Har lige handlet igen hos livekort - en ny MS Office 365 til en meget fair pris - og det er gået lige næsten igennem? Ventet lidt på en købsverifikation og forventet hjemmesiden ville gå til ordre bek... Se mere

Selvom de skriver, at betaling for Danske Bank-kunder kan tage op til 2 dage, så gik min betaling igennem på få timer samme dag, hvor jeg fik koderne til Xbox Game Pass Ultimate, som er billigere her,... Se mere
Jeg har handlet her før og har fået hvad jeg betalte for. Derfor var jeg ikke betænkelig ved at vende tilbage. Selvom der også var ventetid på nøglen dengang, er jeg alligevel ærgerlig over at... Se mere
Jeg har bestilt en licens-nøgle til Windows 10 Pro edition, men har modtaget en nøgle der allerede er brugt... EDIT: Jeg blev kontaktet inden for 24 timer efter min oprindelige bedømmelse med 1... Se mere
Om livecards.net
Pioneering since 2010, Livecards.net is a global digital marketplace specializing in prepaid cards, gift cards, gaming products, software licenses, and other digital goods.
Since our launch, we have focused on providing customers with a fast, secure, and reliable purchasing experience. Orders are delivered digitally, allowing customers from around the world to access products quickly and conveniently.
We work with trusted suppliers and continuously improve our systems, fraud prevention measures, and customer support processes to ensure a smooth experience for every customer.
Our team is committed to:
- Secure and reliable transactions
- Competitive pricing
- Fast digital delivery
- Responsive customer support
- A growing catalog of trusted digital products
Customer satisfaction and long-term trust are important to us, and we actively use customer feedback to improve our services and overall experience.
Serving Customers Worldwide
- Digital products accessible across the globe.
- Our goal is to provide customers worldwide with convenient access to digital products through a smooth and efficient purchasing experience.
Instant and Free Digital Delivery.
Product Satisfaction Guaranteed.
1 Raffles Place #40-02,, One Raffles Place, 048616, Singapore , Singapore
- +448081640707
- support@supportprofessionals.net
- livecards.net
Svarer typisk inden for 24 timer
Super service intet mindre
SVINDEL - FUSK - HUMBUG
Jeg bestilte et 12 mdr xbox live abonnement og modtog 4x 3 mdr produktkoder. Jeg indløste 2 koder og ville gemme 2 til senere brug. Det skulle jeg ikke have gjort for de 2 koder jeg gemte var åbenbart indløst da jeg skulle bruge dem. Jeg kontaktede derefter Livekort kundeservice via deres chat og de bad mig om at sende en masse dokumentation (screenshots) fra min microsoft konto (ordrehistorik osv.) Det brugte jeg så en rum tid på og sendte det til dem ..... men ak... Deres arrogante svar var blot at kontakte xbox support....
Hvad skal xbox support gøre ved sagen det er jo ikke dem der har solgt mig ubrugelige koder !!
Nej.. hold jer væk fra Livekort, de er et svindlerfirma der ikke tager ansvar for deres produkter, men blot forsøger at køre dig rundt i manegen.
STAY AWAY !!

Big time svindel
Big time svindel! Hold jer langt væk! Man får ikke sin kode med det samme som de skriver, og livechatten er en bot, som holder dig beskæftiget med ligegyldige generic svar hvert tiende minut

Besvarelse fra livecards.net
Fik en kode som allerede var brugt
Jeg købte en Playstation penge voucher som allerede var brugt da jeg modtog den. Efter flere uger med support e-mails, påstår de at koden var ubrugt da de sendte den, og at jeg skulle kontakte Playstation support (som ikke ville udtale sig om kodens autenticitet). Er meget skuffet over forløbet og kan ikke anbefale denne hjemmeside.

