Madklubben Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 75 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange gæster oplevede store problemer med maden, hvor retterne gentagne gange blev beskrevet som værende enten kolde, tørre, smagsløse eller alt for salte i smagen. Forbrugerne nævnte desuden gennemgående lange ventetider samt en meget langsom betjening, hvor det ofte var svært at få fat på personalet undervejs. Nogle personer var tilfredse med maden og fremhævede den som særdeles veltilberedt, yderst smagfuld og af en rigtig høj kvalitet. Særligt personalets utrolig venlige, smilende og meget professionelle tilgang blev varmt rost af enkelte gæster under deres hyggelige besøg på stedet.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produkt, idet nogle anmeldere roser maden for at være utrolig... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvalitet, idet nogle anmeldere roste retternes fantastiske smag og... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet mange oplever en stor grad af frustration over langsom betjening,... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personale, idet nogle gæster fremhæver utrolig professionelt... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om pris, hvor nogle forbrugere fandt måltiderne pengene værd og fremhævede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hovedretten -fisk mørksej. En serverings tallerken hvor fiskestykket nærmest svømmede i en meget fed og ubestemmelig sauce. Fisken smagte ikke af noget, den var ikke krydret og saucen alt alt for tyk... Se mere

Madklubben Frederiksberg - Deres brunch kan ikke anbefales. Tørre croissanter, oversaltet røræg og alt for lang tid fra selve brunchen til de æbleskiver, som skulle serveres til sidst. Der var desuden... Se mere

Hanzo Odense - Madklubben 4 personer kl. 18:00 walk-in efter shoppe tur i byen. Ikke mange gæster og forventning om en hurtigt middag og så videre. Bevarres, vi spurgte ikke til ventetid, men ant... Se mere

Maden var i bedste fald...kedelig. Der var dog ikke meget at vælge imellem, noget som kom bag på os, da der ved tidligere besøg har været et væsentligt større udbud, og en højere kvalitet. Prisen svar... Se mere

1. Restauranter og barer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Madklubben er én stor familie af madoplevelser. Om det er restaurantbesøget med vennerne, take-away pizzaen til tømmermændende, catering-maden til konfirmationen eller årets store firmafest der står for døren, så har Madklubben den perfekte løsning klar til dig. Som gæst hos Madklubben kan du spise ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Et besøg på vores restauranter er nemlig ikke forbundet med de store økonomiske udfordringer. Til gengæld får du masser af lækker mad og skøn stemning i overflod.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Nytårsmenu til seks voksne

Vi fik en nytårsmenu til seks voksne. Afhentningen i Århus var meget nem og hurtig, maden var pakket i fine eksklusive kasser, der både var nemme at transportere, opbevare og gjorde det også nemt ved tilberedningen. Det var nemt at tilberede menuen og maden var utroligt dejlig, virkelig lækker! Man kunne mærke at der var gjort noget ud af det og der var bestemt ikke sparet på noget. De kunne sagtens have sparet og givet og mindre stykker kød, eller en mere sparsom dessert. Men det havde de bestemt ikke valgt, vi følte os forkælet med store gode stykker kød og en lækker dessert. 😃👍

Jeg vil anbefale det, tænker selv vi skal have det igen næste år og jeg tror da også snart vi skal derind og spise igen. 😋

Kære Mikkel,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det var en fornøjelse at læse! 😊

Vi er utrolig glade for, at I havde en dejlig oplevelse med nytårsmenuen, og at både smag, kvalitet og tilberedning levede op til jeres forventninger.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen – hvad enten det bliver til næste nytårsmenu eller en middag på en af vores restauranter inden da.

Tak for anbefalingen, og vi ønsker jer et rigtig godt nytår! 🎉

Marie, Salg & Gæsteservice

Vi fik fordærvet kød til vores…

Vi fik fordærvet kød til vores Nytårsmenu og så prøver de at spise os af med gavekort på en af deres restauranter hvilket vi overhovedet ikke er interesseret i...

Kære Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er super kede af at høre om din oplevelse med nytårsmenuen. Vi forstår fuldt ud, at det har været en stor skuffelse på en aften som nytårsaften.

Vi forsøger altid at rette op på gæsteoplevelser, og i denne situationen i form af et gavekort, så I kunne få en god aften ude, men vi er kede af, at det ikke var en løsning, som ramte jeres forventninger.

