Litenleker.se Anmeldelser 917

TrustScore 1.5 ud af 5

1,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag rekommenderar absolut inte denna hemsidan. Det här är den sämsta hemsidan jag någonsin har beställt från. Jag köpte en säng och betalade via Klarna, men den levererades aldrig. Jag fick in... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har precis tagit emot en order, var väl egentligen inga konstigheter med leveransen. Dock kommer ordern fram, trasig detaljer skeva lager och extremt dålig kvalitet. Ska bli spännande och se hur... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag beställde en vara för två veckor sedan, kontaktade kundtjänst efter en vecka då jag insåg att min vara inte ens vart skickad ännu, och har nu en vecka efter att jag skrev mitt första Mail till... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hållt på en vecka nu med att försöka få tag på och få svar från detta företag. levererar en säng till ett utlämningställe mitt i stan och när man hämtar ena halvan av ordern så är den skadad och trasi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Legetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Litenleker.se är en leksaksbutik på nätet. Vår förhoppning är att du som kund ska kunna handla dina leksaker, barnsängar och barncyklar eller dylikt när det passar just dig. Litenleker.se är leksaksbutiken som vill presentera leksaker som älskas av såväl barn som vuxna. För oss är kvalitet och säkerhet det allra främsta men vi värdesätter även designen och det praktiska i de produkter vi har.

Kontaktoplysninger

1,3

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 16 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snabb och bra service

18. februar 2019

Hej Anita!

Tack så hemskt mycket för att du har tagit dig tid att lämna detta fina omdöme om oss :)
Hoppas att ni får många härliga speltimmar tillsammans där hemma.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leverans skulle vara 3-5 dagar nu har…

Leverans skulle vara 3-5 dagar nu har det gått 17 dagar och jag har inte fått leveransen än trots att jag har betalt sedan länge.
Lita ej på schenker mina grejer ligger i Arlöv och dom orkar inte köra ut till Hörby

11. februar 2019

Hej Ingvar!

Vi är självklart jätteledsna över situationen som har uppstått. Tråkigt dock att vi som butik får ett sånt här omdöme när det som sagt är Schenker som tabbat sig.
Du har varit i kontakt med oss ang. det här ärendet och vi har uppdaterat dig kontinuerligt om att Schenker letar efter paketet som är borttappat av dem - det har alltså aldrig rört sig om att dem inte vill eller orkar leverera godset till dig.
Vi på Litenleker har försökt att göra allt vi har kunnat för att lösa problemet som har uppstått, men när paketet ligger i deras händer så finns det tyvärr inte mycket vi kan göra för att påverka dem och deras sätt att jobba på.
När Schenker hade haft en sökning på paketet i 5 arbetsdagar, enligt deras villkor, och fortfarande inte hittat det, så skickade vi ut ett nytt paket till dig och detta kan jag se att du ska ha mottagit idag.
Så vi ber återigen om ursäkt för att detta inträffade, och att leveransen tog 15 arbetsdagar istället för de 5 utsatta. Och hoppas att du trots allt nu är nöjd med din produkt och kan säkra ert hem med barngrinden ni väntat på.

Skulle det vara något mer så är det bara att höra av dig till oss.
Ha en fin helg!

Snabb och säker leverans

6. februar 2019

Hej Helen!

Tack så hemskt mycket för att du tagit dig tid att lämna detta omdöme.
Hoppas att även kaninen var till belåtenhet och att den blivit en kär vän där hemma :)

Ha det gott och varmt välkommen åter!

Kanonbra

Kanonbra, dröjde lite länge innan pengarna drogs från kontot bara trots direktköp. Närmare 2 v.

19. januar 2019

Hej Patricia!

Tack så hemskt mycket för ditt positiva omdöme! :)
Hoppas att babysittern kommit väl till användning.

Vad gäller betalningen så går alla våra betalningar via Klarna, vi sköter inget sådant själva.
Just betalsättet som du använt dig av - direktbetalning - fungerar så att när vi som butik manuellt aktiverar betalningen hos oss så dras pengarna direkt från ditt konto som du kopplat till Klarna. Vi aktiverar betalningen i samband med leverans. Pengarna dras alltså inte direkt vid köpet.
Du kan läsa mer om betalmetoden här https://www.klarna.com/se/kundservice/betala-direkt/vad-ar-klarna-direkt/

Helt fantastiska

Helt fantastiska, tar verkligen hand om deras kunder!

15. januar 2019

Hej Beata!

Tack så hemskt mycket för att du tagit dig tid att lämna detta fina omdöme :)
Varmt välkommen åter.

Rekomenderas

Jättefint smyckesskrin som doppresenter 👍

Hej Annika!

Kul att höra att smyckeskrinet var så uppskattat! :)
Hoppas att den blir lika uppskattad av mottagaren.

Ha det gott och varmt välkommen åter!

Bra produkter

Hej Kristina!

