Jeg havde en meget skuffende oplevelse hos LV i går. Jeg måtte vente mere end 50 minutter for at få hjælp til at købe en pung og et par solbriller. Når man handler hos et luksusbrand som LV, fo... Se mere
Jeg havde booket en tid, selvom der ingen kø var ved forretningen. Alle blev lukket ind. Jeg selv blev mødt af Ida som var utrolig sød, smilende, hjælpsom og meget opmærksom under hele mit besøg som... Se mere
Ærgeligt at vente 30 min. i 25 graders bagende sol, og så konstatere, at køen havde rykket to personer, men at de stadig ventede inde i butikken. Så jeg fik ingen fødselsdagsgave, vi måtte forlade køe... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
브랜드 고유의 전통과 노하우를 바탕으로 아방가르드 패션의 선두자리를 지켜오고 있는 루이비통은 최고급 가죽제품과 의류, 신발, 시계 및 쥬얼리 컬렉션 등을 선보입니다
Jeg havde en meget skuffende oplevelse…
Når man handler hos et luksusbrand som LV, forventer man både god service og en ordentlig kundeoplevelse. Desværre fik jeg kun én slidt og brugt LV-pose, mens den anden vare blev pakket i en almindelig hvid pose uden LV-logo eller navn, fordi de angiveligt ikke havde flere poser tilbage.
Det var første gang, jeg købte noget hos LV, men oplevelsen levede langt fra op til mine forventninger. Jeg synes ikke, at hverken servicen eller indpakningen afspejler den standard, som man forbinder med et luksusbrand.
Efter denne oplevelse har jeg mistet lysten til at handle hos LV igen. Fremover vil jeg hellere vælge Gucci, Dior, Prada eller Valentino, hvor jeg håber at få den service og kundeoplevelse, som man bør kunne forvente.
Sko til 7000kr der går i stykker i…
Sko til 7000kr der går i stykker i begge skovbund efter 6 mdr er til grin. Intet svar fra LV på mail. Det bliver på stedet næste gang.
Så sød og usnobbet betjening i København
Elendig service.
Elendig service. Har lige været forbi den nye butik på Strøget for at se butikken, var der 40 min før butikken lukkede og der stod en spejderdreng og sagde at der var kø fordi de ikke kunne nå alle gæster, jeg spurgte pænt 2 gange om man måtte gå ind og se deres nye butik, men det måtte vi ikke. Utrolig at de skal være så snoppet!! Sætter ikke mine ben der igen. Føj!
God rettelse af kundeservice
Har handlet der nogen par gange. Den første gang snakkede jeg med kundeservice over telefon, hvor jeg spurgte om jeg kunne få bestilt nogen tasker til butikken i KBH da de ikke havde den på lager der. Manden sagde det kunne de sagtens og at han vil vende tilbage. Han vendte aldrig tilbage, da jeg så ringede igen blev jeg fortalt af en anden ekspedient at man ikke kunne bestille tasker til butikken uden at der blev lavet en betaling. Men heldigvis var de meget hurtig til at rette op på det og sørger for den anden taske jeg vil kigge på var blevet stillet til side for mig. Og da jeg kom derind blev jeg taget imod sådan en god kundeservice.
I hvert fald ikke sidste gang jeg shopper der (-:
Bedre kundeservice hos H&M
I anledningen af min 40års fødselsdag, så bestilte min kæreste et kalenderomslag i god tid (6 marts), for at være sikker på at have det til min fødselsdag d 2 juni.
I mellemtiden køber jeg uvidende selv et identisk kalenderomslag.
Så nu har jeg to identiske kalenderomslag.
Jeg læser mig frem til at der er 30 dages returret, og tænker at et stort og kendt firma som Louis Vuitton må mene fra den dag modtageren får den, men skriver til deres messenger for at være sikker. Og da der ikke er nogen aktivitet der, så vælger jeg at ringe til kundeservice.
Her siger hun efter 25 min ventetid, at der ikke er noget at gøre, jeg kan ikke engang bytte til en anden vare, selvom omslaget ikke har været oppe af æsken. Og det da var heldigt at jeg ikke kørte til butikken i københavn, hvis jeg boede langt væk.😑
Sørgeligt! Vi køber ikke LV længere!
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice hos Louis Vuitton på Strøget
Efter at have ventet udenfor i 30 min., kom jeg indenfor, og her fik jeg at vide at kunderne foran mig skulle handle en del, og jeg blev derfor bedt om at tage plads på 1. sal og vente deroppe. Alternativt kunne jeg booke en tid online og komme igen en anden dag.
Det har jeg ikke tænkt mig at spilde min tid med. Jeg støtter ikke en forretning, hvor kundeservicen er lig nul.
HET LUXE-MERK VAN DE DOMME MADAMMEN
Louis Vuitton is geen luxe-merk... maar een bloed-merk van dierenleed en menselijke wreedheid.
Daar kan onmogelijk iets chiques aan zijn...
😱😤😭😬
Ringe service og attitude
Ringe service - jeg bliver mødt af en massiv mur af dårlig attitude og (!?) modvilje (!?)
Det er ikke mit første besøg i LV - men sidste besøg ligger mange år tilbage - og her var oplevelsen af en helt anden karakter.
Ærgerligt at den alment latterlige indstilling, i dagens Danmark, til at servicere nu tilsyneladende har nået denne butik - ØV med ØV på.
Super oplevelse
helt i gemmen en super oplevelse af et meget kompent personale , der var så hjælpsom , og fandt mange
Tasker frem så valget blev letter💪💪💪
uacceptabbelt af et luxus brand
arrogant betjening skal man ikke lede længe efter herinde... Køber en taske, kommer hjem og ser de har givet mig en dustbag med hul i, og ydermere er knappen på min taske ridset, på trods af tasken skulle være helt ny...
Tager tilbage til butikken, hvor jeg skal vente i 25 min. hvor der ikke er nogen form for anderkendelse for, at det ikke er acceptabelt. Beskeden er, sådan er alle deres knapper på deres tasker fordi den ikke er blank. og dustbaggen med hul i, kan jeg bare få en ny. spild af min dyrebare tid og penge.
Butik på Strøget København - hold dig væk!
Jeg ville give min kone en reparation af sin Louis Vuitton taske. Da vi skulle betale ved indlevering siger ekspedienten at det kan jeg ikke - da den står i min kones navn skal hun selv betale. Da jeg brokker mig kommer der hurtigt en vagt og truer mig. Forfærdelig butik!
Det wack asf og har nogen set min…
Det wack asf og har nogen set min burberry pung
Venter på en ekspedient i 40min
Venter på en ekspedient i 40min mens flere bare står og snakker.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi var inde i butikken for at reklamerer over min taske, som var gået op i sømmen og krakeleret i kanten (2 år og 2 mdr gammel). Vi blev mødt af en utrolig høflig og imødekommende ekspedient. Hun tog tasken med i baglokalet og kom retur med den besked, at jeg kunne vælge en ny taske. Selvom min taske var steget kr 3.000 siden jeg købte den, så fik jeg ny-prisen for den. Jeg valget en anden model og der var stadig penge tilbage. Jeg er sikker på, at pga den ekstrem gode service, så blev jeg fristet til at købe endnu en taske - dog lidt mindre. Det var vores 4. besøg i butikken og vi har oplevet akkurat samme service hver gang. TAK Naomi, for service i verdensklasse.
Skal bare hente 1 taske det tager 2…
Skal bare hente 1 taske det tager 2 min. Venter 45 min og bliver sent væk fordi de lukker. Hvordan bruger folk så lang tid på at være inde i en butik er vanvittigt.
Efter mere end 45 minutters ventetid…
Efter mere end 45 minutters ventetid gav jeg op i forhold til at komme ind i butikken på Strøget. Til gengæld kunne “venner af huset” springe køen over med den konsekvens, at køen rykkede sig to gange i løbet af den tid, jeg ventede… ind til jeg gav op
Mega god oplevelse fik armbåndet 1,5…
Mega god oplevelse fik armbåndet 1,5 døgn efter bestilling forstår mig ikke på alle de dårlige anmeldelser
Vi blev betjent af Isabella Risager…
Vi blev betjent af Isabella Risager Nielsen i deres forretning på Amagertorv 2 i København og vi var meget glade for hendes service og hendes altid smilende og hjælpsomme personlighed. Det er ubetinget den bedste oplevense vi har haft hos LV - selvom ventiden var lang, var det, det hele værd - tak Isabella.