LAZZAWEB Anmeldelser

4,6

Jeg har ad flere omgange sparret og samarbejdet med Lazzaweb i forbindelse med forskellige virksomheder, og oplevelsen er den samme hver gang. Topklasse! De er dygtige, konkrete og har styr på... Se mere

Hos Kalstrup Livsstilshus & Blossom og vi utrolig glade for samarbejdet, som vi har fået bygget op sammen. Efter en lille periode væk fra Lazzaweb vendte vi tilbage, hvilket vi ikke fortrudt på no... Se mere

Fantastisk godt samarbejde med LazzaWeb. Vi har nu haft et samarbejde med LazzaWeb i mere end to år omkring annoncering på Google og Meta, hvilket har fungeret langt over forventning. Clau... Se mere

Lazzaweb har gjort det ingen af de tre markeringsbureauer har formået og sat skub i vores online markedsføring. I en ekstraordinær presset situation, har de selv været proaktive for at kunne en lø... Se mere

1. Online-marketingbureau
  2. Reklamebureau
  3. Marketingvirksomhed
  4. Markedsføringskonsulent
  5. Medie- og marketingbureau
  6. SEO-service

Vi er et Marketing Powerhouse. Vi gør vækstambitioner til virkelighed med profitable marketingsynergier. Med mere end 1000 vækstcases bag os, over 40 prisnomineringer og 45+ dedikerede specialister, ved vi, hvad der skal til for at skabe brancheførende resultater. For hos LAZZAWEB er succes ikke en tilfældighed.

Svarer typisk inden for 24 timer

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk samarbejdspartner!

Jeg har indtil videre kun haft gode oplevelser med LAZZAWEB, som er enorm professionelle og yder en fantastisk service. Man føler virkelig et skarpt fokus på de igangværende opgaver og de er gode til at lave faste rammer, der mindsker forvirring og optimerer eksekvering af projekter.

19. marts 2018

Hej Malou,

Tak for dine fine ord.
Vi arbejder altid på at gøre vores arbejde så gennemsigtigt for vores kunder som muligt, så det er fedt at høre, du har haft en god oplevelse.

Hilsen
LAZZAWEB

Et ungt firma med masser af gåpåmod og gode resultater

Jeg har valgt LAZZAWEB til at hjælpe med min online markedsføring, da jeg har hørt fra andre kunder at det har givet dem ganske øget trafik til deres hjemmeside. Jeg har benyttet andre bureauer tidligere, men jeg fornemmer en ret hurtig øgning af trafikken til min hjemmeside efter LAZZAWEB er begyndt at kigge på mit firmas hjemmeside i forhold til tidligere.

Det er et ungt team der arbejder med min sag, og man kan mærke det gåpåmod der er i firmaet. Ligeledes er der god opfølgning hele tiden.

Det er et friskt pust... :-)

19. marts 2018

Hej Bo,

Mange tak for dine venlige ord.
Vi er glade for at høre, det går godt.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse stort set gennem hele forløbet, og selv efter, er den løbende support virkelig god. Har fået meget hjælp fra de gæve guttere, og har selv lært en masse og de er ikke blege for at lære fra sig. Er sgu glad for at have lavet og flyttet min hjemmeside til LazzaWeb - Tak for det, Mathias og Patrik. Siden er dog altid under konstant ændring/ forbedring, så jeg skal nok holde supporten til ilden :-) 5 ud af 5 stjerner !! Venligst, Martin / hifi-shack.com

31. januar 2018

Hej Martin,

Vi siger også rigtig mange gange tak for et super godt førløb, og du skal også have stor ros for at have været lærenem under mødet med Mathias Schjøtt. Vi er meget glade for din tilfredshed, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Professionel og jordnær bureau

Jeg traf Patrik første gang under et Ivækstkursus, hvor han underviste i AdWords. Senere tog jeg kontakt til ham, efter at jeg også have "hørt godt om" ham under min research af bureauer.

Patrik er en super dygtig ung mand, som ikke lover "guld og grønne skove" som det er bekendt med i denne branche. - Han lever op til at leverer det han lover.
Derudover har jeg kunnet spørge Patrik til råds flere gange, selvom det måske ikke altid har været spørgsmål ang. AdWords.
Udover det ovennævnte er jeg glad for at få en fast pris i stedet for på timebasis. - Når han det han skal er jeg glad, om det så er på kortere eller længere tid.

