Huurnu.nl Anmeldelser

4,8

Voor een school activiteit leek het ons leuk te lasergamen in de school. Door de spullen te kunnen huren werd het idee een fantastische uitvoering. Ophalen, leveren alles liep soepel inclusief commu... Se mere

Voor het 2e jaar op rij hebben wij laserguns gehuurd bij huurnu.nl. Wij zijn heel erg positief! Er zitten genoeg materialen in de kist, met ook nog extra materialen voor het geval er iets niet goed we... Se mere

Goede communicatie vooraf heel fijn. Lasergame was een succes op ons feestje voor de kinderen. Wij kozen voor zelf ophalen goede uitleg vriendelijk ontvangst. In de doos ook nogmaals een uitleg plus... Se mere

Wij hebben voor het kinderfeestje van mijn dochter 8 laserguns en vesten gehuurd. De levering was zeer op tijd en ook het terug sturen verliep prima. Instructies zijn heel duidelijk. Kleine tip ch... Se mere

1. Udstyrsudlejning

Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

76 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flexibel en meedenkend

Dit bedrijf is zeer flexibel en meedenkend. We wilden de set graag eerder ontvangen, ivm de reis die we moesten maken. Dit was geen enkel probleem.

Het heeft ervoor gezorgd dat we een geweldige avond hebben gehad. Aankomend jaar huur ik zeker weer een silent disco set bij hen.

16. juni 2026

Goedkoop en super service

Hele goede ervaring met het bedrijf! Laserguns gehuurd. Werd geleverd in een stevige kist waarbij een duidelijke instructie, reroutsticker en tiewraps werden bijgeleverd. De guns zelf waren ook erg goed en makkelijk in gebruik. Relatief goedkoop en hele vriendelijke service, echt een aanrader!

Super!

Duidelijke website. Goede service. Makkelijk contact. Compleet en simpel. Alles klopt. Soepel, denken goed mee. Super!

12. juni 2026

Heb nu al 2x voor mijn school…

Heb nu al 2x voor mijn school lasergeweren gehuurd. Dit bevalt mij echt top! Alle spullen worden netjes een paar dagen van te voren geleverd. Daarnaast het systeem met afstandbedieningen werkt top. Je kan ze makkelijk gebruiken en weer resetten.

12. juni 2026

Schone goeie spullen en snelle actie op iets dat mis was gegaan

De spullen waren schoon en op orde. Er was met verzenden maar 1 box geleverd ipv 2. Dit is na melden op vrijdag middag 16 uur terwijl hun stroomstoring hadden. Direct opgepakt. En ze hebben de dag erna nogmaals gebeld om uit te leggen wat hun acties waren geweest en wat ik kon verwachten.

2 dgn voor bestel datum had ik alles. Bogen waren gemakkelijk in elkaar te zetten.

Retourneren was zeer gemakkelijk.

3. juni 2026

Top product, van top bedrijf!

Het object wat wij hadden gehuurd was eenvoudig op te zetten. Materiaal zeer sterk en geweldig om te zien! Jarige vond hem geweldig ( enorme opblaasbare penis met tekst ouwe L.. en bord 50 haha) Bestelling kwam ruim voor afgesproken datum aan. Duidelijke uitleg en retourinformatie! Fantastisch bedrijf, een echte aanrader. Verdienden dan ook 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29. maj 2026

Alles goed!!

Ruim op tijd geleverd. Alles netjes en nog een reserve erbij. Goede uitleg. En alles werkte heel goed. De meiden hebben een Top Silent Disco feest gehad!!

27. maj 2026

Schoolkamp laserguns

Wij bestellen hier elk jaar voor schoolkamp en dat werkt prima met heen en terugzenden. Vooral het plezier van de kinderen met de laserguns is het meer dan waard.

11. maj 2026

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Vanwege wat feestdagen werd de krat ruim op tijd aan de pakketdienst aangeboden. Toen het toch nog mis dreigde te gaan werd er snel en kosteloos een oplossing aangeboden.
De spullen zelf waren keurig in orde en retour sturen wordt super makkelijk gemaakt met duidelijke instructies.
Een aanrader

8. maj 2026

Goede service bij huurnu.nl

Via huurnu.nl een abraham ouwe l*l besteld. Dit was de goedkoopste en ook de beste service. Het product wel snel geleverd in een goede box en incl een gebruiksaanwijzing. Er zat ook een retoursticker en tiewraps bij om de box weer stevig retour te sturen. Netjes ook weer een mail gehad dat het product weer was aangekomen bij hun. Kan niet anders zeggen dat dit een goed bedrijf is die snel en makkelijk handelt voor een goed prijs. Ik zal jullie zeker aanraden!

4. maj 2026

Heel goede ervaring, aanrader

Persoonlijk contact, heel snelle levering, stevige box met volledige inhoud en duidelijke uitleg. Retouretiket en clips voor het terugsturen. Direct reactie dat het weer bij hen is aangekomen. Kortom, een prima ervaring. Precies zoals het hoort en wat je verwacht/hoopt. Maar juist daarom bijna bijzonder.

18. april 2026

Aanrader! Super service en uitleg

Top geregeld. Bestelling kwam zelfs eerder dan gepland. Extra laserguns voor als er eentje het onverwachts niet zou doen, vond ik echt een top service. Duidelijke uitleg en super simpel retourneren

28. marts 2026

Leuke Abraham pop kunnen huren voor een mooie prijs. Super flexibele service en hulp v.w.b. ophalen en terugsturen en heel vriendelijk personeel.

3. marts 2026