LAZZAWEB Anmeldelser

4,6

Jeg har ad flere omgange sparret og samarbejdet med Lazzaweb i forbindelse med forskellige virksomheder, og oplevelsen er den samme hver gang. Topklasse! De er dygtige, konkrete og har styr på... Se mere

Hos Kalstrup Livsstilshus & Blossom og vi utrolig glade for samarbejdet, som vi har fået bygget op sammen. Efter en lille periode væk fra Lazzaweb vendte vi tilbage, hvilket vi ikke fortrudt på no... Se mere

Fantastisk godt samarbejde med LazzaWeb. Vi har nu haft et samarbejde med LazzaWeb i mere end to år omkring annoncering på Google og Meta, hvilket har fungeret langt over forventning. Clau... Se mere

Lazzaweb har gjort det ingen af de tre markeringsbureauer har formået og sat skub i vores online markedsføring. I en ekstraordinær presset situation, har de selv været proaktive for at kunne en lø... Se mere

1. Online-marketingbureau
  2. Reklamebureau
  3. Marketingvirksomhed
  4. Markedsføringskonsulent
  5. Medie- og marketingbureau
  6. SEO-service

Vi er et Marketing Powerhouse. Vi gør vækstambitioner til virkelighed med profitable marketingsynergier. Med mere end 1000 vækstcases bag os, over 40 prisnomineringer og 45+ dedikerede specialister, ved vi, hvad der skal til for at skabe brancheførende resultater. For hos LAZZAWEB er succes ikke en tilfældighed.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Professionel sparring-med højt service…

Professionel sparring-med højt service niveau.

Aalborg altan har brugt Lazzaweb til sparring og udførelse af vores nye hjemmeside. Vi kan kun varmt anbefale Lazzaweb hvis man står og skal have nye hjemme side i fremtiden.

Vi har på alle parameter kun positivt at sige omkring det samarbejdet mellem Aalborg Altan og Lazzaweb,der har hele vejen igennem været en meget professionel tilgang til den kreative del, og samtidig har Lazzaweb ramt det som vi Aalborg Altan kunne ønske os.

Vi er 100% tilfredse med resultatet der er kommet ud af samarbejdet.

Hej Jytte,

Tak for anbefalingen!
Fantastisk at høre, I er glade for resultatet.

LAZZAWEB

Vi har haft et samarbejde med LAZZAWEB…

Vi har haft et samarbejde med LAZZAWEB omkring implementeringen af Bookly bookingsystem på vores hjemmeside escapezone.dk. Vores måde at bruge bookingsystemet på er lidt utraditionelt, men vi er blevet mødt med stor forståelse og indlevelse fra LAZZAWEB's side. De har været med hele vejen! De har lyttet, rettet og redigeret og rettet tilbage igen efter vi har testet det. Vi er blevet mødt med stor tålmodighed og har været både trygge og glade for vores samarbejde med LAZZAWEB - Glade og utroligt dygtige medarbejdere - vi bruger dem helt sikkert igen!

Hej Pil,

Tak for din anbefaling!
Vi er glade for at høre, I er tilfredse med resultatet.
Vi står altid klar til at hjælpe.

LAZZAWEB

Meget tilfreds ny kunde under indkøring hos Lazzaweb

En helt fantastisk service Lazzaweb giver - derfor denne anmeldelse.

Som ny kunde er det vigtigt, at man fra starten føler sig i gode hænder.
Når man vælger et bureau til at hjælpe, er det i håb om at få en bedre løsning end hvis vi selv skulle ansætte eksperter. Det har vi fået!!!

Lige fra dag 1 har Lazzaweb guidet og informeret os frem mod opstart af en række meget omfangsrige kampagner worldwide.

Den ro det har givet på "Google fronten" har vi brugt på at fokusere på andre områder - lige det vi ønskede os.

Det aller vigtigste er at LAZZAWEB SKABER VÆRDI som tjener deres arbejde hjem og mere til.

Set i bakspejlet var jeg for længe om at tage beslutningen om brug af et eksternt bureau. Nu ser vi fremad og glæder os over den daglige fremgang i salget.

