LAZZAWEB Anmeldelser

4,6

Jeg har ad flere omgange sparret og samarbejdet med Lazzaweb i forbindelse med forskellige virksomheder, og oplevelsen er den samme hver gang. Topklasse! De er dygtige, konkrete og har styr på... Se mere

Hos Kalstrup Livsstilshus & Blossom og vi utrolig glade for samarbejdet, som vi har fået bygget op sammen. Efter en lille periode væk fra Lazzaweb vendte vi tilbage, hvilket vi ikke fortrudt på no... Se mere

Fantastisk godt samarbejde med LazzaWeb. Vi har nu haft et samarbejde med LazzaWeb i mere end to år omkring annoncering på Google og Meta, hvilket har fungeret langt over forventning. Clau... Se mere

Lazzaweb har gjort det ingen af de tre markeringsbureauer har formået og sat skub i vores online markedsføring. I en ekstraordinær presset situation, har de selv været proaktive for at kunne en lø... Se mere

1. Online-marketingbureau
  2. Reklamebureau
  3. Marketingvirksomhed
  4. Markedsføringskonsulent
  5. Medie- og marketingbureau
  6. SEO-service

Vi er et Marketing Powerhouse. Vi gør vækstambitioner til virkelighed med profitable marketingsynergier. Med mere end 1000 vækstcases bag os, over 40 prisnomineringer og 45+ dedikerede specialister, ved vi, hvad der skal til for at skabe brancheførende resultater. For hos LAZZAWEB er succes ikke en tilfældighed.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

LAZZAWEB er fantastiske og SUPER SERVICEMINEDE - VALUE FOR MONEY OG SUPER KREATIVE

Jeg skulle bruge en ny hjemmeside til Danmarks største og fedeste teambuilding- & Indsamlingsevent til fordel for Knæk Cancer og her kom Lazzaweb på banen.

De lytter og opfylder mine ønsker så vidt det er muligt.
De er ALTID Utrolig hjælpsomme og dygtige til deres arbejde. Når man skal lave en skræddersyet hjemmeside til en kunde, er det vigtigt at kunne samarbejde og det må man sige, at Lazzaweb kan ! ! !
De kan varmt anbefales og burde få ***** + for de er billigere og bedre end alle andre og så er de SERVICEMINDEDE ALTID.

LAZZAWEB er den perfekte samarbejdspartner og CSR er vigtigt for dem.

Tak for en fed hjemmeside cycling 4 cancer dk og lad os så Knæk cancer sammen ! !

29. juli 2018

Hej Kim,

Tusind tak for dine rosende ord.
Vi er kun stolte af, vi kan være en del af dit fantastiske projekt.
Lad os fortsætte vores gode samarbejde, så vi kan samle endnu mere ind til fordel for Knæk Cancer næste år.

Proaktive og engagerede

LOOP Fitness har brugt Lazzaweb til den løbende håndtering af Adwords samt afvikling af bannerkampagner i Googles display netværk. Med Lazzaweb’s hjælp oplevede vi, at særligt vores display kampagner performede bedre, end de tidligere har gjort.

Samarbejdet har fungeret meget tilfredsstillende, og vi har altid oplevet Lazzaweb som engagerede, ærlige og oprigtigt interesserede i at hjælpe os med at få mest muligt ud af vores budgetter.

Med Lazzaweb får man en samarbejdspartner, som er proaktiv og løbende kommer med anbefalinger til forbedringer, muligheder og nye produkter.

Vi har samarbejdet med Lazzaweb i et år og skifter kun leverandør, fordi vi har valgt at samle alt hos et fullservice mediebureau. Vi kan bestemt anbefale Lazzaweb.

25. juli 2018

Hej LOOP Fitness,

Tak for anbefalingen!
Skønt at høre, I har været glade for vores samarbejde - det har uden tvivl været gengældt.
Vi håber, alt stadig går godt.

LAZZAWEB

Har KUN haft gode oplevelser med…

Har KUN haft gode oplevelser med Lazzaweb. Fornuftige mennesker, helt down to earth. No nonsense og man kan høre de ved hvad de laver.

Mathias har været sød at lave en god video gennemgang af vores adwords konto og kom med mange forbedringsmuligheder.

28. juni 2018

Hej Carsten,

Fedt at høre at vores forslag har været brugbar, og tusind tak for dine flotte ord.

LAZZAWEB

Jeg har kun rosende ord til LAZZAWEB

Jeg har kun rosende ord til LAZZAWEB. De gør en kæmpe forskel i mit daglige arbejde, og de er en sikker støtte når jeg skal vedligeholde eller forbedre vores online tilstedeværelse.

