Vi opholder os på nuværende i et af jeres huse i SeaWest og vi er enormt skuffede over at badelandet både var lukket i går og i dag. I tilbyder mini golf som kompensation men det kan simpelthen ikk... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Familiehygge i skønne omgivelser - sol, blæst, sand og vand. Det største udvalg af bungalows og lejligheder midt i naturen med omfattende faciliteter. Nyd et vidunderligt ophold på Landal GreenParks.
Svarer typisk inden for 48 timer
I håbet om en rolig nytårsaften uden for meget krudt og kugler tog vi til Landal Søhøjlandet, men stor blev skuffelsen over at møde masser af afskudt nytårskrudt der flød på veje og stier allerede da vi checkede ind om eftermiddagen.
Det bragede konstant løs allesteder så ved aftenstid kørte jeg hjem.
Stedet er heller ikke særlig handicapvenlig da der er trapper overalt, ind til informationen og aktiviteterne m.v.
Personligt kommer jeg der aldrig mere.
Hvis huset var rengjort da vi kom, så burde Landal øjeblikkelig fyre rengøringspersonalet og det samme med vaskeriet som leverede det snavset sengelinned i en pose.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Helt fantastisk ferieoplevelse! Dejligt hus med 3 værelser hvor vi holdt jul sammen med vores 2 børn. Gratis smukt juletræ stod klart på fod på terrassen da vi ankom d. 23.12.23. Hyggelig effektiv brændeovn. Meget servicemindet og smilende personale. Gode ture i badeland med vores 3-årige barnebarn. Rent og pænt!

Landal Søhøjlandet
Rigtig god oplevelse for hele familien. Huset var pænt og rent. Der er mange aktiviteter som ikke koster noget. Derudover er det et hyggeligt vandland hvor både børn og voksne kan boltre sig og efterfølgende dejlig restaurant med en imødekommende og venlig betjening. Alt i alt en utrolig positiv oplevelse.

Rønbjerg Landal
Grundet landsdækkende storm og orkanvarsel vælger vi ikke at køre fra Sjælland til Landal Rønbjerg. Vi kontakter Landal 2 dage inden for at høre om mulighed for at ombooke. Dette er desværre ikke mulighed og opholdet går tabt. Der er i dagens Danmark langt imellem god service.. og dette er ikke en undtagelse.. Vi ville hurtigst muligt have besøgt Landal igen og ligge vores penge i deres feriecenter men det var man ikke interesseret i! Generelt ikke en særlig behjælpelig kundeservice!
Vi har booket en ferielejlighed på Landal Fyrklit for at komme væk fra storbyens fyrværkeri Nytårsaften med vores hund.
Vi får så besked via mail på, at der er oprettet specifikke zoner, hvor man kan affyre fyrværkeri - hvilket på sin vis er en god ordning, men for at vi ikke bliver placeret i en lejlighed alt for tæt på denne zone ringer jeg til Landal for at forespørge, om det kan lade sig gøre. Svaret lyder, at det koster 261 kr at låse sig fast på en specifik lejlighed - så altså yderligere 261 kr for at få det, som i første omgang har fået os til at bestille hos Landal.
Det er en nærmest uhyggelig og særdeles uetisk at drive forretning på. Jeg har selv 12 års erfaring indenfor hotelbranchen, hvor et spørgsmål som mit ville blive løst uden problemer og uden merudgift.
Jeg ser ikke frem til mit ophold hos Landal Fyrklit.

Landal Søhøjland
Ved ankomst finder vi ud af at badelandet er lukket og resten legeland mm er kun åbent en del af dagen - ellers er alt lukket
Vi kan ike få vores penge refunderet, da vi helst ville køre et andet sted hen. Det er dårlig service i sig selv , da der fortsat er ledige værelser og vi jo derfor ikke koster dem penge.
Begrundelsen er så at vi et sted i forbindelse med købet har fået oplyst at badelandet er lukket. jeg tjekkede lige, det står på 6. side under en anden tekst om afregning af forbrugsafgifter..:hvor vi bare klikkede videre.
der er tale om et badeland, det er deror man kommer. på første side vælger man en værelse hvor der står tropisk badeland….der burde stå en rød tekst med at badeland er lukket, en streg henover tropisk badeland … som minimum kunne man få refundere beløbet…men nej, det er selvfølgelig mig kunden, som er for dum til at læse
PS stedet er ellers rigtig godt, med gode faciliteter til børn, omgivet af natur og vores bolig var fin

