Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sehr lange Lieferzeit, leider war nicht ersichtlich das es sich um ein China Produkt handelt. Die Lampe wurde als Bausatz geliefert, die Kabel waren leider nur Klingeldraht. Insgesamt deutlich zu teue... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ich habe meine Bestellung nach Absendung nochmal geändert, was überhaupt kein Problem war. Per Email wurde mir die Änderung bestätigt. Als die Ware kam war ich zunächst mit der Farbe nicht zufrieden... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ACHTUNG BETRUGSFALLE! Diese Firma versucht mit betrügerischen Methoden an Geld zu kommen. In meinem Fall habe ich drei Lampen bestellt. Die Zahlung via Klarna erledigt, was grundsätzlic... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Billige Ware aus China, Versand dauert 1 Monat und dann kommt die Ware beschädigt an. Die Rückabwicklung zieht sich über Wochen, ständig kommen andere Ausreden warum es sich verzögert und was zu mein... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 23 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Prachtig product

Prachtig product
Correcte en professionele administratieve opvolging en begeleiding.
Alles in perfecte staat geleverd !!

8. maj 2025

Beste Danny,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product én onze service. We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus jouw feedback waarderen we enorm.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets moois tegenkomen in onze collectie, dan staan we graag weer voor je klaar!

Team Lasora

Verre van stijlvol

Lasora ziet er goed uit online. Lijkt alsof er kwalitatief goede en stijlvolle producten worden aangeboden.
In mijn review heb ik het enkel over de dimbare lampjes en mijn eigen ervaring met Lasora.

Eenmaal uitgepakt zag ik gelijk dat het van mindere kwaliteit was dan gedacht. Ik kreeg een ‘grote Aziatische webshop’ gevoel toen ik het product in mijn handen had.
Ik ben gaan googelen en zag dat de 2 lampjes, welke ik had gekocht voor €39,95, elders te halen zijn voor veel goedkoper (understatement). Ik besloot te willen retourneren.

Ik nam per mail contact op met de klantenservice en vroeg of ik een retourlabel mocht ontvangen. Kreeg een mail terug met de vraag of ik eerst mijn retourreden wilde geven. Ik heb een andere reden opgegeven, omdat ik bang was dat dat het retourproces zou hinderen.
Ik kreeg als antwoord “ Om je het gedoe en de retourkosten te besparen, willen we je graag 25% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terugbetalen. Op deze manier kun je het product houden zonder het te hoeven retourneren”.

Ik heb in het mailcontact 3x gevraagd wat de exacte retourkosten voor mij zouden bedragen, maar dat kon mij niet worden verteld. Wat mij wel kon worden verteld is dat het een “helaas vrij hoog” bedrag zou betreffen, omdat het magazijn zich in het buitenland bevindt en dat het afhankelijk is van de koerier én de grootte van het pakket.
Ik heb dus niet kunnen bekijken wat voor mij meer rendabel zou zijn.. (retourneren óf de ‘terugbetalingsregeling’)

Uiteindelijk tóch besloten voor de terugbetalingsregeling. Ik had inderdaad geen zin meer in het ‘gedoe’.

Lasora, ga aub anders met uw klanten om.

21. april 2025

Besvarelse fra Lasora

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het is uiteraard niet de bedoeling dat er onduidelijkheid ontstaat over de retourprocedure of de kwaliteit van onze producten. Onze excuses dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed.

Wij willen dit graag direct voor u oplossen. Kunt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan pak ik dit persoonlijk op en kijken we samen of u alsnog wilt retourneren.

We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Bij Lasora streven we ernaar om transparantie, kwaliteit en klanttevredenheid te bieden – en leren we graag van situaties als deze om onze service te verbeteren.

Vriendelijke groet,
Team lasora

Pure oplichting

Pure oplichting. Zijn gewoon lampjes van 1 euro. Zelfs levering foutief. Gewoon niet kopen.

2. april 2025

Beste Bauke,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Bij Lasora streven we er altijd naar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden, en we nemen uw opmerkingen dan ook zeer serieus.

Wij willen dit graag voor u oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw bestelnummer te mailen naar info@lasora.nl? Ons team staat direct voor u klaar om samen met u naar een passende oplossing te zoeken.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen u alsnog een positieve ervaring te kunnen bieden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had 6 solar wandlampen besteld en…

Ik had 6 solar wandlampen besteld en ontving er 4, kan gebeuren, overal gaat wel eens iets fout.
Na hierover melding te hebben gemaakt hebben ze mijn "klacht" direct opgepikt en alsnog de 2 ontbrekende solar lampen toegestuurd, met excuses voor het ongemak.

Sjappo, hier kunnen nog heel wat bedrijven cq webshops een voorbeeld aan nemen!!

Zeer tevreden over dit bedrijf.

2. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scammers verzenden vanuit China waar je…

Scammers verzenden vanuit China waar je ze voor 2euro per stuk kan kopen. Oplichters! Willen ook geld niet terugstorten! Lampen zijn van slechte kwaliteit. Mensen trap er niet in zijn dropshippers!

