Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De privacy screenprotector die ik gekocht heb van hen is niet goed. Iedereen kan van alle afstanden nog mee kijken op het scherm. Daarnaast zijn de vingerafdrukken veel meer zichtbaarder dan bij een... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

LUUQX.com is niet een fraude bedrijf volgens de eigenaar. Wel als je niks onderneemt krijg je geen geld terug. Via Mollie Payments kan je het telefoonnummer opvragen als je via het contactfor... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nadat ik me bestelling had geplaatst. En ik erop geattendeerd wordt hoeveel slechte recensies er op Google stonden.. werd ik wel een beetje angstig. Ik heb een mail gestuurd, waar ik automatisch... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verrassend genoeg na 2 maanden uiteindelijk mijn bestelling ontvangen! Hier zijn toch wel een aantal mails over heen gegaan eer er eindelijk schot in de zaak kwam. Ik dacht meteen aan oplichting, m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Bij deze moeten we mededelen dat het faillissement is aangevraagd. Helaas zijn we in een neerwaartse spiraal terecht gekomen en zijn we tot onze spijt niet meer in staat om de bedrijfsactiviteiten voort te zetten. Alle activiteiten zijn stilgelegd en er kan ook niets meer worden besteld of geleverd. We realiseren ons dat het enorm vervelend is als u hier schade onder lijdt, daarvoor onze oprechte excuses. Nadere informatie volgt.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Opgelicht!!!!

Ook wij te laat de recensies gelezen. 27 februari een Airfryer bij Luuqx gekocht. Wel betaald, niets ontvangen en géén geld terug!!! Geen reactie op de mail welke ik heb gestuurd.

21. marts 2021

Zeer slecht

In februari een Bosch oven besteld, zou binnen 3 tot 5 dagen geleverd worden. We hebben 349,- via Ideal betaald en niks geleverd gekregen. Helaas hebben wij deze resensies te laat gezien. Inmiddels al aangifte gedaan bij de politie. We hebben de uitzending bij Boos gezien en hopen natuurlijk dat wat we gezien hebben waar is. En dat we binnen max. 50 dagen ons geld terug hebben maar eigenlijk geloven we hier niet meer in.

20. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring geen levering en ook geen geld terug

Zeer slechte ervaring (oplichting) wij wachten al vanaf 27 december
op een oven die ze niet kunnen leveren.

Ook de betaling kunnen ze blijkbaar niet terug storten wat ze zelfs per mail beloven. Rondom echt asociaal.

Ik overweeg een melding te maken bij kassa en/of het programma Opgelicht.

Ook jammer dat ik om dit bericht in te vullen die ene van de vijf sterren niet weg kan halen.

19. marts 2021

KOOP NIET bij LUUQX.COM

KOOP NIET bij LUUQX.COM
Bestelling van 23 12 2020, nog steeds NIET ONTVANGEN.
Ook het geld NIET TERUGGESTORT.
factuur 2020 - 20086 met kenmerk 110155.
Vandaag 18 maart 2021
.KOOP NIET bij LUUQX.COM

18. marts 2021

Waarschijnlijk Oplichters…

Mensen bestel niets meer bij dit bedrijf nu bijna eind maart ben al meer dan 3 maanden bezig of geld terug of me camera leveren. Ik wacht nog 1 week en ga dan aangifte van oplichting doen. Wordt er niets mee gedaan dan ga ik ze achterna al moet ik tot het eind van de wereld reizen, dan pak ik de schuldige zelf wel aan, en dat is geen dreigement maar een belofte

18. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leveren lijkt heel erg moeilijk!

Nou ik zit al heel lang te wachten werd in eerste instantie niet gereageerd op mails, maar later wel op 2 december een steengril besteld en via iDEAL betaald. Maar die kwam nooit te druk was het eerste excuus na weer een mail o de leverancier heeft problemen met uitlevering derde keer o ja sorry ik zie het ga er meteen achter aan. Om later te horen dat de bestelling niet goed was gegaan maar hij zou zeker komen. Eind februari maar geannuleerd kreeg bericht dat er restitutie plaats zou vinden conform de voorwaarden, nu al weer 3 weken verdien niks noppes nada gezien.

Dus toch oplichting ga me beraden wat te doen.

Niks bestellen aub

Ik heb in november besteld en na 2 maanden nog steeds niks ontvangen. Dan maar geannulleerd en nu weer 2 maanden verder nog steeds niet terugbetaald. Het zyn een bende oplichters. Ze moeten gaan werken om geld te verdienen ipv werkende mensen op te lichten. Bestel niks aub !!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik schrok natuurlijk toen ik de…

Ik schrok natuurlijk toen ik de recensies las een week na mijn bestelling.
Gelukkig reageerde Luuqx op mijn bericht en heb ik mijn geld terug.
Kijk even de aflevering van Boos door Tim Hoffman, dan zie je dat de eigenaar van goede wil is. Ze willen echt hun shit op orde krijgen.

