Har lige handlet igen hos livekort - en ny MS Office 365 til en meget fair pris - og det er gået lige næsten igennem? Ventet lidt på en købsverifikation og forventet hjemmesiden ville gå til ordre bek... Se mere

Selvom de skriver, at betaling for Danske Bank-kunder kan tage op til 2 dage, så gik min betaling igennem på få timer samme dag, hvor jeg fik koderne til Xbox Game Pass Ultimate, som er billigere her,... Se mere
Jeg har handlet her før og har fået hvad jeg betalte for. Derfor var jeg ikke betænkelig ved at vende tilbage. Selvom der også var ventetid på nøglen dengang, er jeg alligevel ærgerlig over at... Se mere
Jeg har bestilt en licens-nøgle til Windows 10 Pro edition, men har modtaget en nøgle der allerede er brugt... EDIT: Jeg blev kontaktet inden for 24 timer efter min oprindelige bedømmelse med 1... Se mere
Om livecards.net
Pioneering since 2010, Livecards.net is a global digital marketplace specializing in prepaid cards, gift cards, gaming products, software licenses, and other digital goods.
Since our launch, we have focused on providing customers with a fast, secure, and reliable purchasing experience. Orders are delivered digitally, allowing customers from around the world to access products quickly and conveniently.
We work with trusted suppliers and continuously improve our systems, fraud prevention measures, and customer support processes to ensure a smooth experience for every customer.
Our team is committed to:
- Secure and reliable transactions
- Competitive pricing
- Fast digital delivery
- Responsive customer support
- A growing catalog of trusted digital products
Customer satisfaction and long-term trust are important to us, and we actively use customer feedback to improve our services and overall experience.
Serving Customers Worldwide
- Digital products accessible across the globe.
- Our goal is to provide customers worldwide with convenient access to digital products through a smooth and efficient purchasing experience.
Instant and Free Digital Delivery.
Product Satisfaction Guaranteed.
1 Raffles Place #40-02,, One Raffles Place, 048616, Singapore , Singapore
- +448081640707
- support@supportprofessionals.net
- livecards.net
Svarer typisk inden for 24 timer
Uduelig virksomhed
I reservere penge på ens kort men sender tilsyneladende ikke varen , Man får intet brugbart svar ud af jeres chatrobot.
Det læner sig rigtig meget op af scam virksomhed !!'
Jeg vil enda gætte på det er en robot der svare herinde

Besvarelse fra livecards.net
Lang ventetid for ordre...
Du skal ikke forvente at få din ordre med det samme, pengene bliver trukket men din ordre vil stå som "Din bestilling er afventende" i flere timer... Og deres chat bot som du kan kontakte gir dig prompts du kan svare på og hvis ikke din mulighed er der så kan du oven i købet vente adskillige timer på der sker noget hvis der sker noget.

Besvarelse fra livecards.net
Handle der ikke find et andet sted og handle.
Så har jeg desværre også oplevet dette som et fustrende sted at handle.
Betaler og pengene bliver trukket (ikke samme beløb som står på faktura inkl. gebyr men lidt mere) rykker for at få et svar via deres chat og får så at vide at jeg skal vente til dage er omme da der er nogle problemer med deres plugin til leverandøren. modtager så I nat en mail om at de ikke kan leverer lige nu og jeg kan vælge at få pengene retur eller vente på de kan levere. Skriv de oplysninger på jeres side så man ikke bliver frustreret over dette.
Opdatering:
Ordre-id-nummer blev sendt den 30/6 og har ikke hørt fra dem siden!

Brug ikke denne side!
Brug ikke denne side!
Jeg forsøgte, at bestille en officepakke.
Betalingen blev ikke godkendt. Efter 2 forsøg gav jeg op og købte pakken et andet sted.
5-10 minutter senere hæver de pludselig betalingen alligevel og sender produktet.
Så nu har jeg to, og de vil ikke tage produktet retur trods deres side fejler.
Jeg synes, det er enormt utrygt, at de har mulighed (og udnytter muligheden) for at trække penge på et senere tidspunkt end betalingsprocessen.
Opdatering: de responderer kun herinde, for at fremstå bedre. Ikke for at løse problemet.

Kæft en mega parodi
Kæft en mega parodi ! Bestiller og betaler for 12 måneders xbox gold abonnement, får en kode der ikke virker, de sender så 2 på hver 6 mdr som de så refundere då de kan ikke bruges .. så sender de en på 6 mdr og 2 på 3 mdr .. den på 6 mdr var der bare ikke kode med på.. og utallige billeder screenshots osv taget og sendt .. nu er det 3. Dag for 1 klage sag der køre endnu ..

