Vi opholder os på nuværende i et af jeres huse i SeaWest og vi er enormt skuffede over at badelandet både var lukket i går og i dag. I tilbyder mini golf som kompensation men det kan simpelthen ikk... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Familiehygge i skønne omgivelser - sol, blæst, sand og vand. Det største udvalg af bungalows og lejligheder midt i naturen med omfattende faciliteter. Nyd et vidunderligt ophold på Landal GreenParks.
Svarer typisk inden for 48 timer
Grønhøj
En lidt skuffende oplevelse, da vores hus afveg meget fra billederne. Legelandet er meget småt, og der er ikke meget plads, hvis det er dårligt vejr.
Fin legeplads, trampoliner og hoppepude. Mulighed for flere udendørs aktiviteter.
Vi var i badeland en gang. Det var småt, men der var en rutsjebane og ungerne var glade.
Vi har været i både Rønbjerg og SeaWest, som vi gerne besøger igen og igen. Måske er vi lidt forvandt af faciliteterne i de øvrige Landal parker.
Vi var på en masse ture bl.a. Skagen, Rubjerg Knude Fyr, Løkken, Nordsøen Oceanarium mm., og ferieboligen fungerede fint som base.
Reservationsnummer: 815430056

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Var inde på hjemmesiden for at booke en sidste øjebliks ferie i Seawest.
På hjemmesiden er der ikke mindre end 3 huse ledige fra i dag på hhv 2, 3 og 4 nætter.
fra i morgen er der huse ledige i 2 og 3 nætter
fra søndag er der huse ledige i 2 nætter
Jeg brugte 20+ minutter på at prøve at booke et af de mange ledige huse før end jeg valgte at ringe istedet.
Jeg talte med en supersød pige der kunne fortælle at der absolut ikke var nogen huse ledige før end på næste fredag hvor der var eet hus ledigt, men nu med en pris der var ganske betydeligt over den pris der annonceres med på hjemmesiden.
En dårlig oplevelse at de annoncerer med ledige huse der slet ikke findes - spild af tid og forhåbninger.
Selvom jeg havde en venlig samtale med den unge kvinde er jeg ganske sikker på at min overraskende oplevelse ikke kommer videre uden at jeg skriver den her - så hermed er feedback på den elendige hjemmeside givet

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi havde inviteret børn/børnebørn til spisning af buffet i Brasseriet i Rønbjerg/Landal for at fejre fødselsdag på restaurant. En virkelig skuffende oplevelse, der mere kan beskrives som cafeterie besøg/mad/betjening og dermed for dyrt til oplevelsen. Meget få gæster i restauranten, og alligevel dårlig service/betjening og meget lidt hjælp at hente fra personalet, som ikke virkede særligt engageret/professionel. Maden var halvkold og sovsen lunken, restauranten beskidt og ikke særlig hyggelig i forhold til tidligere år. Vi kommer ikke igen. En virkelig skuffende oplevelse i forhold til prisen. Alt var cafeteria standard, og med navnet brasserie/restaurant fik vi ikke vores forventninger indfriet hverken til service/mad.

God ferie på Seawest
Vi havde et dejligt skipperhus i starten af juli.
Gode muligheder for at lave andre aktiviteter, hvis man ikke er den store vandhund. Der er både bowling, spillehal, badmintonbaner, klatrevæg, stort indendørs legeland, flere legepladser ude, hoppeborg, kreativt værksted og meget meget mere!
Vi vil afsted igen i efteråret.
Børnene elskede det! Man kan møde Landals maskot, Bollo, som flittigt deler krammere ud til børnene.
Dejligt familiested.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Lidt dyrt for hvad man får
Slidt hus ødelagte have møbler en grill der er ulækker og brugt som askebæger
Og skulle betale 50kr extra for at få et extra nøglekort men tænker det bliver en fin ferie det vi ellers skal men næste gang bliver det ikke Landal feriepark

