Banner for livecards.net

livecards.net Anmeldelser 33.666

3,8

Har lige handlet igen hos livekort - en ny MS Office 365 til en meget fair pris - og det er gået lige næsten igennem? Ventet lidt på en købsverifikation og forventet hjemmesiden ville gå til ordre bek... Se mere

Selvom de skriver, at betaling for Danske Bank-kunder kan tage op til 2 dage, så gik min betaling igennem på få timer samme dag, hvor jeg fik koderne til Xbox Game Pass Ultimate, som er billigere her,... Se mere

Jeg har handlet her før og har fået hvad jeg betalte for. Derfor var jeg ikke betænkelig ved at vende tilbage. Selvom der også var ventetid på nøglen dengang, er jeg alligevel ærgerlig over at... Se mere

Jeg har bestilt en licens-nøgle til Windows 10 Pro edition, men har modtaget en nøgle der allerede er brugt... EDIT: Jeg blev kontaktet inden for 24 timer efter min oprindelige bedømmelse med 1... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Computersoftwarebutik
  3. Spilbutik
  4. Gavebutik
  5. Videospilbutik

Om livecards.net

Pioneering since 2010, Livecards.net is a global digital marketplace specializing in prepaid cards, gift cards, gaming products, software licenses, and other digital goods.

Since our launch, we have focused on providing customers with a fast, secure, and reliable purchasing experience. Orders are delivered digitally, allowing customers from around the world to access products quickly and conveniently.

We work with trusted suppliers and continuously improve our systems, fraud prevention measures, and customer support processes to ensure a smooth experience for every customer.

Our team is committed to:

• Secure and reliable transactions
  • Competitive pricing
  • Fast digital delivery
  • Responsive customer support
  • A growing catalog of trusted digital products

Customer satisfaction and long-term trust are important to us, and we actively use customer feedback to improve our services and overall experience.

Serving Customers Worldwide

Digital products accessible across the globe.
Our goal is to provide customers worldwide with convenient access to digital products through a smooth and efficient purchasing experience.

Instant and Free Digital Delivery.

Product Satisfaction Guaranteed.

Need assistance with your order or have questions? Our dedicated customer support team is here to help whenever you need assistance. Speak with real human agents through live chat, phone, email, or traditional mail.

3,8

God

34 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Har købt et Microsoft Office produkt

Har købt et Microsoft Office produkt, som ikke kan aktiveres.. når jeg kontakter kundeservice får jeg et standard svar, og får forslået løsninger der ikke virker ..

Opdatering:

Efter den dårlige anmeldelse på TP, kom livekort virkelig ud af sengen, og formåede på ingen tid, at leverer en god og nem service ..

Det er ærgeligt, at man selv skal rette henvendelse og presse på, når man som firma godt kan finde en god løsning ..

Kunne jeg give 3,5 stjerner havde de fået det

3. august 2024

Hej Christian,

Vi undskylder oprigtigt for enhver ulejlighed, der er forårsaget. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, og for at vi kan hjælpe dig, må vi så kende dit ordrenummer og den e-mailadresse, der blev brugt, da ordren blev afgivet?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for yderligere support, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam.

Opdatering: Vi er glade for at kunne informere dig om, at det problem, du oplevede, ser ud til at være blevet løst med den angivne løsning. Der er sendt en e-mail til dig med yderligere oplysninger om dit problem. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os - vores team står til rådighed 24/7 for at hjælpe dig.

Aktivering

Havde nogle problemer med at få en produktnøgle til at virke. Sendte en besked til support, og fik hjælp til aktivering.
Meget tilfreds

27. oktober 2024

Koden jeg har modtaget er allerede i…

Windows 11 Pro nøglen jeg har modtaget er allerede i brug og derfor ikke gyldig!!!!!!!!!

22. oktober 2024

Kære Jonathan Gruhl,

Vi beklager dybt for ulejligheden, du har oplevet med koden. Vi tager din feedback seriøst og vil gerne rette op på dette problem med det samme.

Giv os venligst dine ordreoplysninger, så vi kan undersøge denne sag nærmere og sikre en hurtig løsning. Vær sikker på, vi er forpligtet til at løse dine bekymringer og give dig den hjælp, du fortjener.

Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette, og vi sætter pris på muligheden for at rette op på tingene.

