Het was mijn eerste ervaring met een spraytan en met Francoise van Spraytanspecialist. Wauw! Wat een geweldig mooi resultaat! Heel natuurlijk en gelijkmatig bruin. Resultaat blijft ongeveer 1 week tot... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ideaal dat Francoise bij je thuiskomt. Ikzelf had nog geen ervaring met een spray tan en geen idee wat me te wachten stond tijdens de behandeling en wat ik zelf moest doen (houdingen, plaats waar de... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Spray Tanning is al geruime tijd enorm populair in Engeland en Amerika. Het is een veilige, gezonde en snelle manier om in slechts 10 minuten tijd een mooie egaal bruine teint te verkrijgen. Ik kom bij je aan huis op een tijdstip dat jou schikt, zodat je rustig in je eigen vertrouwde omgeving de spray tan kunt laten drogen. Ook is het mogelijk om na afspraak de bedrijfslocatie in Bavel te bezoeken voor een spray tan. Ideaal voor een feestje, bruiloft, gala, vakantie of gewoon tussendoor. Voel je zelfverzekerd met een mooie natuurlijke kleur bruin in de tint light, medium of dark. Ook verkrijgbaar zijn de self tan mousse en spray in dezelfde kleur als de spray tan, zodat je gemakkelijk zelf je tan bij kan werken, of je hele lichaam kan behandelen voor een prachtige zomerse kleur!
Kontaktoplysninger
Gravin van Stauffenstraat 21, 4854EL, Bavel, Holland
- 06-40286100
- info@spraytanspecialist.nl
- spraytanspecialist.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Mooi resultaat van de spray tan!
Mooi resultaat van de spray tan!
Duidelijke uitleg n.a.v gemaakte afspraak via mail, ter voorbereiding.

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Perfect shade every time!
Perfect shade every time! Great service and great product. Even my boyfriend joins me now. Thank you for making me feel and looking golden :)

Heel fijn goede uitleg
Vandaag bij spraytan specialist Francoise geweest heel fijn uitleg en word echt de tijd voor genomen heel erg te Vreden en op gemak mooi resultaat 👌🏻

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Betrouwbaar en goed spraytan adres
Prettige en duidelijke communicatie voor de afspraak, duidelijke uitleg tijdens de eerste keer sprayen en een mooi eindresultaat, aanbevolen.

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Francoise is a professional and a…
Francoise is a professional and a sweetheart at the same time, every summertime I come over every week to keep a nice tan.

Spray tan
Mijn eerste x bij Francoise voor een spray tan en het resultaat is erg mooi. Ze neemt de tijd om het goed aan te brengen en te drogen. Erg tevreden en maak er volgende keer weer een afspraak!

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Ik ben al jaren een trouwe klant van…
Ik ben al jaren een trouwe klant van Deborah. Ik ben sinds kort ook helemaal fan van de Laouta zonnebrand producten. Het grootste voordeel hiervan is dat deze geen vettige laag achterlaten op je huid. Ook ruiken de producten heerlijk! Het nieuwste product van Laouta de lip en cheek is ook geweldig en een aanrader voor iemand zoals ik met droge lippen!
Francoise is heel vriendelijk
Francoise is heel vriendelijk, laat je op je gemak voelen en gaat secuur te werk. Ze adviseert over de kleur, en die pakte heel mooi uit. Geen vlekken of strepen maar mooi egaal bruin. Heel blij mee!

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Super professionele en vakkundige…
Super professionele en vakkundige vrouw. Heel erg tevreden over het resultaat. Ik ben zwanger en mag dus niet meer zonnebanken nu. Dit is de perfecte oplossing om er gezond en lekker gekleurd uit te zien.

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Ik vond dat ik helemaal niet bruin was
Ik vond dat ik helemaal niet bruin was. Heb de donkerste kleur genomen en zag bijna geen verschil.

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Françoise is een erg aardige vrouw
Françoise is een erg aardige vrouw
die ons een heerlijk bruin tintje heeft gegeven en goed advies over hoe je hier het langste plezier van hebt.

Ik kom vaker terug!
Voor de eerste keer bij spraytanspecialist.nl geweest en dit is goed bevallen. Als je gemakkelijk, snel en op een huidvriendelijke manier een bruin kleurtje wil voor een feestje of gelegenheid: dikke aanrader. Je krijgt goed advies, Francoise neemt de tijd en werkt secuur.
Ik kom vaker terug!

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Zeer tevreden met het resultaat
Zeer tevreden met het resultaat. Mooi natuurlijk uitziende bruining.
Francoise is aardig en ‘n echte vakvrouw.

Super mooie spray Tan gehad
Super mooie spray Tan gehad! Blijft goed zitten en heel natuurlijk Resultaat.
Je hebt gelijk een mooie geteinte huid.

Besvarelse fra spraytanspecialist.nl
Mooi kleurtje voor m'n bruiloft
Ik ben hier geweest omdat ik een kleurtje wilde op m'n bruiloft. Eerst een keertje op proef, om te kijken hoe het uit zou pakken. En daarna 2 dagen voor de bruiloft nog een keer. De eerste keer vond ik het resultaat minimaal, dus voor de bruiloft hebben we een laagje extra gedaan. Ook had ik plaatselijk alvast wat zelfbruiner gesmeerd. Op m'n trouwdag had ik dan ook een heel mooi bruin kleurtje.

Spraytanning aan huis
Ze komt op verzoek bij jouw thuis in/rondom Breda. Netjes, schoon en streeploos spraytanning op de gewenste kleur. Wanneer felle zon geen optie is, een mooie zon-bruine kleur!
Læs mere om andre typer anmeldelser.