Wat verwacht je van een verhuurservice… snelle levering, goede klantenservice en top producten en dat is drie keer raak! Voor teamuitje lasergame sets met rookapparaat gehuurd. Veel lol gehad!!... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een goede beslissing om via dit bedrijf de laserguns te bestellen!! OP tijd bezorgt, een goede handleiding erbij en ze denken met je mee! snel contact via telefoon en per mail kortom, een hele... Se mere
We hebben enorm genoten van de Silent Disco! Door onze eigen fout hadden wij de headsets te laat opgehaald, waardoor PostNL ze had teruggestuurd. Na een telefoontje met Daniek was alles opgelost. Binn... Se mere
Top ervaring! Erg leuke groepsactiviteit om te doen, en eenvoudig te organiseren. Bogen zijn makkelijk in elkaar te zetten en er zijn veel mogelijkheden voor verschillende spellen. Goede service van... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- klantenservice@huurbijdaniek.nl
- lasergamesethuren.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed en gemakkelijk geregeld!
Goed en gemakkelijk geregeld!
We hadden voor een puberfeestje een silentdiscoset gehuurd met wat lampen en een rookmachine(aanrader!)
De spullen werkten goed en alles was eenvoudig te bedienen.
We hadden een 2e zender erbij gehuurd en dat maakte het wel echt leuk, het switchen tussen de verschillende muzieksoorten was natuurlijk af en toe erg grappig:-)
Kortom, geslaagd feest!
Toppers
Toppers! Silent disco gehuurd tot tweemaal toe. Last minute gehuurd waardoor ze persoonlijk langskwamen! Super service. Daarnaast ook goede prijzen!
Geweldige service
Geweldige service, waarvan ik niet eens wist dat het bestond. Super simpel bestellen en afhalen/terug brengen bij een postNL punt, briljant!
Zeer tevreden
Lasergames gehuurd en opgehaald. Even bellen en het staat klaar. Duidelijke instructies aanwezig in de kist. Ook via de mail nog extra instructie gekregen.
Alles compleet voor een leuke dag.
Aanrader voor een geslaagd feestje!
Goed geregeld! In de box zit een complete set met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kinderfeestje! Tevens bevat het duidelijk instructies voor het spelen en ook het retourneren is een eitje. Meegeleverde retoursticker er op, afgeven op een postNL punt en klaar! Zeker een aanrader!
Super
Ik heb voor 30 personen laserguns gehuurd. Tijd van ons leven gehad! Laserguns ruim op tijd opgestuurd gekregen. En het terugsturen ging ook erg makkelijk.
De lasergun zelf deed niet altijd wat we wilde. De teams waren soms moeilijk te wijzigen en het opladen van de levens ging ook niet altijd even makkelijk.
Goede en correcte levering
Goede en correcte levering. Alles prima verzorgd. De kinderen hebben een top middag gehad en dus wij ook. Echt een aanrader, goede prijs en correcte en nette levering.
Kinderen hebben een heerlijk feestje…
Kinderen hebben een heerlijk feestje gehad. Goed dat je er 2 reserve bij had gedaan want die hebben we nodig gehad. Het herladen was wel een beetje een gedoe maar eenmaal duidelijk hoe het moest ging dat ook wel.
Helemaal top geregeld
Helemaal top geregeld, van begin tot eind. Reserveren en betalen via de website. Boxen met de koptelefoons etc ophalen bij een DHL-punt. Een topfeest hebben met de silent disco!! En daarna alles weer retourneren bij DHL. Easy peasy..
Goede communicatie met Daniek!! Aanrader..bij een volgende gelegenheid gaan we dit zeker weer doen..🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Perfect geregeld
Perfect geregeld! mn kids wilden graag een lasergame onderdeel bij hun verjaardagfeestje; en dat ging prima zo! Mooi op tijd geleverd in een stevige doos, met eenvoudige instructies om te spelen, en ook hoe het pakket weer terug te sturen.
ik kan het 100% aanbevelen!
Prettige organisatie
Prettige organisatie, reageert erg snel en denkt mee. Alles goed ontvangen met een duidelijke uitleg. Aanrader voor een mooi thuisfeestje!
goed geregeld allemaal
Wat goed geregeld allemaal! We ontvingen de guns ruim voor het feestje, zodat we ook nog een konden oefenen. Heel fijn dat er extra batterijen bijgeleverd waren, zodat de gun het lang deden. Het terugsturen was ook supersimpel.
We hebben een erg geslaagd feestje gehad dankzij Daniek! Top!
Gehuurde spullen zijn niet geleverd…
Gehuurde spullen zijn niet geleverd (door PostNL).

Besvarelse fra HuurbijDaniek.nl
Het is een feest
Elk jaar organiseert de school op goede vrijdag een paasmarkt voor ouders, docenten en hun kinderen, leerlingen van de school en anderen. Het geld dat we ophalen door verschillende dingen te organiseren gaat dan elk jaar naar een ander goed doel. De klas had besloten om een lasergame te organiseren. Het regelen ging soepel, het materiaal is prima en en er zijn voldoende laserguns. De gebruiksaanwijzing is helder en het ophalen en afleveren op een bepaald afhaalpunt is ook heel handig. Als je een kinderfeest wilt organiseren, is het zeker ook een aanrader om hier je laserguns te bestellen.
Super fijne service
Super fijne service! We kregen box met headsets op tijd binnen en alles werkte makkelijk en snel. Na de silent disco konden we heel eenvoudig het meegeleverde retour etiket erop plakken en de meegeleverde tyraps gebruiken om de doos af te sluiten.
Super ervaring en fijn meegedacht door hurenbijdaniek
Leuke activiteit met klas
Fijne manier van afhandelen, makkelijk en snel in communicatie. Het gebruik van de guns is foolproof, uitleg is duidelijk en ze zijn makkelijk te bedienen. Fijn dat ze schroevendraaier en batterij bijleveren om na lange dag bij enkele guns de batterij te vervangen. Wanneer iets misloopt op de dag, zijn ze goed bereikbaar.
Op tijd binnen en alles in het pakket aanwezig
Was op tijd binnen en alles zat erin wat nodig was! We hebben er onwijs van genoten (lasergame kinderfeestje). Dit was mijn tweede goede ervaring met hurenbijdaniek, dus zeker een aanrader!
Lasergamen op school
De gymzaal van de school konden wij met matten en turnkasten omtoveren tot een echte lasergame arena. De laserguns werkte helemaal top. De communicatie verliep ook nog eens snel en duidelijk.
Snelle reactie (erg fijn) en scherpe…
Snelle reactie (erg fijn) en scherpe prijs.
Hele fijne service
Fijne service, duidelijk, niet duur, goede spullen.
Zeer tevreden