Servicen er altid, mere end, god og venlig, og de tålmodige hoveder tager sig tid til at forklare de mange detaljer jeg ikke forstår.

Jeg kan, med ro i sindet, anbefale LAZZAWEB.
- Tak for et rigtigt godt samarbejde!

14. juni 2018

Hej Bente,

Selv tak!
Tusind tak for dine rosende ord. Vi er glade for, vi kan hjælpe hinanden med at skabe gode resultater. Lad os fortsætte med det.

LAZZAWEB

Skarpt bureau der arbejder hårdt for kunderne

Jeg valgte at indgå et samarbejde med Lazzaweb, da det er tydeligt, at de brænder for deres fag og ikke mindst er kompetente inden for området. Det er skønt med et bureau, der ikke er bange for at tage arbejdshandskerne på og lægge resultaterne på bordet. Der er stor gennemsigtighed i deres arbejde og de følger løbende op.

Super service og ikke mindste søde medarbejdere hele vejen rundt. Jeg kan varmt anbefale Lazzaweb.

13. juni 2018

Hej Maria,

Tak for din varme anbefaling.
Fedt at du sætter pris på vores arbejde! Vi er også rigtig glade for vores samarbejde.
Vi beholder arbejdshandskerne på og er klar til at tage fat.

Sparring er alt!

Jeg har kun oplevet positiv og hjælpsommelig sparring fra Mathias Teis hos LAZZAWEB. Han er altid behjælpelig med at besvare mine mange kryptiske, dog typiske spørgsmål. Jeg håber på en fortsat god sparringsmakker.

11. juni 2018

Hej Frederikke,

Mathias er ekspert i at afkode kryptiske spørgsmål, så det er fedt at høre, at du har fået noget ud af jeres sparring.
Tak for din anbefaling! Og vi håber på et fortsat godt samarbejde.

LAZZAWEB

Kom som helt nyopstartet men er nu blevet travl med mange nye kunder, takket være LAZZAWEB!

Som overskriften indikere, så har jeg været yderst tilfreds og ikke mindst taknemmelig for drengene fra LAZZAWEB.

Jeg er nyopstartet tagdækker, med mange års erfaring fra branchen.

Mere eller mindre fra dag 1 i samarbejdet, har de sikret mig kunder og en god medfart på vejen som selvstændig.

Min forretning går over alt forventning, jeg har allerede mange glade kunder, færdige projekter og mange forstående opgaver.

TAK til LAZZAWEB!

7. juni 2018

Hej Mark,

Selv tak! Fedt at høre, at forretningen går godt, og vi er glade for, vi har kunnet hjælpe med det.
Vi håber på, det fortsætter.

Lasse hos Lazzaweb...

Jeg havde brug for at sætte Google Shopping og Remarketing op på både min danske og svenske multistore webshop. Jeg har haft flere til at se på opgaven, og det er åbenbart en meget kompleks opgave. I alt fald er jeg blevet mødt med flere spørgsmål end svar! Hos Lazzaweb bliver jeg til gengæld mødt af Lasse, der kompetent, hurtigt og kvalificeret vurderer opgaven og udfører den. Han følger op, retter hvor jeg beder om rettelser og svarer altid beredvilligt på spørgsmål. Som webshopejer har jeg haft rigtig mange dårlige oplevelser med diverse håbløse bureauer, der lover alt og leverer intet. Så det er en fornøjelse at møde et bureau, som bare leverer. Tak, Lasse, for din kompetente rådgivning og løsninger.

6. juni 2018

Hej Tine,

Dejligt at høre, at du har været glad for Lasses arbejde med din webshop.
Vi er også glade for, at Lasse er en del af vores hold, og dine rosende ord er sendt videre til ham.

LAZZAWEB

Glimrende resultat og fantastisk service

Vi har haft fornøjelsen af at have Lazzaweb til at lave vores nye hjemmeside til vores advokatkontor, og vi er overordentligt glade for både resultatet og rådgivningen samt serviceniveauet undervejs i processen. Lazzaweb får vores varmeste anbefalinger med på vejen.

- Christian Norup Hostrup, advokat.

5. juni 2018

Hej Christian,

Tak for din anbefaling!
Dejligt at høre, at I er tilfredse med resultatet af jeres nye hjemmeside. Vi har også været glade for samarbejdet.

Kan kun anbefales!

Samarbejdet med Lazzaweb fungerer upåklageligt. Jeg får klare og tydelige tilbagemelding på de ændringer de foretager på min Adwords, og hvilken effekt ændringerne har/har haft.
Kan kun anbefales herfra.

