LAGO CLUB Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bij het Biocircuit is de sporter volledig aan zijn lot overgelaten. Ofwel geen coach aanwezig ofwel zit hij gewoon achter zijn balie. Geen enkele aanmoediging of verbetering. Het systeem geeft ook nie... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Urine geur, vieze toilet, geen water voor handen te wassen op toilet. Vuil zwembad. Veel haren in het water. Spijtig anders een leuk zwembad!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie en ruime fitness. Veel variatie in toestellen, ook soms nieuwe toestellen die erbij komen. Goede persoonlijke begeleiding en trainingsschema. Bij vragen staan de coaches altijd klaar! Ruime... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd zalig om de sauna in te gaan en daarna de warme lagune induiken. Superleuk om de buitenglijbaan af te glijden. En altijd een veilig gevoel met de redders... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitnesscenter
  2. Fitnessundervisning
  3. Padelbane
  4. Fitnessprogram
  5. Sportsklub

Om LAGO CLUB

Skrevet af virksomheden

Afslanken, conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen?

In LAGO CLUB FITNESS is dit een plezier voor iedereen!

ALL-IN FITNESS
Fitness - BIOCIRCUIT - groepslessen - aquasport - zwemmen - wellness

• Laat je begeleiden door professionele fitnessinstructeurs.
  • Ervaar een gepersonaliseerde training.
  • Sport op de allernieuwste fitnesstoestellen.
  • Niet veel tijd? Train snel en efficiënt op het uniek BIOCIRCUIT trainingssysteem.
  • Laat na je inspanning in de fitness je lichaam en geest volledig ontspannen in het zwembad en de wellness
  • Sport op jouw perfect moment dankzij ruime openingsuren.
  • Geniet van een gezellige clubsfeer tijdens de work-outs in groep.
  • Neem exclusief deel aan LAGO CLUB events en challenges.

NIEUW! LAGO CLUB PADEL

Klaar om een smash te slaan?
In LAGO CLUB PADEL Beveren vind je 3 gloednieuwe padelvelden. Je kan reserveren per speelbeurt via Playtomic, de bekendste community voor racketspelers. Je hoeft dus geen lidmaatschap te betalen.
Wordt verwacht: LAGO CLUB padel Grimbergen

Ontdek LAGO CLUB FINTESS & PADEL op www.lagoclub.be.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was aan het revalideren nadat ik…

Ik was aan het revalideren nadat ik paar jaar zo goed als niks meer alleen kon. Stilaan bij lago begonnen en coach houdt echt overal rekening mee zodat ik mij niet weer forceer. Begeleiding is er dus top en de sfeer is er super.

19. august 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Gina, dankjewel voor je leuke review. We vinden het fijn om te horen dat je steeds geniet van een aangename en veilige sportsessie. Bij LAGO CLUB kan je op een efficiënte en verantwoorde manier sporten onder professionele begeleiding. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is tip top in orde ..

Alles is tip top in orde ... de groepslessen zijn heel fijn en de begeleiding is super !

27. juli 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Alain, dankjewel voor de review. Heel fijn dit te horen. Hopelijk tot snel!

Fijne coaches goede feedback

28. juli 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Sabrina, dankjewel voor je leuke review. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De vriendelijkheid van het personeel en…

De vriendelijkheid van het personeel en de hulpvaardigheid.
Zijn zeer tevreden.

30. maj 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Luc, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je traint op jouw eigen ritme

Je traint op jouw eigen ritme, op jouw niveau.
Drinkwater ter beschikking.
1 toestel kan beter: dat voor de buikspieren. Riemen misschien vervangen om op een andere manier toestel te bedienen.

29. maj 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Mieke, dankjewel voor de review. Fijn te horen dat je het aanbod en het trainen op eigen niveau kan appreciëren. We geven het aandachtspuntje van het toestel voor de buikspieren zeker door aan de verantwoordelijke. Zo kan hier in de toekomst samen met Technogym gekeken worden voor een alternatief. Tot snel!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn team om mee te sporten.

25. maj 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Hilde, dankjewel voor je leuke review. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

algemeen

Het totaalpakket, fitness, zwembad en wellnes
Klein minpuntje is toch wel de kleine kleedkamer bij de mannen.
De douches zijn niet altijd zo netjes.
De medewerkers zijn allen super vriendelijk en behulpzaam

11. maj 2023

Netheid…een probleem

De lesgever is prima … maar de netheid van het yoga lokaal is reeds meerdere malen ver ONDERMAATS geweest. Nogmaals … dit heeft niets te maken met onze lesgever ( die dit blijkbaar ook reeds meerdere malen heeft gemeld) maar met de organisatie en logistieke opvolging van Lago Kortrijk zelf. Een minimum aan respect voor cursisten en lesgevers laat een dergelijke toestand niet toe. Wij vragen geen luxe … maar gewoon een minimum beetje aan netheid, zodat we geen gezondheidsproblemen oplopen tijdens een activiteit die normaliter de gezondheid zou moeten bevorderen. Vriendelijke groet.

