Bare jeg aldrig havde bestilt varer hos Littlebugz. Man får ingen ordrebekræftelse, pakken bliver sendt til pakkeshop, selvom man har betalt for hjemmelevering, har kun fået halvdelen af min ordre.... Se mere
Kunne jeg give minus stjerner gjorde jeg det. Der er et svindel firma som direkte er tyve. De vil ikke betale tilbage når man returnerer en vare selv om jeg kan bevise de har modtaget ordren retur. Sv... Se mere
Bestilte for 8 dage siden, men har intet modtaget endnu. Har forsøgt at ringe, telefonen blev ikke taget, men fik sms om at hun ville ringe tilbage senere. Jeg besvarede sms med, om hun gerne ville se... Se mere
Garn bestilt d 11/6, registreret hos GLS 13/6 men først indleveret d 18/6. Modtaget i dag. Hvorfor det skal tage 5 dage at få indleveret forstår jeg ikke? Ordrenr 23024 Opdatering: Har fået en pæn... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig levering. Fik en lille personlig hilsen som bare gør en glad.

Besvarelse fra Littlebugz
Altid god service med opfølgning
Altid god service med opfølgning. Det er min foretrukne garnforretning

Elendig service
Elendig service, 3 ugers levering, stadig ikke modtaget.
Ønsker at annullere ordren, men hun nægter, så nu må jeg anmelde det.
Vil absolut ikke anbefale at handle her.
Hører intet på mail, og svarer ikke når man skriver
Opdatering, nej pakken har ikke været sendt som hjemmelevering, men derimod til en pakkeshop, til trods for at jeg har betalt for hjemmelevering!

Besvarelse fra Littlebugz
Det er den værste oplevelse jeg har…
Det er den værste oplevelse jeg har haft med en. Først høre jeg ik noget i laaang tid. Så er mit garn udsolgt , selv om jeg kunne købe det på hendes webshop. Så blev pakken væk fra dao. Så bestilte jeg igen igen mit garn. Og nu ender det hele med at hun tilbage betaler pengene. Håber jeg får mine penge hurtig da det her har stået på i flere måneder.

Hvis jeg ser bort fra at jeg for 3
Hvis jeg ser bort fra at jeg for 3. Gang i træk venter på både svar og garn fordi der endnu engang ikke er garn hjemme til den pakke man har bestilt..
Har ovenikøbet selv forstået der blev valgt anden farve i det garn hun har hjemme.. men intet svar. Udvalget, garn m.m er super lækkert, stopper ikke med at handle der. Men garnpakker er lidt en udfordring og den der svar tid så man kan finde en løsning halter også.

Besvarelse fra Littlebugz
Som altid helt fantastisk service
Som altid helt fantastisk service. Kan ikke anbefale Little Bugz og Anette nok😀

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice og dejligt stort udvalg af ikke kun garn, men også alle mulige ting, man ikke lige vidste, at man manglede.

Fantastisk butik
Fantastisk butik, er der problemer med leveringen til tiden bliver man ringet op og vi taler måske to dages levering. Stort udvalg i ynglings garnet. Har shoppet der en del gange

Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner
Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner, men leveringstiden varier fra 2 dage til en uge eller mere. Derudover, trækkes pengene fra min konto, før ordren er afsendt, hvilket egentlig er imod købeloven.
Når det er sagt, er det gode priser, og et massivt udvalg.

Jeg ELSKER Littlebugz!
I efterhånden flere år har det været min absolutte foretrukne side at handle både garn og tilbehør på. Er der problemer med min ordre bliver jeg ringet op, og vi finder ud af en løsning. Hurtig levering og gode priser.
Jeg ville give flere stjerner hvis det var muligt. Klar anbefaling herfra!

Effektivt og serviceminded
Effektivt og serviceminded
Bestilte garn og modtog en mail om at netop den ene slags var udsolgt, men jeg kunne få samme farve bare i en mindre nøgle.
Jeg fik samme mængde (+ en ekstra til knuder) til samme pris👍
Virkelig god service, handler gerne her igen

Danmarks bedste garnpusher
Danmarks bedste garnpusher.
Kan kun varmt anbefale littlebugz.dk.
Altid hurtig levering, stort udvalg, hvad enten det til strik, hækling eller det nyeste perlehækling. Servicen er i top. Ønsker man f.eks. anden farve i en garnpakke, skrives det blot i en kommentar og vupti bliver det byttet ud.
Er der en meget sjælden gang sket en fejl, bliver der hurtigt rettet op på denne.
Alt ialt vil jeg altid vende tilbage og købe ind til mit næste projekt hos littlebugz. Er super tilfreds.

Besvarelse fra Littlebugz
Fin og overskuelig hjemmeside og så…
Fin og overskuelig hjemmeside og så elsker jeg det store udvalg af Scheepjes produkter. Min bestilling kom indenfor et par dage så tak herfra.

Besvarelse fra Littlebugz
Den bedste online garnbutik.
Den bedste online garnbutik.
Altid super service og hurtig levering.
Anette fra Littlebugz er altid hjælpsom når man har spørgsmål ang garn og farver.
Danmarks største udvalg af Scheepjes garn.

Altid god service
Altid god service, når der er tvivlsspørgsmål. Garnet er lækkert til hækle og strikke mm. Hurtig levering, når ordren er afleveret.

Besvarelse fra Littlebugz
Altid god service - hurtig levering.
Jeg kan kun sige GODT OM LITTLEBUGZ.
Handler alt mit garn på siden, og må sige at det er et af de snart få steder hvor man modtager en professionel og hjælpsom service - har jeg været i tvivl om garn valg, er der blevet svaret grundigt på mail el. Jeg er blevet ringet op personligt.
Leveringen er også super hurtig og aldeles fair priser.
Tusind tak for en skøn online garn/hobby butik.
Jeg vil fortsat foretage mine indkøb her med allerstørste glæde.

Bestilte 27.11. - Penge trukket - ikke modtaget varer
Bestilte garn den 27.11.
Kan se at de har trukket pengene fra min konto, men jeg har ikke modtaget det.
Jeg skrev for et par dage siden for at høre, hvornår jeg kan forvente at modtage varene, men har ikke fået svar.
Jeg håber fortsat på at få garnet, men jeg synes ikke at det er ok, at pengene er trukket fra min konto, når varerne ikke er afsendt.

Rigtig lækkert garn
Købte garn så jeg kunne lave Julius julebuk til en julegave og var super tilfreds. Rigtig lækker kvalitet af garn og stort udvalg. Elsker hendes garn pakker.
Kommer helt sikkert til at købe her igen.
Hurtig levering og så fint pakket.

God kundeservice
Ved en fejl manglede der et nøgle garn ved modtagelsen. Jeg skrev til Anette med det samme. Det var lørdag. Der blev svaret med det samme og søndag var pakken sendt til mig.

God stil
En blandet oplevelse - ærgerlig fordi jeg modtog den forkerte vare - den vare, jeg havde bestilt var udsolgt og trods løfte om det modsatte, modtog jeg ikke det rigtige, inden jeg død og pine skulle bruge den.
Det gode er så, at ejer kom med indtil flere gode forslag til kompensation - så smilet kom alligevel frem hos mig.
Jeg har flere gange handlet dér uden problemer og vil også gøre det i fremtiden