Tak Lazzaweb

Mvh
Mads Nordlund
Administrerende Direktør
Guide to Greenland . com

Hej Mads,

Vi er kanon glade for, du føler, din virksomhed er i trygge hænder hos os.
Lad os fortsætte det gode samarbejde fremadrettet.

LAZZAWEB

En klar anbefaling herfra.

Jeg håber at denne anmeldelse vil gøre sit til, at du trygt kan vælge LazzaWeb som din nye/første Adwords specialist.

Er det normalt at være skeptisk, når man som ny startet skal ud og finde det firma, som kan hjælpe med online markedsføring?

Som ny startet synes jeg, at det var rigtig svært at vælge blandt de mange gode tilbud ”derude”.
Især fordi det er en tillidssag og man hovedsageligt ikke ved hvad man har, før der er gået 7-30 dage.
Herfor kan det være en kostelig affære, hvis firmaet ikke levere eller har lovet noget som ikke kan holdes.

Der er nogen som er i den dyre ende og andre lidt billigere, samt nogen der siger de gør det bedst. Men på papir skulle de gøre det samme. Hvordan vurderer du hvad der er bedst? Altså… bedst for dig og din virksomhed?

Jeg har ikke svaret… Men jeg er rigtig glad for at jeg valgte rigtigt første gang.

Jeg kan ikke fortælle dig hvem er bedst, billigst eller dyrest. Men jeg kan fortælle dig, at LazzaWeb har taget min virksomhed til nye højder og min investering hos dem er kommet mange gange tilbage.

Nu er det ikke produktet jeg skal anmelde, men herimod servicen. Jeg følger mig rigtig godt behandlet af Patrik og hans ansatte. Jeg har fornøjelsen af, at have en ”personlig” tildelt adwords specialist, Lasse. Lasse tilser kontoen jævnligt og justere her og der, så min investering (ROAS) bliver ved med at stige måned efter måned.

Jeg håber, fra en ”ny startet” synspunkt, at denne anmeldelse har givet lidt mere mod på at tage springet og lade et professionelt firma styre din online markedsføring.

5 stjerneret service og 5 stjerneret produkt. En klar anbefaling herfra.

17. november 2018

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anbefaling og dine rosende ord - dem sætter vi stor pris på.
Vi arbejder altid på at skabe de bedste resultater for vores kunder, så det er dejligt at høre, du er tilfreds med samarbejdet.

professionelt firma.

Vi kan klart anbefale LAZZAWEB.
Da vi først mødte folkene bag. Mødte vi nogle meget varme og rare mennesker. Som ikke nok med det, viste sig at være top professionelle. LAZZAWEB har været og er stadig en stærk sparrings partner få vores nyopstartet hjemmeside/firma. De har hjulpet os hele vejen, fra start til slut. De har stået for hele opbygningen af hjemme siden, lige fra betalings service, abonnement løsnings, og med alt det indebære. Vi valgte efter at, have fået en fuldstændig gennemført/stilet og flot hjemmeside, at bruge LAZZAWEB som vores faste partner. Som nu skal stå for vedligehold, ads, seo, vækst mm. Vi er utrolig glad for det samarbejde vi har og har haft. At vi kun varmt kan anbefale dem til alle andre, der har eller går og tænker på at lave en hjemmeside. I får en stærk spiller på markedet, som uden tvivl kan hjælper jer, med alt indenfor deres område.

Kasper christensen ejer af. Canasiva

16. november 2018

Hej Kasper,

Tusind tak for dine rosende ord. Vi sætter enormt stort pris på dem.
Og dejligt at høre, I er glade for hjemmesiden - det er en succes for os.
Vi er glade for, vi kan fortsætte samarbejdet, så vi sammen kan vækste jeres forretning.

LAZZAWEB

Hård arbejde fra gode folk

Fed energi fra et team der ønsker at levere resultater med kunden i højsædet. Præcis derfor jeg valgte denne type bureau til at hjælpe mig med Google Ads. Tak for hjælpen :-)

16. november 2018

Hej Sarah,

Skønt at høre, du er glad for samarbejdet - det er vi også.
Lad os fortsætte med det.

LAZZAWEB

Rigtig god og givtig undervisning.

Rigtig god og givtig undervisning.
Jeg har deltaget i Ivækst-kurserne Google Ads 1 og 2 hos Lazzaweb, hvor Patrick underviste. Kan kun anbefales.

