Madklubben Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 75 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange gæster oplevede store problemer med maden, hvor retterne gentagne gange blev beskrevet som værende enten kolde, tørre, smagsløse eller alt for salte i smagen. Forbrugerne nævnte desuden gennemgående lange ventetider samt en meget langsom betjening, hvor det ofte var svært at få fat på personalet undervejs. Nogle personer var tilfredse med maden og fremhævede den som særdeles veltilberedt, yderst smagfuld og af en rigtig høj kvalitet. Særligt personalets utrolig venlige, smilende og meget professionelle tilgang blev varmt rost af enkelte gæster under deres hyggelige besøg på stedet.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produkt, idet nogle anmeldere roser maden for at være utrolig... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvalitet, idet nogle anmeldere roste retternes fantastiske smag og... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet mange oplever en stor grad af frustration over langsom betjening,... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personale, idet nogle gæster fremhæver utrolig professionelt... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om pris, hvor nogle forbrugere fandt måltiderne pengene værd og fremhævede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hovedretten -fisk mørksej. En serverings tallerken hvor fiskestykket nærmest svømmede i en meget fed og ubestemmelig sauce. Fisken smagte ikke af noget, den var ikke krydret og saucen alt alt for tyk... Se mere

Madklubben Frederiksberg - Deres brunch kan ikke anbefales. Tørre croissanter, oversaltet røræg og alt for lang tid fra selve brunchen til de æbleskiver, som skulle serveres til sidst. Der var desuden... Se mere

Hanzo Odense - Madklubben 4 personer kl. 18:00 walk-in efter shoppe tur i byen. Ikke mange gæster og forventning om en hurtigt middag og så videre. Bevarres, vi spurgte ikke til ventetid, men ant... Se mere

Maden var i bedste fald...kedelig. Der var dog ikke meget at vælge imellem, noget som kom bag på os, da der ved tidligere besøg har været et væsentligt større udbud, og en højere kvalitet. Prisen svar... Se mere

1. Restauranter og barer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Madklubben er én stor familie af madoplevelser. Om det er restaurantbesøget med vennerne, take-away pizzaen til tømmermændende, catering-maden til konfirmationen eller årets store firmafest der står for døren, så har Madklubben den perfekte løsning klar til dig. Som gæst hos Madklubben kan du spise ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Et besøg på vores restauranter er nemlig ikke forbundet med de store økonomiske udfordringer. Til gengæld får du masser af lækker mad og skøn stemning i overflod.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

74 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Laaaang kø ved afhentning

I har et meget fint bookingsystem til bestilling og afhentning af nytårsmenuer, men i praksis er afhentningen virkelig ineffektivt. Selv om der er mange søde unge mennesker på arbejde, er der ingen der tager sig af at køen er over en time lang. Vi er heldige det ikke regner, da vi alle står udenfor uden overdække.

31. december 2024

Kære Lene,

Tak for din feedback, og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores bookingsystem og vores medarbejdere, men vi er samtidig meget kede af, at selve afhentningen ikke levede op til dine forventninger.

Vi beklager dybt den lange kø og den uheldige situation, hvor der ikke var tilstrækkelig fokus på at optimere afhentningen. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at det skal være, og vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre logistikken til fremtidige arrangementer.

Vi er også taknemmelige for din tålmodighed og er enige i, at vejret heldigvis var med os denne gang. Vi vil tage dette til efterretning og se på muligheder for bedre forhold ved fremtidige afhentninger.

Vi håber, at maden levede op til forventningerne, og at nytårsaften blev dejlig trods ventetiden. Hvis du har yderligere input, hører vi meget gerne fra dig på Nytaar@madklubben.dk.

Tak igen for din forståelse – og godt nytår!

Caroline
Madklubben

En katastrofe!

En katastrofe! Vi har netop skulle hente nytårsmenuer til et i forvejen aftalt leveringstidspunkt fra 13.45-14.00. Til vores store overraskelse er der en kæmpe kø og 1 times venten på udlevering. Det betyder, at vi ikke har kunne komme til tiden til nytårsaftens første arrangement. Det er simpelthen for dårligt. Et setup som madklubben må - som minimum - have kunne forudse dette! Absolut ingen anbefaling!

