Hovedretten -fisk mørksej. En serverings tallerken hvor fiskestykket nærmest svømmede i en meget fed og ubestemmelig sauce. Fisken smagte ikke af noget, den var ikke krydret og saucen alt alt for tyk... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Madklubben er én stor familie af madoplevelser. Om det er restaurantbesøget med vennerne, take-away pizzaen til tømmermændende, catering-maden til konfirmationen eller årets store firmafest der står for døren, så har Madklubben den perfekte løsning klar til dig. Som gæst hos Madklubben kan du spise ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Et besøg på vores restauranter er nemlig ikke forbundet med de store økonomiske udfordringer. Til gengæld får du masser af lækker mad og skøn stemning i overflod.
Danmark
- madklubben.dk
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Madklubben
En gave som man bør sige nej til.
Jeg besøgte sammen med et par venner og kone Madklubben i Lyngby. Det fremgår bl.a. af Madklubbens Hjemmeside, at der er gratis parkering. Ved ankomsten spurgte vi personalet, om vi havde gjort det rigtigt med registrering. Senere modtog vi så en p-afgift fra Apcoa, idet betaling ikke var registreret. Vi forsøgte efterfølgende at gå i dialog med Madklubben om sagen. De henviste så til Apcoa, som står for parkering, jo jo, men på hjemmesiden er Madklubben den glade giver. De henviser også til veluddannet personale, men her fik vi forkert vejledning.
Vi har efterfølgende været i dialog med Madklubben, men den stoppede brat, da vi påpegede ovenstående. Seneste mail er attesteret til direktionen, som så ikke har fundet det umagen værd at svare eller bare kvittere for modtagelse.
Vi slutter hermed vores besøg i Madklubben og kan kun anbefale det samme til andre, som ikke vil have ekstra udgifter på grund af Madklubbens "gaver".

Ærgelig oplevelse
Vi spiste på Østerbrogade i går og det var bestemt ikke nogen succes. Krabber vi ikke kunne få kødet ud af, ingen skaldyrsgaffel, kun den forreste del af hummeren på fadet - hvilket medførte at vi undrende måtte spørge efter halerne, som så kom 10 minutter efter og var håbløst seje, overstegte fritter som var helt hårde.
Venligt personale dog men ingen kompensation.
Kvittering haves.

Besvarelse fra Madklubben
Vi besøgte Odense madklubben den søde…
Vi besøgte Odense madklubben den søde tjene r udførte en god service til bordet men herfra gik det nedad bakke. Maden var utrolig langtid om at komme og da den endelig gjorde var den kedelig

God oplevelse
Besøgte Madklubben i Lyngby. Bestilte Lyngby-menuen og blev ikke skuffet. Den var virkelig god.

Besvarelse fra Madklubben
Vi var en familie på fire
Vi var en familie på fire, der fik en rigtig fin middag på Hanzo i Lyngby. Maden var god, også for børnene, der normalt ikke spiser den slags men her blev spist op, og betjeningen ligeså.

Dumpet
Vi bestilte 2 kebab og et kyllingebryst… den ene kebab var tydeligt svitset, den anden fin.
Det anderkendte tjeneren ikke, da de så jeg skrev en anmeldelse kom en ny tjener for at glatte ud..
hvorfor.. hvorfor skal vi diskutere noget så indlysende. Dumpet

Dårlig oplevelse
Efter en dejlig middag på Madklubben i Århus den 27. april ender aftenen i en træls situation!Vi har et gavekort på kr. 600,- som medarbejderen siger de ikke kan tage imod, da systemet ikke vil acceptere “koden”! Efter længere diskussion frem og tilbage må vi gå derfra og betale den fulde regning. Jeg retter henvendelse til kundeservice, som bekræfter at gavekort er valid, og vil refundere beløbet til mig i løbet af 5-10 dage. Nu på 10. dagen er beløbet endnu ikke modtaget, så jeg har måtte rykke igen. Beløbet skulle efter sigende kommet senest onsdag i næste uge!
Så trods en lækker middag ender det som en virkelig dårlig oplevelse!