Super sted i Rønbjerg
Gode faciliteter og flinkt personale
5/5 stjerner

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi bruger ALDRIG Landal igen…
De har spildt vores tid og ødelagt vores weekend og humør……
Vi har fået et gavekort på 500,- til Landal som vi har brugt på en weekend i Landal Rønbjerg fra 24-26 november 2023. Jeg har bestilt opholdet i samarbejde med en medarbejder via mail. Jeg har bestilt og betalt opholdet og har en mail på at vi får trukket gavekortet fra opholdsprisen når vi kommer på stedet. Da vi tjekker ind får vi at vide at vi ikke kan få gavekortet trukket fra på trods af at jeg har det på skrift.. Vi får at vide at vi kan bruge gavekortet i butikken og i restauranten… det er vi i forvejen ret utilfredse med, men vi tjekker ud dagen efter og vil derfor bruge gavekortet i butikken.. Da vi har samlet sammen i butikken og skal betale med gavekortet, får vi at vide at vi ikke kan bruge det alligevel i butikken på trods af at vi har fået det at vide 2 minutter forinden... Vi får dernæst at vide at vi kan gå tilbage i informationen og få pengene retur for gavekortet….Jeg går derfor tilbage i informationen, hvor jeg får at vide at jeg ikke kan få pengene retur men skal bruge gavekortet i parken….
Vi bestilte kun et ophold fordi vi havde et gavekort. Nu sidder vi med et gavekort som vi ikke kan få lov til at bruge med mindre vi spiser i deres rådne restaurant… Vi er så skuffede og irriterede… Vi bruger ikke så meget som en øre i Landals parker længere OG vi sætter ALDRIG vores ben i deres forfærdelige parker igen…. Vi har også været i Landal Løkken tidligere og det var heller ikke noget at råbe hurra for…. Nu sidder vi med et helt ubrugeligt gavekort på 500….
Virkelig en øv oplevelse!!!
Derudover er hytterne små, beskidte, primitive og sengene er forfærdelige…
Jeg vil kun bruge Lalandia og Danland fremover…..
Vi har på skrift at vi kunne få trukket gavekortet fra opholdsprisen, så vi agter at gå videre med sagen…

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi har besøgt landal seawest og turen levede desværre ikke op til vores forventninger! - af flere årsager! Her er de værste…
1. Ved ankomst fik vi udleveret en kode til ferielejlighederne, vi undrede os over, at alle tre lejligheder havde samme kode. Vi erfarede efterfølgende, at vi havde fået en hovedkode, så vi kunne tilgå hvis ikke alle så i hvert fald mange andre ferielejligheder. Personalet bekræftede os blot i at vi havde fået “deres” kode. Dette gjorde os utrygge ift egne værdier mv.
2. Der var koks i alarmerne, som ringede i tide og utide. Ikke sjovt at blive vækket med børn kl 00, 04:45, 14:00 mv. og tror at der er brand. Først efter flere henvendelser i receptionen blev en teknikker sendt.
3. Manglende varme i lejligheden.
Andre små ting, virkelige beskidte senge, mindre serviceminded personale.
Ungerne nød dog legelandet, bowling og et udemærket vandland.!
Vi fik vores forbrug ca. 260 kr. pr lejlighed.

Vi var i landal-rønbjerg
Vi havde bestilt bord til 7 personer og det virkede der var plads til os. Meeeen sikker gang elendig mad.
-kolde flødekartofler
- tørre frikadeller
- tørt kød
-frossen æbletærte
- mørbrad ala creme der lignede pullede pork
Det koster 239kr Per person det er for dyrt for dette måltid
Mvh Helle

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Bookede en bolig hos jer, og der var intet at klage over og vi havde en dejlig ferie! Helt klart noget vi gør igen

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Min kone bliver ringet op i dag, d 9 november. Vores booking d 8. December bliver uden nogen faciliteter, kun legeplads og lejlighed, da de lukker alt det andet.. Vi kan ikke få pengene tilbage, da vi jo selvfølgelig ikke har tegnet jeres forsikring, mod at i lukker hele jeres elendige badeland, efter vi har booket en lejlighed.
Anden og sidste gang vi bruger Seawest, under al kritik. Undgå at ferien ( og pengene) bliver spildt, find et andet foretagende 🙃.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Fint og hyggeligt feriecenter, men som flere andre skriver, er badelandet langt fra “tropisk”, men derimod pi… koldt! 😞 Vi har i år været her i både april, september og er her også i skrivende stund, og har alle gange konstateret, at boblebadene er ubehageligt kolde at sidde i, det ene boblebad var ude af drift i september, og er det iøvrigt stadig, og vandet i bruserne i omklædningsrummene er ligeledes koldt (hvis man er heldig, er det lunkent)!
Kan se at I svarer de andre, at det kan skyldes vinden og de store glaspartier, hvilket jeg så gerne lige vil sige ikke er problemet, da vi efterhånden har været her i al slags vejr, uden at problemet har været forsvundet.
Faktisk temmelig træls, når I slår på at være et feriecenter for børn, for hvem netop badelandet er 90% af oplevelsen! 😞
Så få for dælen nu snart løst problemet/problemerne, inden folk kører helt trætte i det - det er sgu irriterende, at betale en masse penge for en ellers god ferie, som så bliver ødelagt af et koldt badeland.
Eller tommel op for et fint og “nede på jorden” feriecenter! 😊
Ps. Få lige lavet service på de forbandede chips-låse på skabene i omklædningsrummene! 😉
Mojn. Jeg var i sommerferien i Landal Rønbjerg sammen med mine kammerater. Under vores besøg var vi inde i badelandet hvor vi havde regnet med at få en god dag. MEN da vi så nåede til midddagstid og var blevet sulte gik vi selvfølgelig ned i badeshoppen for at købe noget mad. MEN så var køkknet lukket og vi kunne ikke få noget mad alligevel. Er i ude på at sulte jeres besøgende eller hva?

