Banner for livecards.net

livecards.net Anmeldelser 33.667

3,8

Har lige handlet igen hos livekort - en ny MS Office 365 til en meget fair pris - og det er gået lige næsten igennem? Ventet lidt på en købsverifikation og forventet hjemmesiden ville gå til ordre bek... Se mere

Selvom de skriver, at betaling for Danske Bank-kunder kan tage op til 2 dage, så gik min betaling igennem på få timer samme dag, hvor jeg fik koderne til Xbox Game Pass Ultimate, som er billigere her,... Se mere

Jeg har handlet her før og har fået hvad jeg betalte for. Derfor var jeg ikke betænkelig ved at vende tilbage. Selvom der også var ventetid på nøglen dengang, er jeg alligevel ærgerlig over at... Se mere

Jeg har bestilt en licens-nøgle til Windows 10 Pro edition, men har modtaget en nøgle der allerede er brugt... EDIT: Jeg blev kontaktet inden for 24 timer efter min oprindelige bedømmelse med 1... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Computersoftwarebutik
  3. Spilbutik
  4. Gavebutik
  5. Videospilbutik

Om livecards.net

Pioneering since 2010, Livecards.net is a global digital marketplace specializing in prepaid cards, gift cards, gaming products, software licenses, and other digital goods.

Since our launch, we have focused on providing customers with a fast, secure, and reliable purchasing experience. Orders are delivered digitally, allowing customers from around the world to access products quickly and conveniently.

We work with trusted suppliers and continuously improve our systems, fraud prevention measures, and customer support processes to ensure a smooth experience for every customer.

Our team is committed to:

• Secure and reliable transactions
  • Competitive pricing
  • Fast digital delivery
  • Responsive customer support
  • A growing catalog of trusted digital products

Customer satisfaction and long-term trust are important to us, and we actively use customer feedback to improve our services and overall experience.

Serving Customers Worldwide

Digital products accessible across the globe.
Our goal is to provide customers worldwide with convenient access to digital products through a smooth and efficient purchasing experience.

Instant and Free Digital Delivery.

Product Satisfaction Guaranteed.

Need assistance with your order or have questions? Our dedicated customer support team is here to help whenever you need assistance. Speak with real human agents through live chat, phone, email, or traditional mail.

3,8

God

34 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Først går der næsten et døgn inden jeg…

Først går der næsten et døgn inden jeg får koden også virker koden ikke når jeg får den. Sidste gang jeg handler her. PS. Support bliver ved med at bede mig om at sende de samme oplysninger og billeder igen og igen så efter at havde skrevet og sendt billeder og oplysninger til jer i 2 dage, så nej jeg gider ikke spilde min tid på at sende min e-mail adresse igen. Synes virkelig det er svindel 😡

2. september 2023

Hej Trine Petersen,

Jeg er ked af at høre, at du havde en frustrerende oplevelse, jeg vil gerne gennemgå dette problem for dig.

Kan jeg få ordrenummeret eller den e-mailadresse, du brugte til at bestille, så jeg kan tjekke det?

Mvh,
Lisa

Købte Diablo IV hos dem og efter et par dage annullerede de ordren

Købte Diablo IV hos dem og det virkede i nogle dage.
Nu har de trukket pengene og annulleret ordren så jeg kan ikke spille det.

Jeg har siddet i support i flere timer nu og først sagde de jeg skulle skrive til microsoft som sagde de kunne se de havde annulleret den så jeg skulle tilbage til livekort.dk

Jeg sidder her stadig og "Anna" svarer ikke rigtigt på beskederne og siger jeg skal tage screenshots af ting fra min microsoft konto men det virker ikke ret smart når det er på min xbox jeg har gjort det hele.
Jeg har taget alt det jeg kan fra min microsoft konto men hun svarer stadig ikke...

Måske er det fordi hun ikke forstår hvad der står siden hun er engelsktalende og det jeg sender billeder af står på Dansk...

Det er ærgerligt og mærkeligt hvorfor de vælger at annullere spillet efter et par dage og at deres chat funktion er så dårlig og langsom at den er nærmest ikke eksisterende og uret nede i hjørnet af chatten går vist lidt for langsomt...
1 time vises som ca. 15 minutter...

Jeg har for flere år siden købt andre ting til xboxen men det her det er bare for dumt og spild af tid...

Måske giver jeg en opdatering hvis jeg nogensinde får det her løst men indtil da så vil jeg fraråde alle at handle der og kommer også til at dele min oplevelse med andre på forumer og klubber...

God dag og tak for den ikke eksisterende hjælpe "Anna"

Opdatering efter ca 5 timer hvor "Anna" svarede ca. 1 gang i timen med dårlige forklaringer på hvad jeg skulle gøre får jeg beskeden om at de nu vil gøre noget og jeg skal regne med at vente mellem 48 og 72 timer...

Hvis ikke det er dårlig service så ved jeg ikke hvad...

Der handler jeg og mange flere ikke igen...

