Wat verwacht je van een verhuurservice… snelle levering, goede klantenservice en top producten en dat is drie keer raak! Voor teamuitje lasergame sets met rookapparaat gehuurd. Veel lol gehad!!... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een goede beslissing om via dit bedrijf de laserguns te bestellen!! OP tijd bezorgt, een goede handleiding erbij en ze denken met je mee! snel contact via telefoon en per mail kortom, een hele... Se mere
We hebben enorm genoten van de Silent Disco! Door onze eigen fout hadden wij de headsets te laat opgehaald, waardoor PostNL ze had teruggestuurd. Na een telefoontje met Daniek was alles opgelost. Binn... Se mere
Top ervaring! Erg leuke groepsactiviteit om te doen, en eenvoudig te organiseren. Bogen zijn makkelijk in elkaar te zetten en er zijn veel mogelijkheden voor verschillende spellen. Goede service van... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- klantenservice@huurbijdaniek.nl
- lasergamesethuren.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Lasergamefeest georganiseerd op school
Lasergamefeest georganiseerd op school, guns werden ruim op tijd geleverd! Niet alle bestelde lampen waren leverbaar maar werd meegedacht en alternatief geboden. Was een succes!
Super service
Super service! Fijne communicatie en alles zag er super uit! Silent disco was een groot succes! En het verlichtingspakket maakt het helemaal af. Leuke lichten en zorgt voor zelfs een kleine groep voor een super sfeer!
Heel erg fijn en snel geholpen met…
Heel erg fijn en snel geholpen met alles!
Makkelijk te bedienen
Makkelijk te bedienen, goede en snelle reactie met de verhuurder!!
Een gegarandeerd leuke middag!!
Goede service! Gebruiksvriendelijke laserguns, met duidelijke uitleg.
Extra batterijen meegeleverd met schroevendraaier.
Compleet geheel voor een gegarandeerd leuke middag.
Super bedankt, Daniek.
Super avond
Mega fijne communicatie gehad met Daniek. De spullen deden het goed en de leerlingen vonden het fantastisch. We hadden 185 koptelefoons en dit werkte met drie zenders prima. Enige puntje van aandacht is misschien een tussenkabel meegeven voor de iPhone.
Vlotte levering
Bestellen en verzenden gaat allemaal heel vlot. Had de spullen op tijd binnen. Fijn dat er wat extra guns bij zaten. Helaas werkte het herladen van de guns niet altijd even goed, waardoor er wat oponthoud was tijdens het spel.
Alles klopte
Alles klopte, was er op tijd en instructies helder. Ook de discolampen en rookmachine voldeden aan de verwachtingen. Vloeistof voor rookmachine zat in regulier waterflessen, dat kan iets veiliger. Verder top!
Makkelijk te gebruiken
Makkelijk te gebruiken. Samen met de silent disco koptelefoons rookmachine en lichten voor een klein bedrag erbij gekocht. Alles werkte tiptop! Dozen groot en goed verpakt. Let wel op dat de dozen al dan niet zwaar zijn, maar wel groot kunnen zijn.
Goede en snelle service met goede…
Goede en snelle service met goede materialen! Wij hebben met veel plezier kunnen lasergamen!!
Top service en kwaliteit
Top service en goede kwaliteit van het gehuurde materiaal!
Een echte knaller op het feest; Danieks lasergameset
Ik had voor een verjaardag een set met 10 laserguns gehuurd. De afhaal verliep soepel, eveneens het terugbrengen. Vragen die wij hadden werden vriendelijk en gemakkelijk via de telefoon beantwoord. Hoe de materialen werken was ook erg duidelijk omschreven. Alomvattend een goede ervaring en een erg leuke verjaardag.
prima ervaring en veel plezier gehad
Op tijd kwam per postNL een handige box waar alles inzat. De uitleg was eenvoudig en het werkte in 1x. En... goed geluid. We hebben erg veel plezier gehad.
Top ervaring
Top ervaring, het huren is eenvoudig geregeld, contact kan via meerdere manieren en er wordt snel gereageerd. Ook het ontvangen en versturen van de lasergamewapens is makkelijk.
Wapens zijn eenvoudig te bedienen en ook het 'revivefilmpje' is erg verhelderend. Onze kampdeelnemers hebben diverse malen gebruikt gemaakt van de wapens en hebben erg genoten van de activiteit.
Laser game at home !!
on my parameters :
Service & communication *****
timings ***** ( received before time )
Gus and targets **** ( they are cool , just was a bit confusing )
fun for kids ****
i think if you prepare well then it can be a lot of fun , we were short of prepration i thibnk :D
Kinderen vonden het erg leuk
Op tijd aangekomen, zag er allemaal keurig en verzorgd uit. Is makkelijk aan te sluiten.
Waar we even geen rekening mee hadden gehouden is dat de boxen aangesloten moesten worden aan i-phones.... dan moet je een verloopstukje hebben want het kon niet met bluetooth..
De kinderen vonden het erg leuk!
Super geregeld
Super geregeld, goede service, goede omschrijving, en goed bereikbaar contact. Mede dankzij jullie hebben wij een fantastische dag gehad met de Silent Disco.
+ De lasergames waren op tijd binnen
+ er zaten genoeg lasergames in de box
+ goede communicatie met het bedrijf vooraf
- ik heb tijdens de speeltijd met de guns alleen maar batterijen zitten vervangen omdat ze één voor één leeg waren. Helaas heb ik dus niet met de kinderen mee kunnen doen. Het scheelde dat er nog een leerkracht bij was, want anders was het feestje al helemaal een flop geweest.
- er zaten te weinig batterijen in de box voor alle guns die leeg waren. Wij hebben dus zelf nog batterijen moeten kopen hiervoor.
Top service
Door een vertraging van Post NL kwamen de pistolen te laat aan voor ons kamp. We mochten de pistolen retour sturen en hebben ons geld retour ontvangen. Daarnaast ook nog 50% korting. Echt een top service. De klas heeft gisteren genoten van net lasergamen.
Prima geregeld - goede lasergames
Alles goed geregeld met de huur.
De lasergames deden het goed met duidelijke gebruiksaanwijzing. Kinderen veel lol gehad.