Alt var perfekt
Alt var perfekt, købte kode til Forza Horizon 4, og virkede 100% hos Microsoft.
Koden kom efter ca halv time
Du modtager ikke koden med det samme
Forventede at modtage min kode med det samme.
Det sker altså ikke. I stedet står der "ikke afklaret" under betaling.
Og så må du pænt vente. Pt er der gået 2 timer.
Til gengæld er der 24 timers chat ikke åben på en lørdag. Så der er ikke hjælp at hent der.
Jeg kan heller ikke annullere mit køb...
OPDATERING:
Modtog koden 14 timer efter bestillingen. Har forsøgt at annullere via deres Chat, som er fuldstøndig ubrugelig - de svarer ikke (stoppede med at vente efter en time)
Mail er sendt med annullering af ordren.
Det kan bestemt ikke anbefales at købe ved Livekort

L...e service
Jeg købte den 29 september steam gave kort til en samlet værdi på 200€, min betaling går igennem og jeg venter en times tid på at modtage koderne, jeg kontakter så support på deres chat funktion og får afvide at de skal bruge et billed af mig med mit pas og et dokument der viser nogen oplysninger og min underskrift. Det er jeg ikke blevet informeret om inden jeg betaler, jeg har en længere diskussion med support Anna om det og problemet, jeg opgiver kampen på chat og vælger at ringe til deres kundeservice det er så et svensk nummer, jeg forklare min sag, og jeg får mine koder som jeg har bestilt, men nu er jeg så blevet trukket af mit teleselskab for det kvarter jeg var i telefon med kundeservice. Jeg har så i dag bedt om at få enten det beløb jeg betalte for min ordre eller det beløb jeg har måtte betale for opkaldet refunderet, men nej det kan jeg ikke da min ordre allerede er afsendt, det er sku da ligemeget, jeg har været nød til at betale ekstra for at kunne få det jeg har betalt for en gang.
Ordre nummeret (2082-5326728)

Det var så den forkerte
Det var så den forkerte, som I forsøgte at svindle denne gang :-(
Jeg betaler for en bestilling, efterfølgende kommer så en meddelelse om, at den fulde betaling ikke er modtaget, og at der mangler Dkk. 1.76, hvorfor I beder om at få det fulde beløb betalt en gang mere.
Hvad pokker bilder I jer ind?
der vil nu ske anmeldelse såvel til den Danske Forbrugerombudsmandsinstitution samt til politiet for bedrageri/forsøg på bedrageri.
I ved, jvf. blot denne side, at jeres betalingssite ikke virker, så stop det, alt andet vil være svindel, og nu var det så en forkert, som I forsøgte jer med :-(
ordre nr. 2082-5342484
Det er ganske enkelt løgn, hvad Lisa skriver, og jeg har naturligvis screenshot af, at de forlanger dobbeltbetaling, men da de ikke oplyser en mail, hvortil dette kan sendes, så er det ikke muligt, dog fastholdes anmeldelserne.
Det er korrekt, at efter jeg skrev, at jeg ville anmelde har de trukket deres tillægskrav og fremsendt koden, men dette er jo alene et forsøg på ansvarsfraskrivelse.
Ja, jeg skrev bandeord overfor supporten, men først da denne fortsatte med at bortforklare, og jeg flere gange havde skrevet "STOP - Police has taken over".
De er fulde af l... - et ord man ikke må skrive her, og de fortsætter det blot med deres svar her :-(

Besvarelse fra livecards.net
Halv pris på Microsoft 365 personal.
Halv pris på Microsoft 365 personal.
Aktiveringskode modtages inden for få timer, men aktiveringsprocessen er uskøn: her skal improviseres lidt for at få tingene til at virke.
Købte en minecraft nøgle der ikke virkede
Købte en minecraft nøgle til min søn som ikke kunne aktiveres. efter 48 timers frem og tilbage fik jeg at vide jeg kunne kontakte microsoft for at få løst problemet. det lykkedes dog kun for en kort da spillet nu er forsvundet fra min søns konto igen. da jeg kontaktede dem igen blev "opgaven" blot sendt vidre til microsoft igen.

