LifestyleDeal.nl Anmeldelser

3,3

Ventilator perfect raad U alleen een andere bezorgdienst te nemen, je ben thuis wordt gezegd is geleverd maar niets ontvangen. Was 13.10 uur om 15.20 door steeds te bellen zeiden foutje, verkeerd kno... Se mere

Aangezien hier veel mensen uitkomen met klachten over Nalulifestyle.nl Het bedrijf achter die site is: Blj-ecommerce met kvk: 76981118 gevestigd aan bosberg 19 in zeewolde. Daar kan iedereen terecht... Se mere

Wij hebben kado-babyspullen besteld, het heeft twee weken en één dag geduurd voordat wij die hebben ontvangen. Wij moesten een andere kado kopen om naar kraamvisite te gaan. Dit hebben wij nooit meer... Se mere

1. Hvidevareforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wij zijn twee Broers die een passie hebben voor onze webshop. "Elke dag een verrassing en de beste deals! Lifestyledeal biedt sinds 2011 elke dag de leukste dingen aan met gigantische korting. Wij zoeken constant naar nieuwe, nuttige, leuke maar soms ook totaal overbodige producten en gadgets. Wees er snel bij want de deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Het kan maar zo zijn dat u te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels verwisseld is met een nieuwe deal! Het zijn de snelle beslissers die profiteren van de beste aanbiedingen."

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fijne service

Ik had een set krukken besteld.Ik had per ongeluk al afgerekend en niet gezien dat het op afhalen stond. Gelijk een berichtje gestuurd.Ik kreeg snel antwoord en de verzendkosten kon ik direct overmaken. De krukken werden snel opgestuurd. Fijne service en prima krukken.

27. marts 2020

Wij hebben een fijne ervaring gehad

Wij hebben een fijne ervaring gehad, bak van irts wat we hadden besteld, was helaas denk door vervoer kapot gegaan. Kreeg nieuwe opgestuurd. Fijn contant kunnen hebben via Facebook gedaan, kon helaas geen telefoon nummer vinden. En via mail lukte mij ook niet goed maar via Facebook snelle reactie en goed en snel opgelost bedankt.

20. marts 2020

Goede ervaring

Goede ervaring: mooie race auto voor mijn zoontje voor een prima prijs met snelle bezorging. Bedankt!

17. marts 2020

Snelle levering en dito service

Nadat ik een Carrera race auto had besteld werd deze netjes binnen de afgesproken tijd afgeleverd.
Mijn zoon van 9 was zeer blij. Echter na het opladen en de eerste keer gebruik, brak er een wieltje af.
Iets wat je niet verwacht van een Carrera auto.

Na contact gehad te hebben met de service afdeling is alles in het werk gesteld om mijn zoon te kunnen laten genieten van zijn nieuwe race auto.

Al met al een top service. Bedankt hiervoor!!!

21. februar 2020

Zeer goede serviche ...ik werd nog…

Zeer goede serviche ...ik werd nog netjes gebeld dat de rollator van kleur afweek die ik besteld had...was voor mij geen enkel probleem ....55 euro zeer mooie stabiele rollator met mandje en blad voor koffie of wat dan ook erop te zetten. wat er ook vanaf kan...stevige wielen echt super blij
Met 2 dagen was het binnen..en super goed verpakt...van mij een vette dikke 10

18. februar 2020

Snelle levering

Snelle levering en goed contact toen het artikel een kapot onderdeel door het transport bleek te hebben en de kleur niet geheel zoals op de afbeelding bleek te zijn. Alles snel en naar tevredenheid afgehandeld.

12. februar 2020

Top service!

Vorige week een aankoop gedaan van draadloze oordopjes. Bij ontvangst deed 1 Oortje het niet. Diezelfde dag gemaild en gelijk reactie gekregen. De beste man zei dat ik maandag gelijk nieuwe kreeg opgestuurd. Dinsdag nieuwe oortjes ontvangen en ze doen het! Goede service en snelle reacties. Top!!

21. november 2019