Aangezien hier veel mensen uitkomen met klachten over Nalulifestyle.nl Het bedrijf achter die site is: Blj-ecommerce met kvk: 76981118 gevestigd aan bosberg 19 in zeewolde. Daar kan iedereen terecht... Se mere
Wij hebben kado-babyspullen besteld, het heeft twee weken en één dag geduurd voordat wij die hebben ontvangen. Wij moesten een andere kado kopen om naar kraamvisite te gaan. Dit hebben wij nooit meer... Se mere
Wij hebben een fijne ervaring gehad, bak van irts wat we hadden besteld, was helaas denk door vervoer kapot gegaan. Kreeg nieuwe opgestuurd. Fijn contant kunnen hebben via Facebook gedaan, kon helaas... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wij zijn twee Broers die een passie hebben voor onze webshop. "Elke dag een verrassing en de beste deals! Lifestyledeal biedt sinds 2011 elke dag de leukste dingen aan met gigantische korting. Wij zoeken constant naar nieuwe, nuttige, leuke maar soms ook totaal overbodige producten en gadgets. Wees er snel bij want de deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Het kan maar zo zijn dat u te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels verwisseld is met een nieuwe deal! Het zijn de snelle beslissers die profiteren van de beste aanbiedingen."
Vechstraat 2H, 7772AC, Hardenberg, Holland
- 0627312052
- info@lifestyledeal.nl
- lifestyledeal.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Een artikel bleek niet beschikbaar
Een artikel bleek niet beschikbaar.
Dit vernam ik pas toen ik belde wanneer de bestelde artikelen geleverd werden.
Goede service
Prima campingtafel voor super prijs !!
Nette service
Nette service. Goede levering en een super goed product. Ben er zeer blij mee.
My package came next day
My package came next day, perfectly packed and like the description in internet.
The webstore have good prices.
Ventilator perfect raad U alleen een…
Ventilator perfect raad U alleen een andere bezorgdienst te nemen, je ben thuis wordt gezegd is geleverd maar niets ontvangen. Was 13.10 uur om 15.20 door steeds te bellen zeiden foutje, verkeerd knopje ingedrukt, afgeleverd bij een point. Niet netjes aub let op dat u geen klachten krijg van kopers. Succces
Snelle levering Prima
wat er op de site van Lifestyle staat…
wat er op de site van Lifestyle staat wordt helemaal waargemaakt!
Foutje, bedankt 👍🏻😉
Onze tafel werd op een verkeerd adres afgeleverd. We werden netjes gebeld en excuses aangeboden voor het ongemak. Een paar dagen later kwam alsnog onze tafel. Prima product voor zover wij het kunnen beoordelen. Na onze vakantie zullen we het echt weten maar het vertrouwen is er. Probleem is geen probleem als de oplossing past en dat was dik in orde
Goede service
Partytent besteld was even sppoloos bij de post, meteen mijn geld terug gekregen. Later kwam hij wel binnen, gelijk weer betaald. Top service!
Klantenservice is top en blij met de…
Klantenservice is top en we zijn blij met de koper ventilator, een aanrader!
Goede service en snelle levering
Camping spullen
Iets besteld wat het niet helemaal was.
Gebeld en teruggestuurd prima geregeld.
Super goed het mooit waard...groetjes…
Super goed het is mooit waard...groetjes touria xxx
leuke prijs en snel geleverd
Top service
Verkeerde product ontvangen maar deze mocht ik houden en de nieuwe werd direct toegezonden. Klasse opgelost👍