Svindelside af værste slags
Angående køb 2082-5326150, af 800 robux.
Min købsoplevelse er identisk med denne anmeldelse;
"Købte et robux gift card til 84kr, men det virker ikke i Danmark, på trods af dansk hjemmeside og dansk betaling. Der stod godt nok (10usd) i parentes, men ikke noget om at det kun kan indløses i USA".
Jeg har skrevet med support fra fra Livekort.dk og Roblox i en uge, og får ingen reelle svar.
Jeg har ifølge Livekort.dk, købt 70kr for 84kr, wow!
800 Robux koster 89kr, så det ubrugeligt.
Den ændring Livekort.dk taler ligger tilbage i foråret. Det løgnagtigt at tilbyde hjælp, når de ikke retter på problemet efter 6 mdr.
Svindelside!

Ingen hjælp eller forståelse
Ingen hjælp eller forståelse
Jeg havde bestilt en kode i fredags, der stod det kunne tage op til 2 hverdage og verificere købet gennem Trustly
Da jeg i går så spørger ind til min ordre skal jeg pludselig identifier mig selv.
Det er jeg helt okay med lige indtil det overhovedet ikke giver mening.
Jeg skulle flere gange sende det samme, der var pludselig svar tider fra 15 og op til 45 min!!!
Og der var på ingen måde en forståelse for, at jeg var uforstående mig over deres "pludselige" meldinger der ikke gav mening
Det er på ingen måde okay
Jeg fik annulleret min ordre (mod et mindre gebyr) og fandt en anden løsning
Jeg vil ALDRIG bruge dem igen

Besvarelse fra livecards.net
Løgnagtig kundeservice og bestemt ikke "instant delivery"...
Jeg købte en kode til Battlefield 2042, men efter en time, har jeg stadig ingen kode fået, på trods af deres løfte om "instant delivery".
Jeg kontakter derfor deres kundeservice. Der står de har en chat, men denne er tilsyneladende usynlig, og jeg kan ikke finde den. Jeg kontakter dem derfor over e-mail. Her får jeg at vide, at koden allerede er sendt til mig, og at jeg skal tjekke spam-mappen - der var intet... Derefter siger de så, at de har "problemer med API-fobindelsen til leverandøren", ergo har de altså ikke produktet på lager. De har altså ikke blot formået at lyve til mig én gang, men to gange! Først om instant delivery, og så om at koden er blevet sendt.
Opdatering: Efter 1,5 time er koden nu kommet, og umiddelbart virker alt som det skal, og af den grund får de en stjerne mere. Dog er jeg stadig skuffet over at have blevet løget overfor, samt at have været nødsaget til, at kontakte deres kundeservice for at få det produkt jeg havde betalt for.

Useriøst
Useriøst
Jeg har ikke fået den kode jeg har bestilt og betalt for!!

Købte et robux gift card til 84kr
Ordre nr:
2082-5318003

Dårlig side
Dårlig side, handler der ikke igen!
Vil ikke give pengene tilbage for produkter der ikke virker.

Besvarelse fra livecards.net
alt perfekt nemt at finde hvad man skal…
alt perfekt nemt at finde hvad man skal bruge gode priser
Købte en kode som åbenbart var to koder…
Købte en kode som åbenbart var to koder hvilket i sig selv er ok, problemet er så at den ene kode ikke virkede. Kontakter så service gennem deres chat og får afvide jeg skal sende beviser for at den ikke er aktiveret hos mig, og at den siger koden ikke virker osv. Det gør jeg så for at få afvide at koden var aktiv da jeg fik den sendt og at jeg har aktiveret den til trods for beviser for jeg ikke har aktiveret den! Vil ikke anbefale stedet til nogle! Heldigvis virkede den ene som var den største del af prisen men ja 250kr ud af vinduet nu.