31. december 2024

Kære Gæst,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse med afhentningen af vores nytårsmenu ikke levede op til dine forventninger, og at det har påvirket dine planer på en vigtig aften som nytårsaften.

Vi beklager dybt den lange ventetid og de gener, det har medført. Vi har oplevet at folk desværre ikke har overhold deres afhentningstidspunkt og dette har skabt en ærgerlig kø, som vi beklager dybt!

Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi tager din kritik meget seriøst. Det var bestemt ikke vores intention, at nogen skulle stå i kø så længe. Vi vil gennemgå vores afhentningsproces og logistik for at sikre, at dette ikke sker igen i fremtiden.

Vi håber, du trods alt havde en god nytårsaften, og at maden var tilfredsstillende.

Caroline
Madklubben

Bermuda var en fantastisk oplevelse

Vi var på Madklubbens Bermuda restaurant i Aarhus og det var en fantastisk oplevelse. Vi fik 10 retter kaldet Bermuda Experience, samt vand, 2 soft drinks og to mocktails Tryme out og Mint to plum. Ialt 1090 kr. for os to.
Bermuda har en Club stemning, som er ret gennemført og lidt sjov. Der er to grunde til vi giver 5+ stjerner. Den ene grund er maden som virkelig var både spændende og meget velsmagende. Derudover var mocktailsne vi fik virkelig udfordrende, sjove og gode. Den anden grund til vi giver 5+ stjerner er betjeningen. Har kun en gang før oplevet en så opmærksom, positiv, fleksibel og hjælpsom betjening. Vi kommer helt sikkert igen

21. december 2024

Kære Per,

Tusind tak for din feedback og de pæne ord. Det er meget værdsat.

Jeg vil give din ros videre til personalet, der helt sikkert vil modtage den med et stort smil.

Vi er utrolig glade for at læse, at I har haft en dejlig aften i vores restaurant, hvor alt har spillet.

Vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen en anden gang og give jer endnu en god oplevelse! :-)

Overdrevent høje priser

Overdrevent høje priser
Den 7. december besøgte jeg og et par venner Bazaar i Dronningens Tværgade.
Selvom madens kvalitet var acceptabel, var prisniveauet på drikkevarer chokerende. 75 kr. for ad libitum vand, hvor vi delte én kande og endte med at betale 225 kr. En 50 cl standard IPA koster 120 kr., og en 50 cl Blanc koster 100 kr.
Det er desværre ikke et sted, jeg kan anbefale.

7. december 2024

Kære Martin,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du synes priserne på vores drikkevare var chokerende, og du derfor ikke kan anbefale vores restaurant. Jeg håber dog, at I ellers havde en hyggelig aften med god stemning.

Jeg er i tvivl, om jeg læser det korrekt, men betalte I 75 kr. pr. person for vand, eller var I tre personer der betalte 25 kr.?
Hvis I betalte mere end 25 kr. pr. person for vand, så må du meget gerne kontakte os på madklubben@madklubben.dk, så du kan få en korrekt regning.

Jeg håber at høre fra dig. Ellers vil jeg blot ønske dig en god weekend.

Nanna

Hanzo Lyngby

Hanzo Lyngby: meget lang ventetid på serveringer. Bestilt "hanzo experience" med bordreservation i 2 timer og 15 min. Det tog imidlertidigt 3,5 timer at komme igennem alle retterne. Lang ventetid på regning, der skulle bedes om af to omgange.

Rigid restaurant der ikke kunne være fleksibel og ændre 2 ud af 12 bestillinger til ala carte i stedet for "hanzo experience".

11. december 2024

Hej Kia,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi tager din kommentar med videre til fremtidige justeringer.

Vi stræber altid efter at blive bedre og vil meget gerne føre en videregående dialog med dig via mail.
Du må meget gerne kontakte os på Madklubben@madklubben.dk

juletur

Har lige spist på madklubben i Århus. Så lækker mad og fantastisk betjening

6. december 2024

Hej Annette,

Tusind tak for dine ord!