Landal seawest:
Jeg har egentlig henvendt mig med vores uheldige oplevelse over mail, hvor der på autosvar står, at man vil høre tilbage senest inden for 24 timer.
Jeg har ikke hørt mere. Hvis jeg havde fået en form for brugbart svar eller beklagelse efter min henvendelse, havde jeg nok overvejet 2 stjerner fremfor nu 1.
Badelandet:
Overordnet ok. Middelmådigt efter min mening, men vores to børn kunne lide det.
Omklædningen var beskidt og ulækker. Bruser med meget svingende vandtemperatur, hvilket er udfordrende med en baby på slæb.
Vandet i badelandet var meget koldt og ikke til at komme i med baby. De to store børn var tilfredse.
Legelandet og udendørs legeplads:
Fungerer godt. Perfekt for børn.
Andre faciliteter:
45 kr. pr. person for minigolf. Seriøst? Når man også har betalt for selve opholdet..
Hytten:
Sengene var temmelig ulækre.
Vores seng havde gule pletter på rullemadrassen.
Vores søns hovedpude havde også gule pletter.
Det ene dynebetræk var fuldstændig revet op, sådan, at den næsten ikke kunne holde på dynen.
Sofaen var også fyldt med pletter.
Det var simpelthen for ulækkert.
Vi glædede os i hvert fald til at komme hjem i bad og sove i en ren seng.
Vi havde barnevogn med til vores baby. Terrassedøren kan ikke åbnes helt og det er ikke nemt at få en barnevogn igennem der, og vi kan ikke lade den stå ude, for der er absolut ingen læ/overdækning at finde, og med det totalt ustadige vejr og regn hver andet kvarter, er det nødvendigt at tage vognen indenfor.
Opvaskemaskinen var heller ikke tømt da vi kom.
Der mangler i den grad mørklægningsgardin til tagvinduet på reposen, når man skal ligge deroppe og sove. I hvert fald når man som børnefamilie går i seng inden det er mørkt om sommeren. Og det bliver jo brandvarmt deroppe, selvom det ikke engang var sådan rigtigt sommervejr udenfor.
Restauranten:
Det var nærmest umuligt at træffe personale. Der var ikke travlt, der var kun 2 andre familier til frokost i restauranten. Vi ventede i hvert fald en halv time førend vi havde et menneske at snakke med.
Servicen var ikke at finde.
Når man ikke kan tåle gluten er udvalget meget ringe. Dejligt der var glutenfri pizza, men den præfabrikerede pap-agtige pizzabund er ikke penge værd. Vi lavede selv mad i hytten resten af turen.
Vi kommer ikke igen.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Hold jer langt væk fra Grønhøj feriecenter.
Vi kommer mandag og starter med et møjbeskidt hus “ 1303 “ Vi har reserveret bord til kl 19.00 i deres restaurant og bliver så afvist ved fremmøde grundet personale mangel. Badelandet er møgbeskidt i omklædningsrummet, og fyldt af mug og skimmel. Vi vågner onsdag morgen til en kæmpe vandpøl i stuen grundet regnvejr. Deres mandlige centerleder er til dato det mest ubehagelige menneske vi nogensinde har mødt. Vi havde booket til torsdag, men endte med at tage hjem onsdag kl 14.00 - ALDRIG har vi følt os så dårligt behandlet.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Jeg var ved landdal seawest i nr. Nebel
Vi var dernede og blev modtaget godt af personalet i receptionen.
Der var ikke nogen problemer ved ind og ud tjekning.
Vi var fire personer to voksne og to børn.
Jeg synes legelandet var fint og dejligt og hyggeligt med den udendørs legeplads.
Badevandet levet op til drengenes forventninger.
Livredderne virkede mere travlt med at snakke og sidde sammen end at holde øje med de badende gæster.
I omklædnings rummet ved herrene synes jeg det er træls man skal afprøve skabene for at finde en der virker.
I restauranten spise vi buffet made var dejlig.
Men de unge mennesker virkede meget uorganiseret og ikke særlig smilende de havde for travlt efter min vurdering.
Virkede heller ikke til at de havde overblik over situationen.
I kiosken oplevede vi flere gange fejl kommunikation.
Bla. Da jeg bestiller bowling bliver jeg ikke oplyst om at det koster ekstra bliver spurgt om 1 eller 2 timer.
Men alt i alt en hyggelig ferie vi kommer igen.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Badeland's bruse område er fuld af skimmel, mørke plamager, fugt skader og løse loft pladser .. virkelig ulækkert sted at gå i bad 🫢

