Zonet ontvangen. De levering was zeer correct. Maar: dit is nu echt rommel. Ordinaire plastieke mannelijke stekkers die ABSOLUUT niet waterdicht zijn zoals vermeld bij het artikel. Hoe kunnen 2 halve... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een groen imago maakt deze webshop niet waar. Bovendien wordt 'Goedkoop' al snel duurkoop omdat zowel de hier gekochte ledlampen als de trafo, die volgens hen speciaal voor led lampen nodig was hier z... Se mere
Zeer snelle verzending. De lampjes (GY Led 3 W Cob) geven mooi licht, bijna vergelijkbaar met halogeen. De maximale lichtsterkte is wat lager dan een moderne 20 W halogeen, maar in de armatuur boven d... Se mere
Lampjes besteld, leken op voorraad, waren ze niet. Dus na 4 weken toch maar geannuleerd en naar aanleiding van Trustpilot bij hun gemeld dat ze niet zo netjes bezig zijn. Echter kreeg ik per ommegaand... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Groenovatie is een leverancier van energiebesparende groene producten, die gericht is op bedrijven, organisaties en instellingen. Stimulering van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons centraal. Voor het aanschaffen en aanbrengen...
Kontaktoplysninger
Boeier 7, 8401 MV, Gorredijk, Holland
- ledshop-groenovatie.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
9 lampen besteld waarvan er 5 niet…
9 lampen besteld waarvan er 5 niet werken. Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar en biedt per mail een belachelijk slechte service! Ik adviseer iedereen om een andere verkoper te kiezen
wat een slechte webshop bij de product…
wat een slechte webshop bij de product specificaties stond niets over ip20 of ip44 nummers en/of geschikt voor gebruik in de natte cel binnen 4 maanden al die rommel kapot krijg doodleuk van die zak hooi te horen dat de lampen niet geschikt zijn en daardoor geen garantie.
en komt vervolgens met informatie en links die helemaal niet op hun eigen site te vinden zijn zoals voor zone informatie en bijbehorende ip nummers verwijst hij naar directlampen.nl (zou mensen aanraden ook daar te kopen of op een andere site)
en de ip nummers staan verborgen op hun site
heb 2 dingen geleerd 1 dat ik deze waarden moet controleren en dat ik hier nooit meer ga kopen
Standaard chinese kwaliteit
Standaard chinese kwaliteit, oftewel rommel die na 2 jaar gewoon kapot gaat.
Hecht overigens geen waarde aan de reviews op hun eigen site, want de minder goede worden gewoon niet geaccordeerd door de beheerder.
Slecht voor je portemonnee, wanneer een dure ledlamp binnen 5 jaar kapot gaat, kun je daar langer een gewone lamp voor laten branden.
Overigens zijn de lampen die hier aangeboden worden op aliexpress voor de helft van het geld te koop. Exact hetzelfde, alleen geen logo.
Helaas heb ik een roestige hanglamp…
Helaas heb ik een roestige hanglamp ontvangen waarvoor ze mij geen retourlabel voor wilden sturen. Ik heb vaak via mail en telefoon hier mijn beklag over gedaan. om het mooier te laten klinken noemen zij het geen roest maar oneffenheden. Terwijl ik duidelijke fotos van heel veel roestplekken heb gestuurd. Uiteindelijk ben ik 7.25 euro extra geld kwijt en heb mijn terugbetaling nog niet ontvangen.
Kwalitatief goede producten voor een weinig.
Kwalitatief goede producten, voor een lage prijs.
Wel duurt een levering soms erg lang ( 4 weken ), als artikelen niet op voorraad zijn.
Over het algemeen zeer tevreden over de tot 2x toe bestelde producten.
De door mij bestelde producten betroffen vervangende led steeklampjes en LED TL buizen om mijn ouderwetse TL verlichting te vervangen. Deze werden geleverd inclusief LED starters en ik ga nu van 33 Watt naar 18 Watt per buis.