Vi er glad for at høre du har nydt made og den søde betjening.

Vi ser frem til at se dig igen.

Marius

Take away mad fra madklubben Odense

Take away mad fra madklubben Odense , Hanzo. Har ikke prøvet at få mad herfra tidligere og vil ikke gentage dette. Kedelig mad. Alt for dyrt til kvaliteten. Faktisk meget skuffet. Mvh Helle Mølstrøm

6. december 2024

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi tager din kommentar med videre til fremtidige justeringer.

Du kan kontakte os på Madklubben@madklubben.dk

Dårlig kvalitet og snyd med vin

Dårlig kvalitet og snyd med vin
Jeg var inde og spise på madklubben ved Aarhus Ø d. 5/12/24
Vi bestilte husets hvidvin til 300 kr. ALDRIG har jeg smagt så dårlig en hvidvin før. Den smagte af billig papvin, og da jeg kom hjem og søgte på den, kunne jeg se den koster 49 kr. ikke nok med at det er uforskammet at tage 300 kr for en flaske hvidvin der koster 49 kr (nok endnu billigere for dem i store indkøb) er det også langt under den standard de selv forsøger at holde, at servere så dårlig en vin.
Men hvis ikke de har tjent nok på at få gæsterne til at betale overpris for billig papvin, tager de også 40 kr for en dåse cola, som ikke engang bliver hældt op i et glas.
Da vi fik forreterne var vi overraskede over størrelsen, da der var 3 bider, men den helt store overraskelse kom ved hovedretten, da den var samme størrelse som den meget lille forret. Kødet var mørt og meget lækkert, men alt andet var kedeligt, smagsløst og ligegyldigt, og så var der alt for lidt. Desserten var dagens bedste ret, den var lækker og gennemtænkt. Efter en 3 retters menu var vi dog slet ikke mætte, så en rugbrødsmad derhjemme måtte tage resten af sulten. Det er dog tragikomisk at den rugbrøds mad jeg selv lavede var den bedste ret jeg fik hele den aften. Det er sidste gang jeg tager på madklubben ved Aarhus ø, men hvis du er til kedelige retter der ikke mætter og overpriset papvin så er dette nok stedet for dig.

5. december 2024

Hej Grethe,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget, at vi ikke mødte dine forventninger. Vi tager det med videre til fremtidige justeringer.

Hvis du har lysten og mulighed, vil vi meget gerne føre en dialog med dig.
Du kan kontakte os på madklubben@madklubben.dk

Dårlig mad 👎

29. november 2024

Kære Camilla,

Tak for at tage dig tid til at give os feedback fra dit besøg hos os.

Vi er selvfølgelig utrolig kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse på vores restaurant. Vi bestræber os på at skabe dejlige spiseoplevelser for vores gæster, så når det ikke er tilfældet, er det en streg i regningen.

Jeg håber meget, at du vil have lyst til at sende os en mail på madklubben@madklubben.dk, hvor du uddyber, hvad der helt præcist ikke levede op til dine forventninger og gerne også hvilken restaurant det omhandler :-)

Du ønskes en god søndag.

var der i går den 23

var der i går den 23 - 11 og det var en flad fornemmelse,,fødselsdags selskab virkelig flad fornemmelse af at man ikke kan servicere folk på en ordentligt måde...længe om at komme til bordet og få bestilling ,forret ok men så gik der 1½ time indtil forretten kom ..kold bearnaise for det første..kødet var råt ikke veltilberedt .. ristet rugbrød i salat aldrig set før så vi måtte droppe desserten ..jeg har på fornemmelsen og håber de fik procenter var det min fest havde ville have nedslag i pris bearnaisen var så kold så man kunne vende bunden i vejret uden den kom ud ..totalt ringe er man sulten skal man ikke komme der da ,,for mange mennesker for ringe service ..meget larm også

23. november 2024

Kære Niels,

Mange tak for at du tog dig tid til at give os feedback fra dit besøg.