Besvarelse fra Madklubben
Anmeldelse vedrørende Madklubben på…
Anmeldelse vedrørende Madklubben på Østerbro. Tak for et par rigtigt fine timer med den klassiske menu; Laks, fisk og chokoladeis til dessert. Rare omgivelser, god stemning, en meget meget sød og professionel tjener, nemlig Cescilie, der var på arbejde for første gang i dag. Alt var lige præcis som det skulle være. Tak.

Overraskende ringe oplevelse
Ringe oplevelse. 1,5*
Vi besøgte Mamma's, der er ejet af madklubben d. 11/4.
Mamma's havde på trods af rigeligt med plads denne lørdag aften, stuvet os, en gruppe på otte sammen, således at der sad nogen for bordenderne. Af samme årsag var der ikke plads til deres anretninger på bordet. Tjenerne var ikke interesserede i, at løse problemet, der kunne løses ved et enkelt ekstra to-mands bord i den næsten tomme restaurant.
Retterne var velsmagende, men alt for små.
Mamma's har det koncept, at blandt de 7 retter, servere én hovedret til hver prs., der var til deling. Dette talte som to retter..... Det er uvist om oliven og brød også talte som en ret for sig.
Samtlige otte gik sultne derfra, efter at have købt chefs choice 7-retters til 350 kr.
Mamma's er en pengemaskine, som er skåret ind til benet. Det er et hyggeligt sted, hvor du kan få en god desert og en drink, men ikke mere end det.

Blot én stjerne
Kære Petit Bistro Royal,
Jeg må desværre give jer blot én stjerne efter en oplevelse, der hverken levede op til forventningerne eller til jeres renommé. Maden var tilberedt under middelmådig standard – den var tydeligt brændt og burde være blevet kasseret frem for serveret.
Endvidere oplevede jeg en helt uacceptabel situation omkring håndteringen af mit gavekort fra Go Dream. Første gang jeg besøgte jer, blev jeg informeret om, at jeg efter et forbrug på 800 kr. havde 200 kr. tilbage på gavekortet, og at dette beløb ville blive udstedt som et tilgodebevis. Ved mit næste besøg, blot en måned senere, påstod personalet imidlertid, at gavekortet allerede var brugt op, og at det oprindelige beløb kun havde været 800 kr., ikke 1000 kr. Jeg blev endda indirekte beskyldt for at lyve.
Det er både uprofessionelt og dybt utilfredsstillende at blive mødt på denne måde af personalet. Jeg vil kraftigt anbefale jer at uddanne medarbejderne bedre i håndteringen af gavekort og kundeservice generelt.
Alt i alt en skuffende oplevelse, der gør, at jeg desværre ikke kan anbefale jer videre eller har lyst til at besøge jer igen.
Med venlig hilsen,
Blot én stjerne

Så dårlig service.
Så dårlig service.
Vi købte 2x kaffe og 2 x petit fours.
Først kom kaffen.... Og vi ventede og ventede.... Og fik drukket hele vores kaffe, men så kom kagerne først.
Så sagde jeg at dem vil i lige som ikke have. Det er 15 min siden vi fik kaffen.
Så stod den lille pige der og sagde, det kan man altså ikke bare gøre. Jeg sagde at du får ingen penge for kagerne nu da vi er ved at gå. Hun lignede en som var ved at tude,
Så min kæreste fik ondt af barnet og betalte.
Sikke et skod sted, aldrig mere der

Klage over Madklubbens mad
Klage over Madklubbens mad - suppe fyldt med klumper - og dybt useriøs opfølgning, hvor man hos Madklubben ikke tager tingene til efterretning.
Materialet er derfor sendt til Fødevarestyrelsen - så må de deale med Madklubben, når Madklubben ikke ønsker, at påtage sig sit ansvar.