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi har flere gange overnatter på Landal Rønbjerg. Vi elsker det, lækre omgivelser, søde personaler og god stemning. Vi kommer der ca 2 gange om året og det vil forsætte mange år fremad 🤩

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
I maj lejede vi som så mange gange før hus hos Seawest. Vi har været MEGET hyppige gæster siden 2013. I år nøjes vi med 2 gange efter nedenstående oplevelse.
Vores ældste søn kom til skade af en metalgenstand der stak ud mellem skummet i deres legeland. Det resulterede i et sår på ballen samt et par nye bukser med hul. Vi rettede henvendelse til Seawest med oplevelsen. De takkede for informationen og ville få det rettet så andre ikke skulle lide samme skæbne. Da jeg venligt spurgte til hvor jeg kunne henvende mig mht til erstatning af vores søns ødelagte tøj blev de tavse. Tak for denne gang!
Opfølgning efter jeres svar: 1) min forsikring skal ikke dække jeres dræberfælde som skyldes manglende vedligeholdelse og sløset kontrol. Der er JERES ansvar. 2) bemærkelsesværdigt at I nu gider vende tilbage på min forespørgsel efter at have ladet den hænge i mere end én måned. Ovenstående bekræfter blot at vi har taget det rette valg. Min anbefaling til øvrige læsere: hold jer langt væk. Vi har her en virksomhed uden forståelse for lovgivning, ansvar og konduite. Jeg havde nok valgt at lægge mig flat ned og beklaget at min kunde havde fået skade på de faciliteter jeg tager penge for at anvende OG ikke mindst vendt tilbage før jeg blev hængt ud i folkedomstolen... På baggrund af jeres svar har jeg reduceret min vurdering af jer yderligere - nu 1 stjerne. Endnu engang held og lykke med jeres videre drift og jeres spændende koncept med nytænkende kundehåndtering...
PS. Undlod også i første omgang at nævne at I ikke havde givet os sengetøj trods betaling. Der skulle 4 timer og 3 opkald til. Herefter blev vi mødt af den mest ydmygende oplevelse for en medarbejder - hun var tydeligvist blevet skældt ud og måtte undskylde igen og igen. Det er ALDRIG medarbejderens skyld. Enten har I ikke oplært hende godt nok, eller også har i ansat den forkerte. Altså et ledelsesansvar. Men mon ikke dette ansvar håndteres med samme nidkærhed som jeres kundehåndtering.

Landal Nørre nebel.
Vi har besøgt Landal i Nørre nebel op til flere gange. Men denne gang var virkelig ikke en god oplevelse, ift rengøring/mangler og koldt vand. Omklædnings rummene især ved kvinderne er så ulækre. Gulvet er mega beskidt, begge føntørre virker ikke, knagen til håndklæder med vel 10 knager, var der kun to som ikke var knækket. Døren ind til omklædningen kan ikke lukke, hvilket den ikke har kunne de sidste 3 år vi er kommet hos jer. (Gælder også ind til mændene) Det er simpelthen for dårligt at i ikke får styr på sådan nogle ting. Og nu tager i også 85kr pr dag for at bruge legelandet. Vi har en følelse af at det kun handler om at skrabe penge sammen, og så sejler alt andet. I krea rummet var samtlige tusser udtørret. Vand temperaturen kræver at man er aktiv, trods det havde begge vores piger blå læber efter 1 time. Samt boblebadet ikke nærmer sig en temperatur som normal boblebad. I skal virkelig stramme jer an, hvis vi skal besøge jer igen.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Det hele er en stor joke.
Service 0 stjerner.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi var fem dage i Landal Søhøjlandet og det var en pragtfuld oplevelse. Har aldrig oplevet så rent et feriehus før. God legeplads, lækkert badeland hvor alt var nyere og rent. Vaskeri udenfor døren. To badeværelser i hytten.
Smuk natur, gode oplevelser til børn, mulighed for at leje cykler mm. Vi kommer igen.