23. august 2023

Hold jeg langt væk

Hold jeg langt væk. 🤮

Bestilte en kode til Office 2021
Fik også en kode og et link til at aktive det men linket virker ikke og koden er brugt så den virker heller ikke
Skrev til dem men de var ligeglad de have sendt en kode også var den service væk
Og de vil ikke sende penge tilbage eller svare når jeg skriver, så nu er banken ved at trække pengene retur

10. august 2023

Hej RHE,

Jeg er ked af ulejligheden.

Jeg forstår, hvor frustrerende det må være for dig. Lad os arbejde sammen om at finde en løsning.

Har du noget imod at sende os ordrenummeret eller den e-mail, du har brugt til at afgive ordren, så jeg kan hjælpe med at løse dit produktproblem?

Lisa

Man få det man køber man det kan tage…

Man få det man køber man det kan tage 30 min til en Time

7. august 2023

Hej Patrick Ziegler,

Vi undskylder for ulejligheden.

Bemærk venligst, at tidsrammen for behandling af din ordre afhænger af behandlingstiden for din betalingsmetode. Vi kan ikke behandle ordren, hvis betalingen endnu ikke er gennemført her.

Hilsen,

Tager ens penge

Jeg havde købt to gavekort til Roblox.
Da jeg modtager gavekoderne, kan disse ikke benyttes.
Livekort.dk vil ikke betale pengene tilbage, det som jeg har betalt for gavekortene, på trods af, at de ikke kan benyttes.
Så nu er 516,- smidt ud af vinduet..

De mener, at det er imod reglerne, at betale tilbage, når de har udleveret gavekort koderne.

6. august 2023

Hej Frøken O,

Vi beklager ulejligheden og forsikrer dig om, at det ikke var vores hensigt at skuffe dig.

For at hjælpe dig bedre, kan du give os ordre-ID-nummeret, så vi kan tjekke det?

Opdatering: Vi beklager at måtte meddele dig, at vi ikke kan annullere din ordre. Den digitale produktnøgle, der er knyttet til din ordre, er allerede blevet sendt og kan ikke tilbagekaldes eller kræves tilbage, når den er leveret.

Det er tydeligt angivet på vores hjemmeside, at produktet kun er til USA/AMERIKANSKE Roblox-konti.

Digitale produktnøgler er unikke og irreversible og giver adgang til det tilknyttede digitale indhold. På grund af de digitale produkters natur har vi ikke kontrol over deres brug eller mulighed for at hente dem.

Det anbefales, at du kontakter Roblox Support for at opdatere det land, der er knyttet til din konto, til USA. På den måde kan du trygt og sikkert indløse koden på din konto til den aktuelle omregningskurs.

Lisa

Det virkede og høj sikkerhed.

Det virkede og høj sikkerhed.
Man var da lidt nervøs for at prøve det første gang. De havde kortvarigt haft tilbud på Call of Duty på Xbox store. Inden vi nåede at købe var det steget med 300 kr. Livecards havde det til tilbudsprisen så tog chancen. Den første gik fint igennem til min datter. Da jeg så ville købe til mig selv, have de lige et ekstra lag sikkerhed på, da jeg var ved at købe præcist det samme lige efter hinanden. Så det kan man vel kun sætte pris på. Til slut har jeg nu installere 2 Call of Duty med koder herfra til næsten samme pris som 1 hos Xbox.

6. august 2023

Det sælger falske Windows nøgler så der…

Det sælger falske Windows nøgler så der skal jeg ikke handle igen og vil advare folk i mod det.
Og jeg har svaret, og i kan dreje den som i vil ikke 1 pc virker nøglen på og jeg får at vide det ikke er en windows nøgle, så længere er den ikke.

31. juli 2023

Kære Klaus Bojesen Nielsen,

Vores varer er ægte og autentiske. Vi sikrer os, at de udelukkende kommer fra autoriserede distributører.

Må vi bede om ordre-id-nummeret og den e-mailadresse, du brugte, da du bestilte? Det vil gøre det muligt for os at hjælpe dig yderligere.

Vi forventer dit hurtige svar.

Lisa

Betalingen er gået igennem men jeg har…

Betalingen er gået igennem men jeg har ingen kode fået på mail eller i spam

Ordrenummer #2082-5254670

4. august 2023

Kære Lukas,

Vi har med succes sendt koden til din e-mailadresse, så snart vi modtog din betaling. Linket til din kode er blevet sendt igen. Klik venligst på linket for at se din kode.

Husk at tjekke din spam-mappe, da den nogle gange bliver sendt dertil.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så lad mig det vide.

Hold dig væk!

Hold dig væk!

Hæver pengene, og anullerer ordren lige efter.

3. august 2023

Hej Maddi slack,

Vi ber om ursäkt för det besvär detta har orsakat dig, vi skulle vilja be om ditt ordernummer för att kunna lokalisera och kontrollera statusen för din beställning.

Ordernumret består av 11-12 siffror som du hittar i ditt bekräftelsemail.

Du kan också kontakta oss via vår Live chat eller via e-post.

Ha en bra dag!

Med vänliga hälsningar,

Tilbagevendende kunde

Jeg har handlet her før og har fået hvad jeg betalte for.
Derfor var jeg ikke betænkelig ved at vende tilbage.