Besvarelse fra Madklubben
Så dårligt deres nye koncept
Så dårligt deres nye koncept , før hen var det vores ynglings sted at spise og det var så lækker mad, men det er det absolut ikke mere , samt hvad sker der for at man skal tilkøbe grønsager til hovedretten 😞😞😞

Skuffende rejemad
Hej Madklubben Odense.
Jeg var hos jer i går til frokost.
Vi var 2 og valgte begge en rejemad, den lød rigtig lækker.
Meeeeen, skufelsen og overraskelsen var stor da den blev serveret.
Det kan jeg slet ikke forstå I vil være bekendt at servere, så få rejer med så stor afstand mellem, et lille halvt æg og stort set ingen grønt😳der var citron. Hvordan kan I dog ta’ 120kr. Jeg er ikke en brokker, men har aldrig fået en så ringe en rejemad.
Vi har det begge sådan,at vi ikke vil vælge Madklubben igen, med mindre det har været en fejl i dag.
Med venlig hilsen Helle

Madklubben Aarhus (take-away)
Har lige fået take-away fra Madklubben i Aarhus, og det var en ringe oplevelse. Sejt, gennemstegt endesteg (blot en lille knold), kolde pomfritter, kold sovs og smeltet is).
I et forsøg for udbedring svarede de (via Wolt), at det var der ikke noget at gøre ved.
Vi kan alle fejle, men man kan da i det mindste prøve at rette op på fejlen

Besvarelse fra Madklubben
Vigtigere med privat hygge end gæsterne
Vi var 4 mennesker afsted på Madklubben Lyngby lørdag aften, vi havde booket bord, og forventede at tilbringe aftenen med god mad, og en masse cocktails - vi havde tjekket åbningstiderne inden, så vi var klar på at lægge vores penge der en hel aften.
Maden kunne vi ikke sætte en finger på, vi fik at vide at vi slet ikke havde travlt med spisning eller noget - da der ikke kom nogen efter os. Der blev indlagt passende pauser imellem de 12 retter vi havde bestilt - alt var godt. Efter spisningen bestilte vi cocktails, og hyggede videre. Jævnligt bestilte vi mere, og kl 22 bestilte vi en omgang mere. Vi var 2 selskaber tilbage der hyggede os - imens kunne vi se at personale plus deres venner indfandt sig til drinks og hygge omkring et andet bord. 22.15 kom en tjener og meddelte at de altså lukkede om 15 min, altså lige efter vi havde bestilt flere cocktails. Jeg nævnte at de da havde åbent til kl 24 ifølge hjemmesiden? Tjeneren skyndte sig at gå uden et ord. 10 min senere kom en ny tjener, der meddelte at åbningstiderne kun var vejledende, og han godt kunne se igennem fingrene med at give et kvarter mere, så vi kunne drikke ud. Det gjorde desværre en god aften til en træls oplevelse. Åbningstider er vel åbningstider? Vi gik - og kunne derefter se de unge mennesker samles til drinks og hygge uden gæster der kunne forstyrre. Vi vil overveje om vi vil bruge Madklubben igen, til at få en hyggelig aften i byen - når det virker til at det er vigtigere at pleje venskaber en lørdag aften, end at passe job til de åbningstider der er oplyst gæsterne.

Maden, spild af penge
Maden! Formpresset sej "bøf" i burgeren. "Metervarer"fra Dagrofas hylder, som tilbehør. Ingen smidighed i bestillingen, glemte bestillinger, selvom der var et hav af personale. Spild af penge.

Besvarelse fra Madklubben
Dejlig oplevelse på Madklubben i Lyngby…
Dejlig oplevelse på Madklubben i Lyngby Kanalvej 3
Dejlig mad og super fin service

Vi kan ikke anbefale Hanzo i Lyngby
Vi kan ikke anbefale Hanzo i Lyngby. Vi havde booket vores nytårsaften med dertil høje forventninger på Hanzo. Vi havde en søn med på 9. De havde en børnemenu, men den mad som der blev severet var stærkt begrænset til trods for at prisen ikke var lav. I forhold til mængderne og at han kun færre serveringer end os andre så var det en rigtig bitter aften. Han var så sulten at vi måtte købe ekstra mad på en tankstation efterfølgende, så det blev ekstra dyrt. Vi skrev dette til restauranten, men vi blev blot blot tilbudt en ny menu (som jo ikke var dækkende hans appetit) og vi kunne ikke få andet. Virkelig ikke god kundeservice og en skrækkelig oplevelse. Vi skal IKKE tilbage efter det.