LAGO CLUB Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Urine geur, vieze toilet, geen water voor handen te wassen op toilet. Vuil zwembad. Veel haren in het water. Spijtig anders een leuk zwembad!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie en ruime fitness. Veel variatie in toestellen, ook soms nieuwe toestellen die erbij komen. Goede persoonlijke begeleiding en trainingsschema. Bij vragen staan de coaches altijd klaar! Ruime... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd zalig om de sauna in te gaan en daarna de warme lagune induiken. Superleuk om de buitenglijbaan af te glijden. En altijd een veilig gevoel met de redders... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitnesscenter
  2. Fitnessundervisning
  3. Padelbane
  4. Fitnessprogram
  5. Sportsklub

Om LAGO CLUB

Skrevet af virksomheden

Afslanken, conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen?

In LAGO CLUB FITNESS is dit een plezier voor iedereen!

ALL-IN FITNESS
Fitness - BIOCIRCUIT - groepslessen - aquasport - zwemmen - wellness

• Laat je begeleiden door professionele fitnessinstructeurs.
  • Ervaar een gepersonaliseerde training.
  • Sport op de allernieuwste fitnesstoestellen.
  • Niet veel tijd? Train snel en efficiënt op het uniek BIOCIRCUIT trainingssysteem.
  • Laat na je inspanning in de fitness je lichaam en geest volledig ontspannen in het zwembad en de wellness
  • Sport op jouw perfect moment dankzij ruime openingsuren.
  • Geniet van een gezellige clubsfeer tijdens de work-outs in groep.
  • Neem exclusief deel aan LAGO CLUB events en challenges.

NIEUW! LAGO CLUB PADEL

Klaar om een smash te slaan?
In LAGO CLUB PADEL Beveren vind je 3 gloednieuwe padelvelden. Je kan reserveren per speelbeurt via Playtomic, de bekendste community voor racketspelers. Je hoeft dus geen lidmaatschap te betalen.
Wordt verwacht: LAGO CLUB padel Grimbergen

Ontdek LAGO CLUB FINTESS & PADEL op www.lagoclub.be.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ik ben heel tevreden van Lago Club

Ik ben heel tevreden van Lago Club, de toestellen zijn allemaal nieuw en erg leuk om te gebruiken. De coaches zijn erg vriendelijk en professioneel.

21. januar 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Julian, dankjewel voor de review. Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over ons. Hopelijk zien we je snel eens terug!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Biocircuit

Bij het Biocircuit is de sporter volledig aan zijn lot overgelaten. Ofwel geen coach aanwezig ofwel zit hij gewoon achter zijn balie. Geen enkele aanmoediging of verbetering. Het systeem geeft ook niet aan wanneer er een test zou moeten afgenomen worden om eventueel de toestellen aan te passen om vorderingen te maken. Daarvoor een afspraak moeten maken is een dikke grap. De fitness coaches doen toch niets.

5. januar 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste Lisette, hartelijk bedankt voor jouw waardevolle feedback. We nemen deze zeker ter harte en bekijken hoe we onze service kunnen verbeteren. Onze excuses voor deze onprettige ervaring. We nemen dit ook vast met onze coaches zodoende we jullie proactief kunnen verder helpen om jullie sportieve doelen te bereiken.

Mijn eerste ervaring bij Lago Club Zwevegem

De eerste keer dat ik naar Lago Club Zwevegem kom. Anders is mijn vaste fitness Lago Kortrijk Weide. Waar Weide vooral gericht is op het biocircuit heb je in Zwevegem de mogelijkheid om de volledige GYM ervaring te beleven. Van groepslessen tot krachttraining. Het plaatje is compleet. Vriendelijke eerste contacten en een propere omgeving!

4. januar 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Heel fijn dat je onze fitness zo kan waarderen. Hopelijk tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Yannick is een enthousiaste leraar waar…

Yannick is een enthousiaste leraar waar je steeds graag naar terugkomt om te sporten. Hij motiveert en stimuleert je keer op keer opnieuw! Zijn glimlach en beats zijn niet te missen in het zwembad!!!

29. december 2022

Dag Nadia,

Dank je voor de mooie feedback. Wij geven dit zeker door aan Yannick :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede apparatuur, schoonmaak kwam tekort

Goede apparatuur, geen drukte.
Wel gebrekkige schoonmaak gisteren (mannenvestiaire), lege fles, gebruikt mondmaskr en dito papieren zakdoeken op de kast...

8. december 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat je onze apparatuur kan waarderen. De opmerkingen zijn reeds doorgegeven aan de poetsverantwoordelijke en er zal hier beter en meer op gelet worden in de toekomst.

Groepsles spinning met carine

Groepsles spinning met carine, jessy en evelien zijn de max.
Super lesgeefsters top 👍👍👍👍🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️

2. december 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Marc, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We geven ze zeker door aan onze lesgeefsters. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Top groepsleiding

Top groepsleiding, ambiance verzekerd.

29. november 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Paul, dankjewel voor je leuke review. Ambiance komt mede door onze top leden. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goeie opvolging schema en aangepast…

Goeie opvolging schema en aangepast wanneer de motivatie er niet meer zo erg was.

