Madklubben Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 75 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange gæster oplevede store problemer med maden, hvor retterne gentagne gange blev beskrevet som værende enten kolde, tørre, smagsløse eller alt for salte i smagen. Forbrugerne nævnte desuden gennemgående lange ventetider samt en meget langsom betjening, hvor det ofte var svært at få fat på personalet undervejs. Nogle personer var tilfredse med maden og fremhævede den som særdeles veltilberedt, yderst smagfuld og af en rigtig høj kvalitet. Særligt personalets utrolig venlige, smilende og meget professionelle tilgang blev varmt rost af enkelte gæster under deres hyggelige besøg på stedet.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produkt, idet nogle anmeldere roser maden for at være utrolig... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvalitet, idet nogle anmeldere roste retternes fantastiske smag og... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet mange oplever en stor grad af frustration over langsom betjening,... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personale, idet nogle gæster fremhæver utrolig professionelt... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om pris, hvor nogle forbrugere fandt måltiderne pengene værd og fremhævede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hovedretten -fisk mørksej. En serverings tallerken hvor fiskestykket nærmest svømmede i en meget fed og ubestemmelig sauce. Fisken smagte ikke af noget, den var ikke krydret og saucen alt alt for tyk... Se mere

Madklubben Frederiksberg - Deres brunch kan ikke anbefales. Tørre croissanter, oversaltet røræg og alt for lang tid fra selve brunchen til de æbleskiver, som skulle serveres til sidst. Der var desuden... Se mere

Hanzo Odense - Madklubben 4 personer kl. 18:00 walk-in efter shoppe tur i byen. Ikke mange gæster og forventning om en hurtigt middag og så videre. Bevarres, vi spurgte ikke til ventetid, men ant... Se mere

Maden var i bedste fald...kedelig. Der var dog ikke meget at vælge imellem, noget som kom bag på os, da der ved tidligere besøg har været et væsentligt større udbud, og en højere kvalitet. Prisen svar... Se mere

1. Restauranter og barer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Madklubben er én stor familie af madoplevelser. Om det er restaurantbesøget med vennerne, take-away pizzaen til tømmermændende, catering-maden til konfirmationen eller årets store firmafest der står for døren, så har Madklubben den perfekte løsning klar til dig. Som gæst hos Madklubben kan du spise ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Et besøg på vores restauranter er nemlig ikke forbundet med de store økonomiske udfordringer. Til gengæld får du masser af lækker mad og skøn stemning i overflod.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

74 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Stor tak til Madklubben Vesterbro

Stor tak til Madklubben Vesterbro, der med kun 8 minutters varsel formåede at tage imod en gruppe på 27 mennesker, både unge og lidt ældre, og give os en fantastisk oplevelse. En af naborestauranterne havde lige inden udvist kaos med reservationen, og panikken meldte sig, da alle var sultne. Et hurtigt opkald til Madklubben, og de svarede med et "vi ses om lidt" – og leverede derefter en fremragende service og et fantastisk måltid til os alle. Kæmpe ros herfra, og vi kommer helt sikkert tilbage.

20. marts 2025

Kære Kasper,

Tusind tak for de varme ord!

Vi er utrolig glade for at høre, at vi kunne hjælpe jer med at få en fantastisk oplevelse, selv med så kort varsel.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og det glæder os virkelig, at I følte, at vi leverede.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen !

4 stjerner til madklubben i Århus

4 stjerner til madklubben i Århus. Lækkert mad og rigtig god service. Eneste minus var at musikken var for højt, så det svar svært at høre hinanden.

15. marts 2025

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse og de fine ord om både mad og service!

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Vi er kede af at du oplevede musikken som forstyrrende. Vi sætter stor pris på du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart!

Lækker søndagsbrunch

Lækker søndagsbrunch

Vi fik den lækreste brunch på Åboulevarden i Aarhus. Jeg har aldrig fået en bedre brunch. Buffeten bugnede af skønne retter, man ikke får andre steder (brunch er stort set altid det samme☹️). Og alt var inkluderet, selv et stort udvalg af virkelig gode kolde og varme drikke. God og venlig betjening. Meget billigt i forhold til kvalitet. Og så er der endda taget hensyn til dyrevelfærd med valg af kød.