Jeg er super ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant. Vi bestræber os altid på at give vores gæster den bedste oplevelse, og derfor er vi rigtig kede af, at I forlod restauranten utilfredse.

Hvis du har lyst og mulighed for det, vil jeg meget gerne bede dig om at sende din oplevelse til os på e-mail madklubben@madklubben.dk ?

Jeg håber meget høre fra dig, og ønsker dig en god dag!

Alberte N.

Kedelig mad af dårlig kvalitet

Vi var fire personer, der spiste en tre retters menu på Madklubben i Århus. Oksekødet, som kostede 150 kr. ekstra, var fyldt med sener. Asiatisk suppe til forret og hovedret smagte af det samme, dog var rejer skiftet ud med svinekæber, hvor 80% af kødet ikke var mørt. Lemonade til 40 kr. blev serveret i et meget lille vandglas (halvdelen af en normal sodavand) med skår på kanten på alle glas. Desserterne var det bedste ved hele måltidet. Ventede en time mellem forret og hovedret. Kom af med knap 1500 kr. og vores gode humør.

23. november 2024

Kære Lene,

Tak for din feedback og for tiden du brugte på det. Vi sætter altid pris på at høre input fra vores gæster, også når vi ikke har indfriet forventningerne.

Jeg er rigtig ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant. Vi gør altid vores bedste for at give vores gæster en god oplevelse, og derfor ærgrer vi os meget over, at I forlod restauranten utilfredse.

Jeg er rigtig glad for, at du har taget kontakt til os, så vi kunne have en dialog sammen. Det sætter vi meget pris på!

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Alberte N.

Besøg hos Madklubben Bazaar mandag den…

Opdatering den 13. december 2024:
Ganske som forventet svarer Madklubben tilbage med besked om at kontakte dem for at finde en løsning.

Når man gør det, sker der lige præcis ingenting, hvilket blot understreger hvor alvorligt, at Madklubben tager de dårlige reviews. De er komplet ligeglade. Man forsøger at give indtryk af at ville finde en løsning, men det er rent bluff. Lad være med at falde for det.

Gør jer selv en tjeneste og undlad at handle her. Det er simpelthen ikke et seriøst sted og kvalitet og prisleje hænger slet ikke sammen.

Besøg hos Madklubben Bazaar mandag den 18. november 2024:

Vi var 8 mennesker (firmaarrangement), der spiste hos Madklubben Bazaar og sikke en skuffelse.

Laaaaannnnngggg ventetid før maden blev serveret.
Uspændende mad og stort set intet kød, selv om 7 ud af 8 personer havde bestilt “Bazaren rundt”.

Ekstrem prissætning…415 kroner for “Bazaren rundt”, der som beskrevet næsten ikke indeholdte kød, og hvor mængden af mad var meget lille. 120 kroner for en Jacobsen Yakima IPA.

Venligt personale, men det hænger simpelthen ikke sammen. Jeg er skuffet og kommer ikke til at give mere end 1 stjerne.

I jeres auto-svar på mit review behøver I ikke at bede mig om at kontakte jer via e-mail, med mindre I vil refundere regningen eller give et betragteligt nedslag.

18. november 2024

Kære Peter,

Tak for din feedback fra dit besøg hos os. Vi værdsætter at høre tilbagemeldinger fra vores gæster, også når vi ikke har levet op til forventningerne.

Vi er super kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant, og har forladt den utilfredse.

Det er naturligvis ikke hvad vi stræber efter, og derfor vil vi rigtig gerne have en dialog. Derfor vil jeg bede dig sende en mail til madklubben@madklubben.dk - så kan vi finde en løsning sammen. :)

Jeg håber meget på at høre fra dig og ønsker en god dag.

Fantastisk betjening

Madklubben Esbjerg

En skøn oplevelse.
Vi spiste 5 personer på Madklubben i Esbjerg.
Lækker mad og en virkelig super betjening.
Personalet var meget opmærksomme og venlige/høflige.
Absolut et sted vi meget gerne kommer igen.

30. oktober 2024

Hej!

