte varerne i sidste weekend og fik leveringsbekræftelse d. 13 maj. D. 16 maj fik jeg mine varer med DAO. Dog er der noget galt med tracking og ifølge DAO er min pakke stadig på depotet. Regnede ikke med at få min pakke idag, men det gjorde jeg. Makeuppen ser godt ud og er pakket godt ind. Har testet det af og det fungere godt. Jeg handler helt klart herfra igen

Besvarelse fra Makeupmekka
Jeg bestilte d. 21/4-24, varer for 170,-.
Den første pakke forsvandt med DAO og vha deres skriftlige kundeservice, får jeg fremsendt en ny. Det var d. 6/5-24 og jeg har endnu IKKE modtaget ordrebekræftelse/afsendelse/tracking nr. tænker det er et kæmpe scam, og jeg laver en indsigelse hos banken, inden ugen er omme. HOLD JER LANGT VÆK fra MAKEUPMEKKA‼️

Besvarelse fra Makeupmekka
Jeg har bestil for makeup Mekka d 27/4 og har stadig ikke modtaget min pakke. Jeg har Hart skrivet til dem med et svar tilbage, hvor de skriver der var sket en fejl. Nu er det over en måned siden og har stadig ikke modtaget min pakke eller en mail om den er på vej…

Besvarelse fra Makeupmekka
Bestilte d 22.4. Er endnu ikke hos dao. De har trukket mine penge men hvor er pakken. Det kan jeg ikke få svar på

Besvarelse fra Makeupmekka
Hurtig levering, alle varerne var der og i god kvalitet!!

Besvarelse fra Makeupmekka
Super hurtig levering og tingene er pakket godt ind! 😍
Desuden virker produkterne faktisk ret lækre - jeg var lidt skeptisk, idet det var så billige ting. Men jeg blev positivt overrasket!

Besvarelse fra Makeupmekka
Jeg har bestilt 5 ting for ingen penge! Super fedt! Elsker at de også hele tiden har udsalg til sådan 25kr, dig får man bare ikke en ordrebekræftelse når man har bestilt tingen sp derfor får i 4 stjerne.
Ellers mega godt!

Besvarelse fra Makeupmekka
God hjemmeside og god levering og til gode priser og RIGTIG gode produkter

Besvarelse fra Makeupmekka
Sender sms'er en gang i ugen der er fuldstændige umulige at blokere eller komme væk fra. De har gjort det i snart et år nu.. hver.. uge.