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi var der i uge 42, badeland var alt andet en tropisk... Der var koldt både i luft og vand, samt i omklædningsrum var der heller ikke varmt vand.
Grundet meget glat gulv i svømmehallen, var der lagt måtter ud vi kunne gå på.... tænker det er rene bakterie bomber da det var almindelige smudsmåtter...
Minigolf var slidt og huller i stiernes belægning, trænger til en gevaldig opgradering.
Løbebånd i motionsrum virkede ikke og var flyttet.
Vi kommer ikke igen, før parken er opgraderet.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi havde et problem med et ophold vi havde booket som vi desværre ikke kunne komme på alligevel.
Efter korrespondance med Landal fandt vi en løsning som var til glæde for alle.
Vi fik en super god service og vi glæder til vi igen skal på ophold hos dem.

Skrækkelig oplevelse...
Hvad der skulle have været en dejlig 3- dagstur i Seawast, blev et kløende marridt.
Vores hytte var fuld af væggelus og vi og vores børn var ædt op af bid på fødder, ben, mave, ryg og arme.
Vi måtte fryse alt tøj og smide kufferter ud da vi kom hjem.
Landal har ikke reageret på vores henvendelser og virker i det hele taget ligeglade. Vi fik af vide i receptionen i Seawest, at dette ikke var et nyt problem.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Vi havde bestilt plask og pizza i Rønbjerg, og regnet med at der som det antydes på hjemmeside og appen, er med pizza buffet i restauranten. Deres app siger ligeledes at børn til og med 2 år er gratis. Da vi kommer frem, skal vi så alligevel betale for mad til den lille, da det åbenbart kun er vandland der er gratis for børn til og med 2 år. Okay tænker vi, og tager pizza menu til hende også. Da vi kommer i badeland, er vandet så koldt, at min datter efter kort tid står og bævre, og ikke en gang børne bassinnet er ret varmt. Nå, det går, og vi glæder os til at komme op og spise. Men... da vi så kommet op i restauranten, og børnene glæder sig til pizza, får vi et kort, med få usle pizzaer og vælge imellem, og alt sammen noget, der ikke er ret indbydende for børn. Bla. Pizza med skinke og portobello svampe, stærk pepperoni med løg og oliven, og en Margarita. Det er hvad vi kunne få, imens vi kunne sidde og se på, at der blev lavet pizzaer til take-away, med lækkert topping som fx. Ruccola osv.
Det bliver et nej tak til et gensyn med jer her fra. Hilsen en MEGET skuffet familie.

Søhøjlandet.
Vi havde et fint ophold. Huset var pænt og rummeligt, men manglede en del køkkenudstyr. Eksempelvis er en 2 1/2 liters gryde er ikke meget i et hus til otte.
Faciliteterne var OK, specielt for mindre børn. Skal Landal og Søhøjlandet løftes til et andet niveau kræver det fortsatte investeringer i for eksempel badelandet, som stadig er mere en svømmehal med en enkelt rutschebane end et tropisk badeland. Så skal temperaturen også være højere og der mangler et "slap-af" hjørne afskærmet fra larmen. Jeg savnede også bedre sauna faciliteter.
Udendørs er den store legeplads virkelig god, men minigolf banen ligner noget fra start 1970'erne.
Landal bør tænke over mulighederne for børn 9-15. Der er legeplads til de mindre, tennis og badminton til de voksne, men meget lidt for store børn.
Konkret savnede vi også den instruktør, som skal være der, for at benytte mulighederne for klatring. Lidt underligt, at der er så få timer i skolernes efterårsferie.
Naturen omkring er utrolig flot og en oplevelse i sig selv. Landa Søhøjlandet kan anbefales som et godt bud i midten af 2. klasse. Prisen er også lavere end de bedre, men skal det være et godt tilbud bør Landal investere mere.
Landal får fire stjerner. Faciliteterne givet tre, men Landal får fire, når prisen tages i betragtning.

Besvarelse fra Landal GreenParks Danmark
Søhøjlandet var en fornøjelse for børn og voksne. Pæn og ren lejlighed. Personalet var søde til at hjælpe med en defekt i feriehuset. Vandlandet var børnenes højdepunkt. Det var rent og i pæn stand. Omgivelserne er velholdte og pæne. Mange muligheder for beskæftigelse til både store og små børn. Og fantastisk kaffe i brasseriet:-)