Zonet ontvangen. De levering was zeer correct. Maar: dit is nu echt rommel. Ordinaire plastieke mannelijke stekkers die ABSOLUUT niet waterdicht zijn zoals vermeld bij het artikel. Hoe kunnen 2 halve... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zeer snelle verzending. De lampjes (GY Led 3 W Cob) geven mooi licht, bijna vergelijkbaar met halogeen. De maximale lichtsterkte is wat lager dan een moderne 20 W halogeen, maar in de armatuur boven d... Se mere
Lampjes besteld, leken op voorraad, waren ze niet. Dus na 4 weken toch maar geannuleerd en naar aanleiding van Trustpilot bij hun gemeld dat ze niet zo netjes bezig zijn. Echter kreeg ik per ommegaand... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Groenovatie is een leverancier van energiebesparende groene producten, die gericht is op bedrijven, organisaties en instellingen. Stimulering van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons centraal. Voor het aanschaffen en aanbrengen...
Kontaktoplysninger
Boeier 7, 8401 MV, Gorredijk, Holland
- ledshop-groenovatie.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Verkeerde bestelling geplaatst
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en ik heb gevraagd om het artikel meteen te annuleren. Dit is vlekkeloos verlopen en het geld is binnen de paar uur reeds teruggestort.
Frauduleus verdienmodel.
Frauduleus verdienmodel.
Retour zendingen "worden niet ontvangen". Ondanks dat de postverwerker aan geeft dat het wel geleverd is.
Ik lees dat hier meer dus dit lijkt een manier om geld te generen.
Niet te vertrouwen. Zou hier nooit nogmaals bestellen.
De bestelde R7S led 118 mm werkt…
De bestelde R7S led 118 mm werkt uitstekend ook goed dimbaar met bestaande dimmer.
Alleen Post.nl liet het afweten in plaatst van 28 maart, 29 maart geleverd
Voor de 2de keer inbouwledspotjes…
Nu voor de 2de keer inbouwledspotjes besteld.
Snelle leveringen goed verpakt
Nog geen negatieve ervaringen
Geen aanrader
Geen aanrader!
Kapot product gestuurd aan mij, reageren vervolgens niet op mails
Stelletje oplichters
Dit bedrijf heeft zeer slechte service…
Dit bedrijf heeft zeer slechte service als het gaat om een defect geleverde lamp. Ik had negen led lampen besteld waarvan bleek dat één lamp het niet deed. Na contact te hebben opgenomen met Groenovatie over de defecte lamp moesten we een hele papierwinkel aan bewijs leveren, wat opzich ook al bijzonder is. Na dit gedaan te hebben willen ze nog steeds geen nieuwe lamp leveren. Kortom als het gaat om artikelen die geleverd zijn en defect blijken geeft dit bedrijf niet thuis en nemen geen verantwoordelijk. Ik zou dit bedrijf afraden als het gaat om het bestellen van led lampen.
Achteraf zie ik na het lezen van meerdere reviews dat dit bedrijf vaker op deze manier te werk gaat en gedupeerde klanten achterlaat. Tip: lees dus goed de reviews op Google en trustpilot voordat u bij dit bedrijf besteld.
Voortijdig defecte ledlamp
Ruim twee jaar geleden heb ik een paar ledlampen gekocht bij Groenovatie die uitstekend zijn bevallen, tot 11 januari j.l. Een van de lampen (REBR10D21-1 R7S LED Lamp 10W Warm Wit 118mm 360º Dimbaar) knipperde een paar keer en was vervolgens defect. Ik heb de factuur erbij gezocht, hieruit bleek dat de lamp 12 dagen over de garantiedatum is. Aangezien wordt aangegeven dat ik deze lamp ongeveer 10 jaar kan gebruiken heb ik telefonisch contact opgenomen en gevraagd om een oplossing op basis van coulance. Men vroeg mij onmiddellijk of ik een dimmer gebruik en, zo ja, welke. Toen ik aangaf dat er een traditionele dimmer wordt gebruikt gaf ze onmiddellijk aan dat hierdoor de levensduur beperkt wordt en er geen sprake kan zijn van coulance. Ik heb nog aangegeven dat ik wat achtergrondkennis heb en dat ik dit voor het eerst hoor, ze was echter onverbiddellijk.
Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar informatie die de stelling van Groenovatie bevestigd, ik heb niets kunnen vinden. Wat ik wel zag waren uitsluitend positieve reviews op de site van Groenovatie, een flink deel van klanten die blij zijn met de producten omdat ze deze kunnen gebruiken zonder de dimmer te hoeven vervangen door een kostbare nieuwe dimmer! Groenovatie kan nog heel wat klanten verwachten over een voortijdig defecte lamp. Overigens zijn er alleen positieve reviews te lezen op de site van Groenovatie, dit komt misschien omdat mijn nettte, maar niet positieve, review niet geplaatst is.
Per e-mail heb ik nogmaals om coulance of een onderbouwde verklaring gevraagd, tot nu tot geen reactie.
Inmiddels heb ik een keurige, uitgebreide email als reactie ontvangen met zeer veel technische informatie. Hieruit blijkt dat het eigenlijk niet te beoordelen zou zijn of een bepaalde combinatie dimmer/lamp gaat werken. Lastig voor de consument, handig voor een leverancier die zijn garantie- of coulanceverplichtingen wil ontlopen.
Geen geld retour na terug zenden van lampjes.
Ik heb begin november voor € 23,80 ledlampjes besteld, ter vervanging van halogeenlampjes. In de betreffende lamp, met een geschikte dimmer, bleek eea niet te werken. Lampjes teruggestuurd echter mijn geld niet terug ontvangen. Argument: nooit ontvangen, fout van PostNL.
Het komt allemaal erg ongeloofwaardig over, mede gelet op overige kritiek op de bedrijf.
Nooit meer wat kopen !!!
NIETS KOPEN!!!
Zit al vanaf april te wachten op twee lampen. Ze claimen dat ze kunnen leveren, maar kunnen dat in de praktijk niet. Een refund geven doen ze niet. Om gek van te worden. Slecht bereikbaar eveneens. Edik Saidov, de eigenaar, weigert iedere vorm van contact. M.a.w.: NIETS KOPEN!!!
12 volt led lampjes: garantie ho maar
12 volt led lampjes gekocht, 1 gaat kapot en men verschuilt zich vervolgens achter een drogreden dat de juiste trafo niet gebruikt zou zijn, zonder dat dit vooraf als voorwaarde werd genoemd. Dat noem ik misleidend. Dat is geen garantie verlenen en je onttrekken aan je wettelijke verplichtingen om een deugdelijk product te leveren.
Aan het lijntje gehouden worden.
Het zijn waarschijnlijk gewoon oplichters die troep opsturen.
helaas toch wel flink wat speciale led verlichting gekocht.
Niet kopen, ze bestellen het idd daarna pas op ali express. ben al weken aan het wachten.
Geen levering en geen geld terug
Spijt dat ik hier wat gekocht heb…
Spijt dat ik hier wat gekocht heb voordat trustpilot chekte. Zijn nu 6 weken verder. Geen levering geen antwoord op mijn mail. Ik heb het idee dat ze drop shipment uitvoeren, omdat ze standaard zo'n lange levertijd hebben. Een student die een website heeft gebouwd en alles besteld via alixpress en doorstuurt. Vandaar dat ie geen geld teruggeeft en niet kan annuleren.
Wat een trieste club is dit zeg
Op het oog mooie straatverlichting gevonden bij deze club: "LED Grafeen Straatverlichting Pro"
"Voorraad 200" staat erbij alle modellen van deze serie, waarbij wij vermoeden een wat "dikker" model (Het stuk van onze werf dat verlicht moet worden bedraagt bijna 1000 m2) nodig te hebben.
De informatie qua montage, lichtkleur, mogelijkheden dag- en nacht sensor en dat soort zaken zijn wat summier of ontbreken geheel. Ook verschillen de plaatjes bij de lamp in kwestie onderling nogal. Sommigen lijken een sensor te hebben, sommigen een soort bult bovenop: Dat soort zaken.
Niet getreurd, even contact via de livechat? Duurt even. Goed, dan maar even bellen. Sowieso klonk zo'n gratis lichtberekening wel goed.
Contact was erg summier. "Zet alles maar op de mail"
Dus wij leveren alles aan. Vierkante meters, foto's, plattegronden, satellietfoto, huidige verlichting, foto's van de situatie, enzovoorts.