16. november 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Emma, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat onze fitness je zo kan bekoren. We doen er steeds alles aan om een plan op te stellen waarbij je je goed en op je gemak voelt. Mocht er nog iets zijn, spreek gerust je coach aan, deze helpt je met veel plezier verder. Tot snel!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Àl het personeel is vriendelijk

Àl het personeel is vriendelijk, ongeacht hun functie binnen LAGO!
Je wordt geholpen en gemotiveerd met deskundig advies. Het onderhoudspersoneel doet zijn best om de kleedkamers, douches en toiletten proper te houden. Dit is niet evident met de grote groepen mensen die passeren. De horeca medewerkers bedienen je met een glimlach en staan open voor suggesties van de klant. De redders zijn alert en aanspreekbaar voor zwemtips en hulpvragen. Ook de trainers in de fitness en bij de groepslessen zijn deskundig en letten op de individuele sporters. Ik heb een abonnement dat ik 'bevriezen' of aanpassen wanneer ik dat nodig heb.

13. november 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Wat een fijne woorden over ons complex en het personeel. Dit doet ons zeker en vast enorm deugd, dankjewel hiervoor.

Heel ervaren gemotiveerde lesgevers

Heel ervaren gemotiveerde lesgevers, telkens een aangename en deugddoende ervaring.

13. september 2022

Dag Marie Rose,
Dank je voor de mooie feedback! Onze lesgevers het beste van zichzelf zien geven is hier inderdaad een evidentie 😊

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trop beaucoup trop d'enfants de tout…

Trop beaucoup trop d'enfants de tout âge qui jouent crient éclaboussent dans la zone welnesse !!! Impossible d'en profiter et d'y trouver le calme la détente après le fitness et la natation c'est franchement très désagréable !!!!.....

2. november 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Bonjour Salima, merci pour votre review et feedback. Nous sommes désolés d'apprendre que votre visite de Wellness a été moins agréable. Nous allons certainement transmettre votre commentaire à la personne responsable et aux sauveteurs pour qu'ils y portent une attention particulière. Bien sûr, nous dépendons aussi de nos visiteurs ici. Nous espérons que la prochaine fois, vous pourrez profiter pleinement d'une visite de détente et de bien-être. A bientôt ! Salutations sportives, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

LAGO is een leuke omgeving om te sporten!

LAGO is een leuke omgeving om te sporten! Het stimuleert je om vaker te bewegen! Leuke lessen, leuke en goede lesgevers, voor ieder wat wils! De app zorgt ervoor dat het heel makkelijk reserveren is voor een les. Sommige lessen zijn dan wel weer enorm populair en te snel volzet, wat een minpunt is. Ook duren vele van de lessen 3kwartier, net te weinig voor een volwaardige les vind ikzelf. Indien de lessen 1h zouden duren zouden minder mensen meerdere lessen volgen na elkaar en heb je weer meer plek voor anderen.
Er zijn sommige momenten in de week waar weinig lessen worden ingepland en dat is uiteraard jammer.
Een les trampoline mag ook zeker toegevoegd worden aan het aanbod. Over het algemeen dus zeer positief met nog enkele werkpunten! Er is altijd ruimte voor verbetering hè!

2. november 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Els, dankjewel voor je leuke review. Wat leuk om te horen dat je steeds geniet van een toffe sportsessie bij ons. We geven je feedback zeker door aan de verantwoordelijke en kijken wat we kunnen verbeteren. Tot binnenkort!
Groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een gevarieerd en kwalitatief aanbod!

Met plezier kom ik nog steeds (na een jaar) naar de lessen van Yannick. Yannick is een gemotiveerde lesgever die oog heeft voor iedereen. Hij springt mee op de muziek en probeert iedere les nieuwe bewegingen uit. Het is een groot voordeel dat je verschillende lessen kan combineren. Op die manier kan je jezelf uitdagen naast de lessen die gegeven worden op een hoog niveau. De lessen zelf zijn keer op keer heel goed en gevarieerd. Ik heb eindelijk een sport gevonden dat ik blijf volhouden en ik voel me veel fitter dan vroeger. Spijtig is dat je niet oneindig veel kan sporten in een week omdat de lessen vaak vol zitten.

31. oktober 2022

Dag Josefien,

Dank je wel voor de feedback! Blij dat het allemaal zo goed aanvoelt!
Wij kijken steeds naar de bezetting van de lessen en proberen hier op in te spelen.

Beste aquafitness in Gent

Tijdens de aquafitness goede keuze van muziek. Aangename trainer met veel kennis van zaken. Uitdagende oefeningen. Goede sfeer. Ik doe al een tijdje aan aquafitness en heb hier de beste club gevonden.

28. oktober 2022

Dag Helena,

Dank je wel voor de mooie feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste stap die ik dit jaar ondernam om…

Beste stap die ik dit jaar ondernam om naar deze club te komen.Zeer goede ondersteuning. Ook had ik vragen omtrent voeding, ook daarop kreeg ik duidelijke antwoorden.De coachen en de leiding zijn top! Dank je daarvoor.

25. oktober 2022

Dag Natacha,

Dank je wel voor de mooie feedback!

Aqua top bij Jannick

Super enthousiaste Jannick, afwisselende lessen en oefeningen die je echt deugd doen, aangepaste muziek, toffe medesporters. Uitkijkend naar nog meer middagen?

23. oktober 2022

Dag Katia,
Dank je wel voor uw mooie review. Wij nemen uw vraag mee en bekijken wat wij hier kunnen aanbieden 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was een super leuke les

Het was een super leuke les, alleen vond ik persoonlijk,de oefeningen iets te zwaar voor de buikspieren op deze datum

17. oktober 2022

Dag Magalie,
Dank je voor de feedback! Weet dat je steeds op je eigen niveau de lessen mag volgen. Als het wat zwaar wordt mag je steeds wat minder intensief meedoen. 😊

Læs mere om andre typer anmeldelser.