Fik nyt batteri og skærm på min iPhone 5 for lidt over et år siden. Batteriet var blevet løst og raslede. Det blev repareret uden beregning mens jeg ventede. Samtidig blev højttaleren renset, så nu ka... Se mere

Sendt fire enheder ind efter trafikuheld. To af dem var limet gået op og den tredje enhed blev sendt ind 4 gange uden den blev repareret... Dertil bruger den ene mobil væsentligt mere strøm end da... Se mere

På mit arbejde benytter vi nu kun MacVision til alle iPhone og Mac reparationer. De er lynhurtige, har en rigtig god kundeservice og de kommer endda ud på arbejdspladsen og fikser telefoner/compu... Se mere

Vi har gennem længere tid har MacVision som primær iPhone Reparatør. De yder en god service og lever altid op til vores forventninger. Noget at det bedste ved vores aftale er, at de kommer ud til os... Se mere

1. Reparation af telefoner
  2. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  3. Computerværksted

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kom forbi en af vores værksteder og få repareret din smartphone, tablet eller computer med det samme. Ellers bestil tid og så kommer vi til dig og udføre reparationen, hvor og hvornår det passer dig!

3,7

Middel

Hurtig og professionel service - fantastisk

Vi har gennem længere tid anvendt Mr.Mac som reparatør af iPhones og iPads. Vi når dårligt nok at afslutte anmeldelsen på nettet, før vi har kontakt med en medarbejder som ringer for at aftalte tid. Super god service.

Servicemedarbejderene kommer hos os, og laver reparationer, hvilket gør at vores brugere ikke skal undvære deres telefoner i mere end ½-1 time. Det sætter vores brugere stor pris på.

Jeg havde en bruger, som havde fået ødelagt glasset på sin telefon, hun var på barsel, og havde svært ved at komme ind med telefonen og hun var ked af at skulle undvære telefonen i længere tid. Intet problem sagde Mr.Mac, vi kan da tage ud til brugeren. Min bruger var rigtig glad for ikke at skulle undvære sin telefon i flere dage.

Mr.Mac får hermed mine varmeste anbefalinger, både som privat kunde og som Virksomhed. Det kan bare ikke blive lettere.

Vi anvender også Mr.Mac til vores næste reparation!

24. juni 2016

God Service

Noget at det bedste ved vores aftale er, at de kommer ud til os og laver de telefoner der er defekte. Det betyder at mine brugere ikke er uden telefon mere end et par timer.. Helt Perfekt.
Vi forsætter helt sikkert vores samarbejde med MacVision.

20. juni 2016

Altid hurtig udrykning.

Jeg har ved flere lejligheder brug MacVision til reparationer.

Jeg bruger deres Mr. Mac, hvor de kommer ud. De har skiftet både skærme på iPhones og batterier i MacBooks.
Altid til aftalt tid og pris. Ingen problemer. Det kører bare.

20. juni 2016

Super og hurtig service

Det er ikke altid nemt at finde tid til at køre ud og undværre sin telefon i en time mens der skiftes dele. Så med MacVisions onsite service, kan telefonen laves onsite, mens vi blot arbejder videre og derved spare en masse kostbar tid.
MacVision yder altid en professionel service og altid nemme at snakke med.

Som privat kunde og Firma kunde, kan jeg varmt anbefale MacVision, vi har efterhånden været igennem en del skærm skift og skift af dele og der har endnu ikke været problemer som ikke er løst med fuld tilfredshed.

Firma lokation: Ballerup - Danmark

14. juni 2016

Uacceptabel ventetid og service!

Jeg købte et cover til min MacBook air, 13", og da jeg modtog varen var det beskadiget i kanten. Det var som om hjørnet var knækket af. Ud over det virkede koden ikke til velkomstrabatten.

Jeg mailede til macvision hvor jeg efterspurgte en ny kode, så rabatten kunne indlæses. Efter flere dage, sendte en fyr den samme kode som ikke virkede.

Jeg skrev endnu en mail, at koden fortsat ikke virkede samt en beskrivelse, billeder af deskadet cover og datoer for hvor lang tid der gik imellem hver mail, og dette ikke var acceptabelt. Det kunne sagtens vare op til 1 uge før tilbagemelding og ofte måtte jeg sende samme mail før svaret komme.

Efter gentagende mails frem og tilbage skriver webshopadministratoren at jeg kan få en nyt cover tilsendt. Er par dage efterfølgende skriver han, det transperante cover ikke er på lager, men jeg kan få halv pris på samme cover i en anden farve. Jeg skriver tilbage, jeg ikke forstår meningen ved at tilbyde mig et nyt cover til halv pris når jeg kunne modtage det transperante gratis... Burde jeg så ikke få tilbudt det farvet cover gratis? Derefter beder jeg om pengene refunderet, som han godkender.
Efter 2 uger sidder jeg tilbage og ikke var modtaget pengene. Jeg har 2 gange skrevet og spurgt hvorfor de ikke er blevet overført.
Dette er så uprofessionelt at lade kunderne hænge i så lang tid! Denne konflikt har nu varet over en måned! Skal i hvert fald ikke købe noget fra macvision igen.