Venlig hilsen,

Lisa

Køb af Google credit/point jeg ikke kan bruge

Lavede et køb det så godt nok og legit ud fra de andre anmeldelser. Men købte for 10€ google points kode. Og fik rigtigt nok 2 koder men kan ikke bruge dem de siger forkert land så kan ikke bruge det til noget nederen. Fik koder til Tyskland men dem kan jeg ikke reedeme eller ændre min konto til Tyskland så nederen spild af penge

Opdateret den 21/10
mit ordrenummer er 2082-5810140
Min email adresse brugt til bestilling er under den ordre også.
Har en sag igang med kundeservice men hvis du kan gøre noget bedre og hurtigere der så ændrer det da fuldstændig om på min generelle holdning og oplevelse hos livekort

17. oktober 2024

Hej Daniel,

Jeg er ked af, at du har haft en negativ oplevelse.

Kan jeg få ordrenummeret eller den e-mailadresse, du brugte til at bestille, så jeg kan tjekke det?

*OPDATERING - Du har købt et Google Play-gavekort på 10 EUR. På vores hjemmeside står der tydeligt, at koden kun kan bruges på en Google-konto, der matcher din valuta og dit land, specielt for euro-valuta og euro-lande.

Med venlig hilsens,
Lisa

Har ikke modtaget noget som helst

Har ikke modtaget noget som helst, det er en scam

4. oktober 2024

Kære Amir,

Vi beklager oprigtigt enhver skuffelse eller ulejlighed, som du måtte have oplevet, og vi vil gerne udtrykke vores dybfølte undskyldning for enhver ulejlighed, som denne situation måtte have forårsaget. Du kan være sikker på, at vi er et legitimt firma.

For at kunne give dig den mest effektive hjælp beder vi dig om at give os enten dit ordre-id-nummer eller den e-mailadresse, der er knyttet til din ordre. Disse vigtige oplysninger vil gøre det muligt for os at foretage en grundig undersøgelse af sagen og sikre, at vi behandler eventuelle bekymringer eller problemer, du måtte have, hurtigt og fyldestgørende.

UPDATE: Vi er glade for at kunne informere dig om, at din ordre er blevet behandlet, og at koden er blevet sendt til din e-mail. Tjek venligst din indbakke.

Vi sætter stor pris på dit samarbejde, og vi venter spændt på dit svar, så vi kan hjælpe dig med at løse denne sag til din tilfredshed.

Enkelt og virker!

Jeg købte Office 2021 Pro og det virkede helt vildt godt! Man får link til download og en produkt kode, ingen problemer. Var lidt bekymret med de anmeldelser der var herinde, men det var i hvert fald nemt for mig.

26. september 2024

Jeg var lidt skeptisk efter jeg havde…

Jeg var lidt skeptisk efter jeg havde læst de mange negative anmeldelser. Men jeg fik lige præcis det jeg havde betalt for (en produktnøgle til Office Pro Plus 2021). Det virket med det samme. Ingen problemer. Så alt er bare fjong. 👍

22. september 2024

Helt elendigt

Helt elendigt, på trods af dårlige anmeldelser forsøgte jeg mig alligevel med at købe et spil herigennem. produktnøglen var dog brugt i forvejen og jeg har derfor ikke fået hvad jeg har betalt for!

20. september 2024

Hej Anders,

Vi undskylder oprigtigt for den ulejlighed, det har medført. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, og for at vi kan hjælpe dig, må vi gerne få oplyst dit ordrenummer og den e-mailadresse, der blev brugt, da ordren blev afgivet?

scam

Det er scam, fik en kode der ikke virkede. Køb jeres produktkeys fra g2a, det er lidt dyrere, men er tilgengæld legit

20. september 2024

Hej Adam,

Vi undskylder oprigtigt for enhver ulejlighed, der er forårsaget. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, og for at vi kan hjælpe dig, må vi gerne få oplyst dit ordrenummer og den e-mailadresse, der blev brugt, da ordren blev afgivet?

Lisa

Får en ugyldig kode på et Razor Gold…

Får en ugyldig kode på et Razor Gold card
Er rasende

14. september 2024

Hej Tina

Download uden beskyttelse

Et firma der kræver afinstallation af antivirusprogram før download. Kan man stole på det? Nå, prøvede alligevel. Virkede ikke, men pengene var trukket…

6. september 2024

Hej Birthe,

SCAM! --> Brugt licens-nøgle[EDIT]

EDIT:
Jeg blev kontaktet inden for 24 timer efter min oprindelige bedømmelse med 1 STJERNE.
Dagen efter havde jeg modtaget en ny nøgle, som virkede.
Måske var min første anmeldese foretaget forhastet, men den var forstærket af tidligere bedømmelser, fra andre kunder der havde oplevet lign. problemer.