Schemerschakelaar
Ik bestelde donderdag een schemerschakelaar voordat ik mijn bestelling afronde gaf de site netjes aan dat het pakketje zaterdag zou worden geleverd. Dit klopte en ik vind dat wel fijn stel je hebt het eerder nodig dan weet je waar je aan toe bent....groet Carlo.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice en de website geeft misleidende informatie over de producten. Klantenservice denkt absoluut niet mee met de klant en geeft geen garantie op de producten.
Waardeloze service
Op 7/12/2021 kocht ik een led strip van 5 meter bij “LEDSHOP Groenovatie” en dit via Bol.com.
Bij het aansluiten bleken op 2 plaatsen respectievelijk 3 en 6 led lampjes niet te branden.
Het probleem werd onmiddellijk ter kennis gebracht aan “LEDSHOP Groenovatie”
Op vraag van “LEDSHOP Groenovatie” diende ik verschillende vragen te beantwoorden en foto’s over te maken van het defecte product, de productverpakking, de armatuur, de dimmer en de transformator.
Ik heb op alle vragen geantwoord (er werd geen dimmer en sensor aangesloten) en een tiental foto’s overgemaakt, met uitzondering van een foto van de led transfo omdat deze was weggewerkt in de aluminium frame van de wandkast. Ik heb dat ook uitgelegd aan de hand van foto’s.
Blijkbaar was dat het antwoord dat LEDSHOP Groenovatie zocht, want ik kreeg het volgend antwoord:
“”Ik heb hier nog even overlegd en wij hebben toch echt een foto nodig van de transformator
die u in gebruik heeft, anders is het helaas niet mogelijk om het in garantie af te werken.””
Ik heb dan uiteindelijk terug de kast gedemonteerd en een duidelijke foto genomen van de led transformator, zoals gevraagd alsook de verbinding gecontroleerd.
Na het overmaken kreeg ik evenwel het volgend antwoord:
“”Wellicht kunt u even proberen dep lus en dem in om te draaien om te zien of het dan wel werkt?
Het is hierdoor niet goed te zien hoe u het op de LED transformator heeft aangesloten. wellicht kunnen we daar de eventuele fout nog bij achterhalen.””
De LED transformator is aangesloten op de rest van de led strip van LEDSHOP Groenovatie. Deze aansluiting werkt en alle led lampjes branden. Waarom moet ik op de goed werkende led strip de draden wisselen? Begrijp wie begrijpen kan.
Ik heb uiteindelijk na 8 mails en het overmaken van 10 foto’s, het defecte stuk led stip geretourneerd.
Ik krijg als antwoord: “”Helaas kunnen wij daar dan vrij weinig mee omdat we niet kunnen zien hoe u het heeft aangesloten””.
Gezien enige reactie uitbleef heb ik de klantendienst van Bol.Com in kennis gesteld van mijn wedervaren.
Daarop besliste bol.Com om zelf financieel tussen te komen.
We zijn zeer ontgoocheld in LEDSHOP Groenovatie, die aangeeft naar een oplossing te zoeken, maar in werkelijkheid enkel zoekt naar een drogreden om niet te moeten voldoen aan hun garantieverplichting.
Het is mijn eerste en ook mijn laatste aankoop mij LEDSHOP Groenovatie.
10 leds G4 3 watt COB warm-wit dimbaar.
Bestelling van 10 G4-leds hebben we snel ontvangen. Lampjes waren apart verpakt in doosjes. De vorige zending had ik bij een andere leverancier gekocht maar die hielden het slechts 1 jaar uit. Ik heb van tevoren de reviews niet ingezien maar nu ik er een aantal gelezen heb, ben ik bang dat ook deze lampjes de 15.000 branduren niet halen. Gelukkig heb ik 2 jaar garantie vlg. Groenovatie. T.z.t. zal ik een vervolg op deze feedback schrijven.