Tusind tak for din skønne feedback fra dit besøg hos os. Vi er rigtig glade for at I havde en god oplevelse hos os!

Jeg vil give dine pæne ord videre til personalet, der helt sikkert vil modtage dem med et stort smil.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen igen og give jer endnu en god aften.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Vesterbrogade

Vesterbrogade, KBH
For lang tid
For dyrt
Jævn Mad

2. november 2024

Hej Lars,

Mange tak for at du tog dig tid til at give os feedback.

Jeg er super ærgerlig over at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant.

Hvis du har lyst og mulighed for det, vil jeg meget gerne bede dig om at uddybe din oplevelse og sende en e-mail til os på, vesterbro@madklubben.dk?

Jeg håber meget at høre fra dig, og ønsker dig en god dag!

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse, efter at have rykket utallige gange fik vi efter 1,5 timer forretten og efter endnu 1,5 timer, hvor vi igen havde måttet rykke utallige gange, fik vi hovedretten, vores regning blev nulstillet og vi forlod derpå stedet, vi magtede ikke at vente på desserten, aftenen igennem undgik tjenerne simpelthen øjenkontakt, vi måtte op og stille os i vejen for dem for at få kontakt, ikke en travl aften, mange tomme borde, tidligere vores favorit spisested i Aarhus men kommer der ALDRIG igen

11. oktober 2024

Hej Anni,

Mange tak for at du tog dig tid til at give os feedback fra dit besøg.

Hvis du har lyst og mulighed for det, vil jeg meget gerne bede dig om at uddybe din oplevelse og sende en e-mail til madklubben@madklubben.dk, du må også gerne beskrive, hvilken en af vores restauranter I Aarhus du besøgte?

Jeg håber meget at høre fra dig, og ønsker dig en god dag!

5 stjerner herfra!

Mine veninder og jeg havde en god oplevelse på madklubben Østerbro, med virkelig god mad, og en fantastisk service.
Det er ikke sidste gang vi har besøgt dem.

18. oktober 2024

Hej Amada,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og vi glæder os til at se jer i restauranten igen.

Madklubben odense

Vi bestilte oksetriplions, på ingen måde de ekstra 150 kr. værd. Jeg har aldrig nogensinde fået en så kedelig, tør og underligt sejt stykke kød.
Pomme fritterne smagte kedelige og var over friturestegte.
Der var meget larm og dårlig akustik.
Derudover har jeg aldrig oplevet at forlade en restaurant og mit hår og tøj stinker af friture.
Virkelig en dårlig første gangs oplevelse, og også sidste gang vi kommer der.
Overhovedet ikke pengene værd.

14. oktober 2024

Kære Michelle,

Mange tak for at du tog dig tid til at give os feedback fra dit besøg.

Jeg håber meget høre fra dig, og ønsker dig en god dag!

Christina H.

Skuffende oplevelse på Madklubben Østerbro: Dårlig service og manglende kvalitet

Vi valgte Madklubben Østerbro, hvilken var en stor fejltagelse.

Ved ankomsten blev vi mødt af et uorganiseret setup. Selvom vi havde reserveret som en samlet gruppe, blev vi spredt ud over forskellige borde, hvilket både var skuffende og uforståeligt, da restauranten langt fra var fyldt, og der var rig mulighed for at samle os. Vi blev placeret i et kedeligt hjørne, og vores ønske om at sidde samlet blev afvist, selvom det tydeligvis kunne lade sig gøre.

Vi havde forudbestilt mad i form af kuverter, så det eneste, vi skulle bestille ved ankomsten, var drikkevarer. Alligevel virkede personalet uinteresserede i at betjene os, og vi følte os mere som en byrde end som gæster. Efter ca. en time kom vores drikkevarer, men de blev blot stillet for enden af bordet uden nogen form for præsentation eller hjælp til at skænke op. Det føltes som om, vi var til gene for dem.

