Lovevitasense Anmeldelser

4,5

De douchekop met verschillende standen is erg fijn en het filter werkt goed. Ik had een foutje gemaakt bij het doorgeven van mijn adres en dat werd snel en persoonlijk opgelost door Vitasense. Erg aan... Se mere

In mijn douchekop ontstond ineens een scheurtje. Na contact met de service afdeling werd er zonder enige moeite een nieuwe kop opgestuurd. Maar dat was niet alles. Er zat ook een fles Greenguard rein... Se mere

Douchekop heeft 3 fijne standen om onder te staan. Filter gaat hier geen 2 maanden mee maar veel korter schijnbaar dus harder waterhardheid of kalk in het water dan wordt de Douchekop dus wel een dure... Se mere

Post nl had mijn pakketje niet geleverd maar stond op bezorgd. Contact gehad met lovevitasense En ze hebben het prima opgelost, nieuw pakketje opgestuurd omdat ze van post nl niks hoorde Dank... Se mere

1. Butik med aromaterapiprodukter
  2. Butik med badeværelsesudstyr

Vitasense bestaat uit een jong en dynamisch team die de problematiek van waterverspilling aan willen pakken zonder in te leveren op comfort en prestaties. Op onze zoektocht hebben wij Vitasense ontwikkelt! Een waterbesparende douchekop met waterfilter voor zuiver water en Vitamine C toevoeging. We hebben inmiddels al duizenden klanten geholpen om een gezondere huid en zacht glanzend haar te verkrijgen met onze levensveranderende douchekop die de schadelijke stoffen filtert en een spa-achtige geparfumeerde aromatherapie-douche-ervaring creëert. Onze douchekoppen verbeteren uw waterdruk, besparen 40% water, ontdoen zich van schadelijke stoffen zoals chloor en kalk en verrijken uw water met vitamine C.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt.
Bij vragen goed bereikbaar en duidelijk antwoord.
Product is ook prima , alleen ruik je niks van citrus geur die in de filter ( douchekop) zou zitten.

23. april 2024
Lovevitasense-logo

Besvarelse fra Lovevitasense

Beste,
Geurbevelving is voor iedereen anders. Waar de één citrus goed ruikt, ruikt de ander hem minimaal. Dit geld voor alle geuren. Dit is echt per individu afhankelijk. Om een veilig product te maken wat voor iedereen toegankelijk is kunnen wij geen aanpassingen doen aan de bestanddelen, zo ook de strekte van de geur.

Wellicht is er een andere geur in de collectie die je beter bevalt en ruikt?
Gr. Team Vitasense

Tevreden klant

Erg tevreden met de waterfilters. Ook de communicatie verliep goed en ik had de filters twee dagen na de bestelling in huis.

12. april 2024

Eind goed al goed toch alles ontvangen

Tot op heden artikel niet ontvangen ondanks dat post nl zegt afgeleverd te hebben. En dit ook met 3 dagen vertraging de vraag is wie is hierin nalatig maandag bedrijf maar eens appen

Aanpassing van ons artikel is ontvangen post nl dacht met carnaval doen wij het maar rustig aan en kwam het artikel met 3 dagen vertraging toch nog in de brievenbus. Dus eind goed al goed firma zelf reageerde direct op onze klacht en dat was weer fijn

1. februar 2024
Lovevitasense-logo

Besvarelse fra Lovevitasense

Beste, Wat vervelend om te vernemen dat het pakje nog niet is gearriveerd terwijl PostNL zegt dat het geleverd is. We helpen graag om de situatie op te lossen. Stuur een email, met ordernummer, naar support@lovevitasense.nl zodat we de gegevens hebben om te helpen! gr. Team Vitasense

Prima douchekop

Prima douchekop. Het lijkt ook alsof er meer druk op staat. Niet duur en ziet er goed uit. De geur ruik je in het begin tijdens het douchen, daarna niet meer.

13. august 2023

Geweldige douchekop en klantenservice!

Ik had een probleem met de levering van DHL (DHL kon mijn adres niet vinden en stuurde het pakket retour afzender) en Vitasense heeft me heel goed gehlopen met zorgen dat ik mijn pakket kreeg! Ze waren heel goed bereikbaar en heel vriendelijk. De klantenservice is top! Daarnaast ben ik ook groot fan van de douchekop! Precies zoals beschreven. Douchen voelt heel luxe nu, als in een welness spa!

17. marts 2023

Top filters!

We hadden op voorhand niet gedacht dat de filters zo goed zouden werken. Haar is echt zachter geworden na het gebruik ervan. Ook de kapper heeft gezegd dat ik erg zacht haar had! :)
De geurtjes zijn ook een leuke extraatje! We wisselen inmiddels af qua geur, de groene vinden wij het lekkerste ruiken!

20. februar 2023