Fik nyt batteri og skærm på min iPhone 5 for lidt over et år siden. Batteriet var blevet løst og raslede. Det blev repareret uden beregning mens jeg ventede. Samtidig blev højttaleren renset, så nu ka... Se mere

Sendt fire enheder ind efter trafikuheld. To af dem var limet gået op og den tredje enhed blev sendt ind 4 gange uden den blev repareret... Dertil bruger den ene mobil væsentligt mere strøm end da... Se mere

På mit arbejde benytter vi nu kun MacVision til alle iPhone og Mac reparationer. De er lynhurtige, har en rigtig god kundeservice og de kommer endda ud på arbejdspladsen og fikser telefoner/compu... Se mere

Vi har gennem længere tid har MacVision som primær iPhone Reparatør. De yder en god service og lever altid op til vores forventninger. Noget at det bedste ved vores aftale er, at de kommer ud til os... Se mere

1. Reparation af telefoner
  2. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  3. Computerværksted

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kom forbi en af vores værksteder og få repareret din smartphone, tablet eller computer med det samme. Ellers bestil tid og så kommer vi til dig og udføre reparationen, hvor og hvornår det passer dig!

3,7

Middel

Hurtigt, nemt og billigt

jeg kom med min Iphone 6, fordi min skærm og mit ladestik var i stykker. Efter en times tid var den klar til brug.
(Plus en god mængde rabat)

24. februar 2017

Hej Lukas.

udskiftning af glas

sender i pad til rep Fredag og modtager den efrer rep onsdag
god service
mvh Finn

8. februar 2017

Hej Finn.

Ingen problemer!

Hurtig ekspedition, klar kommunikation.

8. februar 2017

Hej Tanje.

Mvh. Jessica/MacVision.

Super fin og hurtig service! Kan varmt anbefales

7. februar 2017

Hej John.

Mvh. Jessica/MacVision.

Altid god service og høj kompetence

Jeg har fået repareret iMac, MacBook Air og iPhones hos MacVision og kvaliteten er altid i orden og servicen hurtig og fleksibel.

1. februar 2017

Hej Robert.

God service.

Manglede en iPad og kontaktede Macvision.Fik rigtig god service og vejledning til at vælge den rette ipad.
5 stjerner herfra.

1. februar 2017

Hej Thomas.

Godt

Godt at den ikke fik ridser under transport.

11. januar 2017

Hej.

Super 👍

Sendte mandag, havde telefon fikset og lavet allerede dagen efter 👍

9. januar 2017

Hej Pernille.

Mvh. Jessica/MacVision.

Skift af skærm på telefon

Fin service (fik skiftet skærm), god tone. Min telefon virker upåklageligt. De gjorde, hvad de kunne for at hjælpe mig med et problem med telefonen selv om det ikke var en del af aftalen. Virksomheden glemte dog at give besked om, at de var blevet forhindret første gang jeg havde en aftale med dem. Det kompenserede de for ved at give rabat.

8. januar 2017

Hej Kristine.

Tillid

Jeg har fået lavet min mobil et par gange nu og er meget tilfreds. Har tillid til at de ikke "overdriver" en skade. De ville ha fået fem stjerner hvis de havde husket at tilbyde mig en gratis låne mobil i ventetide.

6. januar 2017

Hej Marianne.

Super god service
De havde bestilt reservedel fra England, men viste sig den gamle del bare var rystet løs.
De kunne nemt have givet mig regnigen for reservedelen men var ærlige og jeg fik det lavet til grund prisen.

6. januar 2017

Super top service

Macvision har gjort min uge en hel del bedre i dag.
Min Mac med Windows var brudt ned, og jeg kan ikke undvære den til mit arbejde. På 4 timer var jeg kørende igen, og til en fantastisk pris. Kun 600,00, for en fuld installation af Windows, og genoprettelse af min mac harddisk. Tusind tak

21. december 2016

Hej Frank.

Iphone 7 rep

Har sendt min kærestes telefon til rep gennem MacVision til number 1 service. jeg fik den første mail om at jeg skulle sende telefonen og at den ville blive ombyttet indenfor 7-10 hverdage. Telefonen blev sendt afsted den 2. og det næste jeg hører er at nu skal skærmen skiftes. det er også ok at de vil skifte glasset, men fra at det hed 7-10 dage har vi nu den 14/12 og jeg har lige fået at vide at der nu kan gå yderligere 7 arbejdsdage!!! jeg synes ikke at det er ok at man først skriver at telefonen er sendt til ombytning for derefter at pålægge længere levering på at den skal repareres.

14. december 2016

Besvarelse fra MacVision

Hej Ronni - Vi beklager at behandlingstiden på udskiftningen af skærmen på jeres iPhone 7 ikke levede op til det I havde forstået og forventet.

Displayet er blevet skiftet ud hos Apple selv og der har desværre været en del forsinkelser på denne process fra Apple´s side.

I den standardmail du modtog ved påbegyndelse af sagen skrev vi følgende: "Så snart enheden er modtaget vil ombytningen påbegyndes. En ombytning tager typisk imellem 7-10 hverdage." Desværre har Apple ikke kunnet leve op til den typiske behandlingstid i denne sag. Sagen er nu afsluttet og enheden er på vej mod jer. Sagen har ind til nu taget 13 hverdage fra den blev modtaget hos Apple´s ombytningsværksted sendt fra jer.

God jul

MacVision

Hurtige, effektive, venlige

Jeg indleverede min bærbare, som jeg ellers havde givet op på til MacVision's november tilbud om en gratis fejlfinding. Computeren blev set igennem på adressen, den bliver ikke sendt nogle steder hen. De ringede dagen efter og fortalte, at ikke bare var computeren allerede gennemset, men de havde også fjernet alt det støv, der havde samlet sig i den, hvilket faktisk viste sig at være årsagen til at den blev ved med at gå ned.
Tusind tak til MacVision Roskilde for super kundeservice og effektivitet!

13. december 2016

Kom som aftalt

9. december 2016

Hej Bering.

Mvh. Jessica/MacVision.

Behandlingstiden kunne blive bedre.

Altid søde og venlige, og meget hjælpesomme, men sagerne har det med at blive "væk", der skal næsten altid lige undersøges hvad der er sket og så vender de tilbage.. (hvilket også tager sin tid).
Så 4 stjerne for support viljen, minus 1 for tilbagemeldingen.

9. december 2016

Hej Dan

TAK for din tilbagemelding - Vi kigger på at blive bedre til at give besked undervejs og takker ellers for den positive tilbagemelding.

God jul

MacVision

Skærm rep

Reparationen er udført korrekt, men ikke til aftalt tid. Måtte rykke flere gange

1. december 2016

Hej Kim

Vi er kede af at vi var nød til at rykke din reparation - Det er ikke normalt - Vi har som beklagelse kompenseret i din pris.

God dag!

MacVision - Mr.Mac