7. november 2018

Hej Gitte,

Dejligt at høre, du fik noget ud af Patriks oplæg om Google Ads.
Vi sender dine fine ord videre til ham.

LAZZAWEB

Professionelle, høj service niveau, øje for detaljer og åben sind!

Jeg vil på det varmeste anbefale LAZZAWEB som eksperter indenfor marketing. Jeg mødtes med dem første gang for at diskutere en strategi for mit kommende webshop.

Jeg var glad for deres presentation, før-undersøgelse af markedet, ekspertise på google mm. Der var også en ekstra dimension, som overraskede mig positivt; de udviste åbensind og kulturelforståelse.

De er servicemindet og man kan mærke, at man bliver lyttet til og de kommer med deres bedste råd og vejledning.

Jeg glæder mig til mit kommende projekt hos dem.

5. november 2018

Hej Nidal,

Mange tak for din anbefaling!
Vi er så glade for, du havde en god oplevelse - vi synes nemlig også, det var et rigtig godt og spændende møde.
Vi ser frem til vores samarbejde.

Rigtig fornemt oplæg!

Rigtig fornemt oplæg!
Lærte en del om Google My Business på 3 timer.

24. oktober 2018

Hej Thomas,

Fedt at høre, du fik noget ud af Daniels oplæg om Google My Business.
Kom endelig igen.

Varme anbefalinger herfra

Lazzaweb har stået for at designe og vedligeholde Matrix Supports hjemmeside. Og vi er meget tilfredse med resultatet og specielt det flotte design, der passer perfekt til os.

Vi har oplevet Lazzaweb som engagerede og kompetente, og det kan ses, at de sætter en ære i at yde et godt stykke arbejde. De har i det hele grebet opgaven at lave en hjemmeside, der passer til vores virksomhed, yderst professionelt an.

Vores samarbejde med Lazzaweb har alt i alt været en sand fornøjelse. De har altid været imødekommende og åbne over for input.

Vi kan derfor varmt anbefale Lazzaweb.

8. oktober 2018

Hej Monica,

Mange tak for anbefalingen!
Vi er så glade for, I har været tilfredse med hele forløbet. Vi har bestemt også sat pris på samarbejdet.

Adwords eksperter

Der findes rigtig rigtig mange der påstår de er eksperter på feks Adwords området.
Efter igennem tiderne at have været i "kløerne" på disse firmaer, er vi hos autohjælp.dk yderst tilfreds med at vores havnet ved teamet hos Lazzaweb.

Altid tid til at lytte, gode til at forstå vores behov og ikke mindst smilende og imødekommende mennesker i teamet.

Prøv det.

17. september 2018

Hej Torbjørn,

Tusind tak for jeres flotte ord!
Lad os fortsætte det gode samarbejde.

Hilsen LAZZAWEB

Det har været en fornøjelse at arbejde…

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med LAZZAWEB omkring designe hjemmeside.

Da jeg startede samarbejde, havde jeg nogle tanker om hvordan min hjemmeside skulle se ud. Det blev der lyttede de på men kom med noget andet som var MEGET beder end hvad jeg kunne forstille mig.

Selv efter hjemmesiden var lavet og jeg kom med små ændringer var de meget imødekommendene og ændreet det meget hurtig.

En find afslutning hvor en medarbejder underviseret mig i Wordpress hvordan jeg selv kunne ændre hjemmesiden.

Er sikker på den dag jeg skal have hjælpe med noget, er de klar med deres fantasiske service

Glæder mig til det videre samarbejder omkring SEO og Ads google

17. september 2018

Hej Andreas,

Tak for din flotte anbefaling!
Vi er kanon glade for, du ønsker at fortsætte samarbejdet.

Professionel hjemmeside

LAZZAWEB har designet vores nye hjemmeside, hvilket vi er meget tilfreds med!
Vi ønskede et professionelt look på vores nye hjemmeside, og det har LAZZAWEB leveret! Igennem hele forløbet har vi fået god sparring og produktive dialoger om, hvordan vores nye online fremtoning skal være - rigtig god service.

Vi fortsætter det gode samarbejde LAZZAWEB, da de fremover skal arbejde med Google Ads - og vi ser det som en stor fordel, at udvikling af hjemmeside og Google Ads er at finde i det samme hus!