Weer zo'n geval van dat typisch…
Weer zo'n geval van dat typisch Hollands boerebedrog! Een breedstraler voor buitengebruik waarvan binnen minder dan een jaar de sensor vol water staat en dus niet meer werkt.Garantie dus! Nee hoor , "je had het ding onder een afdakje moeten hangen", garantie vervalt dus! Groenovatie= WEGBLIJVEN mensen!
Groenovatie snelle levering van mijn 1…
Groenovatie snelle levering van mijn 1 watt ledlampjes. Netjes op de hoogte gehouden van de bezorging en via de Chat tot de juiste keuze gekomen. Als je het bij groenovatie niet vind dan vindt je het nergens.
Goede ervaring
Een van de weinigen met een uitgebreide beschrijving voor het aansluiten van een bewegingsmelder. Snelle levering
Misleidende omschrijving en waardeloze service
Heb hier in Oktober 2020 een Led breedstraler met bewegingsmelder gekocht. Snel geleverd en eenvoudig te instaleren. Na nog geen jaar branden er van de 14 ledjes nog maar 6 en is de lichtopbrengst nog niet eens de helft. Maar goed, 3 jaar garantie dus wat kan er gebeuren. Mail gestuurd met probleem. Na enige tijd kreeg ik antwoord, of ik een foto wilde sturen waar de lamp hangt.Vreemd, alsof dat iets uit mag maken maar goed toch gedaan met deze reactie:
Ik zie dat U de lamp buiten heeft hangen, dit is een IP54 lamp ( sproeiwater), dat betekent dat de lamp alleen in de schuur of in een badkamer kan hangen.
Omdat U de lamp verkeerd heeft gebruikt geldt onze garantie niet.
OK, nog maar even op de site gekeken en daar staat toch echt:
Deze krachtige bouwlampen met de hoogste kwaliteit 2835 SMD LED chips zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen zonder problemen voor alle buitentoepassingen (IP54) gebruikt worden. Met maar liefst 3 jaar garantie!
Ik lees toch echt ALLE BUITENTOEPASSINGEN en ZONDER PROBLEMEN. er staat niets over een beschutte plek of afdakje o.i.d.
Heb nog een mailtje gestuurd om mij te verontschuldigen voor mijn roekeloze gedrag om dit lampje zo maar in weer en wind buiten te hangen maar geen reactie meer gekregen.
Het is maar een lampje van 2 tientjes maar wees gewoon eerlijk over de toepassing of hou je anders aan je garantieperiode en stuur een nieuwe lamp op.
Heb inmiddels ergens anders een soortgelijk product voor het zelfde geld aangeschaft met 5 jaar garantie!
( heb eerst vooraf gevraagd of de lamp buiten mocht hangen en hoera, dat mag ;) en er werd netjes bij verteld om de levensduur te verlengen het verstandig zou zijn de lamp enigzins beschut op te hangen)
Kijk, zo kan het dus ook, netjes en eerlijk. Neem daar maar eens een voorbeeld aan!!
Snelle correcte levering
Lampje savonds besteld en smorgens geleverd in perfecte staat !
Dank u wel
Erg slecht bedrijf
Erg slecht bedrijf. Nooit iets kopen!!!
Prijs word in een dag met 10 euro verhoogd. Ze vertellen dat de voorraad actueel is op hun website maar uiteindelijk kunnen ze toch niet leveren en klopt de voorraad niet. Erg slechte klantenservice en je word van het kastje naar d muur gestuurd. Ook hun chat is waardeloos. je word erg slecht geholpen.
Mensen koop hier niks !!!!!!!!
Het zijn oplichters als je de prijs de volgende dag ophoog gooit .
Een lampje besteld via Bol.com
Een lampje besteld via Bol.com. Zou de volgende dag worden geleverd. Na 2 dagen op hun site gechat met een medewerker. Uitverkocht. Fout in de voorraad administratie.
Niet aan mij gemeld door het bedrijf en geen excuses.
Perfect product en snelle levering
Perfect product en snelle levering, heb het aangesloten mooi licht
Licht sensor
Lichtsensor aangeschaft en doet het goed , en prijs-kwaliteitverhouding is 👍🏼ok