Selvom der også var ventetid på nøglen dengang, er jeg alligevel ærgerlig over at der står "Koden bliver leveret øjeblikkeligt", når der ikke leves op til denne påstand.

Efter henvendelse til chat support kom der dog hurtigt skub i tingene og min nøgle blev afsendt indenfor få minutter.

Alt i alt er jeg ellers tilfreds :-)

1. august 2023

Øjeblikkelig levering er løgn

Øjeblikkelig levering er løgn. Har stadig ikke modtaget noget og står bare som afventer uden noget estimat.

Rettelse: Koden kom efter 1 time. Det er bare ikke øjeblikkeligt, og var meget afgørende for mit køb.

29. juli 2023

Kære Rasmus Sørensen,

Vi undskylder oprigtigt for den ulejlighed, det har medført. For at kunne hjælpe dig med at tjekke status på din ordre, vil vi bede dig oplyse ordrenummeret. Dette nummer kan findes i din bekræftelsesmail og består typisk af 11-12 cifre.

Du kan også kontakte os på vores live chat eller via e-mail.

Opdatering: Vi beklager forsinkelsen i leveringen af din kode. Bemærk venligst, at der kan være lejlighedsvise forsinkelser i behandlingen af betalinger på grund af problemer med betalingsmetoden. Men du kan være sikker på, at vi vil træffe de nødvendige foranstaltninger for at forhindre sådanne forsinkelser i fremtiden.
Vi sætter pris på din forståelse.

Mvh.

Brug ikke Livekort

Jeg har bestilt flere Playstation Network-kort hos Livekort.dk, som jeg aldrig har modtaget. Jeg har kvittering for, at jeg har overført penge til Livekort for dage siden, men alligevel siger Livekort (Lisa), at der er problemer med betalingen. Pengene er trukket fra min konto. Lisa siger - og har gjort det de seneste dage - at jeg blot skal vente. De kommer med intet konkret, og som det ser ud nu, har jeg ikke fået de produkter, som jeg har betalt for.

OPDATERING: Har været i kontakt med min bank, der bekræfter, at Livekort har modtaget pengene, hvilket jeg også har en kvittering på. Betalingen er dermed gennemført.

Ordre-id: 2082-5238026

23. juli 2023

Kære Christian,

Vi beklager dybt for den ulejlighed og frustration, du har oplevet med din bestilling på Livekort.dk. Vi forstår, hvor vigtigt det er at modtage de produkter, du har betalt for med det samme, og vi beklager dybt eventuelle forsinkelser eller problemer, du stødte på under processen.

Først og fremmest vil vi forsikre dig om, at vi tager sådanne sager alvorligt, og vi har undersøgt din ordre (ID: 2082-5238026) for at identificere problemet og finde en hurtig løsning. Efter at have undersøgt sagen grundigt, har vi fastslået, at der faktisk var et problem med betalingsbehandlingen, som forårsagede en forsinkelse i leveringen af ​​dine Playstation Network-kort.

Vores team anerkender, at vi kunne have kommunikeret mere effektivt under denne proces, og vi beklager enhver mangel på klarhed eller usikkerhed, du måtte have oplevet, mens du ventede på din ordre. Kundetilfredshed er vores topprioritet, og vi forstår, at vores responstid skal være hurtig og informativ.

Ved nærmere gennemgang har vi bekræftet, at betalingen faktisk er modtaget af Livekort.dk, hvilket fremgår af din kvittering og bekræftelse fra din bank. Vi beklager oprigtigt for enhver forvirring eller modstridende oplysninger, du måtte have modtaget vedrørende betalingsstatus.

For at rette op på denne situation med det samme, har vi fremskyndet behandlingen af ​​din ordre, og du kan tjekke din e-mail for at se Playstation Network-kortene.

Igen beklager vi dybt enhver ulejlighed, der er forårsaget, og vi er forpligtet til at forbedre vores tjenester og processer for at sikre, at sådanne problemer ikke opstår i fremtiden. Din feedback er uvurderlig for os, og vi vil benytte lejligheden til at lære af din erfaring og foretage de nødvendige justeringer for at forbedre vores kundeservice.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, så tøv ikke med at kontakte vores supportteam. Vi står til rådighed 24/7 for at hjælpe dig.

Tak, fordi du gjorde os opmærksom på denne sag. Vi håber at få muligheden for at genvinde din tillid og tjene dig bedre i fremtiden.

Mira

Køb ikke noget ved livekort

Min datter har bestilt ved livekort i stor stil (mange tusinde kr.) Hvor hun aldrig har fået noget af det hun har bestilt. Hun har aldrig fået så meget som en krone retur fra den skod virksomhed selvom de skriver i deres mail, at pengene vil komme retur.

24. juni 2023

Hej Kim,

For at hjælpe dig bedre, kan du venligst give os ordre-ID-nummeret, så vi kan tjekke det?

Vi afventer spændt dit svar.

Lisa

Helt gnidningsløst køb af office pakke.

Helt gnidningsløst køb af office pakke.
Det tog lige lidt tid før betaling blev verificeret, men det er jo forståligt og oplyses på siden.
Helt problemløst køb. Fin brugervejledning og virkede med det samme.

2. juli 2023