Vi ønsker dig trods alt en god start på det nye år 😊

Kæmpe NEJ TAK

Første, sidste og eneste gang, vi får mad fra Madklubben. Bestilte 4 nytårsmenuer fra restauranten i Odense. Hovedretten viste sig at være med fordærvet kød så KÆMPE NEJ TAK! Hvis efterspillet havde været, at vi kunne få pengene (eller en del af dem retur), havde det muligvis været OK. Nu er vi blevet "spist af med" et gavekort på så lavt et beløb, at vi ikke kan bruge det til noget, til en restaurant, vi TOTALT har mistet appetiten på. Tak for ingenting Madklubben og godt nytår 👍🏻👎🏻👎🏻!!!

Kære Ida,

Tusind tak for jeres anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre om jeres oplevelse med nytårsmenuen fra vores Odense-restaurant. Det er selvfølgelig langt fra det, vi ønsker for vores gæster.

Vi er glade for, at I valgte at kontakte os direkte, så vi fik mulighed for at tage hånd om sagen. Samtidig er vi dog ærgerlige over at høre, at den kompensation, vi tilbød, ikke levede op til jeres forventninger.

Vi ønsker jer trods alt en rigtig god start på 2025 og alt det bedste fremover.

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Overskuelig tilberedning og utrolig smukt indpakket. Det var næsten som når man køber en ny iPhone. Dejlig oplevelse

Kære Flora,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at både tilberedningen og indpakningen levede op til dine forventninger – og at du havde en dejlig oplevelse. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en så positiv oplevelse, og at maden både så godt ud og var nem at forberede.

Tak for at dele denne positive oplevelse!

Madklubben

Utrolig lækker mad og styr på logistikken ved…

Lækker mad og styr på logistikken ved udlevering!
Alt kørte fra første færd; effektiv udlevering plus lækker bobler og kransekage da vi kom for at hente maden.

Vi var 8 i alt og alle roste de fire retter - alt fra bisquen til reje-edamame retten til oksemørbrad til den lækreste chokolademousse. Skøn nytårsaften, MANGE TAK!

Kære Janne,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at både maden og udleveringen levede op til dine forventninger, og at I havde en skøn nytårsaften. Det betyder meget for os at høre, at alle retterne, fra bisquen til chokolademoussen, blev rost af jeres selskab.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at vi kunne være med til at gøre jeres aften ekstra festlig.

Madklubben

Odense har styr på nytårsmenuen

Jeg har læst utallige anmeldelser af Madklubbens nytårsmenuer her på Trustpilot, og jeg kan kun sige at jeg er overrasket. Vi fik mad fra Odense, og det var virkelig fint. Betjeningen ved afhentning tog under 1 minut, kassen med maden var simpel og overskuelig, al maden kom i forskellige bokse hvilket gjorde tilberedning og forberedelse ekstremt simpelt. Maden var yderst velsmagende, og der var nok til at hele selskabet følte sig tilfredse. Kan slet ikke genkende det utilfredse billede der har tegnet sig, og jeg ved at andre ved Odense-afdelingen har været yderst tilfredse. Måske man skal de på hvordan Fynboerne har klaret sig, hvis man vil sikre succes til næste år - hvor vi kommer igen 😊

Kære Søren,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en så god oplevelse med vores nytårsmenu i Odense. Det betyder meget for os, at både afhentning, pakning og tilberedning levede op til dine forventninger, og at maden smagte fantastisk for hele selskabet.

Det er fantastisk at høre, at Odense-afdelingen har leveret en topoplevelse, og vi er glade for, at vi kunne bidrage til en vellykket nytårsaften. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til næste år – og vi lover at fortsætte arbejdet for at sikre, at alle vores afdelinger leverer en god oplevelse!

Tak igen, og godt nytår!

Nytårsmenu - top klasse

Det er ikke tit, jeg gider anmelde, men jeg må bare sige at maden til nytår fra Madklubben var helt kanon.
Ja, jeg stod lidt tid og ventede (der var knald på Frederiksberg udleveringen!) men det overskygger det hele, fordi maden smagte fantastisk og det var dejlig overskueligt.
Vi kørte 4 gange pescetarian, 2 x vegetar og 2 x klassisk. Alle 8 var meget meget tilfredse, så tak for det :)

Kære Kasper,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at alle retterne – både pescetarian, vegetar og klassisk – var et hit, og at maden levede op til jeres forventninger. Vi forstår godt, at ventetiden kan være frustrerende, men det betyder meget for os at høre, at maden og den samlede oplevelse gjorde det hele værd.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi takker for tålmodigheden!

