LOT Polish Airlines Anmeldelser

1 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(1.440)

312 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ved ikke en gang hvor jeg skal starte…

Ved ikke en gang hvor jeg skal starte fra. De har mistet begge vores baggage og det er som om de absolut intet gør for at “finde” den. Vi kan se den er i deres besiddelse og får nu efter 3 dage at vide at der går yderligere 2-3 dage.

Hold jer væk fra dette flyselskab!!!

4. august 2026

ALDRIG BRUG LOT. VÆRSTE KUNDESERVICE

Min søster, mor og jeg skulle til Kroatien i 6 dage og skulle mellemlande i Warsaw. Vores baggage nået ikke at komme med til split airport. Vi gik op til lost baggage og sagde at vi havde brug for vores kufferter, fordi jeg har diabetes og nogle af mine pumper og sensorer er i min kuffert. Det er de tydeligvis fuldstændig ligeglade med da vi nu har gået hele ferien uden vores kufferter. Min mor har prøvet at skrive til dem flere gange hvor de bare svarer tilbage med “no information.” Nok den allerværste service der findes. Bare fordi det ikke er deres ting der mangler er de fuldstændig ligeglade med det. Vi har brugt 2-3 dage på at gå rundt i shopping center for at købe alt det vi mangler. For nogen lyder det nok som en drøm at shoppe hele tiden, men vi ville gerne ud og udforske smukke split. LOT burde betale for alt vi har købt og den ekstra kuffert vi nu har med hjem til vores nye ting. Jeg vil absolut IKKE anbefale NOGENSINDE at bruge det her flyselskab. Med mindre I vil behandles som om I intet er værd.

24. juli 2026

Værste flyoplevelse i mit liv

Værste flyoplevelse i mit liv. Har haft samme oplevelse lignende forrige anmeldelse der beskriver mistet bagage, som vi ikke får hjælp til at få tilbage. Udover dette var det første fly også forsinket inden vores mellemlanding, ville resulterede i at min familie og jeg skulle overnatte i polen.
Personale er uengageret, inkompetente, usympatiske og hele LOT kan på ingen måde anbefales.

23. juli 2026

Mistet bagage

Vi er for få dage siden rejst fra Hamburg til Athen med LOT, en enkelt kort mellemlanding i Polen, hvor det lykkes LOT at miste vores bagage. - og vores indtryk er at de gør INTET for at skaffe den. Der er en daglig afgang fra morgenstunden og de har nu i 2 dage bare kunne sende vores kuffert med. Vi har endda fortalt dem hvor den præcist er placeret (AirTag) alligevel sker intet! Det er som om de med vilje prøver at ødelægge ens ferie. Vi har brugt de første to dage på at skaffe hvad vi skal bruge og feriebudgettet er gået til det - tak for INGENTING

21. juli 2026

Kan absolut ikke anbefale selskabet

Kan absolut ikke anbefale selskabet. Det virker utroligt meget som scam, at en ekstra tilkøbs service koster det samme som selve flybilletten. Jeg har købt flybillet til min datter som er 14 og skal flyve alene for første gang. Man kan så tilkøbe en service med voksen assistance hvor hun bliver fulgt ombord af en medarbejder, og afleveret ved check out igen.

17. juni 2026

Under min rejse fik jeg idag besked om…

Under min rejse fik jeg idag besked om min flyhjemrejse var aflyst, uden nogen begrundelse eller anden information. Jeg kunne kun vælge at acceptere to døgns udsættelse fra idag fredag til søndag. Det passe bare ikke i mine andre aftaler.
Derfor er mit råd: Fravælg ALTID flyselskabet LOT.

24. april 2026

LOT er ansvarsnægtende ved bagageskade

LOT er ansvarsnægtende ved skade på indtjekket bagage. Dybt latterligt når det handler om beviste skader på kufferten, skader forvoldt af deres handlere, og det for dem kun drejer sig om ca. 230€ i erstatning.
Undgå at bruge LOT hvis du vil kunne bruge din kuffert mere end en gang

29. oktober 2025

Forfærdelig oplevelse - Hold jer væk fra dem

Min far havde bestilt en hjemrejse flybillet fra Sarajevo til Warszawa til Billund. Han mellemlandede i Warszawa, og han er en ældre herre, som ikke kan snakke engelsk. De nægtede at lade ham tage flyveren fra Warszawa til Billund, da han ikke kunne kommunikere med dem. Min far har boet i Danmark i 32 år, og har alle pas og papir på plads og ville bare hjem igen efter hans ferie var slut.

Jeg måtte ringe til lufthavnen i Warszawa, og fik heldigvis fat i en dygtig medarbejder, som fik hjulpet min far igennem hele processen, men hvis jeg ikke havde ringet ind, havde han været strandet i Polen.

INGEN ville hjælpe ham i lufthavnen. INGEN ville tage ansvar, og hvad er det for noget, ikke at ville lade manden rejse hjem til sit land, fordi han ikke kan snakke engelsk? Han havde alle dokumenter på plads: Billet, pas, permanent opholdsstilladelse o.s.v.

Han rejser aldrig med jer igen - Hold jer væk fra dem, ellers ender i selv i en stressfuld situation, som de er fuldstændig ligeglade med.

Jeres hjemmeside er også forfærdelig, og er svær at navigere rundt i. Mange unødvendige ting, og de ting man vil have hjælp til fremgår ikke nogle steder.

I er de værste afskum som findes på denne jord.