Udslæt af badelandet !!
Vi var der torsdag til lørdag i kristihimmelfarts ferien og personalet i receptionen var søde og imødekommende.
Der var ingen ansatte i badelandet så man kunne spørge om noget og ingen respekterede stortset skiltet til spa’en om at de kun måtte gå deri når den lyste grøn - skiltet burde være over spa’en og på trappen derop
Men lørdag omkring middag kommer min datter ud af badelandet og er rød over hele kroppen og det klør..
Vi viser det til de ansatte som ville lukke badelandet da der må være for meget klor eller lign deri..
Vi tjekker ud og her 2 dage efter er min datter fortsat rød og det klør..
Nu siger de at det var ventilationen som ikke duede og ikke noget med klor forholdene..
Synes det er skidt når de ikke er enige om hvad de siger og at min datter har fået klor eksem/udslæt ved at være der..
Det er ordre nr 815187194

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi havde et super fint ophold, hytterne er nyrenoverede, og badeland og restaurant spiller bare. Udenom er der masser af plads til boldspil og leg. Især den nye "Nato" militær bane i skoven er for fed.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi har haft et ophold på jeres center i rønbjerg.
Da vi kommer til huset er opvaskeren sat igang, og der en 1 kaffekande der i - det er strøm vi betaler for og synes der er spild af en hel opvaskemaskine.
Vi går i reception da vi har en spørgsmål om det antal armbånd vi har fået - vi får ikke rigtig noget svar og følger os til besvær. Personalet ved ikke meget og virker ikke til at de er oplært.
Vi har betalt for en ekstra børne stol og den er ikke i huset, vi går i reception, og igen bliver vi mødt med personale der ikke prøver at hjælpe, men til sidst får de sendt en stol ned.
Om aften skal vi have mad i restauranten, der er en tjener på arbejde, som har meget travlt.
Vores kode virker ikke til døren og da der kun er en på arbejde venter vi en halv time før hun finder en nøgle ( og vi har 3 trætte børn).
Reservations nummer: 815346170

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi er netop kommet hjem efter 3 dage i Seawest. Turen var ikke optimal, da ingen af børnene kunne komme i badelandet, pga. for højt klor tal i børnebadet. Vi fik ingen info om det ved tjek ind. Og jeg spurgte mange gange om der var nyt. Men de kunne ikke give et klart svar. Det trækker virkelig ned at der ikke er meldt noget ud. Det havde ikke taget lang tid at sende en mail eller sige det ved tjek ind.
Legelandet kunne godt tåle en støvsugning og en våd klud. Der var flere steder hvor, hvis man hoppede i puderne fik en sky af blandet landhandel i ansigtet.
Der mangler noget til de helt små, på under to år. Et sted med skum gulv hvor man kan tumle eller lege med dem. Bygge med store klodser eller lignende.
Rengøringen i huset var langt under middel. Der var klistrede pletter på borde. Og en masse støv på inventar. Og da sønnen tabte noget legetøj under sofaen, stod det helt slemt til. Fyldt med støv skidt gammelt vasketøj. Og hvad der ellers var.
Vi fik dog det bedste ud af turen.
Og udenomsfaciliteterne var okay. Der var pænt og ryddeligt. Og vi fik gået hele parken rundt med barnevogn flere gange. Og fundet alle posterne i skattejagten.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Altid god information og hurtig tilbagemelding fra medarbejderne i receptionen og i administrationen. Skriver jeg om aftenen er der svar næste morgen.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Gode hytter og dejlige omgivelser. Badeland ok. Dyre bowling baner, med nogen arrogante ansatte bag kassen. 3D laser fungerede ikke og han ham der stod for, virkede ikke rigtig til at han gad være der. Generelt mangler mange faciliteter fornyelser.