4 retter klassisk og pescetar

4 retter klassisk og pescetar hentet på Amager 31/12.
Aldeles Fantastisk!
Tusinde tak for at gøre vor aften helt perfekt! Det var bare så lækkert det hele!

Kære Cathe,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at både den klassiske og pescetar menu var med til at gøre jeres nytårsaften helt perfekt. Det betyder meget for os, at I havde en fantastisk oplevelse, og at maden levede op til jeres forventninger.

Vi håber, at vi får lov at gøre jeres næste festlige anledning lige så speciel!

Madklubben

Vi var 2 personer som skulle fejre…

Vi var 2 personer som skulle fejre nytårsaften. Fik anvist et bord bag en søjle hvor modtagelse af gæster foregik ved siden af, samt en telefon der konstant ringede. Hoveddøren var 3 meter fra min plads, så isende koldt hver gang nogen kom eller gik. Maden blev serveret som et Marathon løb, måtte uden virkning, bede dem om at sætte tempoet ned, vi ville jo gerne sidde der mere end 90 minutter. Alt i alt en stor skuffelse.

Kære Marianne,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at din nytårsaften ikke forløb som forventet, og at du ikke havde en behagelig oplevelse på vores restaurant. Vi forstår fuldt ud din frustration med placeringen ved en søjle, den kolde luft og den hurtige servering. Vi håber ikke at vores gæster føler sig dårligt placeret ved nogen af vores borde, og vi beklager, at jeres placering ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi vil tage din feedback til os for at forbedre vores bordplaceringer fremover.

Hvad angår serveringen, så er det vigtigt for os, at alle får lov til at nyde deres måltid i ro og mag, og vi er kede af, at du oplevede, at tempoet var for hurtigt, især på en så vigtig aften som nytårsaften. Vi vil arbejde på at sikre en bedre balance, så gæsterne kan få en mere afslappet og behagelig middag.

Vi håber, at du vil give os en chance for at rette op på oplevelsen, og at vi kan byde dig velkommen igen til en bedre oplevelse næste gang.

Tak igen for at dele dine tanker – vi ønsker dig et godt nytår.

Fordærvet kød

Det startede rigtig godt med den leverede nytårsmenu til 4 voksne. Desværre stoppede det hele da vi åbnede for pakken med kødet til hovedretten. Der bredte sig en tydelig lugt af fordærvet kød og kødet faldt fra hinanden, når man prøvede at holde det oppe. Der var også små, hvide ting oven på kødet og der hvor kødet faldt fra hinanden. (Ikke sener eller fedt)
Vi turde selvfølgelig ikke spise kødet, men det lagde en stor dæmper på resten af spisningen, når hovedingrediensen til hovedretten er ubrugelig.
Ærgerligt at stå med det nytårsaften.
Har skrevet en mail og forhåbentlig får vi snart et svar.

Tilføjelse:
Vi har fået svar tilbage og har modtaget et mindre gavekort til brug på en af deres restauranter. Og jeg bruger ordet mindre da det var 4 prs. der ikke fik en hovedret og gavekortet dækker muligvis 2 hovedretter på en af restauranterne. 🤷‍♀️
Men nu er vi videre…

Kære Julie,

Tusind tak for jeres anmeldelse – vi er super kede af at høre om jeres oplevelse med den leverede nytårsmenu.

Vi er glade for, at I valgte at kontakte os direkte, så vi fik mulighed for at rette op på situationen. Samtidig er vi ærgerlige over, at den kompensation, vi tilbød, ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager jeres feedback med internt og til at forbedre vores håndteringer i fremtiden.

Vi ønsker jer trods oplevelsen, alt det bedste og håber, at I får et rigtig godt 2025

En super oplevelse

Vi fik leveret Madklubbens nytårsmenu til 13 personer. Blev leveret på aftalt tid. Fint pakket og organiseret. Enkle brugsanvisninger der var lige til at gå til. Maden smagte pragtfuldt.
En super oplevelse

Kære Per,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din oplevelse med vores nytårsmenu var en succes – både hvad angår levering, pakning, vejledninger og selvfølgelig smagen. Det betyder meget for os, at alt forløb så godt, og at vi kunne bidrage til en dejlig nytårsaften for dig og dine gæster.

Vi håber, at vi får lov at kunne gentage succesen igen en anden gang!