15. april 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Claude, dankjewel voor de review. We zijn hiervan op de hoogte gesteld door de lesgever en dit werd ook meteen doorgegeven. De poetsverantwoordelijke werd op de hoogte gesteld en gaf dit door aan de poetsmedewerkers. Er werd hen gevraagd om de zaal te poetsen voor de yogales. We geven dit nogmaals door, alvast onze oprechte excuses hiervoor.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Opening week-end om 8u

Opening week-end om 8u; zaterdag was alles toe tot 8u45..., kleedkamers waren niet gekuisd, geen coach te zien voor 11u!

22. april 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, bedankt voor jouw feedback. Na onderzoek bleek dat de fitness open was om 8u. Onze coach was van 8u tot 11u groepslessen aan het geven in de fitness. Met vriendelijke groeten, het LAGO Team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het team van lago heeft mijn op een of…

Het team van lago heeft mijn op een of ander manier terug aan sporten gekregen . Nu vertrek ik terug met 200% goesting , om te gaan sporten . Top team

9. april 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Kristof, dankjewel voor de review. Wat enorm fijn te horen dat je dankzij ons weer met plezier gaat sporten! Tot snel!

Persoonlijk en leuke sfeer

Ik hou van de persoonlijke aanpak en de leuke groepslessen die je er kan volgen. Er is een leuke sfeer in deze club! Zeker een aanrader!

30. marts 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Evelien, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Topfitness!

Een gezellige, propere fitness met toestellen die altijd werken en waar het nooit te druk is! :-)

28. marts 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Wat enorm fijn te horen dat je onze fitness kan waarderen. Hopelijk tot snel voor een deugddoende nieuwe work-out!

Leuke toestellen!

Helder lokaal. Vriendelijke begeleiding. Leuke toestellen. Soms een beetje te warm.

24. marts 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Vickey, dankjewel voor je leuke review. We vinden het leuk om te horen dat je kan genieten van een leuke sportsessie bij ons. Onze techniekers zijn bezig met het onderliggend probleem van de temperatuur op te lossen. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Top club met high tech Technogym…

Top club met high tech Technogym fitness toestellen maar er bestaat in Grimbergen geen abonnement Fitness only en een all in is duur.
Staff is sympathiek maar deze club is niet voor mij.

22. marts 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Brigitte, bedankt je feedback. We kiezen bewust voor een all-in abonnement zodat onze leden kunnen gebruik maken van al onze faciliteiten. We hopen alvast dat je toch de meerwaarde kan ervaren en hier een fijne en sportieve toekomst tegemoet gaat.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Je wordt altijd met een glimlach…

Je wordt altijd met een glimlach ontvangen, gelijk welke vraag je hebt

13. marts 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Inge, dankjewel voor de review. Wat fijn te horen dat je steeds warm verwelkomt wordt door onze coaches. Tot snel voor een nieuwe sportbeurt!

Zin in beweging! …

Handig concept dat aan iedereen aangepast kan worden. Eerste fitness waar ik na meer dan een maand nog gemotiveerd ben om te blijven gaan!
Meestal vul ik het basis circuit aan met roeien.

14. marts 2023

Dag Relinde,

Blij om te horen dat je de motivatie blijft vinden! Goed bezig! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reeds in verschillende fitness clubs…

Reeds in verschillende fitness clubs geweest, maar nu heb ik de uitstekende fitness club LAGO gevonden, een groot aanbod aan groepslessen en mooie zwembaden, en bekwame lesgeefsters en lesgevers, en vriendelijk personeel, een aanrader

11. marts 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Rudy, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super leuk om te horen dat je zo geniet van ons aanbod. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al meer dan een jaar dat ik het doe

Al meer dan een jaar dat ik het doe, combi met zwemmen, super!!!!!

6. februar 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Sofie, dankjewel voor de review. Wat fijn te horen dat je al zo lang bij ons langskomt. Heel graag tot snel!

democratie

De lessen die toegankelijk zijn, zijn super. Het probleem stelt zich echter dat er voor spinning te weinig lessen (lesgevers) zijn om het aantal deelnemers een plaats te bieden. Wanneer men zich wil inschrijven staat er steevast meer dan 15 personen geboekt. Deze krijgen voorrang en dat is niet democratisch. Het gaat niet op om te zeggen dat er in de week wel ergens plaats is. Niet iedereen kan zich zomaar vrij maken.

20. januar 2023

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Jean-Paul, dankjewel voor je review en feedback. Alvast onze excuses voor dit ongemak. We geven je opmerking zeker door aan onze LAGO CLUB manager en bekijken wat mogelijk is. Alvast bedankt om dit te melden. Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Læs mere om andre typer anmeldelser.