Voor een school activiteit leek het ons leuk te lasergamen in de school. Door de spullen te kunnen huren werd het idee een fantastische uitvoering. Ophalen, leveren alles liep soepel inclusief commu... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goede communicatie vooraf heel fijn. Lasergame was een succes op ons feestje voor de kinderen. Wij kozen voor zelf ophalen goede uitleg vriendelijk ontvangst. In de doos ook nogmaals een uitleg plus... Se mere
Wij hebben voor het kinderfeestje van mijn dochter 8 laserguns en vesten gehuurd. De levering was zeer op tijd en ook het terug sturen verliep prima. Instructies zijn heel duidelijk. Kleine tip ch... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!
Kontaktoplysninger
A de Graaflaan 5, 2481KL, Woubrugge, Holland
- 085-5055123
- info@huurnu.nl
- huurnu.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Lasergame guns en vesten gehuurd
Lasergame guns en vesten gehuurd. Netjes op tijd geleverd (zelfs voor tijd). Extra guns en vesten en extra batterijen. Duidelijke uitleg meegeleverd gekregen. Niks anders dan top geregeld.
De lichtletters stonden fantastisch op…
De lichtletters stonden fantastisch op ons podium, communicatie en verzending waren perfect geregeld!
Afscheid groep 8 lasergamen
Voor het 2e jaar op rij hebben wij laserguns gehuurd bij huurnu.nl. Wij zijn heel erg positief! Er zitten genoeg materialen in de kist, met ook nog extra materialen voor het geval er iets niet goed werkt. Ook veel reserve batterijen en een hele duidelijke handleiding! Onze groep 8 heeft er met heel veel plezier gebruik van gemaakt! Voor het retour sturen zit ook alles netjes in de kist. Het wordt ook ruim op tijd geleverd. En netjes afgehandeld via de mail! Wij zijn enorm tevreden!
Het was super
Het was super! De lasergames werken uitstekend. De kinderen hebben veel plezier gehad! Levering/ophalen was ook super aan de deur!
De guns waren eenvoudig in gebruik
De guns waren eenvoudig in gebruik. Wij hadden deze voor 13 kinderen van 4- 15 jaar gehuurd en ze kregen er geen genoeg van. Zelfs in daglicht werkte de guns goed. Wij zullen hier vaker huren.
Laserguns voor kinderfeestje
Instructies zijn heel duidelijk.
Kleine tip check eerst alle guns of de batterij weer vol is. Ook het aanzetten en klaarmaken van de vesten is handig om dat zelf te doen
Super ervaring!
Leuke ervaring gehad met grote groep kinderen. Bereid het goed voor; koppel alvast de geweren en vesten en test het van te voren goed zodat je zeker weet hoe alles werkt. Levering werkte super, flexibel bedrijf
Goede service en alles netjes geleverd…
Goede service en alles netjes geleverd met goede uitleg
Super goede ervaring met het huren van…
Super goede ervaring met het huren van de lasergame sets! Sets werden ruim optijd geleverd en zaten goed verpakt! We hebbem een top middag gehad!
Was een goede ervaring
Was een goede ervaring. Spullen in goede staat en tijdig ontvangen. Ook de omschrijving was goed te begrijpen.
Goede communicatie vooraf heel fijn.
Goede communicatie vooraf heel fijn.
Lasergame was een succes op ons feestje voor de kinderen. Wij kozen voor zelf ophalen goede uitleg vriendelijk ontvangst. In de doos ook nogmaals een uitleg plus ook nog reserve spullen erbij helemaal top !
Lasergame voor het Lentefeest
We zochten naar materiaal of een workshop voor het lentefeest van mijn zoon op het internet. Zo kwamen we uit bij Huurnu.nl en boekten meteen het materiaal om te lasergame met 10 kinderen. Het materiaal kwam 3 dagen voor het feest aan, in een grote box met een een mapje vol uitleg. Echt heel duidelijk. Ook zaten alle documenten en clips voor de retour in het mapje.
Daags na het feest deden we het op de post en meteen kregen we bericht dat het goed werd verzonden. Top materiaal, goeie en vlotte service. Een aanrader!
Prettig en praktisch
Ophalen, leveren alles liep soepel inclusief communicatie. De spullen waren soms wat lastig in gebruik (op grote schaal testen voor gebruik is zeker aan te raden want je komt nog achter wat mitsen en maren tijdens de eerste ronden spelen anders)
Goede kwaliteit en klantgericht
Zeer op tijd geleverd met reserve materialen. Allemaal goed voor elkaar!
Door de hoge temperaturen eerst niet kunnen gebruiken, gelukkig zonder problemen wat later kunnen terugsturen. Goede service en goed telefonisch bereikbaar!!
Super!
Netjes verpakt, snel en ruim optijd verzonden, duidelijke instructies, reserve materiaal bijgeleverd. Echt aan alles gedacht. Helemaal top!
Super fijne en tijdige levering
Super fijne en tijdige levering. De letters en cijfers pasten precies op mijn feestje en alles werkte. Echt een leuke toevoeging. Het terugsturen was ook heel makkelijk en goed geregeld. Dank!
Was top
Was top! Goede service. Goede spullen. Goede uitleg. Goede prijs.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.