Servizio clienti eccellente In particolare la signorina Rodyca è stata gentilissima,efficiente ed esaustiva in tutto e per tutto
Se, hvad kunderne siger
A fost o experiență minunată, mai ales că pentru foarte multă vreme pagina de site a fost inactivă și nu mi-am putut încărca cartela decât sunând la customer care. Este minunat să-ți poți încărca cart... Se mere
Virksomheden har svaret
Sunt foarte satisfacut de serviciile agentilor de la relatii clienti, care m-au ajutat cu activarea pachetului pe care il folosesc si de care sunt foarte multumita. Vreau sa-i multumesc agentului Liub... Se mere
Virksomheden har svaret
Rudest customer service representative I have ever spoken to. Got minutes for 3 months, can't make calls, the representative said he can't help me with this problem. So who can? Avoid this company... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
Operatori prietenosi si promti!
Multumesc mult operatorilor care m-au ajutat prin email cu rambursarea unei comenzi gresite. Mi-am reincarcat cartela din nou foarte rapid! Mersi Marko si Ana.

Nu Se onorează comwnzile
Nu am primit inca comanda. Dureaza prea mult . Este a 3 oara cand comand niste cartele si nu le primesc. Este bătaie de joc.

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
Am comandat saptamana trecuta 2 cartele…
Am comandat saptamana trecuta 2 cartele ca sa vina prin posta, sa nu ies din casa si nu le-am primit.

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
Sunteti niste muisti ati spuis ca daca…
Sunteti niste muisti ati spuis ca daca incarc imi dati 5 euro am invarcat cu 5 euro si si nam primit bonusu mincinosilor muisti ce sunteti

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
The cheapest bendle starting with 3.57€…
The cheapest bendle starting with 3.57€ and the best on international
I Recommend Lycamobile!

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
I cannot activate my option..
I cannot activate my option... called in call center nobody helped me..

Nothing works
Nothing works. I list more than 15 euros and still can not use my sim card.... never ever again Lycamobile

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
Signal and internet are not very good…
Signal and internet are not very good outside the city, and on motorway verry often are missing completly.

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
You system is not working for at least…
You system is not working for at least 2 weeks
Recurrent payment is not working properly
You’re customer support can’t help us in any way, he doesn’t even care about any reported issue
Paid for a package that was not sent to phone due to your system, no money, no package
Performance issues on navigating through your website

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
cartela din anglia an romania pe nr de…
cartela din anglia an romania pe nr de telefon

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
Aplicația este valabilă doar pentru U.K

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
I think is cover all options for phone
I think is cover all options for phone, will see after

Besvarelse fra Lyca Mobile RO
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.