2. september 2024

Hej Simon,

Opdatering: Tak, fordi du opdaterede din anmeldelse og gav os mulighed for at løse problemet. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. Vi er glade for, at den nye nøgle virkede for dig, og vi undskylder for de gener, du oplevede i starten.

Din feedback er vigtig for os, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os.

Tak, fordi du valgte os!

Lisa

Jeg har modtaget en produktnøgle til…

Jeg har modtaget en produktnøgle til Office 2021 standard som jeg ikke kan bruge… den siger det er en volumenlicens der er solgt som ikke kan installeres i øjeblikket… kun 63 kr men 63 kroner fattigere for noget jeg ikke kan bruge til en sk*d…

30. august 2024

Hej kunde,

Jeg undskylder for den ulejlighed, dette måtte have medført.

Giv mig venligst enten ordrenummeret eller den e-mailadresse, du brugte til at afgive ordren.

Lisa

Reeemcode virkede ikke og får ingen…

Reeemcode virkede ikke og får ingen hjælp. Har spildt 834 kr😣😡😤

16. august 2024

Kære Bo,

Vi undskylder meget for ulejligheden.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, og for at kunne hjælpe dig, må vi så få oplyst dit ordrenummer og den e-mailadresse, der blev brugt ved bestillingen?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam.

Misledende, Pas på + Dårlig Kundeservice

De hedder Livekort.dk, men sælger Gavekort som kun kan bruges i EU og med EUR, hvilket jeg ligesom en anden bruger troede kunne benyttes i Danmark (Siden at siden er .dk), hvilket ikke er muligt. Da jeg derefter blev afvist af Google til at benytte gavekortet, og ville have købet refunderet fik jeg svaret at det ikke var muligt siden at jeg havde set koden (men altså ikke brugt den). Misledende side, så pas på med hvad du køber derinde og læs alting grundigt igennem hvis du har tænkt dig at rode rundt med koder derfra.

Opdatering: Forfærdelig oplevelse med kundeservice. De kontaktede mig efter min dårlige anmeldelse på Trustpilot (formodentligt for at få den fjernet) der ville have mig til at indsende en masse screenshots samt kontakte Google for at bevise at min kode ikke var benyttet endnu, og da jeg havde brugt godt og vel en frustrerende time på at få indsamlet dette, endte jeg med at få samme svar som ved min oprindelige henvendelse til kundeservice, føltes som at interagere med AIs.

27. august 2024

Hej Lasse,

OPDATERING: Vi har sendt dig en e-mail, hvor vi beder om skærmbillederne, så vi kan undersøge og hjælpe dig med at løse dette problem.

UPDATE: Vi vil gerne fortælle dig, at vi tilbyder en bred vifte af produkter for at imødekomme et bredere publikum. Derfor sikrer vi, at alle produktbeskrivelser er komplette og nøjagtige, så der ikke gives misinformation, før ordren afgives. Bemærk venligst, at det købte produkt er specifikt beregnet til brug med en Google Play-konto i euro-valuta.

Du kan også kontakte os på vores livechat eller e-mail.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam.

Lisa

Holdt dig langt væk fra Dette Er en…

Holdt dig langt væk fra Dette Er en Svindel hjemme side De gavekort du køber kan slet ikke bruges..

15. august 2024

Kære Michael,

Vi undskylder for den ulejlighed, dette har forårsaget dig, vi vil gerne bede om dit ordrenummer, så vi kan kontrollere status for din ordre.

Du kan også kontakte os på vores Live Chat eller via e-mail.

Opdatering: Vi har dobbelttjekket dine pågældende koder, og vi finder dem gyldige og aktive.

Efter at have tjekket dine e-mails med vores support fandt vi ud af, at din Google-konto bruger danske kroner, mens det produkt, du har købt, kun er til Google-konti i euro-valuta, og det er tydeligt angivet på vores hjemmeside.

Vi vil råde dig til at oprette en ny konto i euro-valuta og indløse koden.

Lisa

Jeg er desværre et kæmpe fjols at tro på det her

Denne anmeldelse er desværre ikke inviteret af Livekort.dk
- det er kæmpe nedern at skulle udstille mig selv for at have betalt for noget, som ikke virker.

Jeg har d. 17 april2024 desværre betalt for en produktnøgle. Og det virker ikke. Og der ydes ingen support og produktet kan ikke refunderes.

Produktet jeg troede jeg havde købt licens til var en officepakke og jeg har betalt 99,69 DKkr

17. april 2024

Kære alle sammen Leck,

Vi undskylder meget for ulejligheden.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, og for at kunne hjælpe dig må vi gerne få oplyst dit ordrenummer og den e-mailadresse, der blev brugt ved bestillingen?