15. maj 2016

Dårlig service og cover ridser.

Jeg skrev til kundeservice at deres cover havde ridset min mac, ingen feedback overhovedet! Uacceptabelt at man ikke bare lige svare med et eller andet.

4. maj 2016

Hej Hans Erik!

Vi beklager at du ikke har fået svar på mail.

Vi har solgt et meget stort antal covers til MacBooks. Det problem du beskriver har vi aldrig før hørt om. Vores umiddelbare vurdering må være at der er kommet skidt ind under coveret, som dermed er blevet presset mod din MacBook og dermed lavet ridser.

Vi kontakter dig pr. telefon for at få klarlagt problemet.

Med Venlig hilsen

MacVision

Fik skiftet skærm, iphone virkede ikke mere!

Fik skiftet skærm på iphone 6, denne virkede herefter ikke. MacVision sagde de havde en forsikring og telefonen blev indleveret.
Efter 4 uger har jeg endnu ikke fået forsikringen udbetalt og forretningen siger der er intet de kan køre?
Meget dårligt service.

23. april 2016

Super professionelt

Jeg fik lavet min Ipad air 2 fuldstændig efter bogen. God pris, god service, kyndig rådgivning samt 1. klasses reparation med den længste garanti forpligtelse jeg har kunnet finde hos nogen reparatør i DK. Det kan ikke gøres bedre.

9. marts 2016

Dårlig service

Skulle bruge en ny oplader til min MacBook, og fik uheldigvis tilsendt den forkerte type. Har efterfølgende sendt tre e-mails til kundeservice om problemet, men har ikke fået nogen reaktion. Helt ok, at der sker fejl i levering men ikke ok, at kundeservice ikke besvarer henvendelser, så nu ryger opladeren retur og jeg finder et andet sted at handle

23. februar 2016

Elendig kundeservice og overholder ikke leveringstiden angivet på hjemmesiden.

Elendig kunde service, brugte dagen i går på at få status på en ordre som jeg havde bestilt for 5 dage siden, ventetiden på telefonen er ulidelig selvom man er først i køen, og når den endelig bliver besvaret får man besked om, med larmende unger i baggrunden, at vedkommenden ikke har adgang til internettet. Senere på dagen lykkes det mig at få besked om at jeg vil modtage min ordre lørdag.

Idag fredag, modtagere jeg så en mail omkring levering inden onsdag næste uge. Pakken en bestilt søndag med levering inden for 2 – 4 dage, altså senest torsdag denne uge... Det lever de bestemt ikke op til.

Jeg endnu engang forsøgt at kontakte kundeservice, efter 30 min i kø vælger jeg at kontakte MacVision reparation via chat, de fortæller at der i dag fredag er lukket og min pakke derfor ikke bliver afsendt som lovet.

19. februar 2016

Hej Per!

Vi har desværre oplevet at den ene af dine varer er i restordre.

Desuden havde vi problemer med vores telefonsystem i sidste uge hvilket du blev ramt af. Det beklager vi.

Cover til Mac pro

Den bedste service,en sælger ringede mig op for lige at gøre mig opmærksom om jeg havde set at der var lidt leveringstid på det cover det havde jeg ikke,men pga af hans gode service fandt vi ud af at jeg havde bestilt det forkerte,jeg havde bestilt Mac air,det skulle jo være Mac Pro.
Trylle-trylle og min datter havde det rigtige cover dagen efter.
5 vel fortjente stjerner.

24. januar 2016

Hurtig levering - blev dog snydt for velkomstrabat

God pris og hurtig levering. Jeg tilmeldte mig dog nyhedsbrevet, hvorved man blev lovet en ekstra rabat på 5% via en rabatkode. Rabatkoden virkede dog ikke, så jeg skrev i bemærkninger at de skulle huske at trække denne rabat. Det gjorde de aldrig... Et ærgeligt irritationsmoment.

20. januar 2016

Hej Rasmus!

Tak for din ordre hos os! Vi er meget glade for at du har været tilfreds med at få din ordre leveret hurtigt og til en god pris.

Vi har desværre haft nogle problemer med vores rabatkode system, hvilket du har oplevet.

Vi har tilbageført din 5% rabat til dit kort.

service og hjælp

Det er altid godt at komme ind til jer.
der er super god service og I er altid hjælpsom med ens problem.
havd enten det er Iphone elle iphod.

tak for det.

6. januar 2016

Netbutik helt igennem fin ekspedition

Når I ikke får 5 stjerner, skyldes det, at der ikke var overensstemmelse mellem den leveringstid, jeg fik oplyst i butikken i Roskilde, og den, der faktisk var gældende for ordren - før jul!!!
Afhentning i butikken forløb dog fuldstændig gnidningsløst, og der var tale om meget fin opfølgning - både pr. mail og telefonisk.
Godt Nytår :-)

5. januar 2016