Sparede mere end 50%
Der gik måske ca. 10 min før jeg fik en email med produktkoden, men kan bekræfte at det virker og at koderne er ægte.
Hold jer væk fra Livekort
Livekort er som andre har nævnt et fuskerfirma. De sendte ikke koden til mig og deres "24 timers support" var "not available". Så jeg tjekkede deres vilkår, hvor de påstår at så længe man ikke har kigget på koden på deres side, vil man få pengene retur. Jeg bestilte hos Kinguin og fik leveret spillet med det samme. Efterfølgende fik jeg besked fra Livekort at nu var spillet leveret. Jeg bad om at få pengene retur, men nu påstod de at jeg havde været inde på deres side og se koden, hvilket ABSOLUT ikke er sandt. Jeg kan jo ikke bruge to eksemplarer af samme spil.
Hold jer langt væk fra denne "shop" og vælg en anden, med bedre anmeldelser.
Jeg dummede mig og tjekkede ikke anmeldelserne, da jeg for nogle år siden købte hos livekort uden problemer, men det er (som man også kan læse på deres anmeldelser) gået noget tilbage for dem :-(.
Ordrenummer er: 2082-5162184

Besvarelse fra livecards.net
Alt hvad jeg har erhvervet mig indtil…
Alt hvad jeg har erhvervet mig indtil nu fra ”Livekort” har virket…!
Jeg er meget tilfreds overskuelige…
Jeg er meget tilfreds overskuelige priser og service
Jeg købte Roblox og fortnite til mit…
Jeg købte Roblox og fortnite til mit barnebarn i fødselsdagsgave . Fortnite fik vi til at virke, men ikke Roblox . Har prøvet kontakt med chat 24/7 …men der var ingen 🤔
Har skrevet 3 mail og stadig ikke hørt noget
Så jeg vil helt bestemt fraråde dette firma 😡
Så kommer der efterfølgende svar på trustpilot, man skal sende ordrenr, det er gjort 3 gange … tænker standard svar 😞

Besvarelse fra livecards.net
puha jeg var lige ved at falde i fælden…
puha jeg var lige ved at falde i fælden indtil jeg læste Trustpilot.! forresten jeg prøvet købe norton 360 for gamere. på billeder viser den norton 360 deluxe som er mindre billigere, man på tekst skriver i at det er gamere. totale fusk.

føles meget som scam
Det tog lidt længe at give mig koden til gave kortet efter at have betalt, men det kom da frem, note kan ikke indløses som tyrkisk lira

Besvarelse fra livecards.net
Fik en produktnøgle som ikke virkede på…
Fik en produktnøgle som ikke virkede på steam..
100kr ud af vinduet
Hold jer væk

Office 2021
Office 2021 - hurtig og nem installation - god vejledning.
SVINDEL FIRMA!!! = PENGE TABT
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA !!!
Som så mange andre før mig, så fik jeg også en licens-kode (MS Office) der ikke virkede... Jeg prøvede at kontakte deres support, men har stadig ikke hørt fra dem :-(
MEGA DÅRLIG STIL !"#¤%&/( dødningehoved & Sprængstof...

Besvarelse fra livecards.net
Meget ringe service ved refundering
Meget ringe service ved refundering, faktisk slet ingen service og jeg fik ikke mine penge retur

Besvarelse fra livecards.net
Vi havde bestilt et gavekort
Vi havde bestilt et gavekort, og har nu ventet i 5 timer på en kode, de siger man vil modtage efter 15 minutter.
Deres kundeservice er ikke til at kommunikere med.
Alt i alt vil jeg ikke anbefale at benytte denne virksomhed til nogen

Besvarelse fra livecards.net
Ugyldige koder og elendig kundeservice
Svindel firma. Brug dem ikke
Købte et spil, men fik en ugyldig kode.
Nummeret til deres "24 timers kundeservice" virker ikke.
Skrev til deres chat og oploadede billeder og videoer af at det ikke kunne aktiveres og at jeg ikke havde spillet i mit bibliotek.
De ville kigge på det og vende tilbage efter 24 timer. Det skete bare ikke. Jeg spurgte igen og får nu kun ad vide at de sender mig en mail når de har kigget på det. Når jeg spurgte efter en tidshorisont, fik jeg bare samme besked.
Det er nu over 48 timer og stadig ingen hjælp at hente.
Opdatering:
Lørdag, 4 dage efter jeg havde købt spillet, vendte Livekort endelig tilbage med. De påstod at de havde været i kontakt med EA og at der ikke var noget galt med min kode.
Jeg kontaktede derfor selv EA, som bekræftede at koden var ugyldig og at Livekort skulle sende mig en ny kode.
Jeg spurgte også om Livekort havde været i kontakt med dem, men det havde de ikke.
Først da jeg havde sendt screen shots af samtalen, accepterede de søndag at koden var ugyldig og spurgte om jeg ville have en ny kode eller pengene tilbage.
Jeg bad om en ny kode, men fik så ad vide spillet var udsolgt og de ville returnerer pengene. Spillet er dog stadig til salg på deres hjemmeside.
Jeg har stadig ikke fået en undskyldning. Går ud fra de håber at de fleste ikke gider besværret og accepterer at pengene er tabt.