En we stellen een beperkt aantal vragen. Over de lichtkleur, aansluiting/montage en mogelijkheden schemerschakelaar. "Waarom zijn er zoveel onderling verschillende productafbeeldingen voor één type lamp?" was ook een vraag van onze kant.
Wat komt er terug?
"Wij hebben de Grafeen Pro straatverlichting helaas niet op voorraad, de levertijd daarvan is ca. 4-5 maanden.
Onderstaande artikelen hebben we wel op voorraad en kunnen binnen 2 werkdagen geleverd worden."
En dan een lijst met andere lampen, qua lichtsterkte en uiterlijk nogal onvergelijkbaar met de lampen waar wij in geïnteresseerd zijn.
En dat is dan alles.
Wat? Waarom dan "voorraad 200"? Waar is de beloofde lichtberekening? Waarom geen antwoord op de andere vragen?
De verhouding tijd en moeite die wij als klant hier in moeten steken en hebben gestoken versus de tijd en moeite die men aan de kant van Groenovatie® doet staan in geen verhouding tot elkaar.
Oh, en voorraad staat nu, enkele dagen later, nog steeds op "200" op de site.
En die andere lampen? Ook daar is de info weer zeer beperkt qua montage, lichtkleur en opties.
Ik vind het wel even prima. Eén ster.
Na het plaatsen van deze review op een ander platform presteert Groenovatie het binnen het uur een "wraakrecensie" te schrijven op mijn bedrijfspagina. Werkelijk? Wat een trieste club is dit zeg.
Gewoon goed
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Er was een probleem ontstaan, maar die heeft het bedrijf goed opgelost. Bedankt.
Direct verkrijgbaar wordt 6 tot 8 weken en geen annulering mogelijk.
Ik heb onlangs voor€ 26,95 aan LED lampen gekocht bij Groenovatie. Ik ontving 2 dagen later een mail waarin staat dat de status is veranderd in 'wachten op leverancier'. Levering kan meer dan 6 tot 8 weken duren. Ik krijg mijn geld niet terug, maar moet wachten. In hun voorwaarden zou staan de bedrijven geen retour of annulering mogen doen. Nooit bestellen!
RETOUR NIET ONTVANGEN
Bestelling met duidelijk ordernummer aan de buitenkant van de doos retour gezonden via PostNL, kost mij €7,50 bewijs daarvan heb ik. Toch beweert de klanten service dat zij niets hebben ontvangen en dat ik van alles moet doen bij postNL, zodat zij mijn schade gaan vergoeden. EN DAT VOOR EEN BESTELLING VAN DIMBARE LEDLAMPEN VAN € 50
Alsof ik de boel aan het oplichten ben. Alsof zij iedere dag van een hoop klanten retourzendingen ontvangen met het ordernummer aan de buitenkant, alsof daar geen factuur bij zit, alsof ze iets ontvangen wat zij zelf hebben besteld en betaald! Nou, ik ben klaar met Groenovatie en adviseer iedereen, let op als je iets retour stuurt, ga mee met je pakketje, anders ben je je geld van je aankoop kwijt, zelfs als het om € 50 gaat. Ik bestel in ieder geval NOOIT MEER BIJ GROENOVATIE. Een reactie van Groenovatie blijft uit, want tja, je wilt niet weten hoeveel ik van dit soort reviews ben tegengekomen, het lijkt wel een soort van beleid bij GROENOVATIE.
Biedt slechte service
Biedt slechte service. Houd je aan het lijntje en betaalt verzendkosten niet terug als je de bestelling annuleert door de lange levertijd.
Een groen imago maakt deze webshop niet waar!
Een groen imago maakt deze webshop niet waar. Bovendien wordt 'Goedkoop' al snel duurkoop omdat zowel de hier gekochte ledlampen als de trafo, die volgens hen speciaal voor led lampen nodig was hier zeer snel - binnen 1 à 2 jaar- kapot gaan. Eenmaal een nieuw lampje gehad na een klacht, maar niet voordat ik in een uitgebreide mailwisseling met foto's had bewezen dat ik de lamp wel in een voldoende koude houder had geplaatst. De vervangende lamp ging eveneens na enkele maanden kapot. Koop hier niets, doe ik ook niet meer!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.