16. marts 2025

Kære Winnie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er glade for, at du havde en fantastisk brunchoplevelse hos os. Det betyder meget, at du satte pris på vores udvalg og fokus på kvalitet.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Du ønskes en rigtig god dag.

Fiskefilet uden fisk

Efter en lang gåtur på Frederiksberg, hvor solen endelig var fremme, besluttede vi os for at prøve Madklubben. Menuen bød på rødspættefilet med remoulade – en klassiker, som vi så frem til. Desværre var oplevelsen en skuffelse.

Da maden ankom, fik vi to stykker “fisk”, men det viste sig hurtigt, at fisken nærmest var fraværende. Efter en tur i frituren var begge ender vendt opad, og filetterne var helt flade. Det eneste, vi kunne smage, var paneringen – fisken var nærmest ikke-eksisterende.

Det er simpelthen ikke en ret, man kan servere for sine gæster og forvente, at de er tilfredse. Når man vælger en klassisk ret som rødspættefilet, forventer man en saftig fiskefilet med sprød panering, ikke blot en friturestegt skal uden indhold.

En stor skuffelse, som vi desværre ikke kan anbefale.

8. marts 2025

Kære Jimmy,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst ofr jeres besøg på en af vores restauranter - det sætter vi pris på.

Vi er super kede af at høre om jeres spiseoplevelse, og vi er ærgerlig over at vores rødspættefilet langt fra ramte jeres forventninger - sådan skal det bestemt ikke være.

Vi vil meget gerne have mulig for have en dialog om din oplevelse, så hvis du har lyst og mulig for at dele den med os på mail til madklubben@madklubben.dk,?

Jeg vil naturligvis gerne beklage for oplevelsen, og håber, at vi hører fra jer 😊

Med ønsket om en rigtig god søndag.

Marie M.

Ærgerlig oplevelse

Vi har for første gang bestilt mad via Wolt hos Madklubben på Østerbro. Desværre fik vi kold mad, da den kom frem (den tager vi med Wolt direkte) men leveringen var forkert. Vi fik brun sauce i stedet for bearnaise (bestilte rib eye med pommes og bearnaise). Ringede til restauranten, der bad os kontakte Wolt så vi kunne få pengene tilbage eller en ny levering. Sidstnævnte er vi ikke blevet tilbudt, og Wolt vil ikke give os pengene tilbage. Irriterende og kedelig oplevelse på en fødselsdag

2. marts 2025

Kære Gæst,

Tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på.

Vi er virkelig ked af at høre om din oplevelse med din Wolt-bestilling. Vi beklager meget at jeres bestilling ikke levede op til forventningen. Vi vil meget gerne høre om din oplevelse på mail til madklubben@madklubben.dk, hvis du har lyst og mulig for at dele den med os der ?

Vi vil gerne beklage for den oplevelse, og håber, at du vil overveje at give os en chance til, så vi kan levere den rette service.

Mathilde S.

Vi havde en virkelig hyggelig aften og…

Vi havde en virkelig hyggelig aften og det blev den især pga rigtig god mad. Høflig og meget nærværende personale gjorde kun oplevelsen mere hyggelig. Tak for god mad - Madklubben Århus

26. februar 2025

Kære Eva,

Tusind tak for din fine anmeldelse efter dit besøg.

Vi er så glade for at høre, at I havde en hyggelig aften, og at både maden og vores personale bidrog til en fantastisk oplevelse.

Det betyder meget for os, at I nød jeres besøg hos Madklubben Århus.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen snart!

Du ønskes en rigtig god dag.

Mathilde S.

Har lige spist på madklubben Østerbro

Har lige spist på madklubben Østerbro. Virkelig god betjening og maden var super lækker. Tak til den søde rødhårede Emma og kokken med skægget for en dejlig og personlig betjening😍 Vi kommer igen!!

23. februar 2025

Kære Carina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at se, at du har haft nydt dit besøg til det fuldeste!
Vi sørger for de helt rette får dine søde ord, at vide, hvilket sikkert vil give dem et ekstra stort smil på læben.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen igen!