Waarschuwing: oplichters

Ik moest een ster kiezen om een review te schrijven maar zelfs dat is het niet waard!! 2,5 maand geleden een artikel besteld. Superlange levertijd waardoor ik al begon te twijfelen. Bestelling geannuleerd en nu wachten op mijn geld. Inmiddels 5 weken verder!!! Schandalig. Trap er niet in!! Bestel niks!

Ik wil contact!

Aangezien dit de enige manier is om contact te krijgen, IK WIL MIJN GELD TERUG

18 december bestelling geplaatst, na 2 weken nog niks gehoord. Op 28 december de bestelling laten annuleren. Ze geven een terugbetaaltermijn van 14 dagen, maar dit redden ze niet! Na 5 weken heb ik nog geen geld gezien en ook geen reactie.
Totdat ik slechte recensies ging schrijven. Ik kreeg een bijzonder begint dat er, in samenwerking met de politie, voor gekozen is om alle klanten op de hoogte te stellen van de vertraagde terugbetaaltermijn. Belachelijk dat ik, na het schrijven van een slechte recensie, ineens wel een reactie van ze krijg?

Hierna vervolgens niks meer gehoord, en ik ben het nu wel is een keer zat! Ik wil gewoon mijn geld terug!

16. marts 2021

Oplichters

Helaas te laat de recensies gelezen en, net als vele anderen, opgelicht door dit bedrijf. Product besteld en betaald, nooit wat ontvangen. Ze zijn niet bereikbaar en sturen alleen automatische antwoorden per mail.

15. marts 2021

Oplichterij!!!!

Oplichterij!!!!
KOOP DAAR NIET!!!

Nog steeds wachtende op een antwoord van 01/03/2021
Nog steeds wachtend op een beloofde restitutie (januari 2021)die volgens hen overeenkomst binnen 14 zou worden uitgekeerd en rekening houdende met ‘even wachten ‘, kreeg ik geen verdere duiding.

Ze vroegen om hen even de tijd te geven en eventuele publieke berichtgevingen/recensies in te houden. Dit helpt niet mee met het oplossen van de ontstaande problemen,

Als zij dit van mij verlangen, dan is op zijn minst een antwoord van hen ... niet te veel gevraagd, en zoals in hun ongebreidelde woorden te herhalen "Dit helpt niet mee met het oplossen van onderstaande problemen"

Jammer genoeg is dit de enige manier om een antwoord te krijgen!! en dan nog een automatisch antwoord die iedereen krijgt.
Onprofessioneel, onbeschoft en klant onvriendelijk...

Spijtig genoeg ben ik niet de enige met problemen.
Dergelijke praktijken kunnen niet!!

15. marts 2021

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!! Ik bestelde eind november een pizzarette. Toen er na een maand nog altijd niets geleverd was, heb ik mijn bestelling geannuleerd. Ik kreeg daarop een geautomatiseerd bericht, maar helaas tot op heden, geen geld terug. Omdat persoonlijk contact absoluut niet mogelijk is probeerde ik diverse malen contact te krijgen via Facebook, mail en Whatsapp. Uiteindelijk kreeg ik (weer) een geautomatiseerd berichtje terug waarin te lezen staat dat er inderdaad fouten zijn gemaakt en ze op dit moment samenwerken (..?) met de politie. Omdat er ook bij mij geen geldboom in de tuin staat, ga ik daar morgen toch maar even contact mee opnemen. Mocht dit verhaal uiteindelijk (redelijk) goed aflopen, dan zal ik dat hier zeker laten weten.

14. marts 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Not a fraud just delayed

After the delay, which was at one point also communicated by the company, my article was deliverred and I am very happy about it.
Not a fraudulent company, just had difficulties with processing the orders.

14. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik bestelde een kinder glijbaan en niks ontvangen.

Ik bestelde een glijbaan op de website van LuuQx.com na 2 maanden wachten en kreeg geen antwoord van de website, ik heb het geannuleerd.
Maar tot nu toe heb ik niks ontvangen geen glijbaan en ook geen geld terug. Het ging om 40 euro.

Als ik ze wil benaderen kreeg ik alleen codewoordjes die ik moet invullen en vervolgens gebeurt er niks ik denk dat het zo geautomatiseerd.

En zij beantwoorden mijn mailen niet.

13. marts 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.