Hermed vil jeg give mine varmeste anbefalinger af Lazzaweb/Patrik.

Louise B. Bertelsen
Indehaver af Adorable.dk

28. januar 2018

Hej Louise,

Tusind tak for de flotte ord og varme anbefalinger, det betyder rigtig meget for os, at levere det vi lover.
Vi står altid til rådighed hvis du skulle have yderligere spørgsmål, og ellers er vi meget glade for vores fortsat gode samarbejde med dig og din virksomhed.

Hilsen LAZZAWEB

Vi har kun roser til overs for vores …

Vi har kun roser til overs for vores samarbejde med Lazzaweb. Der er hurtige responstider, billige priser og så er de altid fleksible og nemme at arbejde sammen med. En stor anbefaling herfra.

21. november 2017

Hej Anders,

Vi siger mange tak for den store ros og anbefaling, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Hilsen LAZZAWEB

Helt igennem kompetent rådgivning og …

Helt igennem kompetent rådgivning og sparring. Er super tilfreds med resultatet.

17. november 2017

Hej Bo,

Mange tak for de gode ord. Vi er også super tilfredse med vores samarbejde med dig og ser frem til et langt samarbejde.

Hilsen LAZZAWEB

En skræddersyet hjemmeside der vil noget

Lazzaweb lytter og opfylder kundens ønsker så vidt det er muligt. Utrolig hjælpsomme og dygtige til deres arbejde. Når man skal lave en skræddersyet hjemmeside til en kunde, er det vigtigt at kunne samarbejde og det må man sige, at Lazzaweb kan. De kan varmt anbefales, hvis man har særlige samt specifikke ønsker til sin hjemmeside.

16. november 2017

Hej Trine,

Mange tusinde tak for den varme anbefaling, og vi er også glade for vores gode samarbejde med dig.
Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder er mere end tilfredse med de hjemmesider, som vi laver for dem.

Hilsen LAZZAWEB

Lazzaweb satte for alvor gang i min forretning!

Jeg kan kun give Lazzaweb de allerbedste anbefalinger! De arbejder målrettet, seriøst og med en bred faglig kompetence. Ingen opgaver er for små og de udviser stor flexibilitet, hvilket har været helt afgørende for min forretning. Mit salg er vokset betydeligt, så det var den helt rigtige beslutning for mig, at udlicitere Google annonceringen til Lazzaweb.

....og nej, jeg er hverken personlig ven, ej heller i familie med Lazzaweb, jeg havde hørt positiv omtale og derfor kontaktede jeg dem og vi fik en snak. Sådan begyndte vores samarbejde.

Linda Michaelsen
Indehaver/LINSMARK

17. september 2017

Hej Linda,

Mange gange tak for den rigtig flotte anmeldelse, og stort tillykke med det voksende salg!
Vi har været lige så glade for samarbejdet i gennem hele forløbet, og ønsker dig og din virksomhed al held i fremtiden.

LAZZAWEB gør en forskel!

Jeg er så tilfreds med LAZZAWEB.
Min nystartede virksomhed ville slet ikke blive fundet af potentielle kunder, hvis ikke jeg havde haft dette samarbejde.

Jeg kan kun anbefale andre (også mindre virksomheder) at lægge et startbudget som indeholder google adwords og den viden og statistik som der er behov for, for at blive fundet og set ( og gerne købt..:-)
Mvh
Nanna

16. september 2017

Hej Nanna,

Mange tak for den fine feedback, og godt at høre at din virksomhed klarer sig godt!

Det bliver jo mere og mere vigtigt, nutildags, at man kan blive fundet gennem google eller andet.

Vi siger også tak for et godt samarbejde!

Vi er glade i CrossFit North 579

Vi er glade i CrossFit North 579 - Vi har været/er meget glade for vores samarbejde med Lazzaweb.
Vi har fået en dejlig brugervenlig hjemmeside og servicen er i top - intet at sætte en finger på der. De er dygtige til det de laver og hjælper også ved kort varsel, hvilket nogle gange er meget behjælpeligt.

Kun de bedste anbefalinger herfra. :-)

11. september 2017

Hej Helene,

Vi er rigtig glade for den fine anbefaling, og er meget glade for at du er tilfreds med vores samarbejde! Når I er glade, så er vi glade. :-)

Hilsen LAZZAWEB

Vores virksomhed har gjort brug af …

Vores virksomhed har gjort brug af Patrik og Lazzaweb ift. udarbejdelsen af vores hjemmeside mm. Vi har haft et godt samarbejde, og oplevet en god og hurtig service. Vi kan på det varmeste anbefale andre virksomheder at gøre brug af patrik og Lazzaweb.