11. september 2018

Hej DIC Group,

Mange tak for anbefalingen!
Vi arbejder altid på at levere de bedste resultater, så jeres rosende ord betyder rigtig meget.
Vi er også glade for, det gode samarbejde fortsætter.

Professionel Google Adwords Kampagne

Rigtig god kundeservice fra vores kontaktperson Lasse Knudsen og yderst professionel opsætning af vores Google Adwords kampagne.

Kan klart anbefales!

11. september 2018

Hej Morten,

Tak for jeres anbefaling!
Godt at høre, I har været glade glade for Lasse - vi sender jeres ros videre til ham.

5* arbejde.

Vi havde LAZZAWEB til at lave os en helt ny hjemmeside
imexdk.dk, da den gamle var pænt forældet.
Vi havde Patrik som kontakt, og fra dag 1 følte vi os i trygge hænder.
Vi havde selv en ide om hvordan designet skulle se ud, og da vi blev præsenteret for det første udkast, havde de selv lavet et alternativt forslag. Det bedste fra begge verdener blev kombineret.
Vi er 100 % tilfredse med deres arbejde, og tøver på intet tidspunkt med at anbefale LAZZAWEB.
Tak for et rigtigt godt samarbejde!

4. september 2018

Hej Lars,

Sikke nogle rosende tak - tak for dem!
Vi er enormt glade for, I har været tilfredse med samarbejdet, for det har vi også.

LAZZAWEB

Jeg brugte Lazzaweb til min nye website…

Jeg brugte Lazzaweb til min nye website i 2017. Jeg var meget tilfreds!
Da jeg så i 2018 skulle udvide min forretning og have en ny website som på finurligvis skulle integreres med den gamle website, så valgte jeg naturligtvis igen Lazzaweb. De har sans for at få designet til at spille sammen med indholdet. Mine kunder siger at siten er flot, spændende, inspirerende samt føles tryg og professionel. Lazzaweb får min varmeste anbefaling!

27. august 2018

Hej Carsten,

Mange tak for din anbefaling og dine rosende ord.
Vi er også kanon glade for, du valgte os til at lave din nye hjemmeside igen.

Hilsen LAZZAWEB

Fantastisk samarbejde

Fantastisk samarbejde. Et dygtigt og professionelt team, som leverer lige i skabet.

21. august 2018

Hej Frederik,

Dejligt at høre - og mange tak for anbefalingen.

LAZZAWEB

Jeg kan kun anbefale LazzaWeb!

Jeg har tidligere brugt et andet bureau til at styre mit Google Ads, hvilket jeg kan se i dag, ikke leverede det de skulle desværre. Jeg blev gjort opmærksom på dette, da en nær relation spurgte om indsigt i mine adwords-rapporter. Jeg betalte uden tvivl overpris for et lead, men efter Lazzaweb tog over, ligger mine leads nu på omkring 25% af den tidligere pris - sikke en fremgang!
Udover de flotte resultater og de professionelt udarbejdede rapporter jeg månedligt modtager, må jeg sige, at man virkelig kan mærke hvordan de brænder for gøre en forskel for sine kunder.

5/5 herfra.
Ole Bendtsen, Dahls Gardiner.

16. august 2018

Hej Ole,

Fantastisk at høre - vi er så glade for, vi kan være med til at skabe værdi for jer.
Tak for anbefalingen!

LAZZAWEB

Jeg har haft samarbejde med LAZZAWEB om…

Jeg har haft samarbejde med LAZZAWEB om opdatering, vedligeholdelse og drift af firmaets hjemmeside og kan give dem min bedste anbefaling. LAZZAWEB er kommet med konstruktive løsningsforslag og har i det hele grebet opgaven meget professionelt an.

14. august 2018

Hej Kim,

Tusind tak for din anbefaling - den er vi utrolig glad for.
Og skønt at høre, du har været lige så glad for samarbejdet som os.

Ærlig lydhør og troværdig

Ærlig lydhør og troværdig
Vi har gennem noget tid gjort brug af Lazzaweb ifht. adwords, og kan kun anbefale dem.

31. juli 2018

Hej Tom,

Tak for din anbefaling.
Vi er glade for, I har været tilfredse med vores samarbejde.