Ventetiden på maden var også helt uacceptabel. Selvom vi havde forudbestilt, gik der omkring 1 time og 30 minutter, før maden endelig ankom. I mellemtiden måtte vi gentagne gange rykke personalet, som hver gang reagerede med øjenrul og tydelig irritation. Da maden blev serveret, kom den på fade – men uden bestik!? Da vi bad om bestik, blev vores anmodning afvist, og vi måtte bruge det, der var tilovers på bordet – knive og gafler, som allerede var taget af andre, og som lå tilbage i krukkerne. Selvom vi påpegede, at der ikke var nok bestik, virkede personalet ligeglade.

Desserten var heller ikke imponerende – en enkelt kugle peanut-is i et glas med en dadel på toppen. Den smagte dårligt og virkede som noget, der havde ligget alt for længe i fryseren. Det var tydeligt, at kvaliteten ikke var prioriteret.

Servicen generelt var chokerende dårlig. Personalet virkede fuldstændig uengagerede i vores oplevelse og tilbragte mere tid ude på terrassen, hvor de røg og snakkede, end de gjorde på at tage sig af gæsterne.

Til sidst fik vi en regning på over 11.000 kr., som vi ikke fik lov at dele op, hvilket skabte unødvendigt besvær. Derudover blev vi tvunget til at betale for en ekstra kuvert, fordi en af vores gæster meldte afbud på dagen. Personalet hævdede, at maden allerede var lavet, men det var svært at tro, når serveringen både var forsinket og af lav kvalitet. De meddelte også, at vi var "heldige" ikke at skulle betale for yderligere fem kuverter, da afbud skulle meldes mindst en uge i forvejen. Det er en regel, jeg aldrig har hørt om før – det giver ingen mening, når maden tydeligvis ikke var klar.

Alt i alt var oplevelsen ekstremt skuffende, og jeg kan på ingen måde anbefale Madklubben Østerbro. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og madkvalitet, og jeg vil helt sikkert undgå både dette sted og andre restauranter i Madklubben-koncernen fremover.

20. september 2024

Fantastisk til prisen

Når man ser mange af anmeldelserne på siden bliver man irriteret over at mange tror de er på Michelin restaurant og at de selv er professionelle Michelin anmeldere. Gå på NOMA, The Alchemist eller Geranium - hvis I ønsker Madsnopperi og en tjener der kravler på alle fire for jer. Vores vært var sød, smilende og havde god humor. Vores tjener var så sød og god til at hjælpe med vores underlige spørgsmål. Vi havde en fed aften og stemningen var helt perfekt. Maden kom 5 min efter vi havde bestilt. Det var skønt! Jeg hader når restauranter trækker tiden for at få kunderne til at købe ekstra drikkevarer.
Vi drak en flaske champagne, en flaske rødvin og et par drinks. Jeg betaler normalt ikke drikkepenge, medmindre at service er helt ekstraordinært og det var den i går.
Portionerne var lidt små, men til prisen kan man bare bestille en ekstra hovedret - for det er vildt billigt.
Tak til madklubben i Lyngby i er vildt gode.

5. oktober 2024

Hej Jacob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 😊

Vi er utrolig glade for at høre, at I havde en skøn aften med god stemning og service.

Det betyder meget for os, at både vores mad og service lever op til jeres forventninger – og at vi kunne bidrage til en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din ros til vores team i Lyngby, og vi håber at byde jer velkommen igen snart til endnu en dejlig aften 👏

Pilestræde Grill

Valdemar på Pilestræde grill er en sand fornøjelse at blive betjent af. Hans smittende humør og passion for arbejdet skinner igennem i alt, hvad han gør. Med en dygtighed og glæde, der er svær at overse, sørgerøde han for at vi følte os velkommen. Han var meget smilende og imødekommende, formåede, at gøre oplevelsen på Pilestræde Grill endnu bedre. En fantastisk serviceoplevelse!

30. september 2024

Hej Lui.

Mange tak for din pæne feedback fra jeres besøg hos os på Pilestræde.

Vi er rigtig glade for at I havde en god oplevelse hos os, og at vores skønne kollega Valdemar, var en stor del af dette!

Du ønskes en rigtig god torsdag.

Christina H.