I ordered a wooden bench for my garden and am happy with it - it’s solidly made and will resist the test of time. Communication about the delivery was very good - they got in touch the day before to... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Badmeubel op maat besteld; foto ingestuurd hoe het eruit moest zien. Op de offerte staat duidelijk 'badmeubel volgens foto'. Ze leveren een meubel met andere fronten en geven aan dat het technisch n... Se mere
We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... Se mere
Duidelijke communicatie over tijdvak dat zending wordt verwacht. Keurig een kwartiertje van te voren een belletje. Aardige chauffeur, gezellige prater! Afgeleverd product cf bestelling, prima
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.
Kontaktoplysninger
Holland
- loodsxl.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Grootste oplichters die er bestaan!!
Grootste oplichters die er bestaan!!!!
Wij hadden de uitgebreide levering op etage gekozen.
Hier hoort het leveren op etage bij en de montage zoals aangegeven op de site bij het informatie icoontje.
Dan krijg ik een mail dat het alleen geld voor de beugels die aan het plafond worden gemonteerd en niet de beugels aan de wand.
Hier heb ik mij nog overheen gezet, aangezien ik zelf ook wel het een en ander kan.
Dan word een week voor de levering nog even verteld dat je de chauffeur ook moet helpen tillen.
Hierop heb ik besloten mijn bestelling binnen de 30 dagen te annuleren, omdat er genoeg bedrijven zijn die wel doen wat ze beloven.
Binnen 14 dagen hoort een bedrijf je geld terug te storten.
Dit gebeurde echter en te laat en ook nog eens met inhouding van 10% administratiekosten.
Na meerdere malen gemaild te hebben dat dit tegen de wet in is, heb ik nu een advocaat er op moeten zetten om ervoor te zorgen dat ik mijn centjes weer terug krijg.
U bent dus gewaarschuwd voor de absurde praktijken van dit bedrijf!!!
OPLICHTERS !!!!!!
Ik heb hier een zwarte tafel gekocht waarvan de verf al DEZELFDE dag losliet. We gebruiken de tafel bijna niet, maar toch ziet hij eruit alsof we ‘m al 20 jaar hebben. Echt belachelijk slechte kwaliteit. Het ergste is dat dit bedrijf totaal niet reageert op mails of klachten.
Mijn tip: KOOP HIER HELEMAAL NIETS! NIKS! Dit is gewoon oplichterij, ze verkopen troep waar je niks aan hebt. Zonde van je geld en frustratie gegarandeerd.

Besvarelse fra NordXL
Kwaliteit en vriendeljjkheid .
Vriendelijke bezorger met een kwalitatief product .
Perfecte service
Alles volgens afspraak verlopen.
Prijs / Kwaliteitverhouding zeer goed.
Vriendelijke medewerker.
Mooie tafel en zeer vriendelijk…
Mooie tafel en zeer vriendelijk service, zowel online als bij levering.
Barslechte ervaring door onbeschofte leverancier
De tafel en bank zijn mooi, echter ik bestel NOOIT meer bij LoodsXL omwille van de gestampte boer die de levering verzorgde. De bullenbak reed tegen mn gevel en ontkende eerst. Achteraf verweet hij me dat het mijn schuld was dat hij tegen mn gevel reed. Hij commandeerde mij en mijn zoon mee te helpen en de zware spullen te dragen "want zo doen wij dat in Holland!". Door deze slechte ervaring zijn jullie een toekomstige klant kwijt.

Besvarelse fra NordXL
Vandaag is er prachtige geleverd loods XL. Helemaal op maat gemaakt. Super mooi afgewerkt en een top service! Top bedrijf!
Vandaag is er een prachtige tafel geleverd door loods XL.
Alles precies volgens plan gelopen en…
Alles precies volgens plan gelopen en een fantastisch mooie eiken tafel afgeleverd.
Topbedrijf!!!! Goed werk mannen.
Mooie tafel en vriendelijke
Mooie tafel en vriendelijke, kundige bezorger!
Topkwaliteit en uitstekende service
Hele mooie, robuuste tuintafel en bijbehorende bank met kussen en snelle en zeer vriendelijke aflevering!
Mooie picknicktafel en vriendelijke…
Mooie picknicktafel en vriendelijke bezorger!
Helemaal zoals besteld en verwacht
Helemaal zoals besteld en verwacht, snelle levering en vriendelijke monteur/chauffeur
Vreselijk bedrijf
Via website een zwarte stoel besteld en betaald voor kantoor. Enkele dagen later gemaild dat die niet meer leverbaar was in zwart. Direct een nieuwe zwarte voor dezelfde prijs besteld, was ook niet meer leverbaar. Vervolgens stelden ze zelf een andere voor die op de foto (van veraf) ook redelijk donker leek. Daarmee akkoord gegaan en direct verzocht om het forse prijsverschil terug te storten. Bij levering bleek het een lichtgrijze stoel te zijn met een frame dat er uitzag alsof het jaren intensief is gebruikt. Nog tweemaal gemaild voor een nette oplossing, helemaal geen reactie en ook nog altijd het teveel betaalde geld niet terug (na bijna 2 maanden). Vreselijk bedrijf dit!!!
Prachtige houten hoekbank geleverd
Prachtige houten hoekbank geleverd
Prettige en vriendelijke medewerkers. Goede logistieke producten formatie
Enige verrassing was dat de kussens nageleverd worden. Hier moeten we nog 2 weken op wachten
Tevreden
Correcte levering, vriendelijke bediening, duidelijke communicatie!
Vreselijke ervaring met dit bedrijf
Vreselijke ervaring met dit bedrijf. Eiken Badkamer meubel heeft rare grijze vlekken. Lades zijn vierkante blokken van kaal mdf wat totaal niet geschikt is voor een badkamer meubel en de service laat echt te wensen over.
Jullie zijn inderdaad langs geweest, de monteur was erg arrogant en het probleem is toen zeker niet verholpen. Klacht over de vlekken is zelfs nog terug te lezen in ons mail contact maar is nooit iets mee gedaan.

Retourbeleid
Bankje 'Frenkie' besteld met een hele snelle levering. Maar bij de levering bleek al snel dat het bankje er niet uitzag zoals op de afgebeelde foto op de website.
Na een paar dagen gemaild te hebben, was hen conclusie dat het bankje nog zou moeten verkleuren. Dit wilden wij niet en wilde het bankje retourneren, en na het doornemen van het retourbeleid constateerden we dat de voorwaarden die zij stellen in het retourbeleid in strijd zijn met het algemeen wettelijk vastgelegde consumentenrecht.
Ze wilden absoluut niet meewerken en gaven aan vast te houden aan hun eigen retourbeleid, waarin wordt gesteld dat het product binnen 7 dagen na ontvangst weer bij hen geleverd moet zijn, wat wij niet meer zouden redden met de post en dat er 10% administratiekosten worden ingehouden. Beiden zijn in strijd met de wet.
Nadat ik had aangegeven eventuele vervolgstappen te nemen, heb ik uiteindelijk toch het geld terugontvangen.

Besvarelse fra NordXL
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.