Tack så mycket för att du har tagit dig tid att lämna detta positiva omdömet om oss.
Varmt välkommen åter :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra nätbutik med stort urval av…

Bra nätbutik med stort urval av leksaker och snabb frakt.

Hej Emma!

Tack så hemskt mycket för den fina recensionen :)
Hoppas att du även blev nöjd med varan.

Snabb leverans, trots jultider. 👍🏻

27. december 2018

Hej Nathalie!

Tack så hemskt mycket för att du har tagit dig tid att lämna detta fina omdöme om oss! :)
Hoppas att bollhavet var uppskattat och att ni hade en riktigt fin jul.

Gott nytt år och varmt välkommen åter!

Snabb frakt o fin vara

25. december 2018

Hej Leone!

Tack så hemskt mycket för din positiva feedback! :)

Hoppas att ni haft en superhärlig jul.
Gott nytt år och varmt välkommen åter till oss!

Snabbt smidigt,enkelt

25. december 2018

Hej Camilla!

Tack så mycket för att du har tagit dig tid att lämna detta fina omdöme om oss! :)
Hoppas att ni har haft en riktigt fin jul.

Gott nytt år! Och varmt välkommen åter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra service och snabb leverans

21. december 2018

Hej AnnaKarin!

Tack så hemskt mycket för din positiva feedback.
Hoppas att ni haft en riktigt fin jul! :)

Gott nytt år och varmt välkommen åter.

Snabb leverans!

I mitt fall behövde jag göra en retur och det fungerade alldeles utmärkt! Mailade mitt ärende och fick en snabb återkoppling. Snabba svar via mail om förfarandet vid återlämning!

21. december 2018

Hej Anita!

Tack så hemskt mycket för att du tagit dig tid att lämna detta fina omdöme om oss! :)
Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år nu, och varmt välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och vara som levde upp…

Snabb leverans och vara som levde upp till förväntningarna!

19. december 2018

Hej Jessica!

Så himla kul att höra! :)
Tack så hemskt mycket för att du tagit dig tid att lämna detta fina omdömet om oss.
Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år, och varmt välkommen åter!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bättre kundtjänst behövs

Ok leveranstid.
Försökte ringa kundtjänst, de svarade inte och de ringde inte tillbaka när man lämnat meddelande.
Tveksam om jag skulle våga beställa fler gånger. Jag fick mina beställda produkter den här gången, men om det skulle bli strul...

11. december 2018

Hej A!

Vi är verkligen hemskt ledsna över att du inte fått tag i oss.

Jag kikade på telefonhistoriken och såg att du hade ringt några gånger med sekunders/minuters mellarum i slutat av förra veckan.
Jag noterade då att du la på varje gång du kom till vårt telefonsvar som säger att man kan spela in ett meddelande om man inte vill stå kvar i kön.
Nästa gång så får du gärna hänga kvar i kön så tar någon av våra telefonister emot ditt samtal så fort de blir lediga.
Vår väntetid är inte särskilt lång, max några minuter.
Problemet är dock att det ringer konstant nu så här sista tiden innan jul, och därför är det en fördröjning på att lyssna av inspelade samtal just nu.
Hoppas att du trots allt kan tänka dig att komma tillbaka i framtiden, för det är oftast väldigt lätt att få kontakt med oss och vi försöker då att hjälpa våra kunder på bästa möjliga vis. Att det är så som det är just nu precis innan jul hör inte till det vanliga.

Hoppas att du trots allt är nöjd med produkten och att den kommer att uppskattas under en lång tid.

Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år! :)

Bra priser.

Bra priser.
Fin och lätt hemsida.
Snabb och säker betalning, med flera betalningsalternativ.

11. december 2018

Hej Mikael!

Tack för en så utförlig och positiv recension om oss! :)
Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jag köpte en radiostyrd stridsvagn för…

Jag köpte en radiostyrd stridsvagn för 1700kr, när jag fick denna levererad så var båda lyktorna avbrutna samt att skjutfunktionen inte fungerade.

10. december 2018

Hej Niclas!

Det är självklart jättetråkigt att din vara kom fram defekt och vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta.
Vi håller på att lösa ditt ärende hos oss, som du vet.
Det förvånar mig dock att du skriver här att lyktorna också är trasiga, för det är inget du nämnt under de senaste dagarna vi har konverserat om din reklamation.
Vänligen uppdatera din handläggare om även det problemet är någon som behöver lösas, då han i dagsläget ju bara har fått information från dig om att det är skjutfunktionen som felar.

God jul och gott nytt nytt år!

Supernöjd.

Supernöjd. Snabb leverans och varan levde upp till våra förväntningar.

8. december 2018

Hej Josefin!

Tack så hemskt mycket för att du har tagit dig tid att skriva dessa fina ord om oss! :)
Varmt välkommen åter och god jul och gott nytt år!

8. december 2018

Hej Thomas!

Tack så mycket för att du tagit dig tid att lämna detta fina omdömet om oss.
Varmt välkommen åter.

God jul och gott nytt år!

Team Litenleker.se

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.