Nytårsmenu 2024 var fantastisk

Nytårsmenu 2024 fra Lyngby. Nem afhentning om morgenen uden ventetid, fine instruktioner på skrift og video og super velsmagende 4-retters klassisk menu. Tak!

Kære Anne-Marie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med vores nytårsmenu 2024 – både afhentningen, vejledningen og maden. Det betyder meget for os at vide, at alt spillede, og at du nød den klassiske 4-retters menu.

Mange tak for at vælge Madklubben, og godt nytår!

Nytårsmenu fra Madklubben Esbjerg

Nytårsmenu fra Madklubben Esbjerg. Fin udlevering af det bestilte med få min ventetid. Udførlig vejledning til maden med. Maden var lækker - fin oplevelse.

Kære Margit,

Tusind tak for din fine review af vores nytårsmenu og levering, det sætter vi utroligt stor pris på!

Vi håber at kunne gentage succesen en anden god gang! Du ønskes et rigtig godt nytår :-)

Nytårsmenu på Østerbro 😣

Nytårsmenu på Østerbro 😣 - første og eneste gang.
Østers smagte godt, krustader var tørre.
Tatar af torsk, var ikke tatar, det var tynde skriver af torsk, ikke den bedste kvalitet (sener) lugtede mistænkeligt (ikke friskt). Brødet var koldt, lækkert smør til.
Hummerbisque ok, men meget brød og lidt hummer.
Helstegt oksemørbrad med sener (kommentar fra tjener “aaaaahhhh”) meget til den røde side. Trøflen var ikke eksisterende. Gateau Marcel, tør og grynet.
Vin, det lykkedes med nr. 2 tjener efter 1 time og 15 min.
Dårlig mave efterfølgende, tænker det var torsken. Havde vi ikke betalt på forhånd, så var vi gået.

Kære Gæst,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at din nytårsmenu på Østerbro ikke levede op til dine forventninger, og at flere af retterne ikke var af den kvalitet, vi stræber efter. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi er især bekymrede over din kommentar om torsken og den dårlige mavefølelse, og det er vigtigt for os at undersøge dette nærmere. Vi vil meget gerne rette op på oplevelsen og sikre, at du får den kvalitet og service, du forventer af os.

Vi håber, du vil kontakte os direkte på Nytaar@madklubben.dk, så vi kan finde en løsning og gøre det godt igen.

Tak igen for at dele din feedback – vi håber at få muligheden for at forbedre din oplevelse.

10/10!!

Vi valgte at prøve Madklubbens nytårsmenu i Esbjerg, og sikke en god oplevelse! Hentede maden kl. 13.45, og der var ingen ventetid overhovedet. Det hele var simpelthen perfekt. Maden smagte helt fantastisk – hver eneste ret. Tilberedningen var så nem og overskuelig, med både pakningen, vejledning og video, så vi fik en restaurantoplevelse hjemme.

Vi er enige om at det ikke er sidste gang, vi bestiller fra Madklubben. Stor tak for en så god oplevelse. Godt nytår!

Kære Rikke,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores nytårsmenu i Esbjerg – både maden, tilberedningen og den nemme afhentning. Det betyder rigtig meget for os, at du føler, du fik en restaurantoplevelse hjemme.

Vi er glade for, at vi kunne være med til at gøre jeres nytårsaften speciel, og vi ser frem til at kunne gøre det igen en anden gang. Rigtig godt nytår, og mange tak for at vælge Madklubben!

Nytårs menuen

Havde bestilt nytårs menuen i Aarhus.
Ja der var kø helt hen til Dook 1, men Aarhus er en stor by, så selvfølgelig var der mange der skulle hente mad.
Hver ret var langt i æsker og der var en fin og nem vejledning til hvordan det skulle tilberedes og anrettes.
Alt maden var rigtig lækkert og smagte fantastisk.
Og prisen var helt i orden.
Mange store roser til Madklubben i det gamle toldkammer i Aarhus:))

Kære Tine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de flotte roser! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores nytårsmenu – fra vejledningerne til smagen og hele vejen til anretningen.

Selvom der var en del kø, er vi taknemmelige for din forståelse og tålmodighed. Det betyder meget for os at få så positiv feedback, og vi er utrolig glade for, at du synes, det hele var det værd.

Vi håber, at vi kan gentage succesen en anden god gang. Rigtig godt nytår til dig!

Madklubben

Lækker nytårsmenu og perfekt levering

Vores nytårsmenu blev leveret i det lovede tidsrum, selv om der var varslet mulighed for forsinkelse. På siden kunne vi følge med i antal minutter til levering, det var virkelig dejligt. Maden var imponerende pakket (selv om der er meget pap-emballage at smide ud, men sådan er det jo) og instrukserne var klare og til at gå til. Maden smagte simpelthen fantastisk og portionerne var absolut rigeligt store - især fordi vi havde bestilt 4 retter. Det er virkelig god kvalitet og service til prisen, og det er næppe sidste gang, vi bestiller nytårsmenu hos Madklubben i Aarhus.

Kære Charlotte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at både levering, emballage, vejledninger og – vigtigst af alt – smagen levede op til jeres forventninger. Det betyder meget for os at få så positiv feedback, og det gør os ekstra glade at vide, at I havde en fantastisk oplevelse med vores nytårsmenu.

Vi forstår godt, at der kan være en del emballage, og vi arbejder løbende på at finde de bedste løsninger, der både sikrer maden og tager hensyn til miljøet.

Vi håber, at vi får lov til at gentage glæden for jer igen næste år – eller ved en anden festlig lejlighed. Rigtig godt nytår til jer!

Nytårsmenu 2024

Vi fik til nytår 4-retters nytårsmenuen fra Madklubben. Overordnet set synes vi alt var super overskueligt og nemt at lave. Alt smagte himmelsk og det spillede bare. Kæmpe anbefaling herfra.

Kære Signe,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I nød vores 4-retters nytårsmenu, og at både smagen og tilberedningen levede op til jeres forventninger.

Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse, og vi sætter stor pris på jeres anbefaling. Vi håber, at vi kan være en del af jeres nytårsfest igen næste gang – eller anden anledning i fremtiden.

Rigtig godt nytår til jer!

Madklubben

Hentede idag jeres nytårsmenu på…

Hentede idag jeres nytårsmenu på Frederiksberg. Der var lang kø til afhentning - men det var helt sikkert den tid værd. Havde bestilt pescatarian menuen, og den var helt fantastisk. Lækker indpakning af retterne, super flot og god vejledning af tilberedning. Helt sikkert ikke sidste gang vi gør det.

Kære Eva,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du nød vores nytårsmenu, og at den levede op til dine forventninger – det glæder os rigtig meget.

Vi er kede af, at der var en lang kø ved afhentningen, og vi arbejder på at forbedre logistikken, så det bliver en endnu bedre oplevelse fremover. Det betyder dog rigtig meget for os, at du synes ventetiden var det hele værd, og vi sætter stor pris på din forståelse.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang – og ønsker dig et rigtig godt nytår!

Madklubben

Ventede en time og et kvarter på nytårsmenu hvor halvdelen manglede!!

Min kone havde bestilt nytårsmenu til 3 personer (2 almindelige og 1 vegetar) fra Madklubben i Lyngby. Vi havde fået et tidspunkt det skulle afhentes på og der var KÆMPEKØ. jeg stod over en time i kø i strid blæst og da jeg endelig kom frem havde de ikke vegetarretten!! Der stod 8-10 ansatte og trissede rundt om hinanden i uddelingsteltet og organisationsmæssigt så det mildest talt ikke imponerende ud. Folk i køen var meget tålmodige, men når de bemærkede overfor de ansatte "vi fryser og har stået i kø" fik de svaret "ja vi fryser jo også". Måske ikke lige det svar man har lyst til at få efter halvanden time i kø!

Kære Michael,

Tak for din feedback – vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse ved afhentningen af nytårsmenuen, og vi forstår til fulde din frustration over både den lange ventetid og den manglende vegetarret. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi beklager dybt, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Desværre oplevede vi, at mange ikke overholdt deres aftalte afhentningstidspunkter, hvilket resulterede i en større kø, end vi havde forudset. Det er ingen undskyldning, men vi arbejder allerede på at forbedre vores logistik og organisation, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Vi er også kede af at høre, at dialogen med vores medarbejdere ikke var, som den skulle være. Vi anerkender at det har været en presset situation for begge parter, men det er selvfølgelig ikke en undskyldning. Det er noget, vi vil tage til os og sikre, bliver bedre fremadrettet.

Vi vil rigtig gerne følge op på din oplevelse og finde en måde at gøre det godt igen. Vi vil derfor bede dig kontakte os direkte på Nytaar@madklubben.dk, så vi kan hjælpe dig.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – vi værdsætter det meget, og det hjælper os med at blive bedre.