1. april 2025

Dag Michael,

Vervelend om te horen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met (mogelijk) ons bedrijf. We hebben uw naam even opgezocht in ons systeem, maar kunnen u helaas niet vinden. Zou u een e-mail kunnen sturen naar info@lasora.nl met uw bestellingsnummer? Dan zorgen wij uiteraard voor een goede afhandeling van uw probleem. Wij streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden en horen graag van u, zodat wij dit direct voor u kunnen oplossen.

We horen het graag van u!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lampjes gezien die ik wel kon gebruiken…

Lampjes gezien die ik wel kon gebruiken en nu 1 kopen 1 gratis.
8 maart besteld en pas vandaag 25 maart aangekregen! Schande.
Meermaals gestuurd wel vrij snel antwoord maar telkens antwoord geduld het is drukker, etc.
Uiteindelijk gezegd dat ik hier niet mee opgezet ben, je adverteert nl. 5 max 10 werkdagen. Als het een bedrijf uit nl. Is 5d levering best zat.
Toen ik zelf aanhaalde dat deze lampjes waarschijnlijk uit China kwamen en daarom zolang duurde.. raad is een nl. Bedrijf dat hun magazijn in Azië zou hebben laat me niet lachen! Dus je hebt geen voorraad in nl. Je besteld rechtstreeks van daaruit. Lampjes waarschijnlijk dikke winst op.
Uiteindelijk blij dat ik ze aangehad heb, leuke Lampjes maar enorm teleurstellend qua licht volume 😞 dus eigenlijk heb ik er nog niet veel aan.
En erg dat deze firma geen vorm van compensatie had aangeboden!
1x en nooit meer.

8. marts 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Andere lampjes gekregen dan vermeld

Andere lampjes gekregen dan vermeld, minder lichtsterkte en max 4u. Alsook terugzending ten kosten vd koper en naar magazijn in China!!! Dus laat maar dan, miskoop.

23. marts 2025

Hi Fred!
Vervelend om te horen dat u een minder positieve ervaring heeft gehad met ons. Wij streven er altijd naar om de beste service te leveren aan onze klanten. Op onze productpagina proberen wij altijd de beste en meest realistische foto's weer te geven, samen met de afmetingen, materialen en kenmerken, zodat u precies kunt zien wat u bestelt.

Wat betreft de zonne lampen willen wij u als tip meegeven om deze minimaal 8 uur op te laden in de zon om het beste resultaat te behalen. We begrijpen dat dit voor u teleurstellend is en willen graag een oplossing bieden. Als u een email kunt sturen met uw bestellingsnummer kunnen wij wellicht samen tot een goede oplossing komen met u.

We hopen dat we deze situatie naar uw tevredenheid kunnen oplossen en danken u voor uw feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst 5 maart 2025 !!

Bestelling geplaatst 5 maart 2025 !!
Nog steeds niks ontvangen ...krijg als antwoord ze worden deze week geleverd nou niet dus .. Is dit bedrijf wel echt een bedrijf of ben ik mijn centen kwijt 👹

5. marts 2025

Hi Nancy,

Vervelend om te horen dat u een mindere ervaring heeft gehad. We hebben via e-mail al contact met u opgenomen en willen u graag laten weten dat uw bestelling vandaag is geleverd, zoals we eerder aangaven (deze week).

We streven altijd naar de beste service en leveren altijd aan onze klanten, maar soms kunnen er vertragingen optreden die buiten onze controle liggen. Mocht uw pakket niet bij u zijn aangekomen, verzoeken wij u vriendelijk om op onze e-mail te reageren, zodat we u direct kunnen helpen met een oplossing.

Oplichters!!

Na lang wachten kwam er een product van slechtere kwaliteit dan op Instagram aangeboden. Dit gemeld als antwoord op de mail met de aankoop gegevens/betalingsbewijs. Tevens aangegeven het product retour te zullen zenden naar retouradres op pakket. Antwoord: korting als ik product toch zou houden. Geweigerd en daarna ontstond er een verzoek om mail met aankondiging retourzending die ik had verstuurd en die zij niet zouden hebben gekregen. Dit herhaalde zich een paar keer, terwijl de mail wel degelijk werd doorgezet, want elke keer reageerden ze erop. Leek op verwarring zaaien zodat ik zou opgeven en dat heb ik uiteindelijk gedaan…….Wat een zielige mensen en zéker geen “professioneel bedrijf” LET DUS OP!!! De onderstaande reactie van Lasora ziet er heel keurig en vriendelijk uit, maar trap er niet in!!

18. marts 2025

Besvarelse fra Lasora

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. Helaas hebben wij de betreffende e-mail niet ontvangen, waarvoor onze oprechte excuses. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en willen dit graag samen met jou oplossen. We zouden het waarderen als je opnieuw contact met ons opneemt, zodat we het probleem kunnen verhelpen en ervoor kunnen zorgen dat je alsnog een positieve ervaring hebt met ons.

Team Lasora NL

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb mijn lampen nog niet gekregen…

Ik heb mijn lampen nog niet gekregen dus qua kwaliteit weet ik het nog niet. Ik zie nu wel dat exact dezelfde lampen goedkoper zijn op Amazon..plus als ze retour moeten, moet je als consument op eigen kosten naar China terugsturen... Ik vind dat niet kunnen. Dus zal voortaan beter lezen vooraleer te bestellen. Nu maar hopen dat alles in orde is.

16. marts 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.