Veel ervaring, hele fijne massages
Bibi heeft heel veel kennis van wat ze doet. En kan de behandeling perfect aanpassen naar wat je nodig hebt. Geen enkele massage is hetzelfde. Ik ga er meestal heen voor een sport massage
TiZoiMas Body & Soul Care is een massagepraktijk gericht op sport- en ontspanningsmassage voor lichaam en geest van jong tot oud. Met verschillende massage technieken passen wij onze werkwijze aan, afgestemd op uw specifieke situatie.
Purmerend e.o., Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bibi is heel kundig, weet waar ze het over heeft en biedt verschillende behandelingen aan. Tot nu toe heb ik alleen een ontspanningsmassage gehad maar geeft ze altijd extra aandacht als je bijvoorbeeld last hebt van je rug of nek. En daarnaast is ze ook nog heel gezellig.
Ik beveel haar ten zeerste aan en ik kom graag terug.
Bibi is een geweldige masseuse die iedere keer weer precies weet waar ze haar kundige handen moet inzetten.
Daarbij is ze veelzijdig. B.v. een hotstone behandeling, een honing massage. Het kan allemaal en het is ook allemaal een meer dan prettige ervaring.
Maar vooral haar kennis en betrokkenheid, haar zorg voor jou als mens maakt een massage bij Bibi zo bijzonder.
Van ontvangst tot eind is het bij Bibi heel fijn. Even wat drinken, rustige muziek, in een heerlijk verwarmde kamer. En dan de behandeling. Bibi weet heel goed de juiste plekken te pakken. Tijdens de behandeling kun je kletsen, maar ook gewoon stil zijn. Het is maar net wat je wilt. En na de behandeling kun je in alle rust bijkomen en je aankleden. Geen enkele haast. Het voelt allemaal heel persoonlijk. Ik ga met plezier naar Bibi toe en raadt haar ten zeerste aan.
Een schouder en rug massage, super lekker en alles is weer loges soepel!
Last van vastzittende spieren door thuiswerken of gewoon aan ontspanning toe dan is een massage bij TiZoiMas een echte aanrader. Heel fijn dat dit nu ook thuis kan. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en met een ontspannend muziekje erbij vakkundig voor de spieren gezorgd. Een hele fijne en gezellige masseuse ook. Echt voor herhaling vatbaar.
Goede masseuse die weet wat ze doet! Van stevige sportmassage tot heerlijke ontspanningsmassage..het kan allemaal. Zeker een aanrader
Goede en fijne massage. Zeker voor herhaling vatbaar!
Alle plekken die nodig aangepakt moesten worden zijn vakkundig en zorgvuldig onder handen genomen. Was even doorbijten na zo'n lange tijd niet gemasseerd te zijn. Fijn dat ik je heb gevonden Bibi.
Super masseuse!! Ze weet me iedere keer weer lekker los te maken.
Ik had last van mijn lies. Bibi wist meteen waar ze moest masseren. Het hielp ook. Waardoor ik meteen minder last had. Ik kreeg goede oefeningen, waardoor ik mijn klacht kon verhelpen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.