4. juni 2018

Hej Peter,

Vi er glade for, vores tilbagemeldinger er med til at gøre effekten af vores arbejde tydelig, og at du kan bruge dem til noget.

LAZZAWEB

Et firma der leveres professionelle…

Et firma der leveres professionelle løsninger og har personlig kontakt med kunderne.

4. juni 2018

Hej Tommy,

Tak for dine fine ord.
Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt, så vores kunder oplever, de bliver hørt og altid kan kontakte os.

Fremragende oplevelser med Lazzaweb

Fremragende oplevelser med Lazzaweb. Altid hurtige til at svare og hjælpe med de problemer der kan opstå. Stor forståelse for adwords

1. juni 2018

Hej Matias,

Tak fordi du deler din god oplevelse!
Vi forsøger altid at være hurtig til at vende tilbage, så det er fedt, du nævner det.

Super hjælpsom virksomhed

Super hjælpsom virksomhed, der ikke kun tænker på at malke dig for penge.
De lavede en video hvorpå de forklarede hvad jeg kunne optimerer ved min adwords konto, uden at forvente at jeg blev deres kunde efterfølgende.

De kan kun anbefales. :-)

31. maj 2018

Hej Andreas,

Tak for din anbefaling!
Formålet med vores videoer er at hjælpe og optimere, hvor vi kan , så vi håber, du har fået noget ud af vores gennemgang af din AdWords-konto.

LAZZAWEB

Vi har nu i et årstid brugt Lazzaweb…

Vi har nu i et årstid brugt Lazzaweb til at passe vores hjemmeside med de ændringer og tillæg der løbende bliver tilført siden.
Det har fungeret upåklageligt og diverse opdateringer er blevet udført både tidsmæssigt og kvalitetsmæssigt på bedste vis. Kan kun give vores bedste anbefalinger her fra Vodskov Festudlejning.

30. maj 2018

Hej Ove,

Tak for din anbefaling.
Vi er glade for, at vi har kunnet være en del af at arbejde med og forbedre Vodskov Festudlejnings hjemmeside.
Det er et samarbejde vi også sætter pris på.

LAZZAWEB

Lazzaweb er gennemført professionelle i…

Lazzaweb er gennemført professionelle i deres tilgang til mulige nye kunder. De leverer utrolig høj og gennemført service og man føler hele tiden at man er i trygge hænder. De aller varmeste anbefalinger herfra!

Hej Tina,

Mange tak for din varme anbefaling.
Vi er glade for at høre, du har været tilfreds med vores samarbejde.

LAZZAWEB

Fantastisk oplevelse - rigtig god service

Fantastisk oplevelse - Det er nogle kompetente unge mennesker som virkelig giver sig tid til en også selvom man vælger, at gå videre med et andet tilbud. Vi kommer helt sikkert tilbage så snart vi skal bruge Adwords eksperter. De er venlige, imødekommende og professionelle - Kan kun anbefale dem.

Hej Natasja,

Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse.
Vi glæder os til at høre mere fra jer.

Super service og sparring

Jeg er en ung ny webshop-ejer. Jeg har derfor ikke det store at gøre med i form af økonomi, men Lazzaweb har alligevel været utrolige flinke til at hjælpe. Jeg har haft samtaler med dem om bygning af hjemmeside samt opstart af AdWords samarbejde, dog uden nogensinde at lave en reel aftale. Dette er dog helt sikkert noget der vil ændre sig i fremtiden, når økonomien er til det. Super flinke gutter, altid villige til at hjælpe!

Hej Emil,

Tak for din anbefaling.
Det er super fedt at høre, du har fået noget ud af vores hjælp.
Vi glæder os til at høre fra dig.

LAZZAWEB

Patrik, Mathias og resten af Lazzaweb-teamet kan klart anbefales! Hos Travelscoop har jeg brugt Lazzaweb til SEO-optimering af mit site og der har igennem hele forløbet været en kanon kommunikation, hvor de både har lyttet til mine ønsker, men også været en solid medspiller i forhold til hvordan tingene kan gøres bedst muligt!

5 ud af 5 stjerner herfra.

7. maj 2018

Hej Oliver,

Fedt at høre, du har været glad for vores samarbejde. Vi har også sat stort pris på dit engagement.

LAZZAWEB

Vi har i en længere periode benyttet…

Vi har i en længere periode benyttet Lazzaweb til adwords og de har gjort et super stykker arbejde, kan varmt anbefales!

21. marts 2018

Hej Christian,

Tak for din anbefaling.
Dejligt at høre at du er tilfreds med vores arbejde.