30. juli 2017

Hej Kasper,

Mange gange tak for den fine anmeldelse! Vi nød også godt af samarbejdet, og tusind tak for den varme anbefaling.

Hilsen LAZZAWEB

Patrik fra Lazzaweb var imødekommende …

Patrik fra Lazzaweb var imødekommende og engageret i mit foretagende. Jeg fik lavet lige den løsning jeg søgte. Patrik har været behjælpelig med spørgsmål og svar efterfølgende. Jeg har fået løst tingene hurtigt og effektivt.

18. juli 2017

Hej Jesper,

Tak for den fine feedback! Vi er altid klar på at hjælpe, hvis nøden engang opstår, da dit foretagende er vigtigt for os.

Hilsen LAZZAWEB

Tidligt i mit første møde med Patrik …

Tidligt i mit første møde med Patrik fandt jeg ud af at han var der 100% for mig og hvad der var besdt for mig. Har aldrig fortrudt at jeg startede samarbejdet og er glad for at kunne mærke mennesket bag firmaet.. 5 stjerner, uden tvivl

12. juli 2017

Hej Michael,

Vi fortryder bestemt heller ikke samarbejdet med dig og din virksomhed, og siger tak for den flotte feedback!

5 stjerner til Lazzaweb

Vi har i Lazzaweb en professionel, kompetent og pligtopfyldende samarbejdspartner, som leverer målbare resultater. Vores investering i samarbejdet har for længst betalt sig ind. Vi kan derfor varmt anbefale Lazzaweb til virksomheder som vil have flere kunder.

11. juli 2017

Hej Merete,

Tak for den varme anbefaling, vi har bestemt også nydt samarbejdet herude på Lazzaweb.

TAK, Lazzaweb!

Patrik fra Lazzaweb er dygtig samt passioneret for at hjælpe.
Skal du en dag have lavet hjemmeside eller hjælp til Google AdWords synes jeg du skal tage en snak med ham.
Der er mange dårlige web-bureauer derude.
Hvorfor ikke bare vælge rigtigt til at starte med?
Peter/ByNordico

11. juli 2017

Hej Peter,

Mange tak for den flotte ros!

Vi er glade for at høre at vi er det rigtige valg for dig.

Hilsen LAZZAWEB

De BEDSTE anbefalinger herfra!

Vores virksomhed har været/-og er, yderst tilfredse med LazzaWeb! Vi har brug for en IT-mand, som vi kan kontakte stort set døgnet rundt, hvis der skulle opstå komplikationer eller lign. Dette formår LazzaWeb at gøre til fulde. LazzaAweb har endvidere imødekommet vores ønsker om design, samt funktioner på vores websites samt webshops. De allerbedste anbefalinger fra os! TAK :)

10. juli 2017

Hej Lasse,

Tak for den meget flotte anbefaling! Vi er altid klar til at hjælpe hvis uheldet er ude.

Vi har været meget glade for samarbejdet, og ser frem til at arbejde videre sammen med dig og din virksomhed i fremtiden!

Specialist af højeste kaliber

Specialist af højeste kaliber! Patrik og LAZZAWEB er specialister når det kommer til AdWords og web. Det er tydeligt på samarbejdet med dem, at de udover at levere et stykke kvalitetsarbejde, også ønsker at finde den bedste løsning, der passer netop til den udfordring man står med. Håndværk og rådgivning på højeste niveau kan kun give 5/5 stjerner!

10. juli 2017

Hej Anders,

Mange tak for de flotte ord! Vi gør vores bedste for at imødekomme din virksomheds ønsker og give dig vores alt.

Vi er meget glade for din tilfredshed!

Hilsen LAZZAWEB

Patrik fortjener vores varmeste …

Patrik fortjener vores varmeste anbefalinger: Lazzaweb har gennem en længere periode hjulpet PensoPay med Adwords, og vi har oplevet et højt engagement og en vilje til ville at forstå vores forretning for bedre at kunne målrette budskaberne til vores potentielle kunder. Patrik har formået -på alle metrics- at løfte vores Adwords performance.

17. maj 2017

Hej PensoPay,

Mange tak for jeres varme anbefalinger, vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og er glade for at høre at det går godt.