Marius

Madklubben Århus får 5 stjerner

Madklubben Århus får 5 stjerner.
For det første fik vi en fantastisk modtagelse ved ankomst. Man mærkede straks den gode atmosfære i lokalet og den positive energi personalet i blandt. Det i sig selv kan være en sjældenhed. Dernæst var maden i top og meget rimelig i pris. Så vi kan klart anbefale stedet til alle, der søger en hyggelig , uhøjtidelig aften i skønne omgivelser. En særlig TAK skal lyde til nordjyden Aske. Du gør en forskel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. februar 2025

Kære Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse af jeres besøg - vi er glade for at høre, at I havde en dejlig aften.

Vi sætter pris på de rosende ord om både mad, stemning og betjening, og vil allerede begynde at se frem til næste gang, vi får lov at byde jer velkommen.

Rigtig god dag. :)

Middelmådigt over hele linien

Besøgte i dag Food Club vesterbro. Det er naturligvis en restaurant i den billige ende, og det er man så heller ikke i tvivl om. Absolut middelmådighed på alle plan er vel den bedste beskrivelse. Middelmådig mad, som ligger på niveau med den kantine mad man møder hos de fleste danske virksomheder. Udrikkelig vin. Eneste plus, at man da kunne få en rigtig cola på dåse. Det var første, og sidste gang.

19. februar 2025

Kære Dennis,

Mange tak for din anmeldelse af dit besøg på Food Club Vesterbro. Vi sætter pris på at høre fra vores gæster så vi ved, hvor vi kan blive bedre.

Vi ærgrer os meget over, at I havde en skuffende oplevelse på flere planer. Jeg skal nok sørge for at tage jeres kommentarer med videre til restaurantens ledelse, så de er opmærksomme på jeres oplevelse og har det med i tankerne til eventuelle fremtidige ændringer.

Vi tager altid gerne imod input på madklubben@madklubben.dk, hvis I har nogle specifikke ideer til forbedringer.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen på en af vores restauranter en anden gang og give jer en god aften.

Du ønskes en rigtig god weekend.😊

Madklubben Amagerbro

Maden smagte super godt, servicen var virkelig godt og det ligger et super godt sted tæt på tog stationen. Det var lidt presset da vi var der men det var fint for de gjorde det stadig godt og maden fik refil når der var brug for det som vi var virkelig glade for alt i alt en super god oplevelse

12. februar 2025

Kære Oliver,

Mange tak for din fine anmeldelse fra dit besøg og tiden du brugte på det.

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, og nød både mad og betjening.

Vi sætter pris på dine rosende ord, og vil se frem til at byde dig og dine gæster velkommen igen en anden gang.

Du ønskes en rigtig dejlig dag. :-)

Alberte

Madklubben Odense;

Madklubben Odense;
Min familie og jeg landede på Madklubben i går, søndag, ved et tilfælde, for at fejre min mors fødselsdag. Det var simpelthen sådan en god oplevelse! For det første var personalet bare super tjekket - de var rolige, effektive, nærværende, professionelle og så søde. Derudover kom drikkevarerne hurtigt og var helt okay(lemonade og vin). Første servering kom ligeledes hurtig, og smagene var bare helt i top. Hovedretterne fulgte efter i perfekt tempo, og selvom vi bestilte ekstra sides, kom de så det passede med hovedretten. Alt maden smagte bare dejligt - fra snacks, forret til hovedret og dessert. Tak for en dejlig oplevelse!

9. februar 2025

Kære Nadia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at vi kunne være med til at fejre din mors fødselsdag!

Derudover skal du også have mange gange tak for de søde ord. Vi sikre, at personalet får det at vide, så de ved, at de gør et godt stykke arbejde.

Du skal igen have tak for at besøge os og vi ser frem til at byde jer velkommen til endnu en god gang.

Du ønskes en fremragende dag.

Marius

Lupo Århus - en skandale!

Dårlig oplevelse med helt uspiselige retter - det hele var oversaltet og væltet ind i citron. Vi fik alle 4 pasta og oplevelsen var den samme hele vejen rundt.
Forretten i form af tartar var OK - men også meget syrlig. Det kunne vi dog i det mindste spise. Tiramisu til dessert var også uspiseligt. Dertil kommer den dårlige betjening. Ved alle 3 serviceringer manglede en ret eller kom med noget forkert. Drikkevarer kom længe efter maden. Vi kommer ikke igen - øv!

8. februar 2025

Kære Helena,

Tak for din feedback fra dit besøg hos os.

Jeg er utrolig ked af, at I fik serveret retter der var for salte og oplevede lang ventetid; det kan jeg sagtens forstå kan påvirke den samlede oplevelse.

Det betyder meget for os at få indblik i vores gæsters oplevelser, gode som dårlige, da vi altid bestræber os på at blive dygtigere til vores arbejde.

Hvis du har mulighed for det, vil jeg meget gerne bede dig om at sende jeres oplevelse, til os på e-mail: madklubben@madklubben.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en god dag.

Mange hilsner
Mathilde F.

Skaldyr med tarm

Jeg var igår sammen med min veninde på Hanzo i Esbjerg. Det startede godt og service virkede også god og det første vi fik serveret smagte godt. Så fik vi næste servering med rejerne hvor den sidste bid før halen indeholdt en tarm som blev trukket med ud og resten sad fast i halen. Føj det var ulækkert og vi spiste ikke de andre to. Vi sagde meget ordentlig til personalet at der var en tarm som ikke var blevet fjernet og de tilbød flere rejer som vi ikke havde lyst til overhovedet og så var det ellers eneste undskyldning fra deres side. De så også selv tarmen som var på tallerkenen. Rigtig ærgerligt og ulækkert.

1. februar 2025

Kære Debbie,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er så kede af, at I havde en uheldig oplevelse med jeres rejer! Dette er ikke en oplevelse vi ønsker for vores gæster og jeg har også været i dialog med din venindes feedback.

Du er mere end velkommen til også at dele din oplevelse med os på madklubben@madklubben.dk

Det glæder os til gengæld at personalet på aftenen tog hånd om sagen og ville kompensere med nogle nye.

Vi håber på trods dette, at I har lyst til at besøge os en anden god gang.

Madklubben Odense!

Madklubben Odense!
Vi var 4 personer, der bestilte samme menu. Jordskokkesuppe til forret og striploin til hovedret.
Suppen smagte egentlig ok. En gæst ønskede lidt salt og peber, som ikke fandtes på bordet. Det tog næsten 5 minutter at komme i kontakt med en tjener, som kunne bringe kværne til bordet. Overraskende, at et stykke brød til suppen er tilkøb.
Steaks var bestilt 2 medium og 2 medium/rare. Alle 4 var medium/rare. Den ene medium var den rødeste i flokken.
Rødvin til 450 kr., som i øvrigt smagte lækkert, blev bare sat på bordet, med kommentaren "så er der en ripasso til jer". Ingen forsøg på god service i forhold til lige at smage, om den var god, skænke det første glas eller lignende.

1. februar 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er utrolig kede af I havde en uheldig oplevelse under jeres besøg! Det ønsker vi bestemt ikke for vores gæster.

Jeg har svaret på din feedback på mail, hvis du har lyst og mulighed for at vende retur er du hjertens velkommen.

Jeg ser frem til at høre fra dig og håber vi får muligheden for, at byde jer velkommen igen på en af vores restauranter.

Mathilde S.

Vi var på en restaurant i Århus på…

Vi var på en restaurant i Århus på Toldboden. Desværre var maden kold, og drikkevarerne blev serveret 10 minutter efter, at maden var kommet.

18. januar 2025

Kære Inga,

Tak for din feedback fra dit besøg og tiden du brugte på det.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores restauranter og oplevede kold mad og lang ventetid.

Hvis du har lyst og mulighed for det, vil jeg meget gerne bede dig om at uddybe din oplevelse og sende den til madklubben@madklubben.dk

Jeg håber meget at høre fra dig og ønsker en rigtig god dag.

Kold restaurant

Min familie og jeg spiste på Hanzo Østerbro mandag den 13. Januar. Vi var seks personer og fejrede min datters fødselsdag.

Maden var fin, men restauranten iskold. Den ualmindelig søde tjener tændte først for en gas-varmeovn i ‘vores hjørne’, som desværre kun virkede den første halve time. Herefter gik den ud, og der var ifølge tjeneren desværre ikke flere gaspatroner. Det betød, at der blev virkelig koldt, og at flere af os måtte spise med overtøjet på. Det var ikke, hvad vi forventede, og vi var alle iskolde, da vi kom hjem. Synes nok ikke, at det er rimeligt at betale fuld pris (400 kr. pr. Person plus drikkevarer mv) for den oplevelse.

13. januar 2025

Kære Charlote,

Tak for at du tog dig tid til at give os feedback fra jeres besøg.

Jeg er super ærgerlig over at høre, at I havde en dårlig oplevelse i vores restaurant, og vi beklager naturligvis rigtig meget, at der har været koldt i restauranten.

Vi arbejder pt. på at få sparket temperaturerne op og hele vejen gennem restauranten, så det er behageligt for alle vores gæster, og derfor er vi kede at, at vi ikke lykkedes med dette i jeres tilfælde.

Hvis du har lyst og mulighed for det, vil jeg gerne bede dig om at sende din oplevelse på mail til madklubben@madklubben.dk

Jeg håber på at høre fra dig og ønsker en rigtig god dag.:)

Fordærvet kød til nytårsmenuen

Vi bestilte deres 4-retters nytårsmenu og selve afhentningen var kaotisk og tog omkring 45 minutter.

Forret, mellemret og dessert var fint.
Til hovedretten manglede både pebersauce og endivesalaten at komme med… Vi kunne ikke kontakte dem, så måtte undvære dette.

Så var det kødet, som var det de fleste havde set frem til. Da vi åbnede pakken spredte der sig lynhurtigt en forfærdelig lugt. Kødet faldt fra hinanden og var gråt. Vi måtte smide det fordærvede kød ud og nu også undvære det element, til den ellers i forvejen amputerede hovedret.

Hvis vi havde spist dette kød var vi uden tvivl blevet syge… De andre små retter var ikke nok til at mætte os, så vi endte med at spise færdiglavede kyllingebøffer fra frost med ketchup nytårsaften.

Vi rettede henvendelse til restauranten og måtte blive afspist med et sølle gavekort, som ikke engang kan dække et besøg. Helt ærligt, vil vi helst være fri for at spise på deres restauranter igen, men en kontant erstatning kunne ikke komme på tale fra deres side.

Ved ikke lige hvorfor vi ikke kan få pengene retur, men tænker der må være en del klager efter dette. Håber virkelig de retter bedre op på sådanne oplevelser, hvis det skulle ske igen i fremtiden.

Vh. Christine (og 3 andre utilfredse kunder).

31. december 2024

Kære Christine,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre om jeres oplevelse med nytårsmenuen. Det er selvfølgelig langt fra det, vi ønsker for vores gæster.

Vi er glade for, at I valgte at kontakte os direkte, så vi fik mulighed for at tage hånd om sagen. Samtidig er vi dog ærgerlige over at høre, at den kompensation, vi tilbød, ikke levede op til jeres forventninger.

Vi ønsker jer trods alt en rigtig god start på 2025 og alt det bedste fremover.

Mathilde S.

En super god madoplevelse på Madklubben…

En super god madoplevelse på Madklubben i Lyngby. 12 virkelig lækre retter til en god pris. Tak for mad.

3. januar 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din skønne anmeldelse fra dit besøg hos os.

Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en god aften og nød maden!

Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen en anden gang og give jer endnu en god aften.

Du ønskes en dejlig dag. :)

Alberte N.

Et udemærket måltid til prisen.

Et udemærket måltid til prisen.

8. januar 2025

Kære Emil,

Tak for din anmeldelse og for tiden du brugte på det.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores restaurant.

Vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang, og give dig en endnu bedre oplevelse.

Lækker 4 retters nytårsmenu

Lækker 4 retters nytårsmenu. Nemt og overskueligt. Alle retter var velsmagende og lækre.
Kødet var suverænt, lækkert og mørt kød. Det var IKKE fordærvet som nogle uvidende mennesker har skrevet. Det er souvide’t og lugter derfor når det pakkes ud. En skam folk er gået glip af dette og har givet dårlig anmeldelser pga deres uvidenhed.
Vil 100% anbefale mad fra madklubben!

31. december 2024

Kære Randi,

Tusind tak for din fine feedback.

Vi sætter stor pris på din ærlighed og er glade for I havde en god nytårsaften.
Det glæder os utroligt meget du har lyst til at anbefale os.

Vi håber I er kommet godt ind i det nye år og vi glæder os til at byde jer velkommen på vores restauranter.