8. november 2025

Intet at sætte finger på

Jeg har fløjet med LOT tur/retur med en mellemlanding. Der har været en super service om bord, smilende personale og gratis forsikring. Desuden blev jeg opdateret om gate m.m. gennem mail. Jeg har kun rosende ord om selskabet og anbefaler dem på det højeste!

7. september 2025

Vi rejser med LOT igen

Vi er lige kommet hjem efter en rejse fra København til Delhi med stop i Warszawa og retur.
Det vil sige 4 flyvninger. Alle 4 fungerede bare. Personalet var hjælpsomme og servicemindede. Maden var fin i forhold til flymad.

Sidste flyvning landede vi lidt før, alle andre var præcise.

Jeg havde fået skrevet forkert mailadresse, så havde lidt bøvl med at få det rettet. Men LOT besvarede min henvendelse om aftenen næste morgen. Og de undskyldte endda, de ikke havde svaret omgående. De fik det med det samme rettet for mig.
Så herfra en klar anbefaling, vi flyver gerne med LOT igen.

26. april 2025

Flyet fløj til tiden både fra Billund…

Flyet fløj til tiden både fra Billund til Warszawa og Warszawa til Krakow. De tilbød vand og snacks og virkede professionelle. Alt i alt en god oplevelse, og forstår ikke hvorfor der er så mange dårlige anmeldelser herinde 😅

14. april 2025

STOP!! Gør det ikke!!!

Jeg har knap sat foden indenfor, før jeg må få det her ud: Boarding forsinkes en halv time – allerede dér burde jeg have vidst, hvad der ventede. Vi sætter os i flyet fra Wroclaw til Warszawa, ruller mod start, og så begynder mareridtet. En time går, og jeg ser mit videre fly til København forsvinde for øjnene af mig. Piloten melder om tekniske problemer og lover afgang om 7 minutter – en kæmpe løgn!

Min sidemand griner og fortæller, at han har været igennem det her mange gange før. En time mere, så annonceres det uundgåelige: Problemet kan ikke løses, alle må af flyet. Herefter følger flere timers kaos i gaten, indtil turen endeligt aflyses. ALT skete præcis, som han forudsagde!

Jeg var en af de ‘heldige’, der kunne ombooke – men det var en farce af forsinkelser og frustrationer. Aldrig i mit liv flyver jeg med LOT igen! Dette flyselskab er en skændsel – tjek deres elendige score, den siger alt! ALDRIG har jeg været så frustreret og dårligt behandlet på en rejse før. Dette selskab er håbløst upålideligt, og jeg vil advare alle mod at flyve med dem. LOT Polish Airlines bør undgås for enhver pris!

9. marts 2025

Find et andet flyselskab hvis du kan.

Find et andet flyselskab hvis du kan.
Jeg har nu oplevet flere gange at de bare annullerer en flyvning og ændrer den til en anden dag eller et meget andet tidspunkt på dagen. Senest ændrede de også mit forudvalgte sæde ved gaten uden nogen forklaring, og personalet om bord på flyet er meget uhøflige og uprofessionelle.

1. november 2024

God oplevelse med LOT til Warszawa

Fløj til Warszawa fra onsdag til lørdag. En upåklagelig oplevelse. Flyene fløj planmæssigt. Og det kostede ikke ekstra, at medbringe en 8 kg håndtaske plus en lille 2 kg. Hos Ryainair gav jeg næsten 500 kr for ud og hjemrejsen, Norwegian kostede 638 kr.
Og så var der en gratis kage, samt vand, te eller kaffe begge veje. I øvrigt var prisen fin.

16. oktober 2024

Ingen svar på claim

Købte 4 billetter og tilkøbte ekstra benplads sæder. LOT ændrede efterfølgende flytype, og vi fik ikke de købte sæder hverken frem eller retur. Har forsøgt at lave en claim flere gange - men bliver bare ignoreret. Pengene er nok bare tabt. Har prøvet at ringe, men man kan ikke tale med claim afdelingen. Dårlig/ingen service

27. september 2024

Skod selskab og endnu dårligere service

Kan se jeg ikke er den eneste med dårlig oplevelse, men det starter med en 2 timers forsinkelse fra Kastrup til Warszawa, hvilket gør jeg misse mit connecting fly til Katowice. Og så starter den dårlige service og mangel lyst til at fine en løsning. Jeg vælger så at leje en bil og køre til Katowice, hvilket så bliver et problem da jeg bliver stoppet i ombordstigningen på min hjemrejse, de har simpelthen annulleret mit billet, da jeg jo er kørende fra Katowice til Warszawa. HVAD sker der, hvordan kan de bare annullere en billet, men at møde det mest irriterende og usympatisk menneske i deres kundeservice gør ikke oplevelsen bedre. Så jeg måtte købe en ny billet direkte hos SAS for at komme hjem. Jeg lover hermed at jeg vil gøre alt for at undgå at flyve med LOT i fremtiden!

27. september 2024

Servicen er absolut i bund med LOT

Servicen er absolut i bund med LOT. Allerede ved indtjekningen starter hovedpinen. Selvom vi har bestilt flybilletterne med indtjekket bagage, betalt for det, viser det til kvinden ved indtjekning, skulle vi alligevel betale for det igen, da hun mener vi kun har reserveret indtjekket bagage??? Vi viser transaktionen og kvittering, men bliver presset til at betale igen, for så at skulle kontakte kundeservice…

Man kan åbenbart kun komme igennem kundeservice via en formular via hjemmeside eller whatsapp. Har prøvet begge dele, og man får bare ikke svar.